Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Cine Game : Famous Objects from Classic Movies.


Κινηματογραφικό Παιχνίδι !
Μαντέψτε από ποια κλασσική ταινία είναι το αντικείμενο που θα δείτε !

http://famousobjectsfromclassicmovies.com/

Masters of Jazz - Tεύχος 1

Hobgoblin (2011) HBO'S Tv Series



HBO has just picked up a new series pitch called Hobgoblin and it sounds pretty freakin' awesome! The story will center on a group of magicians and con men who use their skills of deception and trickery to battle Hitler and army during World War II!

Detention (2011) Poster

Detention (2011) Trailer

Designs of BATTLE: LOS ANGELES' war machines




Ekon (2011)



EKON : ايكون : Sci-Fi Teaser from Mohammad Rasoul on Vimeo.

Cars 2 Extended Trailer

Trailer for Cameron Diaz's Comedy 'Bad Teacher'

The Other Woman (2011)

Bellflower (2011)

The Ward (2011)

13o Festival Ντοκυμαντέρ Θεσσαλονίκης 11/20-3-2011


Πέμπτη 10/03/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Σύζυγος κατά λάθος Star Ξένη ταινία
21:25 Αγκάθα Κριστι : στα ίχνη του δολοφόνου Σινε+ Ξένη ταινία
22:15 Στη σκιά των κατασκόπων Alter Ξένη ταινία
23:10 Ένα απόγευμα μετά τον πόλεμο Σινε+ Δράμα
00:00 Κυνηγώντας το κόκκινο μπαλόνι ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Φονικό βλέμμα Alter Ξένη ταινία
01:45 Κάποτε στην Κίνα 2 Star Περιπέτεια
03:00 Η διπλανή πόρτα Σινε+ Ξένη ταινία
04:15 Το σιδηρούν προσωπειον Σινε+ Δράμα

Μέσα από τις Φλόγες - Incendies (2010)



Μέσα από τις Φλόγες (Incendies) είναι ο τίτλος της του Ντενίς Βιλνέβ με τους Λούμπνα Αζαμπάλ, Μελίσα Ντεσορμό-Πουλέν, Μαξίμ Γκοντέτ, Ρεμί Ζιράρντ.

Όταν ο συμβολαιογράφος Λέμπελ (Ρεμί Ζιράρντ), διαβάζει στη Ζαν (Μελίσσα Ντεσορμώ- Πουλέν) και στο Σιμόν (Μαξίμ Γκοντέτ) τη διαθήκη της μητέρας τους, Νάουαλ (Λούμπνα Αζαμπάλ), τα δίδυμα έκπληκτα παίρνουν τους φακέλους που άφησε εκείνη, έναν για τον πατέρα τους που πιστεύανε ότι ήταν νεκρός, κι ένα για τον αδερφό τους που δε γνωρίζανε την ύπαρξη του.

Σε αυτή την αινιγματική κληρονομιά, η Ζαν πιστεύει θα βρει την απάντηση για την ανεξήγητη σιωπή της μητέρας της τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της.

Αποφασίζει να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή για να αναζητήσει την ιστορία της οικογένειας της, για την οποία φαίνεται ότι δε γνωρίζει τίποτα.

Ο Σιμόν δε συγκινείται από τα μεταθανάτια παιχνίδια που παίζει η μητέρα του, αλλά η αγάπη για την αδερφή του είναι πολύ δυνατή, και σύντομα θα την ακολουθήσει για να ανακαλύψουν την αλήθεια για τη Νάουαλ- μιας γυναίκας πολύ διαφορετικής από εκείνη που γνώριζαν ως μητέρα τους.

Με τη βοήθεια του Λέμπελ, τα δίδυμα ενώνουν τα κομμάτια της ιστορίας της γυναίκας που τους έφερε στον κόσμο, ανακαλύπτοντας την τραγική της μοίρα, σημαδεμένη από τον πόλεμο και το μίσος, αλλά και τη γενναιότητα μιας εξαιρετικής γυναίκας.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 10 Μαρτίου 2011.

i-live news

Rango (2011)

Ελληνική Πρεμιέρα 10/03/2011

Ένας κατοικίδιος χαμαιλέοντας με το… λαρύγγι του Τζόνι Ντεπ χάνεται από τους ιδιοκτήτες του και βρίσκει καταφύγιο σε μια πόλη της ερήμου με κάπως παλαβιάρηδες κατοίκους. Σε αναζήτηση ταυτότητας κάπου στην Άγρια Δύση του σήμερα, καθώς χρίζεται ο σερίφης της πόλης, ο ήρωας μας προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τους ιδιόρρυθμους κατοίκους αλλά και να λύσει το πρόβλημα του νερού της πόλης.

Στο πλευρό του, μια ελκυστική θηλυκή σαύρα, η μόνη του σύμμαχος εναντίον ενός φονικού κροταλία με ουρά-πολυβόλο που δε σταματά μπροστά σε τίποτα.

Το πρώτο κινούμενο σχέδιο για την διασημότερη εταιρία ειδικών εφέ Industrial Light & Magic.


Οι Ιππείς της Πύλου (2011)



Οι Ιππείς της Πύλου, είναι ο τίτλος της ταινίας του Νίκου Καλογερόπουλου με τους Νίκο Καλογερόπουλο, Ηλία Λογοθέτη, Τάκη Σπυριδάκη, Βάνα Μπάρμπα, Ιουλία Καλογρίδη, Δημήτρη Καμπερίδη, Αντώνη Θεοδωρακόπουλο, Αθανάσιο Σακελλαρίου, Βασίλη Τσιπίδη.

Ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλυτώσει από τις τράπεζες.

Με την βοήθεια του Μπάμπη του «Φου», βρίσκει καταφύγιο σ’ένα ερημωμένο κάστρο στην καρδιά της Μεσσηνίας.

Μοναδικοί κάτοικοι δύο αδέρφια που δε μιλιούνται και μια ανηψιά που τους βαρέθηκε κι έφυγε, η Δημοκρατία. Ο Τηλέμαχος την συναντάει τυχαία και μαγεύεται.

Λίγο τα σιρόπια του γιατρού για τα πνευμόνια του που έχουν γίνει ορυχείο, λίγο τα τσίπουρα, λίγο οι «απαγορευμένες ουσίες» του Μπάμπη … οι θεοί βάζουν το χέρι τους κι η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο της!

Όνειρο, πραγματικότητα, ή και τα δύο; Κρίνετέ το εσείς, κι όποιος το βρει κερδίζει ένα παστέλι Καλαμών.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 10 Μαρτίου 2011.

i-live news

The Eagle (2011)

Ελληνική πρεμιέρα 10/03/2011.

Άρτι αφιχθείς στη Βρετανία, ο νεαρός εκατόνταρχος Μάρκους Ακίλα υπερασπίζεται ηρωικά το φρούριο του από μια μαζική επίθεση Κελτών.

Όμως στη διάρκεια της μάχης τραυματίζεται κι έτσι απαλλάσσεται από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Θυμωμένος από το γεγονός, αποφασίζει να ρισκάρει τη ζωή του ξεκινώντας ένα ταξίδι στον Βορρά προκειμένου να βρει τον Αετό της Ενάτης, το θρυλικό χρυσό λάβαρο που χάθηκε πριν 15 χρόνια, όταν ο πατέρας του οδήγησε την Ένατη Λεγεώνα στη Σκοτία και δεν επέστρεψε ποτέ.

Μαζί του παίρνει τον σκλάβο του Έσκα, έναν Κέλτη του οποίου τη ζωή έσωσε σε έναν αγώνα μονομάχων. Όταν τα μέλη μιας κέλτικης φυλής τους συλλαμβάνουν, ο Έσκα ισχυρίζεται ότι αυτός είναι ο αρχηγός και ο Μάρκους ο Ρωμαίος σκλάβος του.

London Boulevard (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 10/03/2011.

Ένα πρώην κατάδικος από το Νότιο Λονδίνο (Κόλιν Φάρελ) προσπαθεί να κάνει νέα αρχή σαν βοηθός μιας νεαρής ηθοποιού (Κίρα Νάιτλι), με την οποία δε θα αργήσει να κάνει σχέση.

Το "London Boulevard" βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Κεν Μπρούεν, ενός από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας των τελευταίων δέκα χρόνων, ενώ η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Γουίλιαμ Μόναχαν, βραβευμένου με 'Οσκαρ Σεναρίου για την ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, "The Departed".

Μικρά αθώα ψέμματα - Little White Lies - Les petits mouchoirs (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 10/03/2011.

Κάθε χρόνο, ο Μαξ, ένας επιτυχημένος ιδιοκτήτης εστιατορίου, και η σύζυγός του προσκαλούν μια χαρούμενη παρέα φίλων στο όμορφο εξοχικό τους σπίτι δίπλα στη θάλασσα, για να γιορτάσουν τα γενέθλια του φίλου τους Αντουάν και να ξεκινήσουν έτσι τις διακοπές τους.

Όμως φέτος, προτού εγκαταλείψουν το Παρίσι, ο φίλος τους Λούντο τραυματίζεται σε ένα ατύχημα, γεγονός που οδηγεί σε μια αλυσίδα αντιδράσεων και ανάμεικτων συναισθημάτων. Οι διακοπές αυτές ωθούν τον καθένα από την παρέα να ανακαλύψει τι τον ενοχλεί και τι τον αναστατώνει. Είναι καιρός πλέον να "πέσουν οι μάσκες" και να ειπωθούν αλήθειες.