Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Snow White and the Huntsman (2012) Movie Promos




Knights of Badassdom (2011) Trailer

The Avengers (2012) Character Posters


Gandhi to Hitler (2011) Posters



Κυριακή 24/07/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Ο σπασικλο-φύλακας ANT1 Κωμωδία
21:00 Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός Star Κωμωδία
21:30 Δύο άσπονδοι φίλοι Alter Ξένη ταινία
22:00 Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ ΝΕΤ Δράμα
22:10 Ένας μήνας στη λίμνη Πρίσμα+ Ξένη ταινία
22:45 Το φαινόμενο της πεταλούδας Star Ξένη ταινία
23:00 Το σφύριγμα της σφαίρας Σπορ+ Περιπέτεια
23:00 Εντ Γούντ ΕΤ3 Ξένη ταινία
23:10 Στα δίχτυα του καρχαρία ANT1 Ξένη ταινία
23:30 American Pie: Ένα τρελό τρελό Σαββατοκύριακο Alter Ξένη ταινία
23:50 Παράνομα δεμένες Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:00 Ο εφιάλτης Alpha Θρίλερ
00:30 Το φαινόμενο της πεταλούδας 2 Star Θρίλερ
00:30 Οι εντιμότατοι φίλοι μου 2 ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:30 Ομάδα άμεσης δράσης Alter Ξένη ταινία
01:35 Ξύπνησε Σπορ+ Ξένη ταινία
02:30 Το τελευταίο γράμμα Star Θρίλερ

Νεκρή βρέθηκε η Βρετανίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο. Οι υπηρεσίες πρώτης βοήθειας δέχθηκαν κλήση να μεταβούν στο διαμέρισμα της 27χρονης Γουάινχαουζ στο Κάμντεν, ωστόσο δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή.

Αδιευκρίνιστα είναι επί του παρόντος τα αίτια του θανάτου της ταλαντούχας και εξαιρετικά προβεβλημένης ερμηνεύτριας του Back to Black, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά καθ' όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης καλλιτεχνικής πορείας της.

Η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ λίγη ώρα αφότου η είδηση μεταδόθηκε από το δίκτυο Sky News, κάνοντας αστραπιαία το γύρο του κόσμου.

Η Υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών κλήθηκε στο σπίτι της Έιμι Γουάινχαουζ λίγο πριν τις 18:00 (ώρα Ελλάδος) το απόγευμα του Σαββάτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και τα αίτια ερευνώνται.

Η 27χρονη Γουάινχαουζ είχε ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της -περιλαμβανομένης αυτήν της 22ας Ιουνίου στην Αθήνα- έπειτα από σειρά εμφανίσεω ειδικά στο Βελιγράδι σε κατάσταση μέθης -ειδικά στο Βελιγράδι- που προκάλεσαν αρνητικό αντίκτυπο.

Καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας της η Γουάινχαουζ αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.




Το φαινόμενο Έιμι Γουάινχαουζ

Η Έιμι Γουάινχαουζ έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της δεκαετίας. Με το ταλέντο της, αλλά και την πολυτάραχη ζωή της έχει απασχολήσει όσο λίγες το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης.

Πολλά από τα τραγούδια της («Rehab», «You Know I'm No Good», «Back To Black», «Tears Dry On Their Own», «Love Is A Losing Game», «Stronger Than Me», «Take The Box», «In My Bed/You Sent Me Flying») έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Πολλοί μιλούσαν για μία πιο μεγάλες τραγουδίστριες στην ιστορία και την συνέκριναν με μύθους όπως η Μπίλι Χόλιντεϊ.

Και όλα αυτά με μόλις δύο δίσκους: Το 2003, σε ηλικία μόλις 20 ετών, με το ντεμπούτο της Frank κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων στη Βρετανία, να κερδίσει πολλές διακρίσεις, αλλά και να ξανακάνει μόδα την jazz μουσική.

Η επιτυχία της εκτινάχθηκε το 2007 με το δίσκο της δεκαετίας Back to Black, που έχει πουλήσει έως σήμερα πάνω από 10.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως και έχει γίνει πλατινένιος σε δεκάδες χώρες. Ο δίσκος έμεινε για μήνες στις κορυφές των αμερικάνικων charts και κέρδισε πέντε βραβεία Grammy.



in.gr