Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Episode 50 (2012) Trailer



The First 10 Minutes of Teen Wolf Season 2


Magic Mike (2012) International Trailer

Επενδυτής - Σάββατο 19/05/2012

4 cd - ΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΗΝ ΟΧΘΗ

Sucker (2012) Posters


Sucker (2012) Trailer

True Blood Season 5 Promo Poster


LIQUID SKIES (2012) Trailer

Πρώτο θέμα - Κυριακή 20/05/2012


Ελεύθερος Τύπος - Κυριακή 20/05/2012

Μαζί 
4 cd me ΛΑΙΚΑ HEAVY METAL

 

Έφυγε η Donna Summer

H Donna Summer έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Η βασίλισσα της disco άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 63 ετών.

Η τραγουδίστρια προσπαθούσε να κρατήσει την ασθένειά της και τον αγώνα της κρυφό. Λίγες μόλις εβδομάδες πριν τον θάνατό της έμοιαζε να είναι καλά. Μάλιστα προσπαθούσε να ολοκληρώσει το νέο της album.

Η Summer έχει κερδίσει 5 φορές βραβείο Grammy και έκανε μεγάλη καριέρα την δεκαετία του '70 χαρίζοντας επιτυχίες όπως "Last Dance," "Hot Stuff" και "Bad Girls." Την δεκαετία του '80 συνεχίστηκε η ανοδική της πορεία με τα κομμάτια "She Works Hard for the Money" και "This Time I Know It's for Real” που αγαπήθηκαν πολύ. Μαζί με τον παραγωγό της Giorgio Moroder καθόρισαν το μουσικό ρεύμα της εποχής και έδωσαν επιρροές στους Duran Duran και τον David Bowie.

Η Summer ήταν παντρεμένη από το 1980 με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Brooklyn Dreams Bruce Sudano και απέκτησαν μαζί δύο κόρες.

Nova επίγεια: H νέα πρόταση για ψυχαγωγία στο σπίτι, από 9,90€ το μήνα!

Τη νέα πρόταση για ψυχαγωγία στο σπίτι, Nova επίγεια, εισάγει στην ελληνική αγορά ο Όμιλος Forthnet, προσφέροντας στο ευρύ κοινό την κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία της Nova με έναν εύκολο, γρήγορο και σε πολύ προσιτές τιμές τρόπο.

Η Nova επίγεια, είναι ένας νέος ευέλικτος τρόπος να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε περιεχόμενο και ψηφιακές ευκολίες της Nova, μέσω επίγειου ψηφιακού σήματος, που προσφέρει:
•Το ποιοτικό περιεχόμενο των novacinema1 και novasports1, που τα πρωινά φιλοξενεί για τους μικρούς φίλους της οικογένειας, το παιδικό κανάλι Disney XD.
•Όλα τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια.
•Προσιτές τιμές που ξεκινούν από 9,90€ για συνδρομητές Forthnet.
•Ευκολία στην εγκατάσταση, καθώς δεν χρειάζεται δορυφορικό πιάτο.
•Τη μοναδική εμπειρία του Ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος (EPG) της Nova, με όλες τις πληροφορίες προγράμματος, συνεχώς ανανεωμένες.
•Κορυφαίο αποκωδικοποιητή και επίγειο ψηφιακό δέκτη – έτοιμους για την ψηφιακή μετάβαση, συμβατούς με όλες τις τηλεοράσεις.

Η Nova Επίγεια παρέχεται σε τρεις υπηρεσίες:
•    Nova επίγεια Sports & Cinema με 29,90€
•    Nova επίγεια Sports με 19,90€
•    Nova επίγεια Cinema με 9,90€


Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για συνδρομητές Forthnet. Οι τιμές για μη συνδρομητές Forthnet είναι: Nova επίγεια Sports & Cinema με 34,90€, Nova επίγεια Sports με 24,90€, Nova επίγεια Cinema με 14,90€.

Επιπλέον, όσοι εγγραφούν συνδρομητές στις υπηρεσίες Nova επίγεια έως το τέλος Ιουλίου, απολαμβάνουν τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν!

Οι υπηρεσίες Nova επίγεια διατίθενται άμεσα(1) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τα Καταστήματα Forthnet, το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών και τις αλυσίδες διάθεσης ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών ειδών.

Nova επίγεια:
Απολαύστε μοναδικό θέαμα από τη Nova πιο απλά και προσιτά από ποτέ!


(1): Η υπηρεσία παρέχεται όπου υπάρχει επίγεια ψηφιακή κάλυψη από τη Nova. Σε πρώτη φάση διατίθεται σε περιοχές που καλύπτουν τα κέντρα εκπομπής του Υμηττού και της Αίγινας (στην Αττική), του Χορτιάτη και του Φιλίππειου (στη Θεσσαλονίκη). Μπορείτε να ελέγξετε στο site www.forthnetgroup.gr αν ο ταχυδρομικός κώδικας της περιοχής σας καλύπτεται από το ψηφιακό σήμα της Nova.


Nova επίγεια – Βασικά χαρακτηριστικά

Η ευκολία είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της Nova επίγεια, καθώς δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση. Το ψηφιακό σήμα της υπηρεσίας μπορούν οι συνδρομητές να το λαμβάνουν μέσω της απλής κεραίας που έχουν στην οικία τους, χωρίς δορυφορικό πιάτο – αρκεί να βρίσκονται εντός κάλυψης της ψηφιακής επίγειας εκπομπής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το πλούσιο περιεχόμενο είναι το άλλο βασικό χαρακτηριστικό των υπηρεσιών Nova Επίγεια. Ειδικότερα, η υπηρεσία Nova επίγεια Sports προσφέρει τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις μέσω του Novasports 1 και το πρωινό πρόγραμμα του διασημότερου παιδικού καναλιού Disney XD! Αθλητική δράση κάθε μέρα, με τους καλύτερους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος OΠΑΠ Superleague κάθε Κυριακή, μαζί με τους αγώνες του Αγγλικού πρωταθλήματος της Premier League κάθε Σαββάτο και όλες τις αθλητικές εκπομπές της Nova καθημερινά (Total Superleague, η Ώρα των Πρωταθλητών,  Champions Live,  Europa League Live κ.α.). Και φυσικά το μενού των κορυφαίων ποδοσφαιρικών μεταδόσεων εμπλουτίζεται με επιλεγμένους αγώνες από τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργάνωσες της UEFA, Champions League και Europa League.

Στην ίδια υπηρεσία και το καλύτερο κανάλι για τους μικρούς μας φίλους, Disney XD. Το πρωί κάθε μέρας γεμίζει με το απόλυτο παιδικό κανάλι για τους μικρούς μας φίλους, γεμάτο δράση με γνωστές αγαπημένες σειρές, που εστιάζει στο ενδιαφέρον των παιδιών για περιπέτεια, ανακαλύψεις, μουσική και παιχνίδι. Μεταγλωττισμένο ώστε να μπορούν να το χαρούν όλα τα παιδιά.

 Την πλούσια κινηματογραφική εμπειρία παρέχει η υπηρεσία Nova επίγεια Cinema. Ειδικότερα μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες με όλα τα μεγάλα studios του Holywood, η υπηρεσία Nova επίγεια Cinema παρέχει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά τις καλύτερες ταινίες του Holywood προσφέροντας με περισσότερες από 300 πρεμιέρες και όλα τα Box Office hits των Hollywood studios σε Α’ Προβολή. Επιπλέον  αποκλειστικές τηλεοπτικές σειρές, όπως Game of Thrones ΙΙ & III, C.S.I. XII, THE MENTALIST V, BURN NOTICE VI και πολλές άλλες. Στο πλούσιο αποκλειστικό περιεχόμενο συμπεριλαμβάνονται ακόμη ζωντανά και αποκλειστικά τα μεγάλα βραβεία του κινηματογράφου (OSCARS, Χρυσές Σφαίρες κ.α.), καθώς και τακτικές ενημερωτικές εκπομπές με τα τελευταία νέα της Show Biz, και φυσικά οι κορυφαίες Ελληνικές συμπαραγωγές της Nova.

H υπηρεσία Nova επίγεια Sports & Cinema, προσφέρει όλα τα παραπάνω, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

 Τέλος, ο αποκωδικοποιητής NovaBox Box HD 831 με τις μοναδικές δυνατότητες (Mpeg 4, Full HD, 3D, Satellite Ready και ήχο Dolby Surround 5.1.) προσφέρει την δυνατότητα λήψης όλων των μεγάλων ελευθέρων καναλιών σε επίγειο ψηφιακό σήμα (και σε High Definition).  Ταυτόχρονα ο συνδρομητής των υπηρεσιών Nova επίγεια θα έχει ψηφιακές ευκολίες  που θα αλλάξουν την εμπειρία τηλεθέασης του, όπως Ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος (EPG), Τηλεοπτικό οδηγό, Υπενθύμιση προγράμματος, Γονικό έλεγχο και κλείδωμα καναλιών. Και το σημαντικότερο, θα έχει καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο 18345 (αστική χρέωση/ανά κλήση) από τη Nova για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει.

Family Movies


Snow White and the Huntsman (2012) 4 New Clips




ParaNorman (2012) New Poster


Elementary (2012) TV Series Trailer

Beauty and the Beast (2012) TV Series Promo Trailer

Arrow (2012) TV Series Promo Trailer

First Look at Liam Neeson in Taken 2


The Words (2012) Trailer


Release Date for Frank Miller's Sin City: A Dame to Kill For is....


October 4, 2013.

Sightseers AKA Turistes (2012)


Prometheus (2012) Poster


Skyfall (2012) Poster


Excision (2012) Poster


Το Μουσικό πανηγύρι της Eurovision 2012 αρχίζει

Την Τρίτη 22 Μαΐου στις 22.00 ο πρώτος ημιτελικός με την Ελλάδα να εμφανίζεται στην τρίτη θέση με το τραγούδι "Aphrodisiac", σε μουσική και στίχους Δημήτρη Στάσσου, Mikaela Stenström και Dajana Lööf. Ο δεύτερος ημιτελικός 24/5 και ο τελικός 26/5 στις 22.00.
Η ΕΡΤ θα μεταδώσει απευθείας και τον Δεύτερο Ημιτελικό, καθώς και τον Τελικό, που θα πραγματοποιηθούν αντιστοίχως στις 24 και 26 Μαΐου και ώρα 22.00.

Οι τρεις φάσεις του διαγωνισμού θα μεταδοθούν επίσης σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition) από την ERT HD, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα, τη «Φωνή της Ελλάδας», το «ΦΙΛΙΑ» και τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της Ε.ΡΑ, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Τον σχολιασμό για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ θα κάνει η Μαρία Κοζάκου.

Πότε θα δείτε τα video clip των τραγουδιών των 42 χωρών.

Οι 42 χωρες που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, θα παρουσιαστούν σε δύο ειδικές εκπομπές της ΕΤ1 την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 17.00.

Η σειρά εμφάνισης των συμμετεχόντων στον Α’ Ημιτελικό της 22ας Μαΐου, μετά από κλήρωση
1. Μαυροβούνιο 2. Ισλανδία 3. Ελλάδα 4. Λετονία 5. Αλβανία 6. Ρουμανία 7. Ελβετία 8. Βέλγιο 9. Φινλανδία 10. Ισραήλ 11. Άγιος Μαρίνος 12. Κύπρος 13. Δανία 14. Ρωσία 15. Ουγγαρία 16. Αυστρία 17. Μολδαβία 18. Ιρλανδία.

Η σειρά εμφάνισης των συμμετεχόντων στον Β’ Ημιτελικό της 24ης Μαΐου
1. Σερβία 2. ΠΓΔΜ 3. Ολλανδία 4. Μάλτα 5. Λευκορωσία 6. Πορτογαλία 7. Ουκρανία 8. Βουλγαρία 9. Σλοβενία 10. Κροατία 11. Σουηδία 12. Γεωργία 13. Τουρκία 14. Εσθονία 15. Σλοβακία 16. Νορβηγία 17. Βοσνία & Ερζεγοβίνη 18. Λιθουανία.
Από τους δύο Ημιτελικούς θα επιλεγούν 20 τραγούδια (δέκα από τον κάθε έναν) για τον τελικό της 26ης Μαΐου.

Στον τελικό θα συμμετάσχουν απευθείας οι “big five”, δηλαδή
- το Ηνωμένο Βασίλειο,
- η Γαλλία,
- η Γερμανία,
- η Ισπανία και
- η Ιταλία, καθώς και το
- Αζερμπαϊτζάν ως διοργανώτρια χώρα.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών που θα προκριθούν στον Τελικό, θα προκύψει μετά από κληρώσεις, που θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά το πέρας του κάθε ημιτελικού.
Οι έξι χώρες που συμμετέχουν απευθείας στον Τελικό, θα εμφανιστούν στις παρακάτω θέσεις:
1. Ηνωμένο Βασίλειο - 9. Γαλλία - 10. Ιταλία - 13. Αζερμπαϊτζάν - 19. Ισπανία - 20. Γερμανία

Για τους δύο Ημιτελικούς, κάθε χώρα έχει δικαίωμα ψήφου μόνο στον ημιτελικό, που διαγωνίζεται το τραγούδι της. Στον Πρώτο Ημιτελικό έχουν επίσης δικαίωμα ψήφου το Αζερμπαϊτζάν, η Ιταλία και η Ισπανία, ενώ στον Δεύτερο η Γαλλία, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Στον Τελικό ψηφίζουν όλες οι χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό της Eurovision, ανεξάρτητα από το αν έχουν προκριθεί ή όχι. Η βαθμολογία κάθε χώρας προκύπτει από την τηλεψηφοφορία του κοινού και από Κριτική Επιτροπή, σε ποσοστό 50-50.

Οι τηλεθεατές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας τους. Οι Έλληνες φίλοι του Διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στον Α’ Ημιτελικό και τον Τελικό, όχι όμως και στον Β’ Ημιτελικό.
Η Αντριάνα Μαγγανιά θα ανακοινώσει από την Αθήνα τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα στους συμμετέχοντες στη βραδιά του τελικού. 

Παρασκευή 18/05/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Δύο εβδομάδες προθεσμία Alpha Ξένη ταινία
22:00 Αττίλας ο κατακτητής Star Ξένη ταινία
22:00 Όνειρα γλυκά ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:10 Wild things Mega Θρίλερ
01:30 Το λιμάνι της αγωνίας Mega Ξένη ταινία
01:30 Έκρηξη Αδρεναλίνης Star Ξένη ταινία
03:00 Ο δράκουλας των Εξαρχείων ΕΤ1 Ελληνική ταινία
03:15 Black Snake Moan Star Ξένη ταινία