Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

A to Z of Awesomeness


Δείτε όλο το αλβάβητο ΕΔΩ !!

Lipton ice tea & Hugh Jackman


Lipton_Ice_Tea
Ανέβηκε από Tokyo_Dancing_Hotel. - Ρίξτε μια ματιά σε περισσότερα lifestyle βίντεο.

44 Inch Chest (2010)

1st poster for GLADIATORS V WEREWOLVES

WITCHVILLE (2010)


'Hunger' (2010) Trailer

'Hunger' (2010)

"Don't Worry, Be Happy: Στην Ελλάδα ο Bobby McFerrin!!!"

"Ο Bobby McFerrin είναι ένα μεγάλο ταλέντο του μουσικού κόσμου αφού η έκταση της φωνής του αγγίζει τις 4 οκτάβες, και θεωρείται ο περισσότερο γνωστός στον κόσμο ανανεωτής, αυτοσχεδιαστής της φωνητικής μουσικής, ένας παγκόσμια αναγνωρισμένος διευθυντής κλασικής ορχήστρας και ο δημιουργός του περίφημου τραγουδιου, “Don’t worry be happy”.

Αυτό που κάνει ο Bobby McFerrin στις live εμφανίσεις του και τις ηχογραφήσεις του είναι μια συνεχής εφεύρεση και δημιουργία.

Η συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα περιέχει μια μουσική παλέτα με όλα τα είδη, από τη Jazz και τη Rock μέχρι R&B, Κλασική αλλά και Ethnic μουσική όλα αυτά μαζί, ακόμα και στο ίδιο τραγούδι.

Για όσους δεν τον έχουν ακούσει ποτέ είναι κάτι εξειδικευμένο, διαφορετικό, πρωτότυπο, ένα δώρο, αφού δεν μπορεί να καταταγεί σ’ ένα συγκεκριμένο είδος ούτε η φωνή του και οι δυνατότητές της να ταξινομηθούν δεδομένου ότι είναι ένα θαύμα της φύσης μ’ ένα ήχο που είναι αποκλειστικά και μοναδικά «δικός του» και ξεπερνά όρια αγκαλιάζοντας πολλές κουλτούρες.

Όταν ηχογράφησε τη μεγάλη του επιτυχία “Don’t worry be happy” το 1988 εκτοξεύθηκε αμέσως στο No1 των charts στην Αμερική – για πρώτη φορά έγινε κάτι τέτοιο με τραγούδι a capella – αλλά και σε πάρα πολλές χώρες ανά τον κόσμο.

Παρόλο τη μεγάλη διεθνή αναγνώριση και τα 10 μουσικά βραβεία GRAMMY ο Booby McFerrin δε σταματάει εδώ, αλλά συνεχίζει να εφευρίσκει τρόπους και να οδηγεί το κοινό σε νέους μουσικούς δρόμους, ιδιαίτερα όταν το καλεί να τον συνοδεύσει σ’ ένα τραγούδι του πράγμα που συνήθως κάνει σε κάθε εμφάνισή του. Αυτή τη μουσική εμπειρία θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν οι θαυμαστές του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 31 Μαΐου."
http://apolitistosteki.blogspot.com/

"Billy Idol και The Stranglers έρχονται στην Ελλάδα"

Μια cult συναυλία σε ένα cult γήπεδο προβλέπεται να είναι η συναυλία που θα γίνει στις 18 Ιουνίου στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μια βραδιά με τη μουσική που ξεκινάει από το punk που σάρωσε τα πάντα στα μέσα της δεκαετίας του '70 και συνέχισε με τη δημιουργία του punk-rock στυλ τη δεκαετία του '80. Αν θέλαμε να χαρακτηρίσουμε όχι με απλές λέξεις αλλά με καλλιτέχνες αυτό το είδος, τότε σίγουρα θα αναφέραμε μεταξύ άλλων τον Billy Idol (με τρία Grammy και εννέα MTV music video awards στο ενεργητικό του) αλλά και τους Stranglers.

Μια βραδιά για όσους αγαπούν τα '80s κι έχουν τραγουδήσει το "Sweet sixteen" ή το "Mony – Mony" ή και τα "White Weeding", "Rebel Yell" του Billy Idol που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και τα "Golden Brown", "No More Heroes" "Always the Sun" των Stranglers που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στη χώρα μας.

Στις 18 Ιουνίου, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υποδέχεται αγαπημένο ροκ, ατίθασο πάνκ και όλα αυτά με ένα ιδιαίτερα προσιτό εισιτήριο. Γενική είσοδος 38 Ευρώ!!!

Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου από το Ticket House, τα Metropolis και τα Village cinemas!"

troktiko.blogspot.com

Fox to Release Narnia 3 and Gulliver's Travels in 3D

20th Century Fox will release both The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader and Gulliver's Travels in 3D this December.


The Michael Apted-directed third installment of the "Narnia" franchise is scheduled for a December 10 release, followed by the Jack Black-starring fantasy action adventure Gulliver's Travels on December 22.


Εκατό χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου Ακίρα Κουροσάβα

Ο Ιάπωνας Ακίρα Κουροσάβα θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του παγκόσμιου σινεμά. Έχει επηρεάσει σπουδαίους δημιουργούς, έχει τιμηθεί με Χρυσό Λέοντα και Χρυσό Φοίνικα. Την Τρίτη συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή του.

Ο Ακίρα Κουροσάβα γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1910 στην Ομόρι (κοντά στο Τόκιο) και ήταν το όγδοο -και τελευταίο- παιδί του Ισαμού και της Σίμα Κουροσάβα.

Ήθελε να γίνει ζωγράφος, αλλά δεν έγινε δεκτός στην Ακαδημία Τεχνών.

Την ενασχόλησή του με τον κινηματογράφο «πυροδότησε» η γνωριμία και συνεργασία του με τον Γιαμαμότο Κατζίρο. Η πρώτη του ταινία είχε τίτλο «Σουγκάτα Σανσίρο» (1943) και είχε σχέση με τον κόσμο του τζούντο.

Ο Κουροσάβα μελέτησε έργα του δυτικού πολιτισμού, εντρύφησε στον Γουίλιαμ Σαίξπηρ και τον Φιοντόρ Ντοστογέφσκι, αλλά επηρεάστηκε έντονα και από την ιαπωνική κουλτούρα.

Οι ταινίες του εκτυλίσσονται στη φεουδαρχική Ιαπωνία και έκαναν το ιαπωνικό σινεμά αγαπητό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η αναγνώριση για τον Κουροσάβα ήρθε το 1948 με την ταινία «Ο μεθυσμένος άγγελος».

Γύρισε δεκάδες αριστουργήματα, ανάμεσα στα οποία τα Ρασομόν, Ραν, Επτά Σαμουράι, Γιοζίμπο, Ραψωδία τον Αύγουστο, Καγκεμούσα, Ο θρόνος του αίματος.

Το σινεμά μετά τον Κουροσάβα δεν θα ήταν ποτέ ξανά το ίδιο. Αν και ο Ιάπωνας σκηνοθέτης επηρεάστηκε από τα έργα του Τζον Φορντ, του Φρανκ Κάπρα και του Χάουαρντ Χιουζ απετέλεσε και ο ίδιος «έμπνευση» για πολλούς δημιουργούς, από τον Μάρτιν Σκορσέζε μέχρι τον Τζορτζ Λούκας.

Βασικό θέμα των ιστοριών του υπήρξε ο μοναχικός ήρωας, όχι ως φιγούρα που επιδιώκει το ιδανικό, αλλά ως άνθρωπος που ακολουθεί έναν τρόπο ζωής διαφορετικό από των άλλων.

Ο Ακίρα Κουροσάβα πέθανε τον Σεπτέμβριο του 1998 από εγκεφαλικό αφήνοντας πίσω του μια κινηματογραφική κληρονομιά ανεκτίμητης αξίας.

Newsroom ΔΟΛ

Τετάρτη 24/03/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Μαδαγασκάρη Star Κινούμενα Σχέδια
21:10 Οι δαιμονισμένοι Σινε+ Δράμα
22:45 Aeon Flux Star Ξένη ταινία
23:00 London Hospital Σινε+ Δράμα
00:00 Έρωτες και αδιέξοδα Σινε+ Ξένη ταινία
00:30 Αντίστροφη μέτρηση Mega Ξένη ταινία
01:00 Γουέντι Γου: Πολεμώντας για το αύριο ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:40 Ο Πύργος των φαντασμάτων Σινε+ Ξένη ταινία
02:00 Τζέι Ντο: Παιχνίδια θανάτου Alter Μυστηρίου
02:30 Ο άνθρωπος που δεν υπέκυψε πότε Star Περιπέτεια
03:00 Ντον Τζιοβάνι Σινε+ Ξένη ταινία
04:00 Νύχτες κολάσεως Alter Δράμα
04:45 Η άφιξη Star Ξένη ταινία