Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

The Kennedys (2011) 8 Part Tv Series

Henry's Crime (2011)

Facebook με χολιγουντιανό αέρα !

Οι χρήστες του Facebook θα μπορούν πια να βλέπουν και ταινίες του Χόλιγουντ στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, καθώς η Warner Bros υπέγραψε τη σχετική συμφωνία. Αρκετά από τα φιλμ της θα είναι πια διαθέσιμα σταδιακά μέσω του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου.

Η συμφωνία δημιουργεί μια πολλά υποσχόμενη πηγή νέων εσόδων για το κοινωνικό δίκτυο, ειδικά αν ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες του Χόλιγουντ την πρωτοβουλία της Warner, θυγατρικής της Time Warner Inc, που έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της για μια πειραματική κίνηση.

To Facebook, το οποίο μέχρι στιγμής βγάζει τα περισσότερα χρήματά του (σε ποσοστό πάνω από 90%) μέσω online διαφημίσεων, σύμφωνα με τα πρακτορεία Ρόιτερ και Γαλλικό, θα παίρνει το 30% των εσόδων. Οι καταναλωτές-χρήστες του θα μπορούν να πληρώνουν για να δουν την ταινία, χρησιμοποιώντας το “Facebook Credits”, ένα ψηφιακό νόμισμα που μέχρι τώρα χρησιμοποιείται σε πάνω από 400 παιγνίδια (games) και άλλες εφαρμογές του δικτύου.

Η υπηρεσία παροχής πλήρων κινηματογραφικών ταινιών (streaming) θα είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο για μέλη του Facebook στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με αναλυτές της Γκόλντμαν Σαξ, η είδηση ξάφνιασε τη Γουόλ Στριτ, καθώς δημιουργεί μια ανταγωνιστική «σφήνα» σε προϋπάρχουσες εξειδικευμένες επιχειρήσεις ενοικίασης online βιντεοταινιών και τηλεοπτικών σειρών όπως η Netflix, ενώ ανάλογες online υπηρεσίες προσφέρουν η Apple μέσω του iTunes, η Amazon, το Hulu, κ.α.

Προς το παρόν τουλάχιστον, όπως διευκρινίστηκε, οι χρήστες του Facebook δεν θα πληρώνουν μια σταθερή συνδρομή για την παρακολούθηση ταινιών, αλλά θα καταβάλλουν το κόστος για την ενοικίαση-παρακολούθηση κάθε επιμέρους ταινίας. Η ενοικίαση θα κοστίζει 30 Facebook Credits ή 3 δολάρια και θα επιτρέπει την παρακολούθηση της ταινίας απεριόριστες φορές για 48 ώρες.

Η πρώτη ταινία που θα είναι διαθέσιμη στην σελίδα της Warner στο Facebook, θα είναι ο «Σκοτεινός Ιππότης» του Κρίστοφερ Νόλαν, που γυρίστηκε το 2008 και αποτελεί συνέχεια του «Μπάτμαν», ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι τίτλοι στο άμεσο μέλλον. Οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να σχολιάζουν τις ταινίες και να συνεχίζουν να επικοινωνούν με τους φίλους τους, την ώρα που βλέπουν την ταινία.

Η παρακολούθηση βίντεο αποτελεί ήδη μια πολύ δημοφιλή ενασχόληση στο Facebook, όπου δεκάδες εκατομμύρια χρήστες ανταλλάσσουν καθημερινά βιντεοκλίπ, συνήθως μικρής διάρκειας.

news247.gr

Friends With Benefits (2011) - Official Trailer

Κυκλοφορίες Bluray - 15/03/2011 ODEON



UNSTOPPABLE & MEGAMIND θα κυκλοφορήσουν και σε dvd.

The Complete METROPOLIS (1927)


Σας ενημερώνουμε ότι η διασημότερη ταινία επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών The complete METROPOLIS του Φριτς Λανγκ, κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην πλήρη της μορφή, ψηφιακά αποκατεστημένη και με επιπλέον 25 λεπτά χαμένου υλικού, από τις 10 Μαρτίου στους κινηματογράφους.

Lionsgate wants to re-enter the CUBE

STYD is reporting that Lionsgate is currently fielding pitches for Cube 3D. No definitive word yet on whether the new film is being considered a sequel or a reboot, though I expect that would depend on what they are pitched.

I'm sure Quiet Earth readers need no introduction to the 1997 Canadian scifi movie from Vincenzo Natali (Splice), but if so, it's about a group of people who find themselves trapped inside a never ending series of cube rooms full of deadly traps.

Cube spawned the 2002 sequel, Cube 2: Hypercube, directed by Andrzej Sekula, and a third film, Cube Zero, which is actually a prequel, showing us an early, lower tech version of the cube.

quietearth.us

BUNOHAN (2011)



Eye of the Storm - Short Movie

ANNELIESE: THE EXORCIST TAPES (2011)

4 Clips From Limitless








Beginners (2011)

X-Men: First Class (2011)


Bad Teacher (2011)

Conan (2011)

The Smurfs (2011)

Fast Five (2011)

Limitless (2011)

Τετάρτη 09/03/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Εισβολή Star Ξένη ταινία
21:30 Αγάπησα έναν κατάσκοπο Σινε+ Δράμα
00:00 Οδηγώντας το πεπρωμένο ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:50 Ο χτύπος που έχασε η καρδιά μου Σινε+ Ξένη ταινία
02:00 Η μάσκα του εγκλήματος Star Ξένη ταινία
02:35 Η ιστορία της καμήλας που δάκρυσε Σινε+ Ξένη ταινία
03:45 Ένας ινδιάνος στο ντουλάπι μου Star Ξένη ταινία
04:05 Πέντε φορές το δυο Σινε+ Δράμα