Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Μodern Talking - Win The Race



Ηταν συγκροτημα θρυλος τη δεκαετια του 80 και συνεχιζει ακομα και σημερα !

Απο μενα για σας !!

1000 Threads !!



ΗΔΗ ΤΟ BLOG ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 1000 ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ !


ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΡΧΗ ΑΝ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ BLOG ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ !!!


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ.

Τα 50 πράγματα που πρέπει να δούμε στο ίντερνετ πριν πεθάνουμε

Πατήστε ΕΔΩ !!!

ABC - “Eastwick” (2009) Tv Series





Xτες εκανε πρεμιερα η νεα σειρα φαντασιας του ABC η οποια βασιζεται στην ταινια του 1987 The Witches of Eastwick.

http://abc.go.com/shows/eastwick

"The Hunger (1983) Movie Remake

Η warner ετοιμαζεται να γυρισει ξανα την ταινια τρομου του Tony Scott ΤΗΕ HUNGER.

Δειτε το τρειλερ της ταινιας του 1983.



"Το Νησί" θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Κρήτη.

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα όσον αφορά τα γυρίσματα στην περιοχή μας της παραγωγής του Mega «Το νησί», που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Βικτώρια Χίσλοπ, με πωλήσεις πάνω από 1.000.000 αντίτυπα.

Σύμφωνα με το Mega «…πρόκειται για μια σειρά εποχής που θα είναι η μεγαλύτερη της ελληνικής τηλεόρασης των τελευταίων ετών…»

Τη διασκευή του έχει αναλάβει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και την σκηνοθεσία ο βραβευμένος Χανιώτης σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης. Από τη σειρά θα παρελάσουν πάνω από 100 ηθοποιοί με πρωταγωνιστές τον Στέλιο Μάινα, την Κατερίνα Λέχου, τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, τη Γιούλικα Σκαφιδά και πολλούς άλλους. Η σειρά θα προβληθεί από το Mega μέσα στην τηλεοπτική περίοδο 2010-2011, σε βραδινή ώρα (Prime Time) με πολύ μεγάλη τηλεθέαση, 1.200.000 τηλεθεατές και μερίδιο τηλεθέασης άνω ή περίπου 40%!

O αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την κατανομή των γυρισμάτων στα Χανιά (για 6 μήνες) και στον Άγιο Νικόλαο (άλλους 6 μήνες). Όμως, όπως μας δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής Δημήτρης Ξενάκης, «…η διάθεση για βοήθεια και υποστήριξη τόσο των αρχών όσο και της ίδιας της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου, μάς οδήγησε στη σκέψη να γίνουν όλα τα γυρίσματα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, της Πάνω Ελούντας, της Πλάκας, της Σπιναλόγκας, του Βρουχά και αλλού. Παντού όπου πήγαμε οι άνθρωποι μάς άνοιξαν τα σπίτια τους και την καρδιά τους. Ειδικά η Πάνω Ελούντα και η Πλάκα είναι ιδιαίτερα σημαντικά σημεία στα γυρίσματά μας, τα οποία θα διαρκέσουν ένα ολόκληρο χρόνο…»

Οι U2 στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2010 !

Οι U2 έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα για δεύτερη φορά και στην Αθήνα για πρώτη φορά.

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα γεμίσει από τις μουσικές των Bono, The Edge, Adam Clayton & Larry Mullen.

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου, της Didi Music:

Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία της περιοδείας 2009, οι U2 επιβεβαίωσαν ότι η πολύ επιτυχημένη 360° Tour θα συνεχιστεί το 2010, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Live Nation. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το U2 Mobile άλμπουμ τους, “No Line On The Horizon”, το 12ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, η περιοδεία 2010 θα έχει χορηγό για μια ακόμη φορά την BlackBerry.

Με ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 150 πόδια (45 μέτρα) από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες, το συγκρότημα δημιούργησε μια μοναδικά άμεση προς τους θεατές εμπειρία 360 μοιρών. Οπότε, οι Ευρωπαίοι θαυμαστές που δεν είχαν την δυνατότητα να παρευρεθούν, θα έχουν μια νέα ευκαιρία να ζήσουν την φαντασμαγορική εμπειρία της U2 360° Tour μέσα στον επόμενο χρόνο με επιβεβαιωμένες στάσεις σε Γερμανία, Δανία, Φινλανδία, Ρωσία, Αυστρία, Ελλάδα, Τουρκία, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία και Πορτογαλία.

Κρατώντας την ιδέα ότι αυτή η περιοδεία είναι κάτι περισσότερο από μια μοναδική σκηνική κατασκευή με άριστη ορατότητα, τα εισιτήρια για την U2 360° 2010 περιοδεία θα κυμανθούν για ακόμα μια φορά με τρόπο που το 85% αυτών θα τιμώνται λιγότερο από 95 ευρώ, με γενική είσοδο στην αρένα στην τιμή των 55 ευρώ και τουλάχιστον 10.000 εισιτήρια στην τιμή των 30 ευρώ (ή το ισότιμο).

Εισιτήρια για τις εμφανίσεις των U2 στα πλαίσια της 360° Tour, στο Χόρσενς, στο Ελσίνκι και στη Βιέννη θα διατεθούν προς πώληση από το επόμενο Σαββατοκύριακο (δείτε παρακάτω το πρόγραμμα).
Η διάθεση εισιτηρίων για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές συναυλίες θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Οι λεπτομέρειες για όλες τις ημερομηνίες, οι πληροφορίες για τη διάθεση εισιτηρίων καθώς και οπτικό υλικό και βίντεο από τη μοναδική παραγωγή και το πλάνο των θέσεων είναι διαθέσιμα στο U2.com.

Watchmen: The Ultimate Cut (2009) Bluray+Dvd


Warner has officially set the DVD and Blu-ray release of Watchmen: The Ultimate Cut for 11/3. The DVD will be a 5-disc set (SRP $43.87), while the Blu-ray will be a 4-disc set (SRP $59.99). The film has all the Director's Cut content integrated with Watchmen: Tales from the Black Freighter. The running time is 251 minutes.

Extras on both versions will include new audio commentary by Dave Gibbons and Zack Snyder, 5 featurettes (The Phenomenon: The Comic that Changed Comics, Real Super Heroes, Real Vigilantes, Mechanics: Technologies of a Fantastic World, Story Within a Story: The Books of Watchmen and Under the Hood), the Watchmen: Video Journals, My Chemical Romance's Desolation Row music video, the Watchmen: The Complete Motion Comics disc and a Digital Copy of the theatrical version of the film. The sets will be limited to 70,000 copies

David Cronenberg is Remaking David Cronenberg's The Fly


αλλο παλι κι αυτο !!

REMAKE στο REMAKE του REMAKE !!!

I Hope They Serve Beer in Hell (2009)




IMDB

Πέμπτη - 24/9/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

22:00 Σιωπηλός εφιάλτης Star Ξένη ταινία
22:00 Ο θρόνος του Αίματος Κανάλι της Βουλής Περιπέτεια
23:00 Whitechapel : ο θάνατός δεν είναι το τέλος Σινε+ Ξένη ταινία
23:30 Οι ψίθυροι των Αγγέλων Πρίσμα+ Δράμα
23:50 Ματωμένα γλυπτά Σινε+ Ξένη ταινία
00:30 Ξεκαθάρισμα λογαριασμών Mega Ξένη ταινία
00:30 Μόνο ο Θεός γνωρίζει ΕΤ3 Ξένη ταινία
00:30 Τζέιν Ντο: Διπλή παγίδα Alter Μυστηρίου
01:00 Πάρτυ γυναικών Σινε+ Ξένη ταινία
01:45 Remedy Star Περιπέτεια
02:00 Από το πουθενά ΝΕΤ Δράμα
02:30 Import / export Σινε+ Δράμα
02:45 Ξενή ταινία Alter Αισθηματική
03:30 Πίκρα φεγγάρια Star Ξένη ταινία
04:50 Αντόνια και Τζέην Σινε+ Ξένη ταινία