Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Avatar 3D Limited Edition Bluray

Street Date - 16/10/2012

Greece - Chosen by The Gods


Δημοκρατία - Κυριακή 19/08/2012


Antiviral (2012) Trailer + Info

Το μήλο κάτω απ΄τη μηλιά. Ο Μπράντον Κρόνενμπεργκ, γιος του διάσημου σκηνοθέτη Ντέιβιντ, δε θα μπορούσε να μην έχει μια ροπή προς ό,τι πιο αλλόκοτο θα μπορούσε να κρύβεται στον (φανταστικό ευτυχώς ακόμα) ιατρικό κόσμο - αν κάνετε μια αναδρομή στην πρώιμη κυρίως φιλμογραφία του γνωστού δημιουργού θα εντοπίσετε πολλές φορές την αδυναμία του στο νυστέρι.

Ο Μπράντον, στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο στις Κάννες παρουσίσε το "Antiviral", μια αλληγορική όσο και ανατριχιαστική ιστορία που στοχοποιεί την εμμονή των φαν με τους celebrities και τις συνέπειες που μπορεί να έχει ο διακαής πόθος τους να τους μοιάσουν, να γίνουν ένα με αυτούς και να καταλάβουν πώς είναι να ζεις μέσα στα φώτα των φωτογράφων και στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών.

Στην ιστορία του Κρόνενμπεργκ τζούνιορ, που έχει πλέον ένα τρέιλερ, αυτή η επιθυμία του απλού κόσμου μπορεί να καταλήξει στην πιο νοσηρή φαντασία. Σε κλινική του μέλλοντος ιοί που έχουν καλλιεργηθεί μέσα στα σώματα των διασήμων "μολύνουν" τον κόσμο που θέλει να έλθει όσο πιο κοντά τους, αλλά - μαντέψτε- κάτι δεν έχει υπολογιστεί με την πρέπουσα ακρίβεια, ο έλεγχος χάνεται και ο καννιβαλισμός (συμβολικά είναι αυτό ακριβώς που συμβαίνει με τη λατρεία των "επωνύμων") είναι προ των πυλών.

Ο Κάλεμπ Λόντρι Τζόουνς και η Σάρα Γκέιντον (που παράλληλα συνεργάστηκε και με τον Κρόνενμπεργκ senior στο Cosmopolis) είναι οι πρωταγωνιστές αυτού του δυστοπικού θρίλερ-δράματος, όπου οι άνθρωποι τρώνε τις σάρκες τους όταν φτάνουν στο σημείο να επιθυμούν ακόμα και τις αρρώστιες των ειδώλων τους.




Hidden (2012) Trailer


Stage Fright (2012) Trailer


First Look at the Transporter TV Series


The Tall Man (2012) Motion Poster

End of Watch (2012) Red Band Trailer


Boardwalk Empire New Season Promo Poster


Hit and Run (2012) Poster


Real News - Κυριακή 19/08/2012


Καθημερινή - Κυριακή 19/08/2012

ERIC CLAPTON «ANOTHER TICKET»

Το 1981 με το No. 1 mainstream rock τραγούδι “I Can’t Stand It” o Eric Clapton σημειώνει ένα ακόμα Top Ten Hit στο Billboard Hot 100, ενώ στις πρώτες θέσεις των charts εμφανίζεται και το καταιγιστικό “Rita Mae”. Εδώ θα βρείτε μερικά από τα πιο δυνατά rock/blues κομμάτια του Clapton, αλλά αυτό που κάνει το album μοναδικό είναι τα απίστευτα φωνητικά, η ειλικρίνεια των κομματιών, το συναίσθημα και η ενέργεια που βγάζουν…

Από το τρίλεπτο α λα Muddy Waters αριστουργηματικό blues “Blow Wind Blow” ως το χαρακτηριστικό rock/blues “Black Rose” και την αξεπέραστη ερμηνεία του Clapton στο blues/gospel “Hold Me Lord”, όλα, τα πάντα συνηγορούν πως το album αυτό δεν πρέπει να λείπει από καμιά δισκοθήκη.

Θησαυρό βιβλίων, ταινιών και μουσικής προσφέρει σε torrent το Internet Archive

Το Internet Archive, η υπηρεσία που αρχειοθετεί το Ίντερνετ για τις επόμενες γενιές, θα αρχίσει να προσφέρει το αρχείο του με βιβλία και ταινίες που είναι πλέον κοινό κτήμα μέσα από αρχεία torrent.

Συνολικά πάνω από ένα εκατομμύριο έργα θα είναι διαθέσιμα δωρεάν στον οποιονδήποτε.

Ανάμεσα τους περιλαμβάνονται συλλογές ταινιών και επικαίρων, σπάνια και δυσεύρετα πλέον βιβλία, συναυλίες, audiobooks και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Τα έργα είναι κοινό κτήμα και είναι εκτός προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.

Έτσι όλοι μπορούν να κατεβάσουν, μεταξύ πολλών άλλων, την ιστορική εκπομπή του Όρσον Ουέλες με την εισβολή των Αρειανών που προκάλεσε μεγάλο πανικό το 1937 ή ένα audiobook με την «Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων».

Η διανομή μέσω torrent διευκολύνει το κατέβασμα των αρχείων (οι ταινίες και οι ηχογραφήσεις έχουν μεγάλο μέγεθος) αλλά και δίνει ώθησε σε μια δημοφιλή τεχνολογία που έχει κατηγορηθεί ως μέσο πειρατείας και παράνομης διανομής.

Τρίτη 14/08/2012 - Ταινίες σην Ελληνική TV

22:00 Altiplano ΕΤ1 Δράμα
22:00 Lucky you Star Ξένη ταινία
23:10 Ουρανός ΕΤ3 Δράμα
00:30 Ο μπράβος ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:30 Το δικό μου Αϊντάχο Star Δράμα