Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

The Great Gatsby (2013) Poster


Dogs TV: Η πρώτη διαδικτυακή club εκπομπή στην Ελλάδα είναι γεγονός



Η πρώτη εκπομπή νυχτερινού κέντρου πανελληνίως είναι γεγονός και ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα γνωστό club της πόλης, το Dogs Thessaloniki, ξεκινάει μια σειρά από διαδικτυακές εκπομπές που εκπέμπουν στο youtube και το facebook με την ονομασία Dogs TV. Πρωταγωνιστές είναι οι πελάτες του νυχτερινού κέντρου οι οποίοι έρχονται στον πειρασμό να απαντήσουν σε διάφορες καυστικές ερωτήσεις που τους κάνει ο παρουσιαστής.

Μόλις 3 μέρες που έχει ανέβει η πρώτη εκπομπή στο διαδίκτυο και έχει ξεπεράσει τα 20.000 views!

Από τις 16 Μαΐου επιστρέφει το Ταινιόραμα στο Άστυ.

Για επτά εβδομάδες, επί επτά ημέρες, από τις 16 Μαΐου έως τις 9 Ιουλίου, επιστρέφει το Ταινιόραμα 2013, ο ετήσιος κινηματογραφικός θεσμός της ΑΜΑ Films στον κινηματογράφο Άστυ.

Το φετινό Ταινιόραμα αφιερώνεται στο δημιουργό του, τον Αντώνη Στεργιάκη, που «έφυγε» στις 24 Νοεμβρίου 2012, σε ηλικία 75 ετών.

Στο Ταινιόραμα θα προβληθούν 147 ταινίες που έχει αγαπήσει το κοινό. Οι προβολές θα διαρκέσουν 49 ημέρες και οι ταινίες εντάσσονται σε 49 ενότητες για όλες τις προτιμήσεις, τις απολαύσεις και τις ορέξεις αυτών που αγαπούν τον κινηματογράφο.

Όπως πάντα, τρεις ταινίες θα προβάλλονται καθημερινά με το ενιαίο εισιτήριο των 6 ευρώ, ενώ περιορισμένος αριθμών καρτών διαρκείας αξίας 30 ευρώ προπωλείται στο ταμείο του κινηματογράφου Άστυ.

Με μια πρώτη ματιά, ανάμεσα στα 147 αριστουργήματα, βλέπει κανείς τις ταινίες Χαμένος Ορίζοντας και Συνέβη μια Νύχτα του Φρανκ Κάπρα, Κάτω από τον Αστερισμό του Σκορπιού των αδελφών Ταβιάνι, Διεστραμμένα Νιάτα του Ναγκίσα Οσίμα, Μια Ερωτική Ιστορία του Ρόι Άντερσον, Φριτς ο Πονηρόγατος του Ραλφ Μπάκσι κ.ά.

Παράλληλα, υπάρχουν και φέτος ειδικές θεματικές βραδιές με τρεις ταινίες τους κάθε φορά, για τους Άλφρεντ Χίτσκοκ, Πέδρο Αλμοδόβαρ, Λαρς φον Τρίερ, Όντρει Χέμπορν, Φρανκ Κάπρα, Όρσον Γουελς, Λουίς Μπουνιουέλ, Πάολο και Βιτόριο Ταβιάνι, Μέριλιν Μονρόε, Ατόμ Εγκογιάν, Νουρί Μπιλγκέ Τσειλάν, Τσαν Γουκ Παρκ, Κουέντιν Ταραντίνο, Ναγκίσα Οσίμα, Λουκίνο Βισκόντι, Ζαν-Πιερ και Λυκ Νταρντέν, Τόμας Βίντερμπεργκ, Ντέιβιντ Λιντς, Κιμ Κι Ντουκ, Ρόι Άντερσον, Μάικ Λι, Έιμοζ Κόλεκ μέχρι τον... Νίκο Ζερβό (με το Ντελίριο και τους Τηλε-Καννίβαλους, να προβάλλονται ξανά σε κινηματογραφική αίθουσα).

 in.gr

Δευτέρα 08/04/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Οι δύο πύργοι Alpha Ξένη ταινία
22:00 Τριπλός πράκτορας ΕΤ1 Ξένη ταινία
01:15 Όπως σας αρέσει Mega Ξένη ταινία
02:45 Το μυστικό της Τζέιν Star Ξένη ταινί

Oblivion (2013) New Featurette