Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

International Trailer for Clash of the Titans

Cyclope Ρολόι Κινητό



press me !!

4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αθήνας


Από την 1η ως τις 7 Φεβρουαρίου, το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Αθήνας «Psarokokalo» θα παρουσιαστεί στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος και στο Nixon. Στο πλαίσιο του 4ου φεστιβάλ θα παρουσιαστούν βραβευμένες ταινίες στα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ, όπως των Κανών και του Βερολίνου, ενώ παράλληλα πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους παρευρισκόμενους.


Πληροφορίες:


Ταινιοθήκη της Ελλάδος
Ιερά Οδός 48 & Μ. Αλεξάνδρου
Ώρες προβολών 20:00- 22:00, 22:00 - 00:00

NIXON Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός
Ώρες προβολών 21:00- 23:00, 23:00 - 01:00. Σάββατο & Κυριακή μία επιπλέον προβολή 19:00 - 21:00

Εσιτήρια: Ταινιοθήκη της Ελλάδος: 4 ευρώ. Nixon: 5 ευρώ

THE LOSERS trailer

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-us&amp;from=sp&amp;fg=MsnEntertainment_MoviesTrailersGP2_a&amp;vid=1b9d070f-aff2-47f6-8a86-9b2b44ec4fc6" target="_new" title="'The Losers' Exclusive Look">Video: 'The Losers' Exclusive Look</a>

LOST - Season 6 στην ΝΟVA !

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 07/02/2010


Εθνος - Κυριακή 07/02/2009


Εθνος - Σάββατο 06/02/2010


Real News - Kυριακή 07/02/2010

Legacy of the Lycanthrope: A Werewolf Timeline












http://www.shocktillyoudrop.com/news/topnews.php?id=13565

Lost Season 6 Promo with New Footage!

Οι Uriah Heep για δύο συναυλίες στην Ελλάδα το Φεβρουάριο

Γιορτάζοντας 40 χρόνια γνήσιου ροκ οι θρύλοι της βρετανικής σκηνής Uriah Heep επιστρέφουν για δύο συναυλίες στην Ελλάδα το Φεβρουάριο.

Με παρακαταθήκη ένα τεράστιο πλούτο τραγουδιών, σαράντα ολόκληρα χρόνια καριέρας -τόσα όσες σχεδόν και οι αλλαγές μελών στη σύσταση τους- και ανεξάντλητη ενέργεια, οι πατέρες του progressive rock δίνουν το πρώτο live στις 5 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο Block33 στη Θεσσαλονίκη και στις 6 Φεβρουαρίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Gagarin205 στην Αθήνα.

Οι Uriah Heep, που πήραν το όνομά τους από έναν χαρακτήρα του κλασικού μυθιστορήματος του Τσαρλς Ντίκενς, ξεκίνησαν να γράφουν τη δική τους μουσική ιστορία στα τέλη της δεκαετίας του '60 και οι παγκόσμιες πωλήσεις των άλμπουμ τους ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα.

Έχουν βγάλει 21 studio albums, αμέτρητες Νο1 επιτυχίες στην Ευρώπη, ενώ πέντε από τα άλμπουμ τους μπήκαν στο αμερικανικό top40. Φέτος γιορτάζουν τα 40 χρόνια γνήσιου ροκ και κυκλοφορούν τη συλλογή Celebration-Forty years of Rock. Η συλλογή περιέχει μεγάλες επιτυχίες των Uriah Heep που έχουν ηχογραφηθεί εκ νέου αλλά και δύο ολοκαίνουργια κομμάτια.

Easy Livin, The Magician's Birthday, Sweet Freedom, Gypsy, The Wizard, Lady in Black και νέα τραγούδια των Uriah Heep σε δύο δυνατές βραδιές σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Σημεία προπώλησης: Ticket House Αθήνας και Θεσσαλονίκης και online στη διεύθυνση www.ticketpro.gr.

Newsroom ΔΟΛ

Grammy's Awards 2010

Έξι στα δέκα, δηλαδή κέρδισε τα έξι από τα 10 βραβεία που διεκδικούσε. Ο λόγος για την Μπιγιονσέ, που το βράδυ της Κυριακής αναδείχθηκε στην απόλυτη βασίλισσα των βραβείων Γκράμι. Πολύ καλά τα πήγε και η Τέιλορ Σουίφτ, με τέσσερα βραβεία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Staples Center του Λος Αντζελες.

Η Μπιγιονσέ, υποψήφια σε 10 κατηγορίες, κατάφερε να αποσπάσει έξι βραβεία: τραγούδι της χρονιάς, καλύτερη γυναικεία ποπ ερμηνεία, καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε R&B τραγούδι, καλύτερο R&B τραγούδι, καλύτερο μοντέρνο R&B άλμπουμ και καλύτερη ερμηνεία «παραδοσιακού» R&B.

Μετά τις παραπάνω διακρίσεις, ο συνολικός αριθμός των βραβείων Γκράμι που έχει αποσπάσει η Μπιγιονσέ ανέρχεται σε 16.

«Ήταν μία εκπληκτική βραδιά για εμένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές. Ακόμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον σύζυγό μου. Σε αγαπώ» είπε, απευθυνόμενη στον ράπερ Jay-Z.

Πολύ καλά τα πήγε και η 20χρονη Τέιλορ Σουίφτ, που κέρδισε τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων και για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς (Fearless).

Οι Black Eyed Peas, ο Jay-Z και οι Kings of Leon απέσπασαν από τρία βραβεία, ενώ η Lady GaGa και ο Έμινεμ από δύο.

Το πρώτο Γκράμι της καριέρας του παρέλαβε, επίσης, ο Νιλ Γιάνγκ, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η Πάρις Τζάκσον και ο Πρινς Μάικλ ανέβηκαν στη σκηνή του Staples Center για να παραλάβουν το τιμητικό Γκράμι για Μάικλ Τζάκσον.

«Ο μπαμπάς μας επρόκειτο να τραγουδήσει φέτος. Πέρυσι δεν τα κατάφερε. Σε ευχαριστούμε και σε αγαπάμε μπαμπά» είπε η 11χρονη κόρη του «βασιλιά της ποπ».

Στην εκδήλωση η Celine Dion, ο Usher, η Carrie Underwood, η Jennifer Hudson και ο Smokey Robinson ανέβηκαν στη σκηνή για το πολυαναμενόμενο αφιέρωμα στον Michael Jackson. Το Earth song ξεκίνησε η Celine Dion. Στις οθόνες έπαιζε 3D video με ένα κορίτσι και τη φύση.

Δευτέρα 01/02/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Μαρία κεχαριτωμένη ΕΤ1 Ξένη ταινία

Ενθουσιασμός με την πρεμιέρα του Lost στη Χαβάη

Σε μια αποκλειστική πρώτη προβολή, εκατοντάδες άτομα απόλαυσαν χθες το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Lost.

Η προβολή έγινε σε παραλία του Waikiki της Χαβάης. Ρεπόρτερς απο όλο τον κόσμο αλλά και άλλοι, απλά τυχεροί, βρέθηκαν εκεί.

Το επεισόδιο υπάρχει ηδη στο internet αλλά η ποιότητα του δε μπορεί να ικανοποιήσει τους φανατικούς του Lost.

Ειναι οτι μπόρεσαν να πάρουν με κάμερα όσοι βρισκόντουσαν εκεί.
(troktiko)

Υπομονή 2 μέρες έμειναν !!!