Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Harry Potter: Wizard's Collection Box Set (31 Discs) (Blu-ray)



The Avengers (2012) New Banners










The Avengers (2012) New tv spot

Falling Skies - Season 2 Premiere 3 min video

Η ταινία Jack & Jill «σαρώνει» με 10 Χρυσά Βατόμουρα

Δέκα «Χρυσά Βατόμουρα» απέσπασε η κωμωδία «Jack and Jill» του ηθοποιού Ανταμ Σάντλερ χθες στο Λος Άντζελες στην τελετή απονομής των βραβείων που απονέμονται κάθε χρόνο στη χειρότερη ταινία του Χόλιγουντ.

Για πρώτη φορά στην 32χρονη ιστορία του Golden Raspberry Foundation, η ίδια ταινία λαμβάνει τόσες κακές διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες: χειρότερη ταινία, χειρότερος α΄και β΄ανδρικός και γυναικείος ρόλος, χειρότερος σκηνοθέτης, χειρότερο σενάριο.

Ο Σάντλερ πατώνει ταυτόχρονα ως ο χειρότερος α΄ανδρικός και α΄γυναικείος ρόλος στο φιλμ «Jack and Jill» στο οποίο ερμηνεύει το διπλό ρόλο του άνδρα και της κυριαρχικής δίδυμης αδελφής του.

Ο Αλ Πατσίνο που υποδύεται τον εαυτό του στην ταινία, βραβεύτηκε ως ο χειρότερος β΄ανδρικός ρόλος, ενώ ο Ντέιβιντ Σπέιντ απέσπασε το βραβείο του χειρότερου β΄γυναικείου ρόλου για το πρόσωπο της Μόνικας.

Οι νικητές των Χρυσών Βατόμουρων σπάνια παρουσιάζονται στην τελετή απονομής. Ωστόσο πριν από δύο χρόνια, η Σάντρα Μπούλοκ είχε προκαλέσει αίσθηση όταν πήγε να πάρει το βραβείο της την παραμονή της βράβευσής της στην τελετή των Οσκαρ. Η ηθοποιός Χάλι Μπέρι, το 2005, είχε επίσης παραλάβει με χιούμορ το δικό της βραβείο.

Τα Χρυσά Βατόμουρα γενικά απονέμονται την παραμονή της τελετής των Οσκαρ. Ωστόσο για πρώτη φορά φέτος η βραδιά, η οποία καθιερώθηκε ως σατιρικό αντίβαρο στα Οσκαρ, πραγματοποιήθηκε την Πρωταπριλιά.

Οι βραβευθέντες επιλέγονται από 657 αμερικανούς και ξένους εκλογείς, και λαμβάνουν ως βραβείο ένα βατόμουρο που έχει το μέγεθος της μπάλας του γκολφ που είναι τοποθετημένη πάνω σε μπομπίνα ταινίας Super 8. Το βραβείο είναι βαμμένο ολόχρυσο και έχει αξία 5 δολαρίων.

Πέρυσι την τιμητική της είχε η ταινία «The Last Airbende» (Ο τελευταίος μαχητής του ανέμου) του αμερικανού σκηνοθέτη Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, η οποία πάτωσε θριαμβευτικά αλλά και το «Sex and the City 2» ως η χειρότερη τηλεοπτική σειρά.

Χειρότερη ταινία: «Jack and Jill"

Χειρότερος α΄ανδρικός ρόλος: Ανταμ Σάντλερ για το «Jack and Jill» αλλά και για το «Mytho"

Χειρότερος α΄γυναικείος ρόλος: Ανταμ Σάντλερ για το «Jack and Jill"

Χειρότερος β΄γυναικείος ρόλος: Ντέιβιντ Σπέιντ για το ρόλο της Μόνικας

Χειρότερος β΄ανδρικός ρόλος: Αλ Πατσίνο για τον ρόλο του στο «Jack and Jill"

Χειρότερo καστ: όλοι οι ηθοποιοί του «Jack and Jill"

Χειρότερος σκηνοθέτης: Ντένις Ντούγκαν του «Jack and Jill"

Χειρότερη σειρά ή ριμέικ: «Jack and Jill», ριμέικ του «Glen & Glenda» του Εντ Γουντς

Χειρότερο ζευγάρι στην οθόνη: Ανταμ Σάντλερ και Κέιτ Χολμς/Αλ Πατσίνο ή Ανταμ Σάντλερ και Ανταμ Σάντλερ για το «Jack and Jill».

Χειρότερο σενάριο: Στιβ Κόρεν και Ανταμ Σάντλερ για το «Jack and Jill»,

www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΜΠΕ

The ABCs of Death (2012) Trailer

HellRaiser - The TV Series Promo Poster

Wake Up And Die (2012) Poster

Wake Up And Die (2012) Trailer

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 08/04/2012


Pc Magazine - Τεύχος 04/2012

ΤΑ ΝΕΑ - Σαββατοκύριακο 07-08/4/2012

Όλη η ζωή του Χριστού: Η γέννηση, η βάπτιση, η ζωή, η διδασκαλία, η σταύρωση και η ανάσταση του Ιησού Χριστού είναι γραμμένη με εκείνο το γλυκό, μητρικό ύφος της Πηνελόπης Δέλτα. Το έργο αυτό είναι πολύ κατανοητό προς το παιδί αλλά πάνω από όλα διδάσκει.

Ο Α' τόμος αυτό το Σάββατο με τα ΝΕΑ

Στην τελική ευθεία για το αθηναϊκό Fringe Festival

To τέταρτο Athens Fringe Festival ξεκινά και φέτος στην πόλη, με στόχο να δείξει τη δουλειά των νέων καλλιτεχνών και να αναπτύξει ένα διάλογο με το κοινό.

Από το 2009 που ξεκίνησε ο θεσμός, ως σήμερα, έχουν συμμετάσχει 1.700 ομάδες ενώ το έχουν επισκεφθεί γύρω στις 18.000 άνθρωποι, κυρίως από 18 ως 45 ετών. Με τη χρήση 35 χώρων και με τη συμμετοχή 180 εθελοντών, το φεστιβάλ αποτελεί πλέον στοιχείο κάθε αθηναϊκού καλοκαιιριού.

Φέτος από τις 15 ως τις 30 Ιουνίου σε χώρους όπως η Τεχνόπολις, χώροι τέχνης, θέατρα, θερινοί κινηματογράφοι (Σινέ Θησείο, Ζέφυρος), bar theatres, δρόμοι και πλατείες, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κτήρια στο κέντρο και τις παρυφές της πόλης συμμετέχουν σ΄αυτή την καλλιτεχνική γιορτή.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που διαφοροποιεί το Fringe Live από άλλες διοργανώσεις είναι ότι παραμένει μια ανοιχτή σε όλους τους καλλιτέχνες. Παράλληλα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με στόχο την διερεύνηση συγκεκριμένων ζητημάτων και την διατύπωση προτάσεων σε κοινωνικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό επίπεδο.

Φέτος το πρόγραμμα του Athens Fringe Live 2012 ακούει στον τίτλο «Small is beautiful» και εξετάζει το ζήτημα των κοινοτήτων, ως μοντέλου δομής και λειτουργίας κοινωνικών και καλλιτεχνικών ομάδων, με προσεγγίσεις από καλλιτέχνες, ΜΚΟ και ακαδημαϊκούς ερευνητές και καθηγητές. Παράλληλα προτείνει κι ένα ειδικό πρόγραμμα για παιδιά.

tovima

Frost (2012) Teaser Trailer

Beast (2012) Trailers




Savages (2012) Poster

7 Days in Havana (2012) Trailer

Prometheus (2012) Movie Pics




To Rome With Love (2012) Trailer

Bel Ami (2012) Trailer

The Dictator (2012) Poster

Ροκ για πάντα - Μουσική υπερβολή με έναν μακρυμάλλη Τομ Κρουζ έρχεται στα σινεμά



Μια μουσική εξτραβαγκάντσα με έναν Τομ Κρουζ διαφορετικό από αυτόν που έχουμε συνηθίσει ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Άνταμ Σάνκμαν (Hairspray), ο οποίος στο Rock of Ages αφηγείται την ιστορία της Σέρι, μιας νεαρής κοπέλας που ερωτεύεται τον ροκ σταρ Στέισι Τζαξ.

Ο Τομ Κρουζ ερμηνεύει τον ροκ σταρ Στέισι Τζαξ που φορά γούνες και χύνει λίτρα ιδρώτα επί σκηνής.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μιούζικαλ του 2006 και φόντο είναι η μουσική σκηνή της δεκαετίας του 1980 και οι μουσικές των Journey, Foreigner, Styx, Twisted Sister, Pat Benatar και άλλων.

Εκτός από τον Τομ Κρουζ στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Πολ Τζιαμάτι, Άλεκ Μπόλντγουιν, Ράσελ Μπραντ, Μαλίν Άκερμαν, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Μαίρη Τζ. Μπλάιτζ και Τζούλιαν Χιου.

Η ταινία που φέρει τον ελληνικό τίτλο Ροκ για Πάντα θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 12 Ιουλίου.

Newsroom ΔΟΛ

Τους νέους Beatles σκέφτονται να δημιουργήσουν οι γιοι των θρυλικών... Σκαθαριών


Ένα νέο συγκρότημα, που θα αποτελεί συνέχεια των θρυλικών Beatles, σκέφτονται να δημιουργήσουν τα τέσσερα παιδιά των... Σκαθαριών, όπως δήλωσε στο BBC ο γιος του Πολ ΜακKάρτνεϊ.

Ο 34χρονος Τζέιμς ΜακKάρτνεϊ, δήλωσε ότι ο Σον, γιος του Τζον Λένον, ο Ντάνι, γιος του Τζορτζ Χάρισον, ο Ζακ Στάρκι, γιος του Ρίνγκο Σταρ και ο ίδιος, εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχηματίσουν ένα γκρουπ το οποίο θα ονομάζεται «The Beatles-The Next Generation».

«Εγώ θα συμφωνούσα» πρόσθεσε ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ, που άρχισε σόλο καριέρα τραγουδιστή και κιθαρίστα. «Ο Σον φάνηκε να ενδιαφέρεται, ο Ντάνι επίσης. Ο Στάρκι φάνηκε λιγότερο ενθουσιώδης», σημείωσε, προσθέτοντας ότι με λίγη τύχη το συγκρότημα θα μπορούσε να σχηματιστεί.

Οι τέσσερις απόγονοι των Beatles, ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών τους, ασχολούνται με τη μουσική. Ο Σον Λένον είναι τραγουδιστής-τραγουδοποιός στη Νέα Υόρκη. Ο Ντάνι Χάρισον έχει δημιουργήσει το δικό του συγκρότημα τους «thenewno2» με τον Όλιβερ Χεκς.

Ο Zακ Στάρκι είναι ντράμερ όπως και ο πατέρας του Ρίνγκο Σταρ,και έχει παίξει με τους Who και τους Oasis.

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ που μοιάζει πολύ στον πατέρα του, δήλωσε ότι ονειρεύεται να τα πάει καλύτερα από τους Beatles. «Μακάρι να ήμουν ισάξιός τους αλλά ακόμη και αυτό θα είναι δύσκολο» παραδέχθηκε.

Ο Τζ.ΜακΚάρτνεϊ συμμετέχει σε μια συναυλία στο Λίβερπουλ, στο περίφημο «Cavern Club», όπου ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Beatles.

Οι δύο δίσκοι του ήταν συμπαραγωγές με τον πατέρα του, ο οποίος στα 69 του χρόνια δεν φαίνεται να θέλει να αποχωρήσει από τη μουσική σκηνή, με την κυκλοφορία πρόσφατα ενός άλμπουμ, με τίτλο «Κisses on the Bottom».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έφυγε ο ηθοποιός Xρήστος Πάρλας.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός ηθοποιός, Χρήστος Πάρλας.

Ο ηθοποιός που δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ όπου σύμφωνα με πληροφορίες της κόρης του πέθανε τις πρωινές ώρες από πνευμονική ανεπάρκεια.

Γεννημένος στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1936, ο Χρήστος Πάρλας σπούδασε στην Αθήνα (Σχολή Κ. Μωραΐτη) και άρχισε να εργάζεται στο θέατρο ως επαγγελματίας το 1957.

Έξι χρόνια αργότερα άρχισε να εμφανίζεται στον κινηματογράφο, παίζοντας άλλοτε μεγάλους και άλλοτε μικρότερους ρόλους σε κωμωδίες και δράματα. Στη φιλμογραφία του θα βρούμε ταινίες όπως οι «Δέκα μέρες στο Παρίσι», «Ο γαμπρός μου ο δικηγόρος», «Η μικρή ζητιάνα», «Η βίλα των οργίων», «Ο ουρανοκατέβατος», «Φτωχό μου σπουργιτάκι».

Ακούραστος εργάτης του κινηματογράφου, ο Χρήστος Πάρλας απέφευγε τις συνεντεύξεις και παρέμενε αφοσιωμένος στη δουλειά του.

Είχε επίσης εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές όπως στην «Εξαφάνιση του Τζον Αβλακιώτη» και στα «Παιδιά της Νιόβης». Απέσπασε το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ του Παναμά το 1968 για την ταινία «11.43, Αντίο».

Θείος του ήταν ο τενόρος και παλιός ηθοποιός της οπερέτας Τάσος Πάρλας. Είχε παντρευτεί δύο φορές με τις ηθοποιούς Νανά Σκιαδά και Λία Μανουσακη.

Η κηδεία του Χρήστου Πάρλα θα γίνει την Πέμπτη στις 4 το μεσημέρι από τον Ναό Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης.

in.gr

Τετάρτη 04/04/2012 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Ο μπάτσος του θηριοτροφείου Star Ξένη ταινία
23:00 Ψεύτης ήλιος ΕΤ1 Ξένη ταινία
02:15 Δολοπλοκίες.COM Star Θρίλερ