Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 20/06/2010


Ελευθεροτυπία - Σάββατο 19/06/2010



Εθνος - Κυριακή 20/06/2010

Νονa ΗD : High definition TV στην Ελλάδα !



Το μπουκέτο HD της Nova, καλύπτει τις τηλεοπτικές ανάγκες όλης της οικογένειας, με νέες παραγωγές ταινιών, σύγχρονες σειρές και αθλητικά γεγονότα υψηλού ενδιαφέροντος και αρχικά θα περιλαμβάνει 3 κανάλια:

Το κανάλι novacinema HD, θα προβάλει από τον Σεπτέμβριο του 2010 τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες από όλα τα στούντιο του Χόλυγουντ (Disney, Warner Bros, Columbia, Universal, Paramount, FOX, MGM), όλους τους μεγάλους προμηθευτές προγράμματος του εξωτερικού (HBO, Lionsgate) και όλους τους διανομείς στην Ελλάδα (Odeon, Village, AudioVisual, Spentzos, Hollywood Entertainment).

Το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον έναν αγώνα της Superleague σε κάθε αγωνιστική.

Επίσης θα περιλαμβάνει επιλεγμένους αγώνες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων Champions League και Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1 και άλλα αθλήματα.

Το μπουκέτο υψηλής ευκρίνειας της Nova ολοκληρώνεται με το Eurosport HD, τo μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ΗD αθλητικό κανάλι, που μεταδίδει πάνω από 100 διαφορετικά σπορ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε: Australian Open, French Open, US Open, Tour de France, Sony Ericsson WTA Tour, ATP Tour, Athletics European Championships, FIA WTCC, FIA Formula2 Championship, Superbike World Championship, Supersport World Championship, Snooker, Golf.

Η τηλεοπτική τεχνολογία High Definition, προσφέρει έως και πέντε φορές υψηλότερη ευκρίνεια συγκρινόμενη τόσο με το αναλογικό, όσο και με το ψηφιακό Standard Definition σήμα.

Με HD η εικόνα και ο ήχος είναι τόσο καθαρά, που η τηλεόραση μοιάζει περισσότερο με παράθυρο στον έξω κόσμο, παρά με οθόνη τηλεόρασης όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, έγινε αναλυτική παρουσίαση της νέας τεχνολογίας, καθώς και παρουσίαση του νέου Nova Box ΗD, που έχει επιλέξει η Nova, προϊόν της εταιρίας Pace -του μεγαλύτερου κατασκευαστή στον κόσμο.

Πρόκειται για αποκωδικοποιητή τελευταίας τεχνολογίας υψηλών απαιτήσεων High Definition MPEG4, που προσφέρει δυνατότητα HD (MPEG4 1920 x 1080i), ήχο Dolby Digital (surround AC-3), DVB-S2, VOD, δυνατότητα σύνδεσης στο internet (Ethernet), θύρες USB και HDMI και χωρητικότητα δίσκου 320GB (PVR).


Τα «φτερωτά σανδάλια»: Καταπληκτικό site για την Αρχαία Ελλάδα




http://www.wingedsandals.com/

OPERA DVD - Tευχος 36

ΤΟ ΒΗΜΑ - Κυριακή 20/06/2010

Πρωτο Θεμα - Κυριακή 20/06/2010


Καθημερινή - Κυριακή 20/06/2010



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: «Προϊστορικοί και Αρχαϊκοί Χρόνοι»

Η Καθημερινή, σε συνεργασία με την Εκδοτική Αθηνών, σας παρουσιάζει όλες τις γνωστές και άγνωστες πτυχές της πορείας μας, σε μία σπάνια έκδοση!

Η σειρά αναλύει σφαιρικά και ολοκληρωμένα την ιστορία του Ελληνισμού, από τα προϊστορικά χρόνια έως τον 21ο αιώνα, χωρίς να παραλείπει το σημαντικό κεφάλαιο της Κύπρου, της Κωνσταντινούπολης, καθώς και της ομογένειας ανά τον κόσμο. Το σπουδαίο αυτό έργο είναι γραμμένο από έγκυρους και εξειδικευμένους επιστήμονες με την επιμέλεια τριών πολύ σημαντικών ανθρώπων στο πεδίο της ελληνικής ιστορίας (Μ. Σακελλαρίου, Χ. Μαλτέζου, Αλ. Δεσποτόπουλου). Πρόκειται για μία συλλεκτική έκδοση με έγκυρα, απλά, καταονητά κείμενα, κατατοπιστικό φωτογραφικό υλικό και χάρτες, που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη!

Ο 1ος τόμος, «Προϊστορικοί και Αρχαϊκοί Χρόνοι», κυκλοφορεί την Κυριακή 20 Ιουνίου με την Καθημερινή.





Winter's Bone (2010)

Κυριακή 13/06/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Η ώρα του λύκου Σινε+ Δράμα
21:00 Ο ατσιδας Star Κωμωδία
21:00 Οι τελευταίοι ήρωες Alter Ξένη ταινία
21:30 Ταντ, ο γιος του Αβραάμ Λίνκολν Πρίσμα+ Δράμα
22:45 Eurotrip Star Ξένη ταινία
23:00 Σειρήνες Σινε+ Δράμα
00:00 Οριακές διαπραγματεύσεις ANT1 Ξένη ταινία
00:00 Χίλιοι μήνες ΕΤ1 Κοινωνική
01:00 Τα χρόνια της φωτιάς ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:15 Wannabe Mega Ξένη ταινία
02:15 Ο ροζ ρινοκερος Star Κωμωδία
03:00 Οι ένοικοι Mega Θρίλερ
03:20 Λόγος για να πεθάνεις Σινε+ Περιπέτεια