Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Toshiba-55ZL2 - 3D TV χωρίς γυαλιά !


55 ίντσες, Aνάλυση Quad FullHD [3840x2160] με εικόνα 3D χωρίς γυαλιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Toshiba θα λανσαριστεί στην αγορά τον Δεκέμβριο.


Το φοράς και γίνονται «όλα γύρω σινεμά» σε 3D...


Είστε λάτρης του σινεμά, της τεράστιας κινηματογραφικής οθόνης και του ήχου dolby, απολαμβάνετε τις τρεις διαστάσεις, αλλά δεν αντέχετε την πολυκοσμία, τις ομιλίες, και τα κεφάλια που σας κρύβουν τη θέα; Μόλις παρουσιάστηκε στο Τόκιο ένα νέο γκάτζετ πρωτοποριακής τεχνολογίας που κατά πάσα πιθανότητα σας αφορά.

Είναι μια μίνι κινηματογραφική οθόνη που «φοριέται επί κεφαλής», σαν γιαλιά-κασκέτο, και προσφέρει τόσο υψηλής ποιότητας 3D εικόνα όπως ακριβώς στο σινεμά, δηλαδή σαν να παρακολουθούσατε μια οθόνη σε απόσταση 20 μέτρων.

Το νέο προϊόν κατασκεύασε η Sony, ονομάζεται HMZ, και κοστίζει 560 ευρώ. Η προσωπική μίνι κινηματογραφική οθόνη εφάπτεται στα μάτια και γύρω από το κεφάλι με δύο ενσωματωμένες μικρές οθόνες διόδου εκπομπής οργανικού φωτός (OLED) υψηλής ευκρίνειας και ενσωματωμένα ακουστικά ήχου hi-fi.

Είναι η πρώτη φορά που προσφέρεται μία τόσο «πειστική» κινηματογραφική ποιότητα σε ατομική συσκευή. Όμως υπάρχει και ο αντίλογος. Ηδη κάποιοι σχολιαστές έσπευσαν να εκτιμήσουν ότι το προϊόν αυτό μάλλον θα απευθυνθεί σε περιορισμένο ειδικό κοινό, αφού η αγορά μιας συσκευής που προϋποθέτει να κάθεσαι μόνος σου και να φοράς ένα «κράνος» δεν θα φανεί δελεαστική ούτε για τους ορκισμένους γκατζετάκηδες.

«Δεν αποτελεί την καινοτομία-βόμβα που αναμενόταν ως απάντηση της Sony στο iPod και στο iPad της Apple, αλλά απλώς ένα ευφάνταστο κατασκεύασμα σερβιρισμένο με την τελευταία λέξη της μόδας στην τεχνολογία» έγραψε ένας δημοσιογράφος του ειδικού Τύπου που δοκίμασε το ΗΜΖ. Θυμίζει λίγο παιχνιδομηχανή κεφαλής, σαν το Virtual Boy της Nintendo, αλλά είναι πιο κομψό και εκλεπτυσμένο, προσφέροντας παράλληλα την εντυπωσιακή εμπειρία του σινεμά.

Ο αντιπρόεδρος της Sony ξεκαθάρισε ότι η συσκευή κινηματογραφικής προβολής 3D δεν απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 15 ετών, μιας και η έκθεση σε υπερβολικά διεγερτικές εικόνες προσβάλλει τον εγκέφαλο των εφήβων που ακόμα αναπτύσσεται. Επίσης πρόσθεσε ότι «η πρόκληση ήταν η δημιουργία μικρών οθονών χωρίς να συμβιβαστούμε ως προς την ποιότητα της εικόνας».

Το HMZ έχει τη νέα οθόνη OLED της Sony, που προσφέρει καλύτερη εικόνα συγκριτικά με τις δημοφιλέστερες οθόνες υγρού κρυστάλλου και πλάσμα, τις οποίες έχουν τα περισσότερα λάπτοπ και οι επίπεδες τηλεοράσεις.

Στα καταστήματα της Ιαπωνίας το HMZ θα διατεθεί στις 11 Νοεμβρίου, ενώ στην Αμερική και στην Ευρώπη θα έρθει την περίοδο των Χριστουγέννων.

tovima

Pig (2011) Trailer

Rancid (2011) Trailer

Rosa (2011) Trailer

ROSA Final Trailer from Jesús Orellana on Vimeo.

ROSA will be released Worldwide on November 2011 Online FOR FREE.

Janie Jones (2011) Official Trailer U.S.


Burning Man (2011) Poster



Wilde Salome (2011) Poster



Fringe - Season 4 Promo Poster



THE CONSULTANT - "Πρόλογος" μικρού μήκους για τους Εκδικητές!


Οι επιθεωρητές του S.H.I.E.L.D, Κούλσον και Σίτγουελ (κατά κόσμον Κλαρκ Γκρεγκ και Μαξιμιλιάνο Χερνάντεζ) συζητούν την προοπτική να ενισχυθεί η ομάδα των Εκδικητών με την ένταξη του Abomination! Αυτή η συζήτηση εκτυλίσσεται στο μικρού μήκους «The Consultant», πρώτο από μια σειρά shorts που θα προβάλλονται ως μέρος του πρόμο της ταινίας του Τζο Γουίντον που θα χτυπήσει τις αίθουσες τον επόμενο χρόνο, αλλά και με σκοπό να γεφυρώσει τα χάσματα (αν τυχόν υπάρχουν) ανάμεσα στις παραγωγές της Μάρβελ με ένα κεντρικό ήρωα χαρακτήρα και στο super ensemble των Avengers που θα μοιάζει με ψηφιδωτό υπερηρώων.

Δείτε ΕΔΩ το THE CONSULTANT

Πάντως – όσοι είναι εξοικειωμένοι με το σύμπαν των κόμικ, αλλά και με τις ταινίες τους θα το καταλάβουν- ουσιαστικά η συζήτηση αυτού του κλιπ είναι σα να επεκτείνει το τέλος του Hulk (Τhe Incredible Hulk του Λετεριέ), ενώ και ψήγματα του Iron Man θα βρεθούν μέσα στο τετράλεπτο. Το ταινιάκι θα περιλαμβάνεται στο DVD του Thor που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ το επόμενο θα τιτλοφορείται τίτλο «A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer».

Αντίστροφη μέτρηση λοιπόν για τους εκδικητές. Δεν κουραζόμαστε να θυμίζουμε ότι στην ταινία θα εμφανίζονται οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ (Iron Man), Κρις Εβανς (Captain America που μόλις έσκασε μύτη στις ελληνικές αίθουσες), Σκάρλετ Γιοχάνσον (κατάσκοπος της S.H.I.E.L.D.), Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (Νικ Φιούρι), Κρις Χέμσγουορθ (Thor), o Τζέρεμι Ρένερ (Hawkeye), Μαρκ Ράφαλο (Hulk), Τομ Χίντλεστον (Loki) και άλλοι, στους ρόλους των πιο σημαντικών σούπερ ηρώων της Μάρβελ.

cinemag

Έρχεται το Die Hard 5

Ο John Moore, σκηνοθέτης του Max Payne, ανέλαβε τελικά να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας στη σειρά Die Hard. Το σενάριο της νέας περιπέτειας του John McClane έχει αναλάβει ο Skip Woods (The A-Team, X-Men Origins: Wolverine) με τον πρωταγωνιστή να ταξιδεύει μαζί με το γιο του στη Ρωσία.

Ο Bruce Willis επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα στο ρόλο που έχει συνδεθεί όσο λίγοι μαζί του, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη κάτι παραπάνω γνωστό για τον νεαρό ηθοποιό που θα ενσαρκώσει το γιό του.

Η παραγωγή του Die Hard 5 αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων να γίνεται στη Ρωσία.

Πηγή: Enternity.gr


HiTech - Τεύχος Αυγούστου / Σεπτεμβρίου 2011



A Monster In Paris (2011) Trailer


3 (2011) Trailer

Margaret (2011) Trailer


The Walking Dead season 2 gets a 90 minute premiere episode


AMC has announced that The Walking Dead season 2 premiere will be a 90 minute episode. Even though Frank Darabont is no longer a part of the show, I'm still looking forward to the return of the series. I just hope it turn out good, especially with the budget cut. If I see the show is getting cheap and going down hill, I will trash it. The series is set to air on Sunday, October 16th at 9pm ET.

Straw Dogs (2011) Clips






Killer Joe (2011) Poster



Killer Elite (2011) Poster




Παρασκευή 02/09/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Το σμαραγδένιο δάσος ΕΤ1 Ξένη ταινία
22:00 Το αντικλείδι Star Ξένη ταινία
23:00 Λίγος καπνός ακόμα Σπορ+ Ξένη ταινία
00:15 Scream: Κραυγή αγωνίας Star Ξένη ταινία
00:20 Φρίντα Σπορ+ Βιογραφία
00:30 Capote Mega Ταινία
01:45 Ντετέκτιβ Σόνερι: Επιχείρηση Βεζούβιος (bersaglio lά oblio) Alter Ξένη ταινία
02:30 Αποστολή στο Kάιρο Star Κωμωδία

House, M.D. New Season Promo Poster



Martha Marcy May Marlene (2011) Poster



You May Not Kiss the Bride (2011) Poster



The Lion King 3D (2011) Poster