Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

6000 πόντοι για τον ουρανό - Short Movie

Trailer for J.J. Abrams' PA show REVOLUTION



Escape (2012) Teaser Trailer

Vanishing Waves (2012) Trailer

ORIOL VANDELA: GRAVITY FALLS Short Movie Trailer

Δωρεάν Ασπρόμαυρες Ταινίες !


The free movies which you can watch on bnwmovies.com (Black 'n' White Movies.com) are mostly public domain films with expired copyright. Other black and white movies may be outside the public domain but in other ways legally shared. This is how your favorite classic movies become popular free movie downloads. Finding an old movie can be hard. Try searching by year, genre or title to find the best old movies online.

You can watch all black and white movies on this site for free. While not all of the featured classic movies have download links, you can legally download movies which have a red download icon. While subtitle options are still not available for these old movies, I'm aware that many of you long for this feature and I can assure you it's on top of my list.

I hope that you enjoy this ever growing collection of free classic movies. New black and white films are added constantly, as soon as they become available. Remember the history of the American film industry by watching the best free movies online!

Prometheus Viral Video Featuring Noomi Rapace

Πλούταρχος - ΚΑΡΑΟΚΕ


Δέσποινα Βανδή - BEST OF ( 4CD )


LG SP820 - Smart TV Upgrader

Nέο μέσο για να κάνετε έξυπνη την τηλεόραση σας. Η LG συνεχίζει να λανσάρει τα έξυπνα 'κουτάκια' τα οποία εγκαινίασε πέρσι...
Το SP820, είναι media player, είναι ένα δικτυακό μέσο, προσφέρει και πρόσβαση στην πλατφόρμα Smart TV της LG.
Γιατί να το επιλέξει κάποιος, έναντι ενός Blu-ray player που κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά.
Απλά... το SP820, διαθέτει επιπλέον Web Browser ενώ συνοδεύεται και από το τηλεχειριστήριο Magic Control.
Δυστυχώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, δεν θα εισαχθεί στην χώρα μας...

fullhd

OTE TV : Νέο κανάλι ταινιών

Με την αύξηση χωρητικότητας που εξασφάλισε ο ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου με την αλλαγή προτύπου εκπομπής του τέταρτου αναμεταδότη σε DVB-S2/8PSQ, όπως είχαμε γράψει, άνοιξε ο δρόμος για την προσθήκη νέων καναλιών. Έτσι, σήμερα το απόγευμα γύρω στις 18:00 η συνεργασία που είχε ο ΟΤΕ με το Universal Channel ολοκληρώθηκε, και στη θέση του καναλιού εμφανίστηκε κάρτα που ανακοινώνει την άφιξη ενός νέου24ωρου καναλιού ταινιών.

Οι πληροφορίες μας λένε πως δεν πρόκειται για κάποιο κανάλι τύπου Scifi, Axn, η Pay per view, αλλά ενός καναλιού του OTE που θα προβάλει ξένες ταινίες, χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή με σιγουριά τι ακριβώς ταινίες θα προβάλλει. Θετική κίνηση πάντως, αφού στο κομμάτι των ταινιών έχουμε γράψει επανειλημμένως πως ο ΟΤΕ έχει σημαντικό κενό.

Από το μέτωπο των συνδρομητών ο ΟΤΕ καταγράφει αργή αλλά σταθερά ανοδική πορεία και υπολογίζεται πως οι συνδρομητές έχουν φτάσει τους 21.800. Τέλος, ακόμη μια πληροφορία του Digital TV info λέει πως στην δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ αλλά και στο IPTV ετοιμάζονται πολύ σύντομα να ενσωματωθούν οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί «STAR Λαμίας» και το «Αχελώος TV». Θα σας ενημερώνουμε απο εδώ για όλες τις τελευταίες εξελίξεις… (digitaltvinfo.gr)

"Game of Thrones: The Game"

Prometheus (2012) TV Spot


The Babymakers (2012) Poster


Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες

Ο αγώνας ενάντια στην ελληνική κρίση, μέσα από τον κινηματογραφικό φακό, είναι το θέμα του 6ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες, από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου.
Στόχος των διοργανωτών, όπως αναφέρει η ελληνική υπηρεσία της Φωνής της Αμερικής, είναι να προβάλλουν ταινίες της νέας γενιάς κινηματογραφιστών, οι οποίοι αντλούν εμπνεύσεις για την έκφραση της καλλιτεχνικής τους δημιουργίας, μέσα από την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.
Το φετινό φεστιβάλ θα ανοίξει στις 31 Μαΐου με την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Νίκα Αγιασβίλι A Green Story και θα κλείσει στις 3 Ιουνίου με την προβολή του Σαγιόμι του Νίκου Νταγιαντά.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν είναι οι: Tungsten του Γιώργου Γεωργόπουλου, Τρεις Μέρες Ευτυχίας του Δημήτρη Αθανίτη, Άδικος Κόσμος του Φίλιππου Τσίτου, Wasted Youth του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, Σούπερ Δημήτριος του Γιώργου Παπαϊωάνου, Οι Ιππείς της Πύλου του Νίκου Καλογερόπουλου, Πρώτη Υλη του Χρήστου Καρακέπελη.

Παράλληλα, θα προβληθούν και μικρού μήκους ταινίες όπως τα Casus Belli του Γιώργου Ζώη, Πίστομα του Γιώργου Φουρτούνη, Ο Μπαμπάς μου, ο Λένιν κι ο Φρέντυ της Ρηνιώς Δραγασάκη.
Η κριτική επιτροπή θα απονείμει τα Βραβεία Ορφέας στις κατηγορίες: καλύτερης κινηματογραφικής ταινίας, καλύτερης ταινίας μικρού μήκους και καλύτερου ντοκιμαντέρ. Ο νικητής του βραβείου προτίμησης του κοινού, θα αναδειχθεί από τις ψήφους όλων όσων θα παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ.
Φέτος, η απονομή των βραβείων και το πάρτι θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, 3 Ιουνίου, στην επίσημη κατοικία της Γενικής Προξένου της Ελλάδας στο Λος Άντζελες, Ελισάβετ Φωτιάδου, όπου οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και ένα ρεσιτάλ της γεννημένης στην Αυστραλία ομογενούς τραγουδίστριας, Vassy.

Στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ, o Φρεντ Λίτς θα κάνει ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο Έλληνα κινηματογραφιστή, Θεόδωρο Αγγελόπουλο, για τον οποίο διδάσκει και ένα ειδικό μάθημα για την προσφορά του, στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνας.
 

Τετάρτη 16/05/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Μην πεις λέξη Star Ξένη ταινία
22:00 Η δασκάλα του πρωτάρη!!! (α τηλεοπτική μετάδοση) ΕΤ1 Κωμωδία
00:30 Πίσω από τον καθρέπτη (α΄ μετάδοση) ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:45 Γκάτακα Mega Ξένη ταινία
02:15 Γυναίκες δηλητήριο ΝΕΤ Ελληνική ταινία
02:30 Ξεκαθάρισμα λογαριασμών Star Περιπέτεια