Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

The Expendables 2 (2012) New Poster

TOP BLOGS - Η ψηφοφορία συνεχίζεται.


Ανακοίνωση από TOP BLOGS (www.nerokota.com):

"Αγαπητοί μας φίλοι και συνταξιδιώτες.

Συνεχίζεται η τρίτη και τελευταία για το έτος ψηφοφορία μας !!!

Στο υποσέλιδο θα βρείτε την ψηφοφορία στην οποία περιλαμβάνονται όλα τα ιστολόγια τα οποία αναρτήσαμε από την δεύτερη ψηφοφορία και μετά, καθώς επίσης και όσα επιθυμούν να συμμετέχουν ξανά.

Τα συμμετέχοντα ιστολόγια είναι ταξινομημένα κατά αλφαβητική σειρά σε 9 στήλες.
Μπορείτε να ψηφίσετε όσα εσείς θεωρείτε ότι σας αρέσουν περισσότερο από όλες τις στήλες. Όσα θέλετε.

Η μοναδικότητα της ψήφου δεν μπορεί να διασφαλιστεί, αλλά δεν νομίζουμε ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ένα μήνα.

Στο τέλος του μήνα θα αναδείξουμε το πρώτο σε ψήφους ιστολόγιο καθώς επίσης και τα πρώτα ανά κατηγορία.

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε ότι θεωρούμε όλα τα ιστολόγια εξίσου αξιόλογα, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα.

Ελπίζουμε να βρείτε τη διαδικασία διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα.
"

To Cine Gear συμμετέχει στη ψηφοφορία και περιμένει τις δικές σας ψήφους.

Στο κάτω μέρος της σελίδας www.nerokota.com θα δείτε όλα τα blogs που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Στη στήλη 2 θα δείτε και το Cine Gear

Πατήστε ΕΔΩ για να ψηφίσετε !

Cine Gear : Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξη σας όλο αυτό το διάστημα.

Resident Evil: First Hour WEB Series - Episode 3

Dario Argento's Dracula 3D (2012) Teaser Trailer

Great Stop-Motion Animated 'Raiders of the Lost Ark' Opening

Jack the Giant Killer (2012) Trailer

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012) Posters


Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012) Full Trailer

Jack the Giant Killer (2012) Poster

The Hunger Games (2012) New Poster

ParaNorman (2012) Poster

Gone (2012) Poster

Ένας ηθοποιός που δεν μπορεί να ...μιλήσει φαβορί για τις Χρυσές Σφαίρες


Η χαριτωμένη ταινία The Artist για έναν σταρ του βωβού σινεμά που δεν ξέρει πώς να χειριστεί την έλευση του ομιλούντος κινηματογράφου, ηγείται της κούρσας των Χρυσών Σφαιρών, συγκεντρώνοντας συνολικά έξι υποψηφιότητες.

Οι «Υπηρέτριες και οι Απόγονοι» ακολουθούν στη δεύτερη θέση με πέντε υποψηφιότητες η κάθε μία, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ να είναι υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα ανδρικής ερμηνείας σε δραματική ταινία (για τους Απογόνους). Συνυποψήφιοί του είναι άλλοι μεγάλοι σταρ: ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τον ρόλο του ως Τζ.Έντγκαρ Χούβερ στην ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ (ο οποίος έχει άλλημίαυποψηφιότητα στην κατηγορία ερμηνείας σε κωμωδία ή μιούζικαλ) για το Αι Ειδοί του Μαρτίου, ο Μπραντ Πιτ για το Moneyball και ο Μάικλ Φασμπέντερ για το Shame.

Ζαν Ντιζαρντέν (The Artist) θεωρείται το μεγάλο φαβορί στην κατηγορία της καλύτερης ερμηνείας σε κωμωδία ή μιούζικαλ, αν και Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ για το γλυκόπικρο 50/50 φαίνεται πως τον απειλεί αρκετά. Κατά τα άλλα, Ράιαν Γκόσλινγκ έχει μία υποψηφιότητα για το Crazy, Stupid, Love, ο Μπρένταν Γκλίσον για το Εκτός Νόμου και Χρόνου και ο Όουεν Ουίλσον για το Μεσάνυχτα στο Παρίσι.

Στις γυναικείες υποψηφιότητες για δραματική ταινία, θα «κονταροχτυπηθούν» η Γκλεν Κλόουζ για το Albert Nobbs, η Βαϊόλα Ντέιβις για τις Υπηρέτριες, φυσικά η Μέριλ Στριπ για το ρόλο της ως Σιδηρά Κυρία, η Τίλντα Σουίντον για το Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν, ενώ έκπληξη ήταν η υποψηφιότητα της Ρούνεϊ Μάρα για το Κορίτσι με το Τατουάζ του Ντέιβιντ Φίντσερ.

Η Μισέλ Γουίλιαμς μπορεί να μην κέρδισε πέρυσι για το Blue Valentine, φέτος, όμως, αναμένεται να κερδίσει το βραβείο για το Επτά Μέρες με τη Μέριλιν. Οι πρωταγωνίστριες του Carnage του Ρομάν Πολάνσκι, Τζόντι Φόστερ και Κέιτ Ουίνσλετ είναι και οι δύο υποψήφιες, όπως και η Σαρλίζ Θερόν για το Young Adult και η Κρίστεν Γουίιγκ για τις Φιλενάδες.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν διεκδικεί μόνο βραβείο ερμηνείας για τους Απογόνους, αλλά και βραβείο σκηνοθεσίας για το Αι Ειδοί του Μαρτίου. Αλλά ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, μιας και υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Σκηνοθεσίας είναι ακόμα οι: Γούντι Άλεν (Μεσάνυχτα στο Παρίσι), Μισέλ Χαζαναβίσιους (The Artist), Αλεξάντερ Πέιν (Οι Απόγονοι) και Μάρτιν Σκορσέζε (Hugo). Ο τελευταίος, μάλιστα, θεωρείται και μεγάλο φαβορί.

Χρυσή Σφαίρα σεναρίου διεκδικούν οι Γούντι Άλεν (Μεσάνυχτα στο Παρίσι), Τζορτζ Κλούνεϊ, Γκραντ Χέσλοβ, Μπο Γουίλιμον (Αι Ειδοί του Μαρτίου), Μισέλ Χαζαναβίσιους (The Artist), Αλεξάντερ Πέιν, Νατ Φαξγουον, Τζιμ Ρας (Οι Απόγονοι), Στίβεν Ζαΐλιαν, Άαρον Σόρκιν (Moneyball).

Χρυσή Σφαίρα ξένης ταινίας διεκδικούν Το Παιδί με το Ποδήλατο, το ιρανικό Ένας Χωρισμός, Το Δέρμα Που Κατοικώ του Πέδρο Αλμοδόβαρ, το The Flowers of War με τον Κρίστιαν Μπέιλ (!) και το In the land of blood and honey της Αντζελίνα Τζολί.

Χρυσή Σφαίρα δραματικής ταινίας διεκδικούν Οι Απόγονοι, Οι Υπηρέτριες, το Hugo, το Moneyball, το War Horse του Σπίλμπεργκ και Αι Ειδοί του Μαρτίου, ενώ στην ίδια κατηγορία για κωμωδία ή μιούζικαλ υποψήφιες είναι το 50/50, το The Artist, οι Φιλενάδες, το Μεσάνυχτα στο Παρίσι και το Επτά Μέρες με τη Μέριλιν.

Η τελετή απονομής θα γίνει στις 15 Ιανουρίου με οικοδεσπότη τον Βρετανό κωμικό Ρίκι Ζερβέ.

in.gr

Οι Red Hot Chili Peppers στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 στο ΟΑΚΑ

Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται στην Αθήνα για μια μοναδική συναλία στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:30 στο Ticket House.

Οι τιμές εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

  • PL1 (θύρες 1,35,2,34): 35 ευρώ
  • PL2 (Pitch - Αρένα): 45 ευρώ
  • PL3 (θύρες 4,6,30,32): 45 ευρώ
  • PL4 (θύρες 3,5,8,10,12,24,26,28,31,33): 65 ευρώ
  • PL5 (θύρες 7,9,11,13Α,23B,25,29):75 ευρώ
  • PL6 (Pitch-Front of Stage): 75 ευρώ

Παρασκευή 16/12/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Ο καρχαριομάχος Star Ξένη ταινία
22:00 Ψυχή βαθιά(α τηλεοπτική μετάδοση) ΕΤ1 Ελληνική ταινία
23:00 Νοσοκόμα Μπέτυ Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Μαλένα Σπορ+ Δράμα
23:00 Το συμβόλαιο Mega Ξένη ταινία
23:45 H καταιγίδα Star Ξένη ταινία
00:30 Η δίψα (α τηλεοπτική μετάδοση) ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Ο άφθαρτος ΝΕΤ Θρίλερ
00:30 Οι ταραγμενοι ήρωες Σπορ+ Δράμα
02:15 Οι αδιάφθοροι Star Περιπέτεια
02:15 Σταγόνες αγάπης Mega Ξένη ταινία