Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Κυκλοφορίες Bluray - 09/05/2011 SONY

Prism (2011) Trailer



Prism will be released on July 2011 so keep an eye out on the Digital Corridor's official Youtube channel.

Cobra: The Space Pirate (2013) Poster

Wrath of the Titans (2012) Set Photos






Premiere Date : 30/03/2012

Green Lantern: The Animated Series (2011) Promo

Intruders (2011) Trailer

Stanley Kubrick - A Filmography.

Ελληνικής καταγωγής ο νέος κιθαρίστας των Bon Jovi!

Ο ελληνικής καταγωγής Phil Xenidis, γνωστός ως "Phil X" είναι ο εκλεκτός των Bon Jovi ώστε να αντικαταστήσει τον Richie Sambora για όσο καιρό αυτός παραμείνει στην κλινική αποτοξίνωσης!

Ο 45χρονος μουσικός έχει εργαστεί στο παρελθόν σε μπάντες όπως οι Powder, Drills, Triumph ενώ έχει συμμετάσχει σε άλμπουμ καλλιτεχνών όπως οι Tommy Lee, Methods of Mayhem, Avril Lavigne, Kelly Clarkson, Rob Zombie, Chris Daughtry, Alice Cooper και άλλων.

Ο Sambora ενδέχεται να επιστρέψει στο συγκρότημα τον Ιούνιο με τις ευχές όλων να επιστρέψει υγιής και βέβαια να δώσει το παρόν στην μέγαλη συναυλία της 20ης Ιουλίου στην Αθήνα! Καλή επιτυχία στον Phill και καλή επιστροφή στον Richie!

hit-channel

Lion King Trilogy - 3D Bluray Edition

Καθημερινή - Κυριακή 08/05/2011



Kαθημερινή - Σάββατο 07/05/2011


Star Wars - Countdown


May the 4th be with you

S (2011) Poster

Real News - Κυριακή 08/05/2011


Buddy Holly is Alive and Well on Ganymede (2011) Trailer


House Hunting (2011) Trailer

Game of Thrones 1x03 Lord Snow Promo 2

Βραβεία για δεύτερη χρονιά απονέμει την Τρίτη 3/5/2011 η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου

Σε μια βραδιά γιορτής για το ελληνικό σινεμά, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου απονέμει την Τρίτη -για δεύτερη χρονιά- τα βραβεία της στις ελληνικές ταινίες που ξεχώρισαν. Η τελετή απονομής θα γίνει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ενώ ειδικό βραβείο καριέρας θα δοθεί στον Μιχάλη Κακογιάννη.

Τις περισσότερες υποψηφιότητες συγκεντρώνει η Χώρα προέλευσης του Σύλλα Τζουμέρκα, σε 11 από τις 16 κατηγορίες των βραβείων.

Ο Μαχαιροβγάλτης του Γιάννη Οικονομίδη συγκέντρωσε 9 υποψηφιότητες και μόλις τέσσερις συγκέντρωσε το Attenberg της Αθηνάς-Ραχήλ Τσαγγάρη, το οποίο διαπρέπει στο εξωτερικό.

Στην πεντάδα των καλύτερων ταινιών περιλαμβάνεται το Απ' Τα Κόκαλα Βγαλμένα του Σωτήρη Γκορίτσα με 8 υποψηφιότητες και το Ταξίδι στη Μυτιλήνη του Λάκη Παπαστάθη με 7 υποψηφιότητες.

Επτά υποψηφιότητες συγκεντρώνει και η Υπογραφή, τρεις η ταινία του Άρη Μπαφαλούκα Άπνοια και δύο η εναλλακτική κομεντί Χάρισμα.

Οι νικητές θα προέλθουν μετά από ψηφοφορία.

Τα μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου ψηφίζουν για την ανάδειξη των κορυφαίων φετινών ελληνικών κινηματογραφικών παραγωγών, καθώς και για την ταινία που επιθυμούν να εκπροσωπήσει τη χώρα στα επόμενα Όσκαρ.

Πέρυσι τα βραβεία της Ακαδημίας είχαν «στείλει» τον Κυνόδοντα στα Όσκαρ και η ταινία είχε φτάσει μέχρι και την πεντάδα των υποψήφιων ταινιών για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας.

Η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων 2011 θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, την Τρίτη 3 Μαΐου.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Χρήστος Λούλης.

in.gr

Νέο ρεκόρ ταχύτητας στη μεταφορά δεδομένων

Δύο ανεξάρτητες ερευνητικές ομάδες ανακοίνωσαν ότι έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ μεταδίδοντας 100 Terabit δεδομένων ανά δευτερόλεπτο μέσω μίας οπτικής ίνας. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαζόταν μόνο ένα δευτερόλεπτο για να κατέβει ένα βίντεο HD συνολικής διάρκειας τριών μηνών.

Οι ταχύτητες αυτές βρίσκονται πολύ πέρα από τις σημερινές ανάγκες, σχολιάζει το περιοδικό New Scientist. Όπως αναφέρει ο Τιμ Στρονγκ της αμερικανικής εταιρείας Telegeography Research, η συνολική χωρητικότητα των οπτικών ινών που συνδέουν τη Νέα Υόρκη με την Ουάσινγκτον είναι σήμερα μόλις μερικά Terabit/sec.

Οι πάροχοι, όμως, καλά θα κάνουν να προετοιμάζονται, δεδομένου ότι «η διαδικτυακή κίνηση αυξάνεται κατά περίπου 50% ανά έτος εδώ και μερικά χρόνια», όπως επισημαίνει ο ίδιος.

Τα νέα ρεκόρ ανακοινώθηκαν στο Συνέδριο Επικοινωνιών Οπτικών Ινών που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στο Λος Άντζελες. H oμάδα του Ντάγιου Κιαν, ερευνητή της ιαπωνικής NEC, ανέφερε ότι πέτυχε ρυθμούς διαμεταγωγής έως και 101,7 Terabit/sec σε οπτική ίνα μήκους 165 χιλιομέτρων.

Προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η χωρητικότητα των οπτικών ινών στα σημερινά δίκτυα, οι παλμοί λέιζερ που ταξιδεύουν μέσα τους εκπέμπονται σε πολλά μήκη κύματος και σε πολλές διαφορετικές πολικότητες ταυτόχρονα.

Για να αυξήσει περαιτέρω την ταχύτητα, η ομάδα του Ντάγιου Κιαν ένωσε τους παλμούς 370 επιμέρους λέιζερ που λειτουργούσαν το καθένα σε διαφορετικό μήκος κύματος. Οι επιμέρους αυτοί παλμοί ενώθηκαν σε έναν τελικό παλμό που κινήθηκε στην οπτική ίνα και έφτασε στον δέκτη στην άλλη άκρη.

Διαφορετική ήταν η τεχνική που χρησιμοποίησε ο Γιουν Σακαγκούτσι του ιαπωνικού Εθνικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Αντί να χρησιμοποιήσει μια συμβατική οπτική ίνα με έναν πυρήνα, ο Σακαγκούκι ανέπτυξε μια πειραματική ίνα με επτά πυρήνες.

Κάθε πυρήνας επέτρεψε ταχύτητα 15,6 Terabit/sec, οπότε ο συνολικός ρυθμός διαμεταγωγής εκτινάχθηκε στα 109 Terabit/sec.

Το πρόβλημα και με τις δύο νέες τεχνικές θα ήταν η αποτελεσματική ενίσχυση του σήματος σε μεγάλες αποστάσεις. Επιπλέον, οι ίνες πολλαπλών πυρήνων που απαιτεί η δεύτερη τεχνική είναι δύσκολο να κατασκευαστούν.

Αυτό σημαίνει ότι οι νέες προσεγγίσεις είναι απίθανο να εφαρμοστούν άμεσα από τους παρόχους διαδικτυακών συνδέσεων, θα μπορούσαν όμως πρώτα να αξιοποιηθούν στα κέντρα δεδομένων εταιρειών όπως η Google.

in.gr

Δευτέρα 02/05/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:00 Το μπαρμπέρικο Alpha Ξένη ταινία
21:00 Τζον Ράμπο Star Ξένη ταινία
23:00 Ο προστατευόμενος Σπορ+ Περιπέτεια
23:00 Η εξαφάνιση της Κάρεν Σίλκγουντ ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:50 Τα δίδυμα του δράκουλα Σπορ+ Ξένη ταινία
01:45 Εντολή θανάτου Star Ξένη ταινία
02:10 Palindromes Πρίσμα+ Ξένη ταινία
03:30 Πρωταθλητές με το ζόρι Star Ξένη ταινία
03:50 Η διπλανή πόρτα Πρίσμα+ Ξένη ταινία