Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 13/03/2011



ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ - Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί αυτή τη Κυριακή.

Μαζί


Τracklist

1. Να είσαι εκεί (Ελεάνα Βραχάλη)
2. Φίλοι κι εχθροί (Ελεάνα Βραχάλη)
3. Χέρια ψηλά (Νίκος Μωραΐτης)
4. Επέτειος (Νίκος Μωραΐτης)
5. Αν δεν κοιτάζω εσένα (Νίκος Μωραΐτης)
6. Πήγε τρεις (Νίκος Μωραΐτης)
7. Αισθήματα (Νίκος Μωραΐτης)
8. Όλα ή τίποτα (Νίκος Μωραΐτης)
9. Πιες (Ελεάνα Βραχάλη)
10. Εσύ (Ναταλία Γερμανού)
11. Από party σε party (Νίκος Μωραΐτης)
12. Όμορφη μέρα (Ελεάνα Βραχάλη)
13. Να γυρίσεις πίσω (Μιχάλης Χατζηγιάννης)
14. Όπως θα φεύγεις (Νίκος Μωραΐτης)

ComicDom-Con - Athens 2011


Απίθανα εναλλακτικά Posters !!!


Δείτε τα όλα !!

http://www.reelizer.com/

Το Βήμα - Κυριακή 13/03/2011


Αφιέρωμα στον Γιώργο Νταλάρα με μια επιλεγμένη δισκογραφία του. ( 10 CD )

Δείτε ΕΔΩ ολα τα cd τα οποια θα δωθούν απο την εφημερίδα απο 20/2/2011 - 1/5/2011

Η Kim Wilde στο Fuzz Club στις 13/03/2011


Eχοντας στις αποσκεύες της όλες τις κλασικές επιτυχίες, που την ανέδειξαν, η 'αγριόγατα' των 80’s Pops, Kim Wilde θα βρεθεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα για ένα full band show.

Το 1981 η άγνωστη μέχρι τότε 20χρονη κόρη του μουσικού Marty Wilde, Kim Wilde, έκανε το ντεμπούτο της με το single 'Kids in America' που έσκασε 'σαν βόμβα' στη διεθνή μουσική σκηνή. Τόσο η εμφάνιση και η πηγαία σεξουαλικότητά της, που έκανε άλλους να την παρομοιάζουν με τη Marilyn Monroe και άλλους με τη Brigitte Bardot, όσο και το μοναδικό της ταλέντο να συνδυάζει new wave συνθέσεις με mainstream αισθητική και ερμηνεία, αποτέλεσαν τα κριτήρια εκείνα που την ανέδειξαν γρήγορα ως το νέο αγαπημένο είδωλο της νεολαίας και όχι μόνο.

Ακολούθησαν πολλά hits στην κορυφή των charts ('Chequered Love', 'Water on Glass', 'Cambodia', 'View from a bridge', 'You Keep me Hangin' On', 'You Came'), εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, βραβεύσεις (μεταξύ άλλων και Best female Brtitsh act στα Brit awards), προσκλήσεις σε παγκόσμια περιοδεία από ονόματα, όπως ο Michael Jackson και ο David Bowie, αλλά και ένα ρεκόρ, που επισφράγησε την απήχηση της καρίερας της, ως η βρετανίδα καλλιτέχνης με τις περισσότερες επιτυχίες στα charts για όλη τη δεκαετία του ’80 (most-charted British solo female act of the 1980s).

Η Kim Wilde δεν απομακρύνθηκε ποτέ από τη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική και συνέχισε να δίνει πάντα το παρών είτε με συναυλίες ανά τον κόσμο, είτε με νέες δισκογραφικές δουλειές, όπως η τελευταία της κυκλοφορία 'Come out and Play'.

Τη συναυλία της Kim Wilde θα ανοίξουν οι 23rd underpass.

Προπώληση Εισιτηρίων

Ticket House: Πανεπιστημίου 42 -Αθήνα, τηλ: 210 3608366, 210 3626540

TicketPro: www.ticketpro.gr, 210 3626540

Musicland: Μητροπόλεως 102-Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310-264880


ΠΟΥ : Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209 και Πατρ. Ιωακείμ 1 Ταύρος, Αθήνα Τηλέφωνο: 2103450817, 6985555081

ΠΟΣΟ : 40€

ΠΟΤΕ :13 Μαρτίου 2011, 21:00

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα γυρίσει ταινία για τον ιδρυτή του WikiLeaks

Τα στούντιο Dreamworks του σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ αγόρασαν τα δικαιώματα ενός βιβλίου για τον ιδρυτή του ιστοτόπου WiliLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα Guardian. Συγγραφείς του βιβλίου είναι δυο δημοσιογράφοι της Guardian.

"Τα δικαιώματα του βιβλίου αγοράστηκαν από την DreamWorks", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της εφημερίδας, η οποία δημοσίευσε στα τέλη του περασμένου χρόνου αμερικανικά εμπιστευτικά τηλεγραφήματα που δημοσιοποίησε ο ιστότοπος Wikileaks.

Το βιβλίο των δημοσιογράφων της Guardian, Ντέιβιντ Λάι και Λιούκ Χάρντινγκ κάνει κριτική στη ζωή του Τζούλιαν Ασάνζ και περιγράφει τις διαπραγματεύσεις που έκανε ο Ασάνζ με την Guardian ενόψει της δημοσίευσης των διπλωματικών τηλεγραφημάτων.

Μετά τη δημοσίευση του βιβλίου, οι σχέσεις μεταξύ της Guardian και του Ασάνζ χειροτέρεψαν.

Τα στούντιο DreamWorks ιδρύθηκαν το 1994 από τους Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τζέφρι Κάτζενπεργκ και Ντέιβιντ Γκέφεν.

enet


Κανένας - Μετανάστες Ρωμαίος και Ιουλιέτα


Ελληνική πρεμιέρα 03/03/2011


Τόσους και τόσους σκηνοθέτες του παγκόσμιου κινηματογράφου έχει εμπνεύσει η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Καιρός ήταν να τη δούμε και σε ελληνική εκδοχή.

Μια πρώτη δειλή απόπειρα μεταφοράς του απόλυτου love story σε ελληνικό τοπίο έγινε το 1969 από τον Ντίνο Δημόπουλο, στη «Νεράιδα και το παλικάρι». Η βεντέτα εκτυλισσόταν σε κρητικά εδάφη, ανάμεσα στον Μανούσο Βροντάκη (Δημήτρη Παπαμιχαήλ) και το Κατερινιώ Φουρτουνάκη (Αλίκη Βουγιουκλάκη). Οσο και αν αυτή η ταινία μεγάλωσε γενιές και γενιές τηλεθεατών, από άποψη καλλιτεχνικής αξίας καλύτερα να την ξεχάσουμε.

Τώρα, το σεξπιρικό δράμα έπεσε σε καλά χέρια. Του σκηνοθέτη Χρήστου Νικολέρη, γνωστού από τις μικρού μήκους ταινίες, την τηλεοπτική σειρά «Τα άγρια παιδιά» και τα 150 βιντεοκλίπ του αλλά και επειδή είναι μέλος της δραστήριας θεσσαλονικιώτικης ομάδας παραγωγής «Ενόρασις».

Bγήκε στις αίθουσες «Ο Κανένας», σε σενάριο του σταθερού του συνεργάτη, Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Στη δική τους εκδοχή ο Ρωμαίος είναι Ρώσος (Αντίνοος Αλμπάνης) και η Ιουλιέτα Αλβανή (Τζωρτζίνα Λιώση). Ο έρωτάς τους γεννιέται μέσα σε ένα δυσοίωνο περιβάλλον ανταγωνισμού δύο ομάδων μεταναστών, Ρώσων και Αλβανών, που εκφράζουν τις διαφορές τους με κόντρες αυτοκινήτων.

Η ταινία συμπίπτει με την έξαρση του προβληματισμού πάνω στο μεταναστευτικό ζήτημα. Στο «Κανένας», όμως, οι εθνικές ταυτότητες λειτουργούν περισσότερο συμβολικά, για να τονιστεί η μοναξιά των δύο ηρώων, που νιώθουν παντού έξω από τα νερά τους. Ο Γκόραν θέλει να σπουδάσει Νομική και να ξεφύγει από το γκέτο της παρέας του. Η Τζούλια πνίγεται από τον συντηρητισμό και την αυστηρότητα των γονιών της, που προσπαθούν να τη μεγαλώσουν ως μια καλή μουσουλμάνα.

«Θα μπορούσαν να είναι Ελληνες, που νιώθουν ξένοι στην κοινωνία τους. Η προβληματική μου δεν είναι τόσο το μεταναστευτικό όσο η έλλειψη πατρίδας. Τελικά, η αγάπη μπορεί να λειτουργήσει από μόνη της ως πατρίδα», λέει ο Χρήστος Νικολέρης. Εχει φυσικά άποψη για το μεταναστευτικό. «Είναι πολύ σύνθετο το θέμα. Θα συνεχίσει να μας απασχολεί για καιρό. Μου λείπει μια ξεκάθαρη γραμμή από την πολιτεία. Τα κανάλια, πάντως, κάνουν πάρτι».

Στο «Κανένας» υπάρχει και η περίφημη σκηνή του μπαλκονιού. Τα φορέματα του τέλους του 16ου αιώνα, με τους φραμπαλάδες και τους κορσέδες, έχουν αντικατασταθεί με κολλητά τζινάκια και Τ-shirts. «Είναι μια γλυκιά σκηνή, που μπορεί να μας ακούγεται εκτός τόπου και χρόνου, αλλά έρχεται φυσιολογικά στη ροή της ταινίας». Αλλωστε, υπάρχει μια βασική διαφορά ανάμεσα στο σεξπιρικό κείμενο και την οποιαδήποτε απόπειρα κινηματογραφικής μεταφοράς του. «Η λυρικότητα στον Σέξπιρ βγαίνει από το κείμενο και τα λόγια. Εμείς προσπαθούμε με εικόνες».

Πολλοί σκηνοθέτες έχουν δοκιμάσει την τύχη τους με το ρομαντικό ειδύλλιο, που μετρά πέντε αιώνες ζωής, από τότε που ξεπήδησε από την πένα του Σέξπιρ. Αγαπημένη κινηματογραφική μεταφορά του Χρήστου Νικολέρη είναι η «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», του Μπαζ Λούρμαν, με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και την Κλερ Ντέινς. «Μου αρέσει και η ταινία του Τζεφιρέλι, παρ' όλο που είναι ακαδημαϊκή και κλασική. Μου αρέσει και το "West side story". Ισως είμαι λίγο παλιομοδίτης».

Οι αναφορές του «Κανένας», όμως, ακολουθούν την ιστορία και πιο παλιά από την εποχή του Σέξπιρ. Φτάνουν μέχρι τον Ομηρο. Ο ήρωας της ταινίας, ο Γκόραν, έχει μια μανία με την Οδύσσεια. Διαβάζει στην αγαπημένη του Τζούλια αποσπάσματά της και απαγγέλλει με ιδιαίτερο πάθος τη στιχομυθία ανάμεσα στον Οδυσσέα και τον κύκλωπα Κανένα. Εξ ου και ο τίτλος της ταινίας.

Τον πρωταγωνιστή του, τον Αντίνοο Αλμπάνη, δεν έψαξε πολύ για να τον βρει. Η σχέση τους είχε δοκιμαστεί στα «Αγρια παιδιά». Τη μικρή, όμως, της ταινίας, την 22χρονη Τζωρτζίνα Λιώση, που κάνει το ντεμπούτο της στο σινεμά, την ξεχώρισε ανάμεσα σε επαγγελματίες ηθοποιούς. «Εχει έλλειψη επιτήδευσης, φυσικότητα στον τρόπο που μιλάει και ομορφιά, όχι μόνο εξωτερική, αλλά συνολική».

Η γεύση που του άφησε η πρώτη του μεγάλου μήκους ξεπερνά το στόρι. «Το σημαντικότερο είναι ότι κατάφερα να κάνω μια ταινία. Για τη χαρά του κινηματογράφου», λέει. Και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κάνεις σινεμά στην Ελλάδα. *

enet

Έθνος - Κυριακή 13/03/2011


Tivo - 04/03/2011








ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ - Πλούταρχος & Al Bano

The Behind the Scenes Pic of the Day


Misery

aintitcool.com

Ubaldo Terzani Horror Show (2011)

Red Skull Photo from Captain America: The First Avenger

1973 Star Trek convention !!!

Video compliation of 150 famous movie lines and catch-phrases


Girl Scout Cookies (2011)

Humans Vs Zombies (2011)



Κυριακή 06/03/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Αστυνόμος Σαΐνης Alter Ξένη ταινία
21:00 Ο γκουρού του έρωτα ANT1 Ξένη ταινία
21:00 Μερικοί το προτιμούν κρύο Star Ελληνική ταινία
22:00 Ο έρωτας στα είκοσι Σινε+ Δράμα
22:15 Οι δαιμονισμένοι Πρίσμα+ Δράμα
22:45 Ο άνθρωπος του Pacific Heights Alter Ξένη ταινία
22:45 Κατά φαντασία φοιτητής ANT1 Ξένη ταινία
23:00 Ψυχραιμία Star Κωμωδία
23:25 Η τέχνη του να χωρίζεις Σινε+ Ξένη ταινία
00:05 Η τέχνη της αρνητικής Σκέψης Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:15 Ζευγάρια σε διακοπές Alpha Αισθηματική κομεντί
00:30 In The mix ANT1 Ξένη ταινία
00:45 Ο δρόμος για το κοκτεμπελ Σινε+ Δράμα
01:15 Το σκάφος του τρόμου Star Θρίλερ
02:00 DEVDAS Alter Ξένη ταινία
03:15 Κάποτε στην Κίνα Star Περιπέτεια
03:15 Ζευγάρια σε διακοπές Alpha Αισθηματική κομε