Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός κασκαντέρ στα γυρίσματα της ταινίας The Expendables 2

Τραγική κατάληξη είχαν τα γυρίσματα της ταινίας “The Expendables 2” την περασμένη Πέμπτη καθώς ένας κασκαντέρ έχασε τη ζωή του... και ένας ακόμα χαροπαλεύει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Σόφιας, στη Βουλγαρία.
Τα γυρίσματα, που λάμβαναν χώρα λίγο έξω από την πρωτεύουσα της γειτονικής μας χώρας, περιελάμβαναν μια σκηνή έκρηξης, η οποία απέβη μοιραία για τον άτυχο κασκαντέρ, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ ο δεύτερος stuntman εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες και προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αυτό περιστατικό.
Η εταιρία παραγωγής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του άτυχου κασκαντέρ, ενώ τονίζει πως θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της αστυνομίας.

rockyourlife

Lost Soul (2012) Poster

Lost Soul (2012) Trailer

Livide (2012) Trailer

Livide (2012) Poster

Black & White: Episode 1: The Dawn of Assault (2012) Poster

The Girl with the Dragon Tattoo (2011) Full Trailer

iPad & Halloween !

Μπλουμ & Ντανστ φέρνουν την... οικονομική καταστροφή

Συμπρωταγωνιστές σε ταινία που σύμφωνα με τον σκηνοθέτη αποτελεί «πρόλογο» της διεθνούς κρίσης.

Ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κίρστεν Ντανστ θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Cities» -που αφορά σε οικονομικά σκάνδαλα- η οποία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Ρότζερ Ντόναλντσον.

Ο βετεράνος σεναριογράφος και σκηνοθέτης που έχει εξασφαλίσει επίσης τη συμμετοχή του Κλάιβ Όουεν στην ταινία, θεωρεί ότι θα αποτελέσει ένα πρόλογο της επερχόμενης διεθνούς οικονομικής κατάρρευσης.

Το σενάριο έχει να κάνει με τρεις ιστορίες που συνυφαίνονται στην Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και στη Βομβάη.

Ο ΄Οουεν θα υποδυθεί έναν άπληστο διαχειριστή χετζ φαντς (κερδοσκοπικά αμοιβαία κεφάλαια) στη Νέα Υόρκη, ενώ οι ρόλοι του Ορλάντο Μπλουμ και της Κίρστεν Ντανστ δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα για αυτό το φθινόπωρο και η ταινία δεν θα είναι έτοιμη για διανομή πριν την άνοιξη του 2012.

Η «Cities» αποτελεί μια από τις ταινίες με τις οποίες η Κίρστεν Ντάνστ επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη μετά από περίπου δύο χρόνια απουσίας.

Το 2012 η Ντανστ έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει σε τρεις ταινίες: την «On the Road» μαζί με την Κίρστεν Στιούαρτ, το ρομαντικό δράμα «Upside down» και το «Bachelorette» με την ΄Ιζλα Φίσερ, τον ΄Ανταμ Σκοτ και άλλους.

tovima

Καθημερινή - Κυριακή 06/11/2011



Εύκαμπτες συσκευές ετοιμάζει και η Samsung

Σαν να μην έφτανε η παρουσίαση του Galaxy Note της Samsung, ο Robert Yi, εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε την Παρασκευή πως η Κορεάτικη εταιρία σκοπεύει να λανσάρει τα δικά της εύκαμπτα προϊόντα μέσα στο 2012, με τις ταμπλέτες και άλλου είδους φορητές συσκευές να ακολουθούν.

Η εταιρία ανέφερε πως πρόκειται να χρησιμοποιήσει ως εφαλτήριο την επιτυχία του Galaxy S II smartphone που έχει σημειώσει πωλήσεις 10 εκατομμυρίων συσκευών μέσα σε πέντε μήνες.

Η Samsung έχει ήδη επιδείξει OLED (organic light emitting diode) απεικονίσεις μέσα σε μη εύκαμπτες θήκες (κατά τη διάρκεια του CES), οι οποίες όμως χαρακτηρίζονταν από καμπύλες. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά που επιτρέπουν σε κάθε pixel να εκπέμπει φωτεινότητα, κάτι που το κάνει πιο εύκολα εφικτό και ζωντανό σε σχέση με τις LCD οθόνες.

Πρόκειται για απευθείας απάντηση στην παρουσίαση της Nokia και θα είναι αρκετά ενδιαφέρον να δούμε που θα οδηγήσει αυτή η «κόντρα» σε μία τόσο καινοτόμα ιδέα.

protothema

Εύκαμπτη φορητή συσκευή από τη Nokia



Μπορεί πριν από λίγα χρόνια η Nokia να πόνταρε ατυχώς στην εμπορική αποτυχία της οθόνης αφής, τάση που τελικά επικράτησε καθολικά, ωστόσο, στο NokiaWorld του Λονδίνου έδειξε ότι εξακολουθεί να κατέχει πολλά από τα μυστικά της καινοτομίας.

Μια συσκευή με τη γενική -προς το παρόν- ονομασία "kinetic device" συγκέντρωσε τα βλέμματα και τράβηξε το ενδιαφέρον, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μέλλον των φορητών συσκευών. Εύκαμπτη όσο και ένα παχύ κομμάτι πλαστικού, με λαστιχένιο περίβλημα και AMOLED οθόνη, ανταποκρίνεται στις κινήσεις και στις πιέσεις, επιτρέποντας τη διαχείρηση εφαρμογών και την εκτέλεση βασικών εντολών.

protothema

Έθνος - Κυριακή 06/11/2011



Real News - Κυριακή 06/11/2011




Ελευθεροτυπία - Κυριακή 06/11/2011




Ελληνοαμερικανοί ιδρύουν ένα δίκτυο... anti-Facebook βαφτίζοντάς το Unthink

Ένα νέο κοινωνικό δίκτυο (www.unthink.com), με έδρα την Τάμπα της Φλόριντα στις ΗΠΑ, αυτοπροβάλλεται ως anti-Facebook, χρησιμοποιεί το ανατρεπτικό σλόγκαν «Δεν είμαστε ένα ακόμη κοινωνικό δίκτυο. Είμαστε μια κοινωνική επανάσταση» και από την πρώτη στιγμή της -διακριτικής- λειτουργίας του σημειώνει τόσο μεγάλη ανταπόκριση μεταξύ των χρηστών, που η πρόσβαση σε αυτό έχει ήδη καταστεί αρκετά δύσκολη.

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το ότι την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του νέου δικτύου είχε μια ομάδα Ελληνοαμερικανών: Ιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Unthink Corporation, που βρίσκεται πίσω από το δίκτυο, είναι η Νατάσα Ντέντις, ενώ συνιδρυτές είναι ο Πάνος Κοντσές (που είναι επίσης πρόεδρος) και ο Σπύρος Βέρρας (που είναι και νομικός σύμβουλος), όλοι απόφοιτοι αμερικανικών πανεπιστημίων με μεγάλη επαγγελματική και επιχειρηματική εμπειρία.

Το Unthink, που εμφανίζεται «φιλοσοφημένο» και «συνειδητοποιημένο», σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και κοινωνικής αναταραχής, ιδίως μεταξύ των νέων ανά τον κόσμο, υπόσχεται ότι δεν θα πουλήσει ποτέ τα προσωπικά δεδομένα κανενός χρήστη για να αποκομίσει χρηματικά οφέλη, ούτε θα τον «κατασκοπεύει», ούτε θα του «σερβίρει» διαφημίσεις, σε μια προφανή προσπάθεια να διαφοροποιηθεί από τις πολιτικές του Facebook και άλλων κοινωνικών δικτύων.

Οι χρήστες του Unthink έχουν την πλήρη κατοχή και τον έλεγχο των προσωπικών στοιχείων τους (όνομα, ηλικία, θρησκεία, πολιτικές πεποιθήσεις κ.ά.), που θα θελήσουν να προσθέσουν στο «προφίλ» τους. Η εταιρεία που λειτουργεί το Unthink και η οποία έχει λάβει κεφάλαια περίπου 2,5 εκατ. δολαρίων από επενδυτές, θα καλεί τους χρήστες να αποφασίσουν αν θέλουν κάποιες εταιρείες να «χορηγούν» τα προφίλ τους. Με τον τρόπο αυτό, το δίκτυο θα δημιουργεί διαφημιστικά έσοδα. Οι χρήστες όμως, καταβάλλοντας το ποσό των 2 μόλις δολαρίων τον χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να απαλλάσσονται από οποιαδήποτε διαφήμιση.

Πολλοί μπορεί να είναι επιφυλακτικοί ως προς την προοπτική επιβίωσης του Unthink απέναντι στον κολοσσό του Facebook, που πλησιάζει πλέον τα 800 εκατ. χρήστες. Αναλυτές πάντως υποστηρίζουν ότι και μόνο η εμφάνιση ενός ακόμη «εναλλακτικού» κοινωνικού δικτύου αποτελεί σημάδι των καιρών. Δεν είναι τυχαίο ότι το Unthink έχει ήδη δημοσιοποιήσει το ιδεολογικό «μανιφέστο» του, ενώ η επικεφαλής του Νατάσα Ντέντις τόνισε πως «αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι, πρέπει να ελέγχουμε τις επικοινωνίες μας».

defencenet.gr

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 (2011) Clips















Ringer (2011) Tv Series Promo Posters


My Week With Marilyn (2011) New Poster

Δευτέρα 31/10/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 I am legend Star Ξένη ταινία
23:00 Για όλους υπάρχει ελπιδα Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Το ξεκαθάρισμα Σπορ+ Ξένη ταινία
23:00 Στο φως του φεγγαριού ΕΤ3 Ξένη ταινία
00:30 Οι κανόνες του έρωτα Σπορ+ Αισθηματική
00:30 Ο ξεχωριστός Γουιλ Χαντινγκ ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:00 Έξαψη Star Θρίλερ
02:45 Η επίθεση (rats 2) Alter Ξένη ταινία