Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Crossing Over (2009) DVD

Ένα συγκλονιστικό καστ που περιλαμβάνει τους Χάρισον Φoρντ ("IndianaJones"), Ρέι Λιότα ("Smokin΄ Aces"), Άσλεϊ Τζαντ ("Frida"), Τζιμ Στέρτζες ("21") και Άλις Μπράγκα ("Περί Τυφλότητος"), συμμετέχει στο δράμα του Γουέιν Κρέιμερ ("The Cooler"), όπου μια παρ’ ολίγον καταστροφή αποκαλύπτει μια σκληρή αλήθεια.

Η ταινία είναι μια εξερεύνηση στις παράλληλες ζωές μεταναστών, από διάφορες χώρες, και πραγματεύεται θέματα όπως η φύλαξη συνόρων, η διαδικασία έκδοσης πράσινης κάρτας και η σύγκρουση ανάμεσα σε διαφορετικές κουλτούρες. Η ιστορία ξετυλίγεται στη Νότια Καλιφόρνια. Όλα αρχίζουν όταν ένας φύλακας των συνόρων αποφεύγει τελευταία στιγμή να χτυπήσει μια όμορφη νεαρή με το τζιπ του. Το περιστατικό αυτό είναι μέρος μιας σειράς γεγονότων όπου οι ζωές αγνώστων τέμνονται με απρόβλεπτους τρόπους.

Κυκλοφορεί 15/9/2009 σε dvd από την ODEON

Eden Is West (2008) DVD


Ο παγκόσμιος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά από 42 χρόνια διεθνούς κινηματογραφικής πορείας, για να κάνει το πρώτο του φιλμ στην πατρίδα του. Όπως στην Οδύσσεια, είναι στη θάλασσα της Μεσογείου που αρχίζουν οι περιπέτειες του Ηλία, ενός ήρωα που δεν τον συνοδεύουν θρύλοι.

Πάνω από την ίδια θάλασσα, κάτω από τον ίδιο ήλιο και τον ίδιο ουρανό που γεννήθηκε o πολιτισμόs μας. Μετά από πολλές περιπέτειες, μια στάση στον παράδεισο κι ένα σύντομο πέρασμα από την κόλαση, η επική περιπλάνηση του ήρωα ολοκληρώνεται με τρόπο μαγικό στο Παρίσι.

Το Παρίσι που λάμπει κατά τον ανήσυχο ύπνο του κάθε περιπλανώμενου, στα πιο βαθιά του όνειρα. Το "Παράδεισος στη Δύση" φιλοδοξεί να αντικατοπτρίσει τη διαδρομή, την περιπλάνηση, την ιστορία των ανθρώπων -που σαν εμάς ή σαν τους γονείς μας πριν από μας- διασχίζουν τη γη και αψηφούν τους ωκεανούς και τους ένστολους, αναζητώντας μιαν εστία.

Κυκλοφορεί 15/9/2009 σε dvd από την ΟDEON

Spread (2009)

Ο Νίκι (Άστον Κάτσερ), ένας γυναικοκατακτητής, αναζητά το επόμενο θύμα του στα κλαμπ του Λος Άντζελες όταν η Σαμάνθα (Αν Χέις), μια γοητευτική και πετυχημένη δικηγόρος, θα τραβήξει την προσοχή του. Σύντομα θα εγκατασταθεί στην πολυτελή βίλα της στο Χόλιγουντ και θα απολαμβάνει τις ανέσεις αυτής της "φιλοξενίας".

Μετά από εβδομάδες θυελλώδους σχέσης, εκείνος θα γνωρίσει τη Χέδερ (Μαργκαρίτα Λίβιεβα), μια ιδιαίτερα όμορφη και έξυπνη γκαρσόνα σε ένα καφέ. Τα συνήθη "κόλπα" του δεν πιάνουν με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παραστήσει τον υποσχόμενο δικηγόρο για να κερδίσει ένα ραντεβού μαζί της.

Τριγυρνούν από ακριβά εστιατόρια σε αριστοκρατικά πάρτι και διαπιστώνουν ότι όχι μόνο ταιριάζουν αλλά ότι η χημεία τους είναι εκρηκτική. Και η Χέδερ, όμως, δεν είναι αυτό που δείχνει καθώς έχει δεσμό με έναν πλούσιο επιχειρηματία, αλλά και με έναν κληρονόμο που ζει στη Νέα Υόρκη.

Όταν η Χέδερ φεύγει για Νέα Υόρκη, ο Νίκι θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την άστατη ζωή του ή θα ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς του...

Ελληνική κινηματογραφική πρεμιέρα 10/9/2009

SONY HELLAS : Κυκλοφορίες στο τέλος Σεπτεμβρίου 2009


Επισης θα κυκλοφορησουν :

ALL THE KING'S MEN
BROKEN TRAIL
WALK HARD - THE DEWEY COX STORY
RENT
FIRST SUNDAY
ADVENTURELAND
RACE TO WITCH MOUNTAIN

Big Bang Theory από το STAR CHANNEL.





Το STAR φέρνει την καταπληκτική κωμική σειρά Big Bang Theory.

Πρεμιέρα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 16.45.

Ο 3ος κύκλος ξεκινά στις ΗΠΑ σε 10 μέρες.

http://www.cbs.com/primetime/big_bang_theory/

O DJ Tiesto Στο Ηράκλειο Κρήτης



Έναρξη: Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:00 μ.μ.

Λήξη: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:00 π.μ.

Τοποθεσία: ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Οδός: ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Start: Sunday 13 of September 2009 time 18:00

End: Monday 14 Semptember
2009 time 02:00

Location: Heraklion Crete Greece Port dock 6


ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Dark Tide : Η Μπέρι στο βυθό της θάλασσας

Η ταινία περιγράφεται ως θρίλερ, στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Κλαρκ Τζόνσον (σκηνοθέτης του The Sentinel, συμμετείχε και σε 10 επεισόδια του The Wire) ενώ το μόνο που έχει «διαρρεύσει» από το σενάριο της Έιμι Σόρλι, είναι ότι η κεντρική χαρακτήρας επιστρέφει στη θαλασσινή ζωή και τις καταδύσεις μετά από μια παραλίγο μοιραία αναμέτρηση με ένα λευκό καρχαρία, αλλά, όπως φαίνεται το μέλλον της επιφυλάσσει κι άλλες περιπέτειες. Τα γυρίσματα ξεκινούν στη Νότια Αφρική το 2010.

Lenco L-81 - Όλοι οι δίσκοι σε USB & SD

To πικάπ της Lenco αποτελεί το υπέρτατο gadget σε ότι αφορά στην εφαρμογής διαχείρισης αρχέιων ήχου και πολύ περισσότερο για τι πέρασμα από την αναλογική στην ψηφιακή εποχή.


Εάν διαθέτετε πολλού δίσκους βυνιλίου σας δίνει την ευκαιρία να τους ‘περάσετε’ στην αιωνιότητα μετατρέποντας το περιεχόμενο τους σε μορφή MP3.


To L-81 παίζει όλους ανεξαιρέτως τους δίσκους 33 1/3 , 45 & 78 στροφών και μετατρέπει το περιεχόμενο τους σε αρχεία MP3 αποθηκεύοντας το απευθείας είτε σε USB stick είτε σε μνήμη SD.


Kαι μην νομίσετε ότι ως πικάπ κάνει συμβιβασμούς. Χρησιμοποιεί κεφαλή της Audio-Technica, και παρέχει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στον βραχίονα, όπως anti skating, σχήματος S, ενώ παράλληλα ο χρήστης έχει στην διάθεση του όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις σχετικά με την επιθυμητή συμπίεση του αλγόριθμου.

fullhd

Takers (2010)

Black Dynamite (2009) Movie Trailer

PlayBoy - Τεύχος Σεπτεμβρίου 2009





Κυκλοφορεί με δώρο την ταινία

AMERICAN PSYCHO

Νεα αιθουσα 3D στο Ηρακλειο Κρητης

Το Τεχνόπολις, υποδέχεται τη νέα ψηφιακή εποχή στο χώρο της 7ης
Τέχνης παρουσιάζοντας στο κοινό της πόλης μας το πιο σύγχρονο σύστημα Ψηφιακής και 3D (τρισδιάστατης) προβολής και προσφέρει την ευκαιρία - με οικονομικό εισιτήριο- σε όλους να ανακαλύψουν την ΥΠΕΡΟΧΗ του!

Τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα των βραβευμένων οίκων BARCO (απλά οι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ Digital Cinema Projectors στον κόσμο), XpanD (με την πρωτοποριακή τεχνολογία των «Ενεργών» γυαλιών – Active Glasses στο 3D Cinema) και τους Server της δημοφιλούς XDC σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΗΧΟΥ DOLBY DIGITAL και τις κορυφαίες προδιαγραφές LUCAS ΤΗΧ, διασφαλίζουν το ΤΕΛΕΙΟ αποτέλεσμα!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ... ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ!


Ο παραπάνω HI-END εξοπλισμός που έχει τοποθετηθεί στην ΜΠΛΕ ΑΙΘΟΥΣΑ (ν. 5) του πολυκινηματογράφου ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στην Αμμουδάρα, περιλαμβάνει την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ στο Ψηφιακό Σινεμά και εξασφαλίζει ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ, εξαιρετική προβολή και ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΘΕΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΨΟΓΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.

Τα πρωτοποριακά, άνετα, «ενεργά» γυαλιά της XpanD δίδουν στον θεατή του 3D Digital Cinema του Τεχνόπολις, την υπεροχή του «άμεσου» φιλτραρίσματος της εικόνας στο γυαλί χωρίς απώλειες (με τη μέθοδο Active Polarization). Τα νέα Χ101 «ενεργά» γυαλιά της Xpand 3D, είναι ελαφριά και σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση ενώ θα σας καταπλήξουν με την ευκρίνεια και την φωτεινότητα που προσφέρουν. Αυτή τη στιγμή, η συγκεκριμένη τεχνολογία θεωρείται η κορυφή στο ψηφιακό 3D κιν/φο ενώ αποτελεί την πρώτη επιλογή πολλών φεστιβάλ ανά τον κόσμο όπως αυτό των Καννών, του Λοκάρνο, της Βενετίας κ.α.

(Περισσότερα για την XpanD) http://www.xpandcinema.com/


Η αποκλειστική αυτή «ενεργή» τεχνολογία που σας προσφέρει το Τεχνόπολις αποτελεί επίσης επιλογή των αιθουσών προβολής μεγάλων Studios της Αμερικής όπως της PIXAR, Disney, Paramount Pictures κ.α και χιλιάδων αιθουσών ανά τον κόσμο.


Το πρωτοποριακό 3D σύστημα της XpanD δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί πιο αρμονικά παρά μόνο με τους κορυφαίους προβολείς και Server των Βελγικών οίκων BARCO και XDC αντίστοιχα. Πλέον το σινεφιλ κοινό της πόλης, μπορεί να απολαύσει την αγαπημένη του ψηφιακή ή 3D ταινία με αψεγάδιαστη ποιότητα προβολής και εξαιρετική φωτεινότητα που του προσφέρουν οι παραπάνω κορυφαίες στο χώρο τους εταιρίες. (Περισσότερα για την XDC)


Η BARCO αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή ψηφιακών προβολικών συστημάτων στον κόσμο με χιλιάδες εγκαταστάσεις και εδώ και πολλά χρόνια έχει παρουσιάσει στον κόσμο του ψηφιακού σινεμά, μοναδικά τεχνολογικά επιτεύγματα τα οποία μπορείτε να απολαύσετε και εσείς, μόνο στο Τεχνόπολις. (Περισσότερα για την Barco)


Το ΤΕΛΕΙΟ Ψηφιακό και 3D Σινεμά, ΠΡΟΣΙΤΟ!


Το ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του κινηματογράφου στο Ηράκλειο, να απολαύσουν αυτή την πρωτοποριακή ψηφιακή τεχνολογία με πολύ οικονομικό εισιτήριο!


Υποδεχόμαστε τη νέα εποχή στο χώρο της 7ης τέχνης – που ακολουθούμε πιστά εδώ και 25 χρόνια στην πόλη- και επιθυμούμε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να την ανακαλύψουν με τις κορυφαίες ψηφιακές προδιαγραφές που προσφέρει το Τεχνόπολις ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ με εισιτήριο μόλις 10 ευρώ και ΜΟΝΟ 9 ευρώ για τις κάρτες μέλους καρέ καρέ ΓΙΑ ΤΟ 3D DIGITAL!!


Σας περιμένουμε λοιπόν να απολαύσετε στη νέα ψηφιακή, 3D μπλε αίθουσα του ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ με ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ DIGITAL 3D τις ταινίες "Βλέπω το Θάνατο σου 4 σε 3D" -ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 3D CINEMA ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!-, το "2012" και πολλές ακόμα που θα ανακοινωθούν σύντομα από το ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Ψηφιακό και 3D Σύστημα Προβολής του Τεχνόπολις και για το πρόγραμμα των ταινιών στο τηλέφωνο 2810 821400 και το

http://www.texnopolispark.gr/

Πέμπτη 10/9/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

21:00 Ιερός καπνός Σινε+ Δράμα
21:00 Ζήτημα τιμής Alpha Ξένη ταινία
22:00 Μπορσαλινο & σιά Κανάλι της Βουλής Αστυνομική
22:00 Δίδυμοι Πύργοι Star Ξένη ταινία
23:50 Η πισίνα Σινε+ Ξένη ταινία
00:00 Κακές συνήθειες Πρίσμα+ Δράμα
00:00 Οι ωραίοι δεν πεθαίνουν στο Ντένβερ ΕΤ3 Ξένη ταινία
00:00 Jane Doe: yes i remember it well Alter Μυστηρίου
02:15 Φονικό ατσάλι Alter Ξένη ταινία
02:30 Ένα απλό Φιλι Star Αισθηματική κομεντί
03:00 Η γη της επαγγελίας ΕΤ1 Ξένη ταινία
04:10 Ο επαρχιώτης Σινε+ Ξένη ταινία
04:15 Πολίτης x Star Ξένη ταινία

Law Abiding Citizen (2009)




IMDB

Toronto International Film Festival 2009

10 /19 Σεπτεμβρίου 2009.

http://www.tiff.net/default.aspx