Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

A House Is Not A Home (2013) Poster


Man of Steel (2013) UK TV spot


Δημοκρατία - Κυριακή 12/05/2013


Δημοκρατία - Σάββατο 11/05/2013


Hell Baby (2013) Poster


Ολα έτοιμα για το live των Depeche Mode

Λίγες μόλις ώρες μας χωρίζουν από τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς. Το βράδυ της Παρασκευής οι Depeche Mode θα βρίσκονται στην Ελλάδα, στο Terra Vibe της Μαλακάσας, πανέτοιμοι να ξεσηκώσουν με τα κομμάτια τους και την εμφάνισή τους τους χιλιάδες Ελληνες φαν τους.

Τους το χρωστούσαν εξάλλου από το 2009, όταν ακύρωσαν την τελευταία στιγμή την προγραμματισμένη συναυλία τους στη χώρα μας.

Αυτή τη φορά όμως, θεού θέλοντος και Nτέιβ Γκάχαν επιτρέποντος, το σημαντικότερο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο θα παίξει επί ελληνικού εδάφους.

Η νέα χιλιετία τούς βρίσκει με νέο άλμπουμ, το «Exciter», και με μια πολύ επιτυχημένη περιοδεία στο πλαίσιο της οποίας μάλιστα, το 2001, είχαν εμφανιστεί και στην Αθήνα.

Η συναυλία των Depeche Mode στη Μαλακάσα θα είναι η δεύτερη της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους, η οποία θα περιλαμβάνει 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες, τις οποίες αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1, 5 εκατ. θαυμαστές τους. Το support group τους θα είναι οι F.O.X., μια νεοσύστατη ηλεκτροπόπ μπάντα από το Εσεξ.

Τη συναυλία θα ανοίξει το ελληνικό γκρουπ των Space Blanket που επιλέχθηκε έπειτα από διαγωνισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προπωληθεί περισσότερα από 20.000 εισιτήρια, ενώ τα VIP εισιτήρια και τα VIP Package έχουν εξαντληθεί. Διατίθενται εισιτήρια των 30 και των 40 ευρώ αλλά και ειδικά εισιτήρια για ανέργους στην τιμή των 23 ευρώ.

Shield of Straw (2013) Trailer


I Declare War (2013) Trailer


Falling Skies TV Series Promo Poster


300: Rise of an Empire Pushed Back



Νεα ημερομηνία πρεμιέρας ορίστηκε η 7 Μαρτίου 2014

Gravity (2013) Full Trailer


Η Αθήνα τιμώμενη πόλη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Η Αθήνα είναι η πόλη που επέλεξε να προβάλει φέτος το μεγαλύτερο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βόρειας Αμερικής, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF).

Στο πλαίσιο της ενότητας «Πόλη προς Πόλη», η Αθήνα θα είναι η τιμώμενη πόλη του μεγάλου κινηματογραφικού φεστιβάλ του Τορόντο, ανακοίνωσαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του TIFF Κάμερον Μπέιλι και ο προγραμματιστής του διεθνούς κομματιού Δημήτρης Εϊπίδης στο Τορόντο.

«Θέλουμε να προβάλουμε στο κοινό μας τις νέες γενιές των κινηματογραφιστών, που δεν φοβούνται να ξαναγράψουν τους κανόνες του κινηματογράφου. Όταν αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ποιά πόλη θα μπορούσε να συνδυάζει τα σύγχρονα και τα αρχαία στοιχεία, η τέλεια επιλογή για εφέτος ήταν η Αθήνα» σημείωσε ο Μπέιλι.

«Μετά από μια μακρά περίοδο χειμερίας νάρκης το ελληνικό σινεμά ξαναβρήκε το δρόμο του στην πρωτοπορία» τόνισε ο κ. Εϊπίδης, προγραμματιστής κινηματογράφου, διευθυντής διαφόρων φεστιβάλ με συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Ένας αριθμός νέων κινηματογραφιστών, οι περισσότεροι μόλις αποφοιτήσαντες από τις κινηματογραφικές σχολές με κάποιες ταινίες μικρού μήκους στο ενεργητικό τους έχουν αναστρέψει την εικόνα. Εκεί που άλλοι είδαν απελπισία, αυτοί άντλησαν έμπνευση».

Ο διευθυντής και ο προγραμματιστής του φεστιβάλ μίλησαν με ενθουσιασμό για τη νέα σκηνοθετική γενιά της Ελλάδας που προχωράει παρά την οικονομική κρίση, επωμιζόμενη όλους τους ρόλους, του σκηνοθέτη, του παραγωγού, του σεναριογράφου.

Οι 10 ταινίες που θα επιλεγούν από την κινηματογραφική παραγωγή της Ελλάδας θα είναι σχετικά πρόσφατες και θα έχουν διαφορετική προσέγγιση θεμάτων και αισθητικής.

Η Αθήνα είναι η πέμπτη πόλη που επιλέγεται για το ετήσιο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου θα προβληθούν ταινίες νέων σκηνοθετών κυρίως με θέματα γύρω από την Ελλάδα. Οι προηγούμενες πόλεις ήταν το Τελ Αβίβ, η Κωνσταντινούπολη, το Μπουένος Αϊρες και το Μουμπάι.

Παρασκευή 10/05/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Get Smart Alpha Ξένη ταινία
22:00 Η ωραία Ελένη Star Ξένη ταινία
23:40 Ο πατριώτης Mega Ξένη ταινία
01:00 Θα κοιμηθώ οταν πεθάνω ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:45 Η τιμή των Πρίτζι Star Ξένη ταινία