Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Δείτε την 1η ταινία της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων (1903)



Η πρώτη ταινία της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων γυρίστηκε το 1903 37 χρόνια απο τότε που ο Lewis Carroll έγραψε την ιστορία και λίγα χρόνια μετά τη γέννηση του κινηματογράφου.

Η ταινία αυτή βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένη.

Ηταν διάρκειας 12 λεπτών αλλά οι ειδικοι κατάφεραν να σώσουν τα 8 λεπτά της.

OK Go - This too Shall Pass"



Το συγκρότημα OK Go, ο σκηνοθέτης James Frost και τα Syyn Labs εφτιαξαν ένα απο τα πιο πολύπλοκα και εντυπωσιακά video clip, για το τραγούδι "This too Shall Pass". Για να φτιάξουν αυτο που θα δείτε δούλευαν για 7 ολόκληρους μήνες. Το αποτέλεσμα έχει γινει ήδη επιτυχία στο internet και σε μόλις 2 μέρες το έχουν δει περισσότεροι απο 1,200,000 άνθρωποι.

Τηλέραμα - Παρασκευή 5/3/2010


Χtranormal ! - Φτιάξτε την δική σας ταινία !

Tώρα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τη δική μας ταινία, επιλέγοντας χαρακτήρες και διαλόγους.

Εδώ μπορείτε να δείτε τι έχουν κάνει άλλοι πριν από εμάς.

Minority Report UK Blu-ray Limited Steelbook

Avatar SteelBook UK Blu-ray

Τηλεθεατής - Παρασκευή 5/3/2010

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

2 απο τις σημαντικοτερες ταινιες του ελληνικου κινηματογραφου !

ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ

Ο κιθαρίστας των Anathema έρχεται στην Ελλάδα

Ο κιθαρίστας των Anathema, μετά τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου, αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα και να επισκεφτεί την πολυαγαπημένη του Ελλάδα για τρία ακουστικά show.

Όταν μιλάμε για τον Danny Cavanagh και τους Anathema το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η θλίψη, η μελαγχολία και ο πόνος, που κάνουν την καρδιά μας να χτυπά πολύ δυνατά. Κομμάτια οπως τα Sleeples, Fragile Dreams, Closer, Judgment,Regret, Lost Control και πολλά άλλα θα ακουστούνε και πάλι επι σκηνής, δια χειρός Danny και μας αναγκάζουν να υποκύψουμε και να υποκλιθούμε στο μεγαλείο του.

Πιο συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες, οι πόλεις και τα venues που θα επισκεφθούν έχουν ως εξής:

24.03.2010 Αθήνα (Bat City)
25.03.2010 Πάτρα (Stone Bar)
26.03.2010 Αγρίνιο (Oz Live Stage)
27.03.2010 Θεσσαλονίκη (No Bar)"

http://www.e-rock.gr

Playstation Greece - Τευχος Μαρτίου 2010

LOST 6x07 Dr Linus Sneak Peek 1 & 2



Lost 6x07 "Dr. Linus" - Promo # 1

Watch the full short Movie CONNECTED !


Box of Shadows (2010) Trailer

Δείτε το στο επίσημο site της ταινίας : http://www.boxofshadowsthemovie.com/home.html

Stolen (2010) Trailer

HBO Gives Green Light to A Game of Thrones


HBO has given the green light to fantasy series "A Game of Thrones," says The Hollywood Reporter. The first season is scheduled to premiere next spring. Nine episodes plus the pilot have been ordered. Production will begin in Belfast this June.

Based on the George R.R. Martin novels, the story is set in the mythical land of Westeros and centers on the noble Stark family who become caught up in high court intrigue when patriarch Eddard (played by Sean Bean) becomes the king's new right-hand man.

The four-and-counting books in the series would each be used as one season of the series.



http://en.wikipedia.org/wiki/A_Game_of_Thrones

After Life (2010) Trailer

(500) Μέρες με τη Σάμερ - (500) Days of Summer (2009)

Αγόρι γνωρίζει κορίτσι. Το αγόρι ερωτεύεται. Το κορίτσι όχι. Αυτή είναι η απλή ιδέα της γλυκόπικρης κωμωδίας που καταχειροκροτήθηκε στο τελευταίο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance. Ο Μαρκ Ουέμπ σκηνοθετεί την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, μετά από προϋπηρεσία σε μουσικά βίντεο διάσημων καλλιτεχνών, και εκμεταλλεύεται την μοναδική χημεία των πρωταγωνιστών Ζόε Ντεσάνελ ("YesMan") και Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ ("Stop-Loss"). Αν και ζει στην σύγχρονη, κυνική εποχή, ο Τομ πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα.

Η Σάμερ δεν πιστεύει ούτε στο ελάχιστο σε οποιαδήποτε μορφή έρωτα, αλλά αυτό δεν σταματάει τον Τομ από το να προσπαθεί αδιάκοπα να κερδίσει την καρδιά της. Και να την πείσει πως υπάρχει το είδος του έρωτα που έχει τη δύναμη να συνταράξει την καρδιά και να συγκλονίσει τον κόσμο ενός ανθρώπου?

Κυκλοφορεί 8/3/2010 σε dvd απο την ODEON


Στο Βάθος Κήπος (2009)

Μια κωμωδία... μυστήριο του Κλεάνθη Δανόπουλου. Να την ψάχνει κανείς... ή να μην την ψάχνει; 'Όταν όλα στην επιφάνεια ενός κήπου φαντάζουν ειδυλλιακά, τι μπορεί να συμβεί αν χρειαστεί να σκάψεις βαθιά για να φυτέψεις ένα φοίνικα; Ο Φαίδωνας και η Αναστασία είναι ένα νέο ζευγάρι που ερωτεύονται τρελά και αποφασίζουν να μείνουν μαζί και να κάνουν οικογένεια και πολλά παιδιά. Εκείνος αγαπάει τα βιβλία, έχει μια καλή δουλειά και ένα μικρό απόθεμα στην τράπεζα. Εκείνη είναι καλλιτέχνιδα, όμορφη, ανεξάρτητη και δημιουργική. Από καθαρή τύχη βρίσκουν ένα ωραίο σπίτι με τεράστιο κήπο για να στεγάσουν την καινούρια τους ζωή και τα πολλά παιδιά που ονειρεύονται να κάνουν...

Όμως τα πράγματα δεν έρχονται πάντα ούτε όπως τα εύχεται κανείς , ούτε όπως τα περιμένει. Η τύχη και η ατυχία συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι. Με αφορμή μια τρύπα που σκάβει ο Φαίδωνας στον κήπο, για να φυτέψει ένα φοίνικα, αυτοί οι δύο νέοι, ερωτευμένοι και γεμάτοι χαρά άνθρωποι, βρίσκονται μπλεγμένοι μ' ένα πτώμα που προσγειώνεται ουρανοκατέβατο στον κήπο τους, με την αστυνομία στην αυλή τους και τη Μαφία μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια αθώα τρύπα στον κήπο θα τους άλλαζε τη ζωή; Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και του κήπου όμως, είχε προειδοποιήσει τον Φαίδωνα: Ποτέ μην σκάβεις... σε ξένο κήπο.

Κυκλοφορεί 8/3/2010 σε dvd απο την ODEON

Η Λευκή Κορδέλα - The White Ribbon (2009)

H ταινία που τιμήθηκε με τον Χρυσό Φοίνικα, το βραβείο FIPRESCI και το Οικουμενικό Βραβείο στο 62ο Φεστιβάλ Καννών, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και χαρακτηρίστηκε ως μια από τις σημαντικότερες ταινίες των τελευταίων ετών. Ο Μίκαελ Χάνεκε ("Η Δασκάλα του Πιάνου", "Κρυμμένος", "Funny Games"), πολυβραβευμένος Αυστριακός σκηνοθέτης, μεταφέρει τον θεατή σε ένα προτεσταντικό χωριό της Βόρειας Γερμανίας, τις παραμονές του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Τα παιδιά, οι οικογένειές τους, ο πάστορας, ο δάσκαλος, ο γιατρός βρίσκονται όλοι στο επίκεντρο. Όμως, ανεξήγητα περιστατικά συμβαίνουν, κάτι σαν μια απροσδιόριστη τιμωρία, αναστατώνοντας τη ροή της καθημερινότητας. Ποιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά; Η ταινία αντιπροσωπεύει έναν ευφυή, σύνθετο στοχασμό πάνω στη γέννηση της βίας και την παρακμιακή πορεία της κοινωνίας, στις παρυφές του πολέμου που άλλαξε τον γεωγραφικό και ανθρώπινο χάρτη.

Κυκλοφορεί 8/3/2010 σε dvd απο την ODEON

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων - Alice in Wonderland 3D (2010)

Ελληνική κινηματογραφική πρεμιέρα : 04/03/2010

Η Walt Disney Pictures και ο πρωτοποριακός σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον επιστρέφουν με μια επική φανταστική περιπέτεια. 'H AΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ' είναι μια μαγική και ευφάνταστη ανατροπή μιας από τις πιο πολυδιαβασμένες και αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών.

Ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον Τρελο-Καπελά και η Μία Βασικόβσκα είναι η 19χρονη πια Αλίκη που επιστρέφει στον παιχνιδιάρικο κόσμο που είχε πρωτοαντικρύσει όταν ήταν πολύ μικρή, για να ξανασυναντήσει τους παιδικούς της φίλους: τον Λευκό Κούνελο, την Γάτα του Τσέσαϊρ και φυσικά τους Τουιντλντί και Τουιντλντάμ, τον Τυφλοπόντικα, τον Μεταξοσκώληκα και φυσικά τον Τρελο-Καπελά.

Η Αλίκη βάζει πλώρη για ένα φανταστικό ταξίδι με προορισμό να βρει το αληθινό πεπρωμένο της και να τερματίσει την κυριαρχία του τρόμου που επιβάλει η Κόκκινη Βασίλισσα. Το πολλών αστέρων καστ επίσης περιλαμβάνει την Αν Χάθαγουεϊ, την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ και τον Κρίσπιν Γκλόβερ.

Το Κουτί - Τhe Box (2009)

Ελληνική κινηματογραφική πρεμιέρα : 04/03/2010

Ο Ρίτσαρντ Κέλι, μια από τις σημαντικότερες νέες φωνές του αμερικανικού κινηματογράφου και δημιουργός του cult "Donnie Darko", επιστρέφει με ένα σκοτεινό και μυστηριώδες θρίλερ. Πρωταγωνιστούν οι Κάμερον Ντίαζ ("What Happens in Vegas"), Τζέιμς Μάρσντεν ("X-Men") και ο υποψήφιος για Όσκαρ Φρανκ Λανγκέλα ("Frost/Nixon").

Κεντρικοί ήρωες είναι οι Άρθουρ και Νόρμα Λιούις, γονείς ενός μικρού παιδιού, οι οποίοι λαμβάνουν ανώνυμα ένα μυστηριώδες δώρο: ένα μικρό ξύλινο κουτί που χαρίζει στον ιδιοκτήτη του 1.000.000 $ με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το πάτημα του κουμπιού όμως οδηγεί στο θάνατο έναν άνθρωπο κάπου στον κόσμο, κάποιον που το ζευγάρι δεν γνωρίζει. Έχοντας το κουτί στα χέρια τους μόνο για ένα 24ωρο, η Νόρμα και ο Άρθουρ έρχονται αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό δίλημμα.

Η Σκοτεινή Πλευρά του Νόμου - Brooklyn's Finest (2009)

Ελληνικη κινηματογραφικη πρεμιερα 04/03/2010

O Σαλ, ο Τάνγκο και ο Έντι είναι τρεις αστυνομικοί σε διαφορετικές φάσεις της καριέρας τους: ο πρώτος προσπαθεί να συντηρήσει την πολυμελή οικογένειά του με μάλλον "αμαρτωλούς" τρόπους, ο δεύτερος είναι βουτηγμένος ως το λαιμό σε συναλλαγές με ναρκωτικά, ενώ ο τρίτος θέλει να μαζέψει την σκορπισμένη στο αλκοόλ και διαφθορά ζωή του. Οι τρεις ήρωες συναντιούνται και έρχονται αντιμέτωποι με τις "αμαρτίες" και τους δαίμονές τους.

Πρόκειται για μια δραματική αστυνομική περιπέτεια από τον Αντουάν Φουκουά, τον σκηνοθέτη του "Training Day", με πρωταγωνιστές τους Ρίτσαρντ Γκιρ ("Νύχτες στη Ροδάνθη"), Ίθαν Χοκ ("Lord of War"), Ντον Τσιντλ ("Hotel Rwanda") και Έλεν Μπάρκιν ("Ocean’s Thirteen").

Ο σεναριογράφος Μάικλ Μάρτιν το έγραψε κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του από ένα άσχημο αυτοκινητικό δυστύχημα, το έστειλε σε διαγωνισμό σεναρίου και η Warner, αντί βραβείου, του έκανε συμβόλαιο για να γίνει ταινία.

Τετάρτη 03/03/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 The terminal Star Ξένη ταινία
21:10 Ο πορτοφολάς Σινε+ Δράμα
23:00 Θέα στον Ωκεανό ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:30 Ο κυνηγημένος Star Ξένη ταινία
00:00 Η ντοτι κι εγώ Σινε+ Ξένη ταινία
00:30 Πέντε φορές το δυο Σινε+ Ξένη ταινία
02:00 Τρελό δίδυμο Alter Κωμωδία
02:00 Trust Σινε+ Δράμα
03:15 Cookie Star Αισθηματική κομεντί
03:45 LAN yu Σινε+ Αισθηματική
04:00 Ιπποται του Αλλάχ Alter Περιπέτεια