Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 (2011) New Clips


















Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 7 Ιουλίου


«Ο κύριος Πόπερ και οι πιγκουίνοι του»

Ο Τζιμ Κάρεϊ επιστρέφει στο είδος που τον ανέδειξε: την κωμωδία. Ο Τομ Πόπερ είναι ένα επιτυχημένο στέλεχος, η επαγγελματική ζωή του οποίου βυθίζεται στο χάος όταν κληρονομεί έξι πιγκουίνους. Σύντομα το διαμέρισμά του μετατρέπεται σε χιονισμένο τοπίο, όμως τελικά ο Τόμι, μέσα από αυτή την περίεργη «συγκατοίκηση», θα κατανοήσει τη σημασία της οικογένειας- ανθρώπινης και μη...! Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουότερς.

«Η Αντίζηλος»

Δύο γοητευτικές γυναίκες εργάζονται ως μεγαλοστελέχη στο γαλλικό παράρτημα μιας πολυεθνικής εταιρείας. Η Ιζαμπέλ και η Κριστίν μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ διαφορετικές. Η Κριστίν έχει το πάνω χέρι και δίνει την εικόνα μιας σκληρής και αδίστακτης μάνατζερ. Σύντομα η Ιζαμπέλ, ταπεινωμένη από τη συμπεριφορά της Κριστίν, σχεδιάζει να την εκδικηθεί. Εφευρετική και μεθοδική, κάθε τι που κάνει και σκέφτεται η Ίζαμπελ, αποτελεί μέρος των δολοπλόκων σχεδίων της.

Πρωταγωνιστεί η Κρίστιν Σκοτ Τόμας. Η σκηνοθεσία είναι του Αλέν Κορνό.

«Ο Μαύρος γάτος του έρωτα»

Από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ο Ζυλιέν είναι άτυχος με τις γυναίκες που βγαίνει ραντεβού, με καταστροφικά αποτελέσματα. Όμως, ακριβώς τη στιγμή που αποδέχεται ότι ποτέ δεν θα βρει την αληθινή αγάπη, συναντά την όμορφη, σέξι Τζοάννα.

Ο Ζυλιέν Μοννιέρ έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Παρόλο που είναι ένας πολύ πετυχημένος σύμβουλος γάμων, δεν μπορεί να κρατήσει καμία γυναίκα στη ζωή του για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Από τότε που ήταν μικρό παιδί, ο Ζυλιέν φέρνει απίστευτη κακοτυχία σε κάθε γυναίκα που ερωτεύεται. Τις στέλνει στο νοσοκομείο, καταστρέφει τις επαγγελματικές τους καριέρες ή μετατρέπει τους φίλους της σε εχθρούς. Είναι ξεκάθαρα ο μαύρος γάτος των γυναικών.

Η Τζοάννα Σορίνι θα το ανακαλύψει αυτό τη μέρα που θα τον γνωρίσει. Μια καριέρα στο αποκορύφωμα της, μια ερωτική ζωή στο απόγειο της, όλα όσα ήξερε μπορεί να πάρουν άλλη τροπή. Σκηνοθεσία Νικολά Κις. Πρωταγωνιστούν οι: Φρανσουά Ξαβιέ Ντεμεζόν, Βιρζινί Εφιρά και Αρμέλ Ντόιτς.

«Η Πριγκίπισσα του Μονπενσιέ»

Στη Γαλλία του 16ου αιώνα ο πόλεμος ανάμεσα σε Καθολικούς και Προτεστάντες μαίνεται με τις δολοπλοκίες να αποτελούν καθημερινές πρακτικές και τις συμμαχίες να μεταβάλλονται διαρκώς. Η Μαρί ντε Μεζιέρ (Μελανί Τιερί), μια όμορφη νεαρή γυναίκα αριστοκρατικής καταγωγής παντρεύεται τον πρίγκιπα του Μοντπενσιέ (Γκρεγκουάρ Λεπρίνς-Ρινγκέ) σύμφωνα με τις εντολές του πατέρα της, παραμένει όμως ερωτευμένη με τον Ανρί ντε Γκίζ (Γκασπάρ Ουλιέ), έναν γενναίο ήρωα πολέμου. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Φρανσουά, ο οποίος αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει και να προστατεύει την Μαρί, την ερωτεύεται, με αποτέλεσμα οι τρεις άντρες να έρθουν αντιμέτωποι. Η σκηνοθεσία είναι του Μπερτράν Ταβερνιέ.

«Φιλενάδες»

Η Άνι (Κρίστεν Γουίγκ) δεν είναι και στην καλύτερη φάση της ζωής της καθώς έχει ξεμείνει τόσο από λεφτά όσο και από σχέση… Όταν όμως μαθαίνει πως η καλύτερη φίλη της αρραβωνιάστηκε κάνει τα αδύνατα δυνατά να είναι η καλύτερη παράνυμφος που θα μπορούσε να υπάρξει! Αυτό όμως αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο δεδομένων των υπολοίπων, άγνωστων στην Άνι, γυναικών που απαρτίζουν την παρέα της μελλόνυμφης και οι οποίες με τη σειρά τους διεκδικούν τον τίτλο της καλύτερης παρανύμφου, κάνοντας τη ζωή της Άνι ακόμα δυσκολότερη...

Η ταινία, που πολλοί χαρακτηρίζουν ως τη γυναικεία απάντηση στο Hangover, ασχολείται με ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες: το γάμο και την οργάνωσή του! Κάτι που μπορεί να φαίνεται απλό και ρομαντικό, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη… ιδίως όταν εμπλέκονται πολλά άτομα, όπως είναι, στην περίπτωση της ταινίας, μια ομάδα παράταιρων μεταξύ τους παρανύμφων που οργανώνουν (ή τουλάχιστον προσπαθούν να οργανώσουν) ένα ξέφρενο bachelorette πάρτι τηρώντας όλα τα προ-γαμήλια έθιμα, με τον δικό τους ιδιότυπο τρόπο. Σκηνοθεσία: Πολ Φιγκ.

in.gr

Πέμπτη 07/07/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

22:00 Μονάκριβη ΕΤ1 Ξένη ταινία
22:00 Επικίνδυνες υποσχέσεις Star Ξένη ταινία
22:10 Ουκ επιθυμησεις τη γυναίκα του πλησίον σου Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Θέλω πίσω το σώμα ΜΟΥ... Σπορ+ Ξένη ταινία
01:00 Η τριλογία του τουλσε λουπερ (μέρος 2ο ) ΝΕΤ Περιπέτεια
01:15 Φυλακές αττικά Σπορ+ Ξένη ταινία
02:00 Ένα ζόμπι ανάμεσα μας Star Ξένη ταινία

The Iceman (2011) Poster

Rise of the Planet of the Apes (2011) Tv Spots





Captain America (2011) New featurrette's




Prometheus (2012) Poster

The Adventures Of Tintin: The Secret Of The Unicorn (2011) Poster

Salvation Boulevard (2011) Poster

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 (2011) New Posters