Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

The Boys Are Back (2009) Movie Poster





IMDB

Armored (2009) Movie Poster




IMDB

Comics on Film !!


Διαβαστε ενα πολυ καλο αφιερωμα του UGO το οποιο περιλαμβανει ολα τα comics τα οποια εχουν μεταφερθει στην μεγαλη οθονη με πολλα στοιχεια για την καθε ταινια !!

From 30 Days of Night to Daredevil

From Elektra to Hulk

From The Incredible Hulk to Punisher: War Zone


From Red Sonja to The Return of Swamp Thing.

From Tales From The Crypt to Y: The Last Man.

The Days Before

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και η Ρις Γουίδερσπουν συζητούν αυτήν την περίοδο το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσουν σε μία πολύ ενδιαφέρουσα σε σύλληψη ταινία με τίτλο «The Days Before».

Πρόκειται για μία sci- fi ταινία, σε σενάριο του Τσαντ Τζον που αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που προσπαθεί να σώσει τον κόσμο από εξωγήινους που ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο και αποσκοπούν να καταστρέψουν τον πλανήτη γη στο χρόνο του... χθες!

Οι εξωγήινοι καταλαμβάνουν σιγά σιγά τη γη χθες με το χθες, ενώ άνδρας/σωτήρας προσπαθεί να πείσει κάθε φορά την ανθρωπότητα μία μέρα πριν το χθες των εξωγήινων ότι η γη κινδυνεύει!

Σίγουρα μπερδευτήκατε με τόσο παρελθόν... αλλά κάντε λίγη υπομονή και το τοπίο του χθες σίγουρα θα ξεκαθαρίσει.

Ο γνωστός μας από το «Wanted» Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ, είναι πρώτος στη λίστα προτιμήσεων της Warner Bros προκειμένου να κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

H επιλογή των τριών βασικών συντελεστών της ταινίας κάθε άλλο παρά μας ξενίζει, αφού ο Ρόμπερτ Ντάουνι έχει αποδείξει ότι μπορεί παίξει άψογα τον super ήρωα (βλ. Iron Man), η Ρις Γουίδερσπουν ουκ ολίγες φορές έχει αποδείξει πως μπορεί να ενσαρκώσει οποιοδήποτε ρόλο, ενώ ο Μπεκμαμπέτοφ μολονότι δεν μας απογείωσε με το Wanted, μας έδωσε πολύ καλά διαπιστευτήρια...

WOMB


Ειναι ο τιτλος της ταινιας στην οποια θα πρωταγωνιστει η EVA GREEN και εχει θεμα την κλωνοποιηση.

Η EVA GREEN θα υποδυθει μια χηρα η οποια κλωνοποιει τον αντρα της.

The Gospel According To Jimmy

Σε λιγα χρονια απο τωρα οι Ρεπουμπλικανοι θελουν να επανελθουν στον Λευκο Οικο και σκεπτομενοι με τι τροπο θα τα καταφερουν ξαναθυμουνται ενα απορρητο παλιο σχεδιο.

Ειχαν παει DNA απο την Ιερη σινδονη του Τορινο και ειχαν κλωνοποιησει τον ΙΗΣΟΥ αλλα κατι πηγε στραβα με αποτελεσμα το project να σταματησει και τα εμβρυα κλωνοι να δωθουν σε ζευγαρια που δεν ειχαν ιδεα για το σχεδιο. Ολα τα εμβρυα πεθαναν εκτος απο 1 το οποιο ζει τωρα μεγαλος πια καπου στο LA και φτιαχνει πισινες.

Η Αναζητηση του ξεκινα και για να μπορεσουν οι Ρεπουμπλικανοι να ξαναπαρουν την εξουσια στα χερια τους θα τον χρησιμοποιησουν λεγοντας και αποδικνυοντας στον κοσμο τον ΝΕΟ ΙΗΣΟΥ.

Ο seth rogen θα παιξει τον κλωνο του Ιησου !!

Daemon





Η Paramount ετοιμαζει το DAEMON το οποιο ειναι βασισμενο στο βιβλιο του Daniel Suarez.

Η ταινια εχει να κανει με το ιντερνετ και πως ενας προγραμματιστης φτιαχνει ενα προγραμμα το οποιο τρεχει μονο του και αποφασιζει να αρχισει τον πολεμο ανθρωπων VS μηχανων.

Judge Dredd New Movie












































Οι εταιρειες Rebellion & 2000 AD ανακοινωσαν οτι ετοιμαζουν νεα ταινια.

Δειτε τα πρωτα consept arts απο την επερχομενη ταινια η οποια δεν θα ειναι remake της παλιας.

Descent : Part 2 photos !





Δειτε και την 1η ταινια καθως συνεχιζεται η ιστορια στο 2ο μερος.

Μια εξαιρετικη επιλογη για τους φιλους των ταινιων τρομου !

2012-ish : The Day The Earth Bent Over


Αναμενοντας την ταινια καταστροφης του Εμμεριχ 2012, ηδη εχει αρχισει γυρισματα μια ταινια που παρωδει το τελος του κοσμου .

Ο τιτλος ειναι 2012-ish: The Day The Earth Bent Over και θα ειναι ταινια παρωδια - κωμωδια του τυπου Airplane, Young Frankenstein, & Blazing Saddles.

Μια μικρη περιληψη της ταινιας : A brilliant young scientist named Tom Mahoney fights to save the planet from a multitude of catastrophes that threaten mankind - in spite of the idiots that keep getting in his way: A bumbling President, a manic-depressive NASA shuttle commander, and a sexy reporter who can't keep her clothes on.

Consept art απο την ταινια God Of War



THE LOST CITY OF Z

Σκηνοθετης ο James Gray και πρωταγωνιστει ο Brad Pitt.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_City_of_Z

Για το βιβλίο του Γκραν, που είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, η Paramount είχε σπεύσει να αποκτήσει τα δικαιώματα από πολύ νωρίς, με το Μπραντ να εμπλέκεται και στην παραγωγή.

Ο Γκραν αφηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου που εγκατέλειψε τη βικτοριανή κοινωνία για να εξερευνήσει τον Αμαζόνιο, με στόχο να ανακαλύψει έναν προηγμένο πολιτισμό που ο ίδιος αποκαλούσε Z και πίστευε -σε βαθμό εμμονής- ότι κατοικούσε στα βάθη της ζούγκλας. Μαζί με το γιο του ο Fawcett ξεκινά το 1925 την αναζήτηση των Z στις ζούγκλες της Βραζιλίας και από τότε δεν τον ξαναείδε ποτέ κανείς. Για τα επόμενα 70 χρόνια πλήθος εξερευνητών -ανθρωπολόγων με επιστημονικό ενδιαφέρον ή απλώς κυνηγών της περιπέτειας με καλπάζουσα φαντασία- προσπάθησε να εντοπίσει τα μονοπάτια που ακολούθησε ο Fawcett και να ρίξει φως στην παράξενη εξαφάνισή του. Κανένας τους ωστόσο δεν τα κατάφερε, με τελευταία καταγεγραμμένη απόπειρα το 1996 από Βραζιλιάνους εξερευνητές.

Ο Γκρέι πάντως δηλώνει ενθουσιασμένος με το project, καθώς πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα, με πιο πρόσφατη δουλειά το "Two Lovers", που αναμένεται στις αίθουσες το 2009 με πρωταγωνιστές τον Χοακίν Φίνιξ και τη Γκουίνεθ Πάλτροου. Ο ίδιος λέει ότι η ιστορία της «Χαμένης Πόλης» μπορεί να παρουσιαστεί σε επική κλίμακα, αφού -πέρα από την περιπέτεια και τον εξωτισμό- ο κεντρικός χαρακτήρας «ξεπερνά την ίδια τη ζωή»!

Magdalena The Movie !


























H Jenna Dewan θα ειναι η βασικη ηρωιδα της μεταφορας του comic book MAGDALENA στην μεγαλη οθονη.

Οι παραγωγοι το προωθουν σαν την ταινια που ειναι κραμα του Κωδικα Ντα Βιντσι με την ταινια WANTED.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Magdalena

60 καταπληκτικες δορυφορικες φωτογραφιες του πλανητη μας !





PRESS HERE !

Τέχνη στις απεικονίσεις σε σκηνές μάχης ταινιών.








Ολοι γνωριζουμε οτι πριν γυριστει μια ταινια φτιαχνονται σχεδια για το πως θα γυριστει μια σκηνη ή και σχέδια για το πως θα δείχνει οταν ολοκληρωθεί η ταινια.

Δειτε ΕΔΩ 50 σχεδια που ειναι εντυπωσιακα !!

Movies Working Title

Όταν δουλεύονται οι κινηματογραφικές ταινίες, ο τίτλος τους δεν είναι πάντα γνωστός (καμιά φορά ούτε στους ίδιους που τη γυρίζουν) και τελικός. Στα γυρίσματα υπάρχει πολλές φορές κωδική ονομασία και λίγο πριν βγει στις αίθουσες δίνεται στη δημοσιότητα ο επίσημος τίτλος του φιλμ.

Δείτε εδώ μερικές απίθανες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, το Psycho λεγόταν Wimpy, ενώ το Pulp Fiction, Black Mask.

The Name of the Rose (1986)

Σε επανέκδοση προβάλλεται από 27/8/2009 η ταινία του Ζαν Ζακ Ανό από το βιβλίο του Ουμπέρτο Εκο. Ενα παγκόσμιο μπεστ σέλερ με τεράστια επιτυχία, το «Ονομα του ρόδου» μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1986 από τον Γάλλο σκηνοθέτη.

Ο Ανό δέχτηκε αρκετές επικρίσεις εκείνη την εποχή, επειδή για το σενάριο πήρε τη βασική πλοκή του πολύ πιο σύνθετου βιβλίου του Εκο. Ομως η ταινία λειτουργεί πολύ καλά ως θρίλερ μυστηρίου μέσα στο σκοτεινό περιβάλλον μιας μονής Βενεδικτίνων.

Ο Σον Κόνερι υποδύεται έναν Φραγκισκανό μοναχό, που αναλαμβάνει να ερευνήσει τους θανάτους που σημειώνονται στη μονή, ενώ σύντομα πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκεί μια εκκλησιαστική σύνοδος. Μαζί με τον Κόνερι πρωταγωνιστούν ο Κρίστιαν Σλέιτερ και ο Φ. Μάρεϊ Εϊμπραχαμ.

Αξίζει να την δείτε !!

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 6/9/2009




















4«Απρίλη Ψεύτη», «Η μοναξιά του σχοινοβάτη», «Της αγάπης μαχαιριά», «Τρύπιες σημαίες». Είναι οι δίσκοι του Χάρη και του Πάνου Κατσιμίχα που θα προσφέρει η «Κ.Ε.» τις επόμενες τέσσερις Κυριακές.

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 6/9/2009







FRIENDS - SEASON 4

EPISODES 1 - 6

MAZI

TO 3o CD του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ

Τα Νεα - Σαββατο 5/9/2009






O 2ος τόμος του λευκώματος για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Έθνος - Κυριακή 6/9/2009

Χόλιγουντ 2009: Αποκάλυψη τώρα!



Πληθαίνουν οι υπερπαραγωγές για την πιο πειστική αναπαράσταση του τέλους του κόσμου!

Η οικονομική κρίση, η παγκοσμιοποίηση, το τεχνολογικό και πνευματικό μεταίχμιο των κοινωνιών τροφοδοτούν τις μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές της νέας σεζόν με σενάρια μετακαταστροφής, με μοναχικούς επιζήσαντες που αναζητούν τη συνέχιση του ανθρώπινου πολιτισμού. Από το πολυδιαφημιζόμενο «2012», την απόλυτη ταινία καταστροφής, έως τις δυστοπικές αλληγορίες του «Τhe Road» και του «Τhe Book of Eli», και το εφιαλτικό animation «9», οι φετινές ταινίες καταφεύγουν και πάλι σε ένα από τα προσφιλέστερα θέματα όχι μόνο της επιστημονικής φαντασίας αλλά και της θρησκείας: την Αποκάλυψη, τη συντέλεια του κόσμου, τα έσχατα.

Η σημαντικότερη ταινία που μπορεί να συσχετιστεί με την αποκαλυπτική σκέψη είναι το «Αποκάλυψη τώρα». Η ψυχεδελική πολεμική όπερα του Φράνσις Φορντ Κόπολα γύρω από τη φύση και τις ρίζες του δυτικού πολιτισμού, έχει ως οδηγούς τον Νίτσε και τον Κόνραντ (την «Καρδιά του Σκότους») και ως αφορμή ένα μεγάλο αμερικανικό τραύμα: το Βιετνάμ, που μεταβάλλεται σταδιακά σε μια εφιαλτική ζούγκλα ενστίκτων.

Η Αποκάλυψη του Κόπολα είναι ένα ταξίδι στο τέλος της λογικής, σε αντίθεση με τις σημερινές «αποκαλυπτικές» υπερπαραγωγές που υπόσχονται συγκινήσεις παρόμοιες με το τρενάκι του τρόμου στα λούνα παρκ. Τέτοιες ταινίες πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό σε έναν αγώνα δρόμου για την πιο πειστική αναπαράσταση του τέλους του κόσμου. Η οθόνη γεμίζει ερείπια και εσχατολογικές παραδοξότητες· επιτεύγματα του ανθρώπινου πολιτισμού γίνονται συντρίμμια εν ριπή οφθαλμού. Από το τρέιλερ του πολυδιαφημισμένου «2012» και μόνο, βλέπει κανείς τι μπορεί να κάνει το Χόλιγουντ μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά της ώρας: Ενα τσουνάμι καλύπτει την κορυφή του Εβερεστ, ενώ στο Λος Αντζελες ξαναζούν ως ζωντανό εφιάλτη τον μύθο της Ατλαντίδας.

Ο τρούλος του Βατικανού, που γλίτωσε από τον φονταμενταλισμό των Ιλουμινάτι, πίπτει επί των κεφαλών πιστών που σταυροκοπιούνται. Ο Ιησούς στο Ρίο γκρεμίζεται σαν γύψινη κούκλα. Μετεωρίτες πέφτουν σαν χαλάζι παντού. Από τον Κατακλυσμό δεν γλιτώνει ούτε το Μανχάταν ούτε ο Λευκός Οίκος. Η ψηφιακή μανία του Χόλιγουντ δεν σταματάει πουθενά και μοιάζει με ειρωνεία απέναντι στις φωνές που ξόρκιζαν δαίμονες αμέσως μετά την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου, απαιτώντας από τα στούντιο να αποβάλουν τη βία και να ξεχάσουν τις θεαματικές σκηνές καταστροφής.

Ο Αρμαγεδδών έφτασε, και οι εκλεκτοί της ανθρώπινης φυλής είτε εγκαταλείπουν άρον άρον τον ορθό λόγο και την επιστήμη επιστρέφοντας στη θρησκευτική πίστη (ο Νίκολας Κέιτζ στον πρόσφατο «Σκοτεινό κώδικα»), είτε ελπίζουν σε μια σύγχρονη κιβωτό του Νώε (ο Τζον Κιούζακ στο «2012).


Μετά την καταστροφή

Εντυπωσιακές είναι και οι εικόνες από το τρέιλερ του «Τhe Book of Eli» του Ρόλαντ Εμεριχ («Γκοτζίλα», «Μετά την επόμενη μέρα»). Η Αμερική είναι έρημη χώρα. Οι αερογέφυρες στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους έχουν κοπεί. Οι πόλεις είναι βομβαρδισμένες και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Ντέντζελ Ουάσιγκτον περιπλανιέται σε μια γκρίζα ζώνη, άλλοτε φουτουριστική κι άλλοτε σαν σκηνικό Μεσαίωνα. Σαν ένας Μαντ Μαξ βγαλμένος από τη Βίβλο με καθήκον να διασώσει την ελπίδα για την αναγέννηση: ένα ιερό βιβλίο. Το ίδιο συμβαίνει και στο τρέιλερ του μελλοντολογικού «Τhe Road» με τον Βίγκο Μόρτενσεν, τη Σαρλίζ Θερόν και τον Ρόμπερτ Ντιβάλ. Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Κόρμακ Μακάρθι (συγγραφέα και του «Καμιά προσευχή για τους μελλοθάνατους») και διαφημίζεται ως ένα επικό ταξίδι στο τέλος του πολιτισμού. Εδώ, ένας πατέρας, σαν σημερινός Αβραάμ, περιφέρεται με το γιο του στην Αμερική, που έχει καταστραφεί και είναι γεμάτη θανάσιμους κινδύνους. Ο «μετα-αποκαλυπτικός» λόγος του Χόλιγουντ, που τείνει να γίνει κυρίαρχος στις θεαματικές υπερπαραγωγές, επεκτείνεται και στο animation. Στο «9», μια παραγωγή του σκοτεινού Τιμ Μπάρτον που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, όλα θυμίζουν τον «Εξολοθρευτή». Μια μηχανή με μορφή σκελετού προϊστορικού τέρατος κυνηγά για να εξολοθρεύσει τα μοναδικά «πλάσματα» που έχουν απομείνει στη Γη: μια φυλή από πάνινες κούκλες.

Συντέλεια και προσδοκία

Η ιδέα της συντέλειας του κόσμου εξάπτει τη φαντασία. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη και επανέρχεται ως τάση κατά καιρούς. Ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, όχι μόνον κοινωνικής, αλλά και... υπαρξιακής για τη βιομηχανία του θεάματος, που έχει μπει στον μονόδρομο της παγκοσμιοποιημένης αγοράς των μούλτιπλεξ. Η «αποκαλυπτική» σκέψη (ως εσχατολογία και κυρίως ως απόλυτη διάκριση καλού -κακού με βαθιές ρίζες στο χριστιανικό πολιτισμό) βρίσκει γόνιμο έδαφος στην ανασφάλεια και στον φόβο της περιθωριοποίησης που εξαπλώνεται σε ένα ευρύ φάσμα των δυτικών κοινωνιών. Πέραν της κοινωνιολογίας, υπάρχει και η ψυχαγωγία. Το απίθανο που συναρπάζει. Η ονειρική αίσθηση του να παρακολουθείς από απόσταση ασφαλείας τον κόσμο να καταρρέει. Το θέαμα της καμένης γης, που υποσυνείδητα απελευθερώνει τον θεατή και τον επανατοποθετεί στο μηδέν: στην αρχετυπική εικόνα της έρημου, όπου θα χτιστούν όλα από την αρχή. Η μυθολογία του γουέστερν και της κατάκτησης της Δύσης επιστρέφει εμμέσως στη σύγχρονη πραγματικότητα του Χόλιγουντ. Σαν μια σταθερή αξία -πυρήνας σε μυθοπλασίες που δανείζονται το κέλυφός τους από την επιστημονική φαντασία και το είδος της ταινίας καταστροφής.

Η σύγκριση του πολυεπίπεδου «Αποκάλυψη τώρα» με το σημερινό επίπεδο υπερθέαμα της καταστροφής και της εσχατολογίας, βοηθάει στο να φανεί η απλοϊκή «αποκαλυπτική» σκέψη της εποχής μας. Είναι εύστοχες οι επισημάνσεις του δημοσιογράφου Πολ Χάρις σε ένα πρόσφατο δημοσίευμα του βρετανικού «Γκάρντιαν»: «Η “αποκαλυπτική” σκέψη έχει μακρά παράδοση στην αμερικανική λαϊκή κουλτούρα, όπως θα περίμενε κανείς σε μια χώρα βαθιά θρησκευόμενη». Κατά τον Χάρις, αυτές οι ταινίες δεν αποτυπώνουν τόσο το άγχος της οικονομικής κρίσης, αλλά τη σύγχυση μιας μεταβατικής εποχής σαν τη σημερινή. Η παγκοσμιοποίηση φέρνει παντού εξελίξεις με ρυθμό γρηγορότερο από αυτόν που μπορούμε εύκολα να παρακολουθήσουμε. Η Κίνα ορθώνεται σαν οικονομικός γίγαντας. Το Ιντερνετ υπόσχεται ένα καινούργιο μέλλον, αλλά και μια συναρπαστική εικονική ζωή. Το άγνωστο χωράει στην παλάμη σου, όπως ένα πάλμτοπ. Η Δύση γερνάει δημογραφικά. Εξωτικοί παράδεισοι του Ειρηνικού ή χώρες σαν την ανεπτυγμένη Ολλανδία αρχίζουν να βλέπουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου μια δίνη που ρουφάει τον πλανήτη. «Ο κόσμος αλλάζει», συμπεραίνει ο Χάρις, «ακόμη και η εκλογή του πρώτου μαύρου προέδρου δείχνει αυτή την αλλαγή».

Ιστορίες για το τέλος του κόσμου

9 (2009)

Animation με παραγωγούς τον Τιμ Μπάρτον και τον Ρώσο Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ (ο σκηνοθέτης του «Wanted») και σκηνοθέτη τον Σέιν Ακερ. Μια πάνινη κούκλα, που έχει τον αριθμό 9 στην πλάτη της, ζωντανεύει σε έναν μελλοντολογικό εφιάλτη. Οι άνθρωποι και ο πολιτισμός τους έχουν καταστραφεί και μια ομάδα Εξολοθρευτών (τερατόμορφες μηχανές που μοιάζουν με σκελετούς προϊστορικών τεράτων) καταδιώκουν μια μικρή κοινωνία από τρομαγμένες πάνινες κούκλες σαν την 9. Η μόνη ελπίδα επιβίωσης για τις κούκλες είναι να νικήσουν το φόβο τους και ν’ αντισταθούν. (Στις αίθουσες στις 9/9).

2012 (2009)

Γυρίστηκε από τον Ρόλαντ Εμεριχ και διαφημίζεται ως η απόλυτη ταινία καταστροφής. Σύμφωνα με μια πανάρχαια προφητεία των Μάγιας, το έτος 2012 θα ’ρθει η συντέλεια του κόσμου. Με Τζον Κιούζακ, Γούντι Χάρλεσον, Θάντι Νιούτον, Ντάνι Γκλόβερ. (Στις αίθουσες τον Οκτώβριο).

The Road (2009)

Μελλοντολογική περιπέτεια του Τζον Χίλκοουτ βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Κόρμακ Μακάρθι. Ο Βίγκο Μόρτενσεν ενσαρκώνει έναν πατέρα που περιπλανιέται μαζί με τον μικρό του γιο στην αμερικανική ενδοχώρα με την ελπίδα να φτάσουν σε κάποια ακτή. Η Αμερική είναι σκηνικό δυστοπίας. Ο ουρανός είναι μόνιμα γκρίζος και η γη έχει καλυφθεί από άμμο και στάχτη. Το δυνατό ψύχος, οι άνεμοι και κυρίως οι συμμορίες, που παραμονεύουν στους δρόμους του πάλαι ποτέ επίγειου παραδείσου, είναι θανάσιμες απειλές για τους δύο ήρωες της ταινίας, που σέρνουν ένα καροτσάκι σαν τριτοκοσμικοί πρόσφυγες. Παίζουν επίσης: Κόντι Σμιτ - Μακάφι, Σαρλίζ Θερόν, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Γκάι Πιρς.

The Book of Eli (2009)

Μελλοντολογική περιπέτεια των Αλμπερτ και Αλεν Χιούζ. Ενας άντρας –σαν ζωντανή κιβωτός του Νώε– περιπλανιέται στην Αμερική που έχει καταστραφεί προσπαθώντας να σώσει ένα ιερό βιβλίο. Με τους Ντέντζελ Ουάσιγκτον, Μίλα Κούνις, Γκάρι Ολντμαν. (Στις αίθουσες τον Ιανουάριο).

Καθημερινή

Καθημερινή - Σάββατο 5/9/2009

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΕΦΤΑΣΕ !!!

Σήμερα στις 18:00 το Iraklio Web Radio όχι μόνο θα σας προσφέρει την καλύτερη μουσική , αλλά θα σας δώσει και την δυνατότητα να κάνετε τις δικές σας αφιερώσεις και να στείλετε μηνύματα στους φίλους σας ...όπως τον παλιό καιρό ...!!


Στείλτε μας τις υποδείξεις σας ,προτάσεις,παρατηρήσεις ,τις μουσικές σας προτιμήσεις στο email niok@her.forthnet.gr και θα τις μεταδώσουμε με μεγάλη χαρά !!!


Κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής θα έχετε την δυνατότητα

να μπείτε στο Studio της εκπομπής και να συνομιλήσετε μαζί μας και με τους υπόλοιπους ακροατές μας.


http://irakliowebradio2.blogspot.com







Aπο 27 έως 31 Αυγουστου διεξάγεται φεστιβαλ ταινιων τρομου στο Λονδινο.

Δειτε τις παρουσιασεις και τα trailers ολων των ταινιων που θα προβληθουν ΕΔΩ !




Spanish scifi Movie CYCLOPS (Cíclope) (2010)






Cyclops is set in the future of a new Madrid. It is the story of two policemen who are brothers. It follows the inner turmoil of one of the brothers, suffering terrible nightmares, who begins to question his position in the Police Force, all due to a mistake that will probably haunt the rest of his life.

Κυριακή 30/8/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

21:00 Ο μετρ του ζευγαρώματος Mega Αισθηματική κομεντί
21:00 Ο ξεχωριστός Γουιλ Χαντινγκ ANT1 Κοινωνική
21:00 Η κόρη μου η σοσιαλίστρια Star Κωμωδία
21:05 Mystery Train ΕΤ1 Ξένη ταινία
22:10 Το σιδερένιο νησί Σινε+ Δράμα
22:30 Συνταγματάρχης ρεντλ Κανάλι της Βουλής Δράμα
22:30 Καλπικη λίρα Πρίσμα+ Ελληνική ταινία
23:00 Βλέπω το θάνατο σου 3 Star Θρίλερ
23:30 Ντικ Τρέισι Alter Ξένη ταινία
23:40 Το άσπρο μπαλόνι Σινε+ Ξένη ταινία
23:40 Ο πελάτης ANT1 Θρίλερ
00:00 Η εκδοχή του Τσάρλι ΕΤ1 Δράμα
01:00 Αναζητώντας το κέντρο του κόσμου ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:00 Βασική εκπαίδευση Star Ξένη ταινία
01:45 Προδοσία Alter Δράμα
02:00 Όρκος σιωπής Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Ο δρόμος νούμερο εννέα Mega Θρίλερ
03:00 Αντίστροφη μέτρηση Star Περιπέτεια