Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Windows 8: Η public beta θα παρουσιαστεί στην CES 2012

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα της Microsoft είναι σίγουρα το λειτουργικό σύστημα Windows 8, και οι νέες πληροφορίες θέλουν την εταιρία να ετομάζεται για την παρουσίαση της πρώτης public beta έκδοσης στην έκθεση CES 2012 (9 Ιανουαρίου)!

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η Microsoft δουλεύει πυρετωδώς για να έχει έτοιμη την τελική έκδοση Windows 8 πριν το τέλος του 2012, καθώς μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι η public beta θα ήταν διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους, άρα η τελική έκδοση πολύ αργότερα!

Φυσικά είναι πολύ πιθανό, ότι οι κατασκευάστριες εταιρίες θα έχουν στα χέρια τους την τελική έκδοση πολύ πριν λανσαριστεί στο ευρύ κοινό, και επομένως μέσα στο 2012 θα δούμε και τις πρώτες Windows 8 συσκευές!

techgear

Ο ΡΟΤΖΕΡ ΓΟΥΟΤΕΡΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΝΚ ΦΛΟΪΝΤ, ΑΠΟΨΕ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι συναυλίες του Ρότζερ Γουότερς με το Wall, απόψε, αύριο και την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, δεν θα έχουν σχέση με κανένα άλλο live που έχουμε δει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Και δεν μιλάμε μόνο από άποψη θεάματος. Οσοι το παρακολούθησαν ήδη στο εξωτερικό αναφέρονται σε κάτι το μεγαλειώδες, σε ένα σόου επικών διαστάσεων. Υπομονή, λίγες ώρες έμειναν για να το διαπιστώσουμε και εμείς, ιδίοις όμμασι. Δεν θα μοιάζουν όμως οι συναυλίες αυτές με καμία άλλη και για έναν επιπρόσθετο λόγο: οι όροι διεξαγωγής τους είναι εξαιρετικά αυστηροί.

Κατ' αρχάς, ως Ελληνες, πρέπει να ξεχάσουμε για τρεις-τέσσερις ώρες τον πλέον αγαπημένο μας φίλο. Ποιον; Το... κινητό. Πώς αναγνωρίζεις τους Ελληνες στο εξωτερικό; Μιλούν ακατάπαυστα στο τηλέφωνό τους! Τα κινητά λοιπόν απαγορεύονται διά ροπάλου στο ΟΑΚΑ. Είτε διαθέτουν φλας είτε όχι είτε έχουν δυνατότητα ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης είτε όχι. Επειδή οι αθηναϊκές παραστάσεις του Γουότερς θα μαγνητοσκοπηθούν ώστε να κυκλοφορήσουν αργότερα σε blu-ray, ο σκηνοθέτης έβαλε εξαρχής στο τραπέζι ένα σωρό απαγορεύσεις.

Τα εξήγησε αναλυτικά τις προηγούμενες ημέρες στα... σεμινάρια που έκανε στους συντελεστές της διοργάνωσης. Δεν θέλει ούτε ένα φλας να ανάψει. Ούτε ένα φωτάκι. Σε αυτό είναι ανένδοτος. Εδωσε μάλιστα οδηγίες στους ανθρώπους ασφαλείας να κινούνται συνεχώς ανάμεσα στον κόσμο και να ελέγχουν.

Βέβαια, είναι γεγονός πως απαγορεύεται ο σωματικός έλεγχος από το νόμο. Και οι υπεύθυνοι ασφαλείας θα είναι ευγενικοί και τυπικοί - έχουν λάβει σχετικές οδηγίες. Οπότε; Οπότε, όπως είπε και ο μάνατζερ, όποιος από το κοινό περάσει το τηλέφωνό του στο χώρο και συλληφθεί να το χρησιμοποιεί θα οδηγείται χωρίς δεύτερη κουβέντα προς την έξοδο - το αναγράφει ξεκάθαρα άλλωστε και στο πίσω μέρος του εισιτηρίου.

Πάντως, μην ανησυχείτε, θα υπάρχουν κάποια σημεία όπου θα μπορείς να αφήνεις το κινητό σου μπαίνοντας. Ενα είδος γκαρνταρόμπας ας πούμε...

Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ μεταμορφώθηκε τις τελευταίες ημέρες. Εγινε θεοσκότεινο, τα τζάμια καλύφθηκαν με μαύρα αυτοκόλλητα ώστε να μην μπαίνει το φως. Στην πραγματικότητα όλο θα αποτελεί μία τεράστια οθόνη προτζέξιον. Στην αρένα στήθηκαν διάφοροι διάδρομοι πάνω στους οποίους θα τροχοδρομούν οι κάμερες. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, έχω την αίσθηση όμως πως ο κόσμος θα αποτελεί απλώς το ντεκόρ. Οχι πως είναι κακό αυτό.

Ο σκηνοθέτης μοιάζει να ενδιαφέρεται βασικά και κύρια για το αποτέλεσμα της μαγνητοσκόπησης. Για τη συναυλία; Σιγά, δεκάδες έχει δώσει ο Ρότζερ Γουότερς. Μη βιάζεστε να στενοχωρηθείτε. Στην πραγματικότητα, αυτό αποτελεί και το ατού μας (ως θεατές). Διότι, προκειμένου ο Γουότερς να επιτύχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα -dvd θα είναι αυτό- θα προσπαθήσει να είναι άψογος. Ούτε βαριεστημένος ούτε διεκπεραιωτικός.

Εχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε πώς θα βγει τέλειο ηχητικό αποτέλεσμα στο... δύστροπο (ηχητικά) κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Σπανίως τα live εκεί έχουν καλό ήχο. Αντιθέτως, οι συναυλίες του Γουότερς κινούνται σε πολύ υψηλό τεχνολογικό και ηχητικό επίπεδο. Θα υπερνικήσει επομένως τα εμπόδια της σάλας; *

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους

Το σόου, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα αρχίσει στις 8 και μισή.

Εισιτήρια υπάρχουν μόνο για τη συναυλία της Τρίτης. Η αποψινή και η αυριανή είναι sold out.

Τα εισιτήρια των καθημένων δεν είναι αριθμημένα. Απίστευτο αλλά αληθινό. Οπότε, όσο πιο νωρίς πάτε τόσο πιο καλή θέση θα βρείτε. Οι τελευταίοι θα στριμωχτούν στις γωνίες πίσω πίσω.

Θα ακούσουμε το Wall, μην ξεχνιόμαστε. Μην περιμένετε τραγούδια από άλλους δίσκους των Pink Floyd.

enet

Batman Year One (2011) Animated Movie Trailer

10,000 Days (2011) Trailer


Adam Chaplin (2011) Trailers





The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) Characters Photos



First look at the dwarves Nori, Ori and Dori, played by Jed Brophy, Adam Brown and Mark Hadlow.

The Iron Lady (2011) Trailer

Final Destination 5 (2011) Trailer

Restless (2011) Trailer

The Walking Dead - Season 2 Promo Trailer

Restless (2011) Poster

Παρασκευή 08/07/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Babel Star Δράμα
22:00 Οι βλάχοι του Μπέβερλι Χιλς Alpha Ξένη ταινία
22:00 Πρόγευμα για πρωταθλητές ΕΤ1 Κωμωδία
23:00 Μασάι οι πολεμιστές της βροχής Σπορ+ Δράμα
00:25 Eros Πρίσμα+ Ξένη ταινία
01:00 Ο σωματοφύλακας Star Περιπέτεια
01:20 Στοιχειωμένο νερό Σπορ+ Ξένη ταινία
02:15 Η τριλογία του τουλσε λουπερ (μέρος 3ο) ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:15 Οι βλάχοι του Μπέβερλι Χιλς Alpha Κωμωδία
02:45 Forbidden Star Δράμα