Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Dead Shadows (2012) Poster

Millennium (2012) Poster

Music video remix of voices, chords and sound effects from Spielberg's 'AI: Artificial Intelligence

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) New International Trailer

Raiding the Lost Ark - A Filmumentary

John Carter (2012) New Poster

Μίλα τσάμπα. Η απόλυτη εφαρμογή για Android και iOS για να επικοινωνείς δωρεάν

Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι γνωστή στο πανελλήνιο, αλλά υπάρχει διαθέσιμη, εδώ και κάποιους μήνες, προς λήψη από εδώ. Τη λένε Viber και σου επιτρέπει να πραγματοποιείς κλήσεις ή να στέλνεις SMS με οποιονδήποτε άλλο χρήστη την έχει εγκατεστημένη, τσάμπα. Ή αν προτιμάς εντελώς δωρεάν… Προς το παρόν τρέχει μόνο σε συσκευές Android και iOS αλλά, που ξέρεις, μελλοντικά μπορεί να υποστηρίξει και την πλατφόρμα Windows Phone.



Χρησιμοποιώ εδώ και ημέρες το μαγικό app και μπορώ να σου πω ότι παίζει άψογα. Την πρώτη φορά μάλιστα που θα κάνεις κλήση, η συσκευή σου θα σε ρωτήσει ποια εφαρμογή να τρέξει από προεπιλογή, οπότε αν θέλεις μπορείς να θέσεις πρώτη εκείνη του Viber, για να μην μπερδεύεσαι με τον ενσωματωμένο dialer. Φροντίσε μόνο να έχεις ένα καλό πακέτο data (αν και οι άνθρωποι της εταιρίας ισχυρίζονται ότι η κατανάλωση δεδομένων ακόμη και για voice είναι ελάχιστη) και αυτό είναι όλο. Ή απλά εκμεταλλεύσου το Wi-Fi και πλακώσου… στα τηλέφωνα.

Φυσικά με το Viber μπορείς να στείλεις και δωρεάν SMS, άλα Whatsapp, μόνο που εδώ σου δίνει τη δυνατότητα να εμφανίσεις στον συνομιλητή και την γεωγραφική σου θέση.

Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα.

LG Super Multi NAS Drive

Η συνεχής σύνδεση του υπολογιστή σας, ειδικά του φορητού, με κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι μία σχετικά βαρετή διεργασία.

Τι γίνεται όμως με όλες αυτές τις ταινίες και τα mp3 που πλέον έχουν αρχίσει ασφυκτικά να στριμώχνονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας;

Εάν διαθέτατε έναν σκληρό δίσκο NAS, θα μπορούσατε να είχατε ρυθμίσει τον υπολογιστή σας να δημιουργεί αυτόματα και ασύρματα αντίγραφα ασφαλείας κάποια συγκεκριμένη ώρα, ενώ θα μπορούσατε να stream-αρετε μουσική στον υπολογιστή σας ή σε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο (250 δολάρια).

24 ώρες στο Ντουμπάι (time-lapse)

Είσοδος του google στη μουσική βιομηχανία

Στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας έκανε άνοιγμα η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο, το google, καθώς αγόρασε πλατφόρμα μέσω της οποίας οι επισκέπτες του θα μπορούν να αγοράζουν εκατομμύρια μουσικά κομμάτια.

Η Google άνοιξε ένα ηλεκτρονικό μουσικό κατάστημα στις ΗΠΑ, το οποίο θα επιτρέπει στους επισκέπτες της, που χρησιμοποιούν συσκευές με λογισμικό Android να αγοράζουν μουσικά κομμάτια σε MP3.

Τρεις εταιρείες-κολοσσοί της μουσικής βιομηχανίας, οι: EMI, Sony Music Entertainment και Universal καθώς και 23 άλλες εταιρείες παρέχουν μουσικό υλικό προκειμένου να δημιουργηθεί μια βιβλιοθήκη με περίπου 13 εκατομμύρια τραγούδια.

Η υπηρεσία αποτελεί πρόκληση πλέον για την Apple και τα iTunes της, που μέχρι τώρα έχουν την πρωτοκαθεδρία στο download μουσικής στα κινητά και τις ταμπλέτες.

"Είμαστε ευτυχείς καθώς θα μπορούμε πλέον να αγοράζουμε εκατομμύρια τραγούδια", δήλωσε από το Λος Αντζελες ο διευθυντής του τμήματος εμπορικών προϊόντων του google, Πωλ Τζόις.

enet

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 20/11/2011

Knights Corner: Νέος ταχύτατος επεξεργαστής!

Η Intel παρουσίασε, σε συνέδριο του Σιάτλ, το "Knights Corner", ένα νέο υπερσύγχρονο τσιπάκι, το οποίο φθάνει την ταχύτητα του ενός teraflop!

Ταχύτητα ενός teraflop σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ένα τρισεκατομμύριο υπολογισμούς το δευτερόλεπτο.

Σύμφωνα με την Intel, το "Knights Corner" είναι το πρώτο που υποστηρίζει πλήρως την τεχνολογία PCI Express 3.0, επιτρέποντας την μεταφορά δεδομένων σε άλλες συσκευές με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 32 gigabytes το δευτερόλεπτο.

Η αξία του "Knights Corner" είναι μεγάλη, καθώς τόσο ισχυροί επεξεργαστές χρησιμοποιούνται συνήθως σε πεδία που απαιτούν πολύπλοκους επιστημονικούς υπολογισμούς, όπως η πρόβλεψη του καιρού και η μοντελοποίηση μορίων στην χημεία και τη βιολογία.

Η Intel είχε πρωτοπορήσει και το 1997, όπου παρουσίασε τον πρώτο υπερ-υπολογιστή συνολικής ισχύος ενός teraflop. Για να επιτευχθεί αυτή η ισχύ, ο υπολογιστής συνδύαζε την ισχύ σχεδόν 10.000 επεξεργαστών Pentium II, με φυσικά πολύ ακριβότερο κόστος ύψους 55 εκατομμυρίων δολαρίων!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ultimate Battlefield 3 Simulator - Build & Test (Full Video)

Κυκλοφορίες Bluray - Φεβρουαριος 2012 ODEON

Μίλαν-Μπαρτσελόνα σε 3D απ' τη Nova

Η πρώτη 3D μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα στην Ελλάδα θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη απ' τη Nova. Θα είναι η αναμέτρηση Μίλαν-Μπαρτσελόνα γισ την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, η ενημέρωση απ' το συνδρομητικό: «Συνεπής στη φιλοσοφία της να φέρνει πρώτη τη νέα τηλεοπτική εμπειρία, η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα της Ελλάδας, κατακτά μια ακόμα πρωτιά: την πρώτη πιλοτική 3D τηλεοπτική μετάδοση στη χώρα μας.

Ειδικότερα, η Nova πάντα πρωτοπόρα στον τομέα της ψυχαγωγίας και της απόλυτης τηλεοπτικής εμπειρίας, συνεχίζει να καινοτομεί, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να παρακολουθήσουν τον κορυφαίο αγώνα Μίλαν – Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική του Champions League, την Τετάρτη 23/11, στις 21.45 σε ζωντανή, 3D μετάδοση!

Οι συνδρομητές Nova έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν για πρώτη φορά στη χώρα μας, την απόλυτη τηλεοπτική 3D εμπειρία, με πρωτόγνωρη τρισδιάστατη εικόνα και ολοζώντανα χρώματα, δίνοντας τους την αίσθηση ότι βρίσκονται στην καρδιά της αγωνιστικής δράσης!

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την παρακολούθηση της 3D μετάδοσης είναι: α) η ενεργή σύνδεση Nova, β) ο HD αποκωδικοποιητής 831 ή PVR 865, γ) τηλεόραση με 3D δυνατότητα θέασης, δ) ειδικά γυαλιά 3D θέασης. Ο αγώνας θα προβληθεί στη θέση 250 του EPG (Electronic Programming Guide) και θα είναι διαθέσιμος σε όλους τους συνδρομητές Nova.

«Δείτε τον Μέσι, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί», μαζί με τους παγκόσμιους ποδοσφαιρικούς αστέρες του Champions League ζωντανά, αποκλειστικά και τρισδιάστατα μόνο στη Nova!».

sport-fm.gr

The Behind the Scenes Pic of the Day : A Streetcar Named Desire


Πολεμική Ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας - Τόμος 1

Συνολο 19 τομοι - Κυκλοφορουν Καθε Παρασκευη με τιμη 7,95 ευρω.

Jazz & Tζαζ - Τεύχος 11/2011

Cyborg: Rise of the Slingers (2012) Teaser Poster

Phantom (2012) Teaser Poster

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) New Poster

Pixar's Brave (2012) Trailer







Journey 2: The Mysterious Island (2012) Behind the Scenes Video







The Pirates! Band of Misfits (2012) Trailer







Κυκλοφορίες Bluray - 05/12/2011 SONY


THE TUDORS SEASON 3
FRIENDS WITH BENEFITS
30 MINUTES OR LESS

Κυκλοφορίες Bluray - 21/11/2011 SONY

LION KING 1 3D
LION KING 2
LION KING 3
VIDEODROME
BURTON FLINK
JURASSIC PARK TRILOGY
SMURFS
CARS 2

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ανώνυμος

Μπορεί οι απλοί θεατρόφιλοι να υμνούμε εδώ και αιώνες το έργο του Σαίξπηρ, ωστόσο πολλές είναι οι θεωρίες συνωμοσίας που περιβάλλουν το έργο του. Με μία τέτοια ασχολείται ο Ρόλαντ Έμεριχ (2012, Ημέρα Ανεξαρτησίας) ασχολείται με ένα πολιτικό θρίλερ εποχής που αναζητά την ταυτότητα του... «πραγματικού» συγγραφέα των σαιξπηρικών έργων, το οποίο δεν συγκέντρωσε, πάντως, και τα καλύτερα σχόλια. Με τους: Ρις Ίφανς, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Ντέιβιντ Θιούλις, Σεμπάστιαν Αρμέστο.

Χαραυγή: Μέρος Α

Οι φαν της σειράς ταινιών Twilight μπορούν να παρακολουθήσουν τις νέες περιπέτειες του βρικόλακα Έντουαρτ και της αγαπημένης του, Μπέλα. Στη Χαραυγή, το πρώτο μέρος της τελευταίας ταινίας της σειράς, βρίσκουμε τον Έντουαρτ και τη Μπέλα παντρεμένους. Όταν η Μπέλα μένει έγκυος, το παιδί που κυοφορεί απειλεί τη ζωή της, ενώ ο Τζέικομπ και οι άλλοι λύκοι στρέφονται εναντίον τους. Του Μπιλ Κόντον με τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στούαρτ και Τέιλορ Λότνερ.

Τρίο

Με ένα ερωτικό τρίγωνο καταπιάνεται στη νέα του ταινία ο Γερμανός σκηνοθέτης, Τομ Τίκβερ. Η Χάνα και ο Σιμόν, παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια, ερωτεύονται τον ίδιο άνδρα, τον Άνταμ. Η ταινία έρχεται στη χώρα μας περίπου 1,5 χρόνο μετά την ολοκλήρωσή της. Με τους: Ντέιβιντ Στρίσοβ, Σόφι Ρόις, Σεμπάστιαν Σίπερ.

Παράλληλα, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας διοργανώνεται έως τις 24 Νοεμβρίου η 3η Εβδομάδα Ισπανικού Κινηματογράφου. Κερδίστε προσκλήσεις

in.gr

Οι πρώτες εικόνες στις διαφορετικές κινηματογραφικές προσεγγίσεις της Χιονάτης

Τα τρέιλερ των δύο «ανταγωνιστικών» ταινιών με ηρωίδα την Χιονάτη είδαν το φως της δημοσιότητας και αποκάλυψαν ότι πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικές ταινίες. Η μία με κακιά μάγισσα τη Τζούλια Ρόμπερτς είναι κωμωδία, ενώ Η Χιονάτη και Ο Κυνηγός αποτελεί μια σκοτεινή περιπέτεια.

Στην ταινία του Τάρσεμ Σινγκ (Το Κλουβί, The Fall) η Τζούλια Ρόμπερτς αναλαμβάνει τον ρόλο της κακιάς βασίλισσας, ενώ βασιλιάς ντύνεται ο Σον Μπιν. Χιονάτη είναι η νεαρή Λίλι Κόλινς, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Νέιθαν Λέιν.



Πρόκειται για μια κωμωδία με στοιχεία Μπόλιγουντ που φέρνει στο προσκήνιο την κακιά μάγισσα.

Από την άλλη, Η Χιονάτη και ο Κυνηγός αποτελεί μια σκοτεινή περιπέτεια που αλλάζει το κλασικό παραμύθι. Ο κυνηγός που έχει επιφορτιστεί να σκοτώσει τη Χιονάτη στο δάσος, γίνεται μέντοράς της στην επιχείρηση εκδίκησης της κακιάς βασίλισσας.




Ο Κρις Χεμσγουέρθ (Θορ) ανέλαβε τελικά τον ρόλο του κυνηγού με τον οποίο είχαν συνδεθεί οι Βίγκο Μόρτενσεν και Χιού Τζάκμαν.http://www.blogger.com/img/blank.gif

Η Κρίστεν Στούαρτ του Twilight ντύνεται Χιονάτη (με πανοπλία αντί για ρομαντικά φορέματα), ενώ η Σαρλίζ Θερόν είναι η κακιά μάγισσα που διατάζει τον θάνατό της.

Το «Mirror, Mirror» θα βγει στους κινηματογράφους στις 16 Μαρτίου του 2012, ενώ η «Χιονάτη και ο Κυνηγός» την 1η Ιουνίου 2012.


in.gr

Πέμπτη 17/11/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 G.I. Joe: Η γέννηση της κόμπρα ANT1 Περιπέτεια
22:00 The hangover Star Κωμωδία
23:00 Ψεύτης ήλιος ΕΤ1 Δράμα
23:00 Last exit το earth Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Η εξαφάνιση της Τζένιφερ Σπορ+ Δράμα
00:30 Κανέ μια ευχή Σπορ+ Ξένη ταινία
02:15 Το Ημερολόγιο των νεκρών Star Τρόμου
02:45 Ο δρόμος προς τον έρωτα Alter Δράμα
04:00 Στους δυο ο ... τρίτος δεν χωρεί Star Αισθηματική κομεντί