Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο τύπου ΟΤΕ TV για δύο νέα κανάλια

Όπως αναφέρει με δελτίο τύπου ο ΟΤΕ: Μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες σε πρώτη προβολή, ταινίες για όλη την οικογένεια και υπερθέαμα σε ποιότητα high definition προσφέρει ο OTE TV με τα νέα κινηματογραφικά κανάλια OTE Cinema 1 HD και OTE Cinema 2, που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.
Με τα δυο νέα κινηματογραφικά κανάλια, οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες από 500 ταινίες το χρόνο. Μέσα από συμφωνίες με τα σημαντικότερα στούντιο παραγωγής παγκοσμίως, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα για τους συνδρομητές του, που θα ενισχύεται διαρκώς.
OTE Cinema 1 HD
Το ΟΤΕ Cinema 1 HD προσφέρει κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές και ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, αλλά και πρόσφατες κινηματογραφικές επιτυχίες, αποκλειστικά σε ποιότητα High Definition[1].
Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν πλέον να απολαμβάνουν blockbusters, πρεμιέρες, τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και θέαμα για όλη την οικογένεια, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου.
Κάθε εβδομάδα, το πρόγραμμα του OTE Cinema 1 HD περιλαμβάνει θεματικά αφιερώματα (αστυνομικές ταινίες, ελληνικό σινεμά, μεγάλες πρεμιέρες, οικογενειακές ταινίες κ.α.). Επιπλέον, κάθε μήνα το κανάλι προβάλλει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με back to back μεταδόσεις.
OTE Cinema 2
Το ΟΤΕ Cinema 2 προσφέρει πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα για κάθε προτίμηση 24 ώρες το 24ωρο.
Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να παρακολουθήσουν μεγάλες χολιγουντιανές επιτυχίες καθώς επίσης ανεξάρτητες παραγωγές και βραβευμένες ταινίες από την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια κινηματογραφική σκηνή.
Κάθε μέρα, το πρόγραμμα του OTE Cinema 2 περιλαμβάνει διαφορετικές θεματικές ζώνες, καλύπτοντας όλα τα κινηματογραφικά είδη, όπως ταινίες δράσης, σινεφίλ παραγωγές  σπουδαίων Ευρωπαίων σκηνοθετών αλλά και βραβευμένες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, αισθηματικές ταινίες και κωμωδίες, ταινίες τρόμου και ταινίες για όλη την οικογένεια.
Τα κανάλια OTE Cinema 1 HD και OTE Cinema 2 εντάσσονται στο πακέτο Full Pack του OTE TV (Μέσω Conn-x & Μέσω Δορυφόρου), που διατίθεται με μόλις 19,90 ευρώ/μήνα για συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ και μόνο 24,88 ευρώ/μήνα για μη πελάτες ΟΤΕ.
Εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά του με νέα κανάλια και περιεχόμενο, ο ΟΤΕ TV τηρεί τη δέσμευσή του να κάνει ακόμη πιο συναρπαστική την ψυχαγωγία των συνδρομητών του στο σπίτι.

Πατριωτισμός και Μοντέρνος κόσμος


Les Misérables (2012) Poster


Τρίτη 30/10/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Η κορυφή του Δάντη Star Ξένη ταινία
23:00 Ο ασυμβίβαστος ΕΤ3 Δράμα
01:00 Οι Φρουροί ΝΕΤ Πολεμικό
01:45 Ου μοιχεύσεις Mega Κοινωνική
02:15 Το μυστικό της Τζέιν Star Ξένη ταινία