Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

OTE TV και με Travel Channel HD

Όπως αναφέρει με δελτίο τύπου ο ΟΤΕ: Το κορυφαίο κανάλι παγκοσμίως για ταξίδια και προορισμούς, Travel Channel HD, κάνει πρεμιέρα στoν OTE TV, ενισχύοντας το ποιοτικό περιεχόμενο της υπηρεσίας στην κατηγορία των ντοκιμαντέρ και τις επιλογές των συνδρομητών. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, μέσω του OTE TV, το κανάλι μεταδίδεται σε υψηλή ευκρίνεια.
Συνεχίζοντας τα προνόμια για τους συνδρομητές του, ο OTE TV, σε συνεργασία με το Travel Channel HD, διοργανώνει ειδικό διαγωνισμό με δώρο ένα ταξίδι για δύο στο Λονδίνο, προσφέροντας επιπλέον εισιτήρια για θέατρο, δραστηριότητες, ακόμη και μετρητά για τη διαμονή των νικητών. Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν, από τις 10/12/12 έως τις 06/01/13, να στέλνουν το γραπτό μήνυμα «ΟΤΕ ΤV» στο 54260 προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για το ταξιδιωτικό πακέτο.

Το Travel Channel HD, που μεταδίδεται σε 21 γλώσσες σε 130 χώρες παγκοσμίως, ταξιδεύει τους τηλεθεατές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, παρουσιάζοντας διαφορετικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και προτάσεις για τουρισμό για κάθε τύπο ταξιδιώτη, μέσα από ντοκιμαντέρ και εκπομπές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Το Δεκέμβριο, το Travel Channel HD ταξιδεύει στην Αμερική δοκιμάζοντας τις πιο παράξενες γεύσεις στο «Bizarre Foods America» (Κάθε Κυριακή, στις 21.00), ενώ, μέσα από την εκπομπή «World’s Greatest Rides - Skandinavia» (Κάθε Κυριακή, στις 19.00) προσκαλεί τους τηλεθεατές σε ένα μοναδικό ταξίδι 4.000 χιλιομέτρων στις σκανδιναβικές χώρες. Τον Ιανουάριο, ο Anthony Melchiorri αναλαμβάνει τα πιο απίθανα ξενοδοχεία στη διάσημη σειρά reality «Hotel Impossible» (Κάθε Τρίτη, στις 20.00), ενώ στο «Departures», ο Scott Wilson και ο Justin Lukach αναζητούν την περιπέτεια ταξιδεύοντας από την Ανταρκτική έως τη Ζάμπια και τη Μογγολία (Κάθε Πέμπτη, στις 20.00).
 
Ο OTE TV συνεχίζει να εμπλουτίζει τα κανάλια και τις υπηρεσίες του, με έμφαση στο High Definition και το ποιοτικό περιεχόμενο, με το HD να προσφέρεται σε όλα τα δορυφορικά πακέτα χωρίς επιπλέον χρέωση.

SATLEO

Έθνος - Σάββατο 08/12/2012


7500 (2012) Official Trailer


Star Trek Into Darkness (2013) Teaser Trailer

The Croods (2013) New Trailer

Tyler Perry's Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013) Poster


Οι ταινίες της εβδομάδας από Πέμπτη 06/12/2012

The Master
Του Πολ Τόμας Αντερσον
Με τους Χοακίν Φίνιξ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Εϊμι Ανταμς
Δραματική / 2012/ ΗΠΑ

Χρειάζεται ώρα για να αφομοιώσεις το «Master», τη νέα υπερ-φιλόδοξη, παράξενη, εθιστική ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον. Αρχικά, χρειάζεται χρόνος για να συνέλθεις από τη δύναμη της ερμηνείας του Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος υποδύεται τον αλκοολικό, καμπούρη, αυτο-καταστροφικό, ερωτομανή Φρέντι Κουέλ, στραβώνοντας όχι μόνο το κορμί του αλλά και την ίδια του την ψυχή. Εξίσου εντυπωσιακός και τρομακτικός είναι ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, στον πιο φινετσάτο ρόλο του Λάνκαστερ Ντοντ, ή Master, ο οποίος βασίζεται ελαφρώς στον Λ. Ρον Χάμπαρντ, ιδρυτή της σαϊεντολογίας. Ο ηγετικός Λάνκαστερ αγκαλιάζει το τρομαγμένο αγρίμι, που είναι ο Φρέντι, κι ο ένας γίνεται το δεκανίκι του άλλου - συναισθηματικά, εγωιστικά, ερωτικά (έστω πλατωνικά), αδερφικά, συγγενικά.

Ο ηλεκτρισμός μεταξύ τους μεταφέρεται και περιλαμβάνει την ένταση -εσωτερική και κοινωνική- της μεταπολεμικής Αμερικής κι εκεί είναι το δεύτερο στοιχείο που καλείσαι να διαχειριστείς, γιατί ο Αντερσον σκάβει σε διαφορετικά επίπεδα για να σκιαγραφήσει τις ψυχοπάθειες, τους τρόμους, τα καταπιεσμένα ένστικτα και τα εν γένει ψυχολογικά στίγματα που ακολούθησαν μετά τον πόλεμο (ή προϋπήρχαν κι απλά αναδείχτηκαν τότε). Παρά τις δυόμισι ώρες του «Master, θέλεις να είχε σκάψει ακόμα πιο βαθιά ο Αντερσον, να δεις κι άλλο, να τους χαρείς ακόμα περισσότερο μαζί αυτούς τους δύο, να αγαπηθούν και να αρρωστήσουν μαζί λίγο παραπάνω - λιγότερο αίνιγμα δηλαδή και περισσότερη αφή.




Ξενοδοχείο για τέρατα / Hotel Transylvania
Του Γκέντι Ταρτακόφσκι
Με τις φωνές των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Στεφανίας Φιλιάδη
Κινούμενα σχέδια / 2012 / ΗΠΑ

Ευρηματικό και σούπερ διασκεδαστικό animation για μια έφηβη βαμπιρίνα (118 χρόνων), η οποία μεγαλώνει στο ξενοδοχείο για τέρατα που έχει φτιάξει ο μπαμπάς Δράκουλας για να την προστατεύσει από τους ανθρώπους - μέχρι που συναντά κατά λάθος έναν περιπλανώμενο τουρίστα. Σβουριχτό, φουριόζικο, αστείο, ασταμάτητο fun.



Κάτι σαν έρωτας / Like someone in love
Του Αμπάς Κιαροστάμι
Με τους Ρίο Κάσε, Ριν Τακανάσι
Δραματική / 2012 / Γαλλία - Ιαπωνία

Ο Αμπάς Κιαροστάμι κάνει γυρίσματα στο Τόκιο για πρώτη, κι ελπίζουμε τελευταία, φορά. Ασυνάρτητο, ανιαρό, ξεχειλωμένο έργο για τη συνάντηση μιας νεαρής Γιαπωνέζας με έναν σεβάσμιο γέρο.



Ημερολόγια αμνησίας
Της Στέλλας Θεοδωράκη
Με τους Πίτερ Ρόουζ, Στέλλα Θεοδωράκη
Δραματική/2012/ Ελλάδα

 Xρόνια τώρα ήθελα να δω μια ταινία που να μοιάζει, έστω και λίγο, στο «Δίχως ήλιο», το αριστουργηματικό video diary του Κρις Μαρκέρ και να που τη βρήκα στην Ελλάδα το 2012. Η Στέλλα Θεοδωράκη στέλνει ένα κινηματογραφικό γράμμα στον φίλο της Πίτερ που περιέχει αποσπάσματα από σούπερ 8 ταινιάκια που έχει γυρίσει στο παρελθόν, ματιές στην τωρινή ζωή της και σκέψεις για όλα αυτά που πέρασαν, για όσα θυμάται, έχει ξεχάσει και ξανα-βιώνει. Γνήσια, άκρως θαρραλέα, συγκινητική, τόσο προσωπική που ξεπερνά το προσωπικό, παιχνιδιάρικη, πειραματική, με εξαιρετικό κείμενο, αβίαστο και αφοπλιστικό. 



Το σπίτι στο τέλος του δρόμου / House at the end of the street
Του Μαρκ Τοντεράι
Με τους Τζένιφερ Λόρενς, Ελίζαμπεθ Σου
Τρόμου / 2012 / ΗΠΑ
Ιστορία τρόμου για μια γυναίκα που μετακομίζει με την κόρη της δίπλα σε ένα σπίτι όπου είχε συμβεί στο παρελθόν ένα φρικιαστικό έγκλημα.


protothema

Το επίσημο τραγούδι της ταινίας «Αν...»


Πέμπτη 06/12/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 The Twilight Saga: Έκλειψη Star Ξένη ταινία
01:15 Solo Mega Ξένη ταινία
03:15 Ιδιοφυείς άνθρωποι Star Ξένη ταινία