Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ultramarines: Warhammer 40.000 η ταινία

Η πρώτη ταινία animation για το μεγαλύτερο RPG όλων των εποχών θα γίνει πραγματικότητα υπό την επιμέλεια της Codex Pictures.

Το σενάριο του Ultramarines είναι έτοιμο εδώ και καιρό. Ο σεναριογράφος δεν είναι άλλος από τον γνωστό συγγραφέα των βιβλίων Warhammer Fantasy και Warhammer 40.000, Dan Abnett. Ο Abnett έχει γράψει πάνω από 25 βιβλία για τη βιβλιοθήκη της Games Workshop (επίσημη εταιρία του παιχνιδιού) με τις συνολικές πωλήσεις να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο αντίγραφα!
Αυτό που έμενε λοιπόν για να δρομολογηθεί η ταινία ήταν η επιλογή του κατάλληλου σκηνοθέτη. Η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε πρόσφατα ότι βρήκε τον σωστό άνθρωπο. Το όνομα αυτού: Martyn Pick. Στο αρκετά ενδιαφέρον βιογραφικό του περιλαμβάνεται και η διαφημιστική ταινία London 2012 που προβλήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο.
Για την υλοποίηση του 70λεπτου animation θα χρησιμοποιηθούν CGI και state-of-the-art τεχνικές. Η ταινία δυστυχώς θα κυκλοφορήσει απευθείας σε DVD οπότε δεν θα έχουμε τη χαρά να την απολαύσουμε σε μια κινηματογραφική αίθουσα με τις κατάλληλες προδιαγραφές. Τώρα όμως που έγινε το πρώτο βήμα, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε και μια ταινία Warhammer με πραγματικούς ηθοποιούς.

pulp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου