Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ισοτιμία -Παρασκευή 30/04/2010

LOST 6x14 "The Candidate" ABC Promo #2

LOST 6x14 "The Candidate" Sneak Peek #1

Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί γρήγορα..

Σνφμυωα με μια ενρυεα στο Πισηναπιμετο του Κμτρπιατζ, δεν πεαιζι ρλοο με τι σριεα εαινι τοθοεπεμεντα τα γταμααμρα σε μια λξεη, αεκρι το πωτρο και το ταελειτυο γαμμρα να εαινι στη στωση θσεη...

Τα υλοπιποα μροπυον να εαινι σε τχιυεας θιεεσς και μροπετιε να δαβιαεσταε τις λιεξες χρωις πλβημορα. Ατυο γνιταει γιται ο... απρωνθονις εκεγλφοας δεν δαεζιαι γαμρμα γαμρμα κθαε λξεη αλλα τη λξεη σαν σολυνο.

Οριστικό τέλος για τους A-ha !


Η ανακοίνωση αναφέρει ότι αυτή τους η καλοκαιρινή περιοδεία θα είναι η τελευταία.


FESTIVAL DE CANNES 2010

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου είναι 12 με 23 Μαΐου. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις ταινίες που θα διαγωνιστούν και προβληθούν φέτος.

http://www.festival-cannes.com/en.html

Η Κέιτι Χολμς θα υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι

Η 31χρονη σταρ του Χόλιγουντ και σύζυγος του Τομ Κρουζ, Κέιτι Χολμς, θα υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι σε νέα τηλεοπτική σειρά.

Το σίριαλ θα έχει συνολική διάρκεια 8 ώρες και θα μεταδοθεί από το αμερικανικό καλωδιακό κανάλι History το 2011. Στον ρόλο του John F. Kennedy, οι Αμερικανοί θα δουν τον ηθοποιό Greg Kinnear που έγινε γνωστός από την ταινία «Little Miss Sunshine».

Εθνος - Παρασκευή 30/04/2010

Η απάντηση της Nokia λέγεται N8

Η φινλανδική εταιρία Nokia παρουσίασε το πρώτο της τηλέφωνο N8 που χρησιμοποιεί το νέο, ανοικτό πια, λειτουργικό σύστημα Symbian 3. To μοντέλο-ναυαρχίδα της εταιρίας έχει ως στόχο να «ρίξει το γάντι» στο iPhone της Apple και στο Blackberry της RIM, που κυριαρχούν στο ποιοτικό τμήμα της αγοράς «έξυπνων» κινητών.

Το Ν8 διαθέτει κάμερα 12 megapixel, οθόνη αφής 3,5 ιντσών, σταθερή μπαταρία (που δεν θα αντικαθίσταται), επιτρέπει τη λήψη βίντεο υψηλής ανάλυσης και την παρακολούθηση διαδικτυακής τηλεόρασης, ενώ επιτρέπει την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών εργασιών (multi-tasking) και διευκολύνει τη σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Twitter.

Το τηλέφωνο θα κοστίζει 370 ευρώ (χωρίς φόρους), σύμφωνα με τη Nokia, και κατ’ αρχήν θα πωλείται μόνο σε επιλεγμένες αγορές από το τρίτο τρίμηνο του 2010.

H Νokia, που βλέπει την κερδοφορία της να πέφτει λόγω του εντεινόμενου ανταγωνισμού, ελπίζει ότι οι συσκευές της με το νέο λογισμικό (το οποίο πια έχει γίνει ανοικτού κώδικα) θα της επιτρέψουν να ξανακερδίσει το χαμένο μερίδιο αγοράς. Είναι η πρώτη έκδοση του Symbian, αφότου ανακοινώθηκε φέτος τον Φεβρουάριο ότι το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα περνάει πλέον στην χορεία του open source, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε οργανισμός, εταιρία ή προγραμματιστής μπορεί να τροποποιήσει και να βελτιώσει το λογισμικό.

Όμως, τα πρώτα σχόλια των αναλυτών, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία και το BBC, θεωρούν ότι η αναβάθμιση του λογισμικού στην καλύτερη περίπτωση φέρνει τη Nokia σε ίδιο επίπεδο με τις ανταγωνίστριες εταιρίες, οι οποίες εδώ και κάποιο καιρό προσφέρουν παρόμοια χαρακτηριστικά στα μοντέλα τους (π.χ. το λειτουργικό Android της Google).

«Το Symbian 3 αποτελεί μετεξέλιξη και όχι επανάσταση, όμως αν το Ν8 αποδειχτεί αξιόπιστο, τότε θα αποτελεί το πρώτο βήμα στην προσπάθεια της Nokia να ξαναδημιουργήσει αξιόπιστα ποιοτικά τηλέφωνα», δήλωσε ο Μπεν Γουντ, επικεφαλής ερευνών της CCS Insight.

Τρία χρόνια μετά την εμφάνιση του iPhone, η Nokia δεν διέθετε ως τώρα ένα ανάλογο κορυφαίο τηλέφωνο. Το τελευταίο ποιοτικό μοντέλο της, που αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, ήταν το Ν95 που κυκλοφόρησε το 2006.

Ελευθερος Τύπος - Κυριακή 2/5/2010

BURIED (2010) - Teaser Trailer

Focus - Τευχος Μαίου 2010

National Geographic - Tευχος Mαίου 2010

Star Wars - Deagostini Collection Tευχος 8

The Secretariat (2010) Trailer

Fox Pumps Schwarzenegger Well With a Commando Remake

Deadline reports Fox is developing a remake of Commando, the 1985 shoot-first-ask-questions-later action movie which followed a retired elite special forces op whose daughter is kidnapped and threatened unless he gets on a plane and kills the rival of a nasty dictator. David Ayer, who wrote Training Day and directed Street Kings, is both writing and directing this.

Superman Returning Christmas 2012, DC Universe is Growing

There's already so much to be excited about for Superman's return to the big screen with Chris Nolan, his brother Jonah Nolan, and David Goyer working together on The Man of Steel. Today we heard about a massive Warner Bros deal to bring 20 movies to IMAX theaters, and while Superman's new beginning was listed, no release date was mentioned. But IESB went ahead and found out that WB and Legendary Pictures are planning to release The Man of Steel at Christmas 2012, and apparently DC Entertainment has started to figure out the logistics and chronology of their cinematic universe to lead into a Justice League movie.

Japanese Teaser Trailer for The Expendables

2nd Full Trailer for Vincenzo Natali's Splice!


Splice in HD

Trailer Park Movies | MySpace Video

Aftershock (2010)

Scream 4 (2011)

Inception (2010)

Πέμπτη 29/04/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Κατασκοπεύοντας τη μαμά Star Ξένη ταινία
23:00 The Matrix Star Ξένη ταινία
23:15 Ο τελευταίος χορός ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:30 Έγκλημα στην αρχαία αγορά Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:00 Μιλώντας για σεξ Σινε+ Ξένη ταινία
00:15 Ευγένιος ονεγκιν Πρίσμα+ Ξένη ταινία
01:40 Νέες ζωές Σινε+ Ξένη ταινία
02:00 Το ποντίκι της συμφοράς Alter Κωμωδία
03:30 Γυναικεία αδελφότητα Σινε+ Ξένη ταινία
03:45 Μάγοι και δρακοντες 2: η αρχέγονη δύναμη Star Ξένη ταινία
04:00 Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα Alter Γουέστερν