Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Καθημερινή - Σάββατο 19/06/2010



Φωτογραφίζοντας το ελληνικό καλοκαίρι

Κόντρα στην κρίση και το άγχος της αβεβαιότητας, ο έλληνας θα αναζητήσει και φέτος την πιο αγαπημένη εποχή συντροφιά με το φωτογραφικό φακό. Με μικρές και μεγάλες παρέες, με οικογένεια ή με φίλους, θα περιδιαβεί βουνά και θάλασσες, θα λουστεί με το μαγικό φως του μεσογειακού ήλιου, θα αποτυπώσει την ομορφιά και την αλήθεια του ελληνικού τοπίου.

Συγκριτικό τεστ υποβρύχιων ψηφιακών μηχανών

Με την ευκαιρία της δοκιμής πέντε νέων μοντέλων αδιάβροχων ψηφιακών μηχανών compact καταδυόμαστε στο μαγικό κόσμο του βυθού. Μακροβούτια σε πρασινογάλαζα καθάρια νερά, παρέα με τη φωτογραφική μηχανή και πόζες που αλλιώς ποτέ δεν θα υλοποιούνταν. Μια αδιάβροχη μηχανή με την απόλυτη προστασία της από το νερό, τη σκόνη κλπ. δεν είναι μόνον εργαλείο για τη θάλασσα αλλά και για τα τροπικά δάση, τα σπορ στη φύση (καγιάκ, χιόνια) ακόμη και για την έρημο.

Ιmage editors

Aν το Photoshop σας φαίνεται (και είναι) ακριβό και περίπλοκο, υπάρχουν διαθέσιμα στο internet για δωρεάν κατέβασμα ένα σωρό χρήσιμα προγραμματάκια που κάνουν με απλούστερο τρόπο ότι και ο μεγάλος αρχηγός. Ίσως δεν έχουν την ίδια γκάμα ευκολιών, αλλά η καμπύλη εκμάθησης είναι ταχύτερη και έχετε επιλογή ανάμεσα σε πολλά.

Portfolio-Ανδρέας Δρυμιώτης

Οι φωτογραφίες του Α. Δρυμιώτη είναι σαν τον ανέλπιστο θησαυρό στο σεντούκι του παλιού σπιτιού. Από τα προσεγμένα κάδρα ξεπηδούν εικόνες αθωότητας της μεταπολεμικής Ελλάδας ενώ ο δημιουργός διακατέχεται απόι το ουμανιστικό στίγμα που διαχεόταν σε ολόκληρη την Ευρώπη μετά τον καταστροφικό ΒΠΠ.




«ΤΑΧΥΤΗΤΑ»

Στο βασίλειο των ζώων, η ταχύτητα, με άλλα λόγια η ικανότητα αντίδρασης και κίνησης, αποτελεί συχνά τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου. Μερικά ζώα έχουν εξελιχθεί σε πρωταθλητές στο πέταγμα., το κολύμπι και το τρέξιμο. Ποιες είναι, όμως οι δυνάμεις που υποκινούν την ανάγκη για ταχύτητα και πώς προσαρμόζονται τα σώματα των ζώων ώστε να ανταπεξέλθουν σε εξαιρετικά μεγάλες ταχύτητες; Σε αυτό το επεισόδιο θα ανακαλύψουμε την απόλυτη «μηχανή» της φύσης, τον μυ, και θα δούμε πώς εξελίχθηκε και πώς δουλεύει.

HBO Game of Thrones (2011) Teaser

Official Trailer for Takeshi Koike's Anime 'Redline'

Knight & Day (2010)

Μίνιμαλ αφίσες ταινιών.





http://wjno.com/cc-common/gallery/display.html?album_id=235728

HBO - Boardwalk Empire (2010)

Η νέα σειρά της HBO, Boardwalk Empire, μοιάζει πολλά υποσχόμενη. Ξεκινά τον Σεπτέμβριο και οι δημιουργοί του είναι οι Terence Winter και Martin Scorsese.



Real News - Kυριακή 20/06/2010

Trailer for Second Life drama R U THERE

152 ίντσες, 3d και 415 χιλιάδες ευρώ..

"Το απόλυτο μέσο ψυχαγωγίας γίνεται το πραγματικότητα σε λίγο το φθινόπωρο. Την είδαμε σαν ανακοίνωση τον Ιανουάριο που μας πέρασε στη CES και όσοι την είδαν από κοντά έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Πρόκειται για την απόλυτη 3D τηλεόραση της Panasonic με το απίστευτο πάνελ των 152 ιντσών και την αδιανόητη ανάλυση 4096x2140. Με απλά λόγια η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει τετραπλάσια ανάλυση σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις που έχουν οι περισσότεροι στο σαλόνι τους. Τον Νοέμβρη, η Panasonic θα διαθέσει στο εμπόριο αυτή την “μικρούλα” τηλεόραση.

Αν λοιπόν έχετε ένα τεράστιο σαλόνι και τα 415.000€ που κοστίζει τότε μάλλον θα είστε το επίκεντρο της παρέας. Μπορεί να είναι λίγο “τσιμπημένη” η τιμή της όμως και μόνο η σκέψη των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων βλέποντας τους παίχτες σχεδόν στο πραγματικό τους μέγεθος και μάλιστα 3D τότε σίγουρα είναι ένας μεγάλος πειρασμός.

Δευτέρα 14/06/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Θανάσιμη καταδίωξη Star Ξένη ταινία
21:00 Μάρτυρες ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:15 Αφετηρίες Σινε+ Ξένη ταινία
01:00 Οι μάγοι του γουειβερλι: η ταινία ΝΕΤ Περιπέτεια
01:40 Πατρίδα Σινε+ Δράμα
02:15 Αγνό αίμα Star Θρίλερ
02:45 Απαγορευμένη ομορφιά Σινε+ Ξένη ταινία
04:20 Η ώρα της απόφασης Σινε+ Περιπέτεια