Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Spartacus : Blood And Sand (2010)


1x01 The Red Serpent - Airdate: 22 January 2010
1x02 Sacramentum Gladiatorum - Airdate: 29 January 2010

Nexus One - Χωρέστε τον κόσμο στην... τσέπη σας

Ονομάζεται Νexus Οne και πρόκειται για το κινητό τηλέφωνο αφής της Google και της ταϊβανέζικης ΗΤC, αλλά και τον νέο «αντίζηλο» του iΡhone της Αpple. Αν και εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να διαφέρει ιδιαίτερα από τα υπάρχοντα μοντέλα, η αλήθεια είναι ότι διαθέτει αρκετές ευρηματικές εφαρμογές.

Εξοπλισμένο με οθόνη αφής 3,7 ιντσών, το πρωτοποριακό τηλέφωνο κάνει χρήση της έκδοσης 2.1 της πλατφόρμας Αndroid. «Αυτό που κάνει το τηλέφωνο της Google να διαφέρει πραγματικά είναι το γεγονός ότι φέρνει τις υπηρεσίες που έχουμε αγαπήσει στο κινητό μας, στην τσέπη μας!» υπογραμμίζει ο Ερικ Τσενγκ, διευθυντής προϊόντων της εταιρείας.

«Ακόμη και στην περίπτωση που κάποιος βρίσκεται καθ΄ οδόν και επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια αναζήτηση στο Google, το μόνο που έχει να κάνει είναι να το... ζητήσει από το κινητό του τηλέφωνο» αναφέρει ο ίδιος, εξηγώντας τη λειτουργία της φωνητικής εντολής. Ανάμεσα στις πολυάριθμες καινοτομίες από πλευράς λογισμικού και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, ο Τσενγκ υπογράμμισε ότι η δυνατότητα απομόνωσης εξωτερικών ήχων είναι μία από τις αγαπημένες του εφαρμογές. «Το Νexus διαθέτει δύο επιπλέον μικρόφωνα στο πλάι, τα οποία μπορούν να μπλοκάρουν τους υπόλοιπους θορύβους, όταν π.χ. ο χρήστης περπατάει στον δρόμο, μεταφέροντας πεντακάθαρα τη φωνή του στον συνομιλητή του» περιγράφει παραστατικά.

Σύμφωνα με την Google μάλιστα, η τιμή της συσκευής στις ΗΠΑ εκτιμάται ότι θα είναι 530 δολάρια (δηλαδή περίπου 370 ευρώ) χωρίς δέσμευση συμβολαίου, ενώ το ντεμπούτο της στην Ευρώπη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την άνοιξη.

To Βημα

After Dark Horrorfest 4 (2010)














http://www.horrorfestonline.com/

Kill Theory (2009)



http://www.horrorfestonline.com/

More TV Spots from 'The Wolfman'





RED RIDING TRILOGY


Η τριλογία του Red Riding είναι ένα συναρπαστικό νεο-νουάρ έπος βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα που συγκλόνισαν την Αγγλία την περίοδο 1974-1983. Την σειρά μπεστ σέλερ μυθιστορημάτων του Ντέιβιντ Πις διασκεύασε για την μικρή οθόνη ο Τόνι Γκρισόνι (Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας & Tideland).

Η τριλογία αφηγείται με τρόπο αντισυμβατικό τις ιστορίες των ανθρώπων που περιστρέφονταν γύρω από το ανθρωποκυνηγητό του περίφημου Αντεροβγάλτη του Γιόρκσαϊρ.

Κυκλοφορεί 13/1/2010 σε dvd απο την ODEON

I HATE VALENTINE'S DAY (2009)

Η Ζενεβιέβ είναι μια όμορφη ανθοπώλισσα. Αγαπά τα λουλούδια τον έρωτα και λατρεύει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ως ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου "Τριαντάφυλλα για τον Έρωτα" το να ερωτοτροπεί είναι η δουλειά της... όχι όμως και να ερωτεύεται. Όταν πρόκειται για ερωτικά ραντεβού ακολουθεί πιστά έναν κανόνα: ποτέ περισσότερες από πέντε συναντήσεις με κάθε υποψήφιο. Με τον τρόπο αυτό η Ζενεβιέβ δεν πληγώνεται ποτέ διότι φεύγει πάντα από μια σχέση πολύ πριν αρχίσουν οι δυσκολίες. Στη ζωή της εμφανίζεται ο Γκρεγκ ένας ελκυστικός και αστείος άνδρας που είναι άσχετος στα ερωτικά ζητήματα. Διευθύνει ένα Ισπανικό εστιατόριο όπου και γνωρίζει τη Ζενεβιέβ και γοητεύεται από την ιδιότυπη θεωρία της για τα ραντεβού. Η θεωρία της Ζενεβιέβ θα αντέξει μπροστά στον αληθινό έρωτα; Ο Γκρεγκ θα καταφέρει να καταπολεμήσει τις αναστολές του και να τη διεκδικήσει;

Κυκλοφορεί 13/1/2010 σε dvd απο την ODEON

872 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΛΕΝΙΝΓΚΡΑΝΤ - LENINGRAND (2009)

To 872 Μέρες στο Λένινγκραντ είναι μια επική πολεμική ιστορία που αφηγείται τις ηρωικές πράξεις και θυσίες της Κέιτ Ντέιβις μιας βρετανίδας δημοσιογράφου που βρέθηκε απομονωμένη και μακρυά από τον αγαπημένο της κατά την διάρκεια της πολιορκίας των Ναζί στο Λένιγκραντ το 1941. Κάτω από ελεεινές συνθήκες θα γνωρίσει την Νίνα Τσβέτκοβα μια γυναίκα της εθνοφρουράς του Λένινγκραντ και δύο μικρά παιδιά από την Ρωσία. Ενωμένοι οι τέσσερίς τους θα αγωνιστούν για τις ζωές τους περικυκλωμένοι από τον θάνατο την πείνα και τις σφαίρες. Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Κυκλοφορεί 13/01/2010 σε dvd απο την ODEON

Διαφθορά στη Νέα Ορλεάνη - Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans (2009)

Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτζογκ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή της κλασικής ταινίας "Bad Lieutenant" ("Διαφθορά"), με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με Όσκαρ A’ Ανδρικού Ρόλου, Νίκολας Κέιτζ και την σαγηνευτική Εύα Μέντες. Η ταινία θα διαγωνιστεί στο 66ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας.

Ο Τέρενς ΜακΝτόνα, αστυνομικός στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Νέας Ορλεάνης, προάγεται σε υποδιοικητή, έχοντας σώσει έναν κρατούμενο από πνιγμό, ο οποίος θα συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα θύματα του τυφώνα Κατρίνα. Κατά τη διάρκεια της ηρωικής αυτής πράξης όμως, ο ΜακΝτόνα τραυμάτισε σοβαρά την πλάτη του και, ως αποτέλεσμα, ξεκίνησε μια φαρμακευτική αγωγή. Ένα χρόνο μετά, παλεύει με τον εθισμό του στο σεξ, τa Vicodin και την κοκαΐνη, όταν ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μάχη εναντίον του εμπόρου ναρκωτικών Big Fate, ο οποίος είναι ύποπτος για τη σφαγή μιας ολόκληρης οικογένειας Αφρικανών μεταναστών.

Kυκλοφορει σε dvd 18/01/2010 απο την Odeon.

Μέχρι την κόλαση - Drag me to Hell (2009)


Η Κριστίν Μπράουν είναι μια πολύ αφοσιωμένη τραπεζική υπάλληλος, που ελπίζει σε μια προαγωγή. Κάποτε αναγκάζεται να αρνηθεί παράταση στη δόση του δανείου μιας ηλικιωμένης γυναίκας . Εκείνη χρησιμοποιεί μάταια κάθε μέσο ικεσίας, και τελικά αποχωρεί αφού πρώτα καταραστεί την Κριστίν. Η Κριστίν ταράζεται αλλά σύντομα ξεχνάει το περιστατικό. Η κατάρα όμως την ακολουθεί και όταν η Κριστίν το αντιλαμβάνεται θα αναγκαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό της για να απαλλαγεί από αυτήν.

Κυκλοφορεί 19/1/2010 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Ίχνη Στο Χιόνι - Whiteout (2009)

O άνεμος χτυπά με ταχύτητα 100 χλμ/ώρα. Η θερμοκρασία φτάνει του – 850C. Η πρόθεση της Φύσης δεν ήταν ποτέ να μπορούν οι άνθρωποι στον Ερευνητικό Σταθμό Αμούντσεν – Σκοτ να επιβιώσουν υπό τέτοιες καιρικές συνθήκες. Ούτε βέβαια και ο μυστηριώδης δολοφόνος που διέπραξε τον πρώτο φόνο που έγινε ποτέ στην πιο απομακρυσμένη και παγωμένη ήπειρο… και ο οποίος πρόκειται να σκοτώσει ξανά.

Η Κέιτ Μπέκινγκσεϊλ, πρωταγωνίστρια του Underworld, υποδύεται μια Σερίφη βυθισμένη σ’ ένα ανατριχιαστικό μυστήριο που χρειάζεται να λύσει πριν πέσει η διάρκειας 6μηνών νύχτα και έναν δολοφόνο που πλησιάζει επικίνδυνα.

Ο Ντομινίκ Σένα (Swordfish) σκηνοθετεί ένα ταλαντούχο επιτελείο ηθοποιών συμπεριλαμβανομένων τους Γκάμπριελ Μαχτ, Τομ Σκέριτ, και Άλεξ Ο’ Λάφλιν στο συγκλονιστικό θρίλερ καταιγιστικής δράσης της Dark Castle Entertainment. Ένας ακόμα λόγος για να δείτε τα Ίχνη στο Χιόνι είναι το παγωμένο τοπίο που αποτελεί και τον πραγματικό πρωταγωνιστή της ταινίας που έτσι κι αλλιώς θα σας κόψει την ανάσα.

Kυκλοφορεί 19/1/2010 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

VETO - Kυριακή 17/01/2010


A-team Trailer (2010)

Sherlock Holmes 2 & Transformers 3 Shooting This Summer

EW has learned that Sherlock Holmes 2 is being fast tracked for a June start date. Meanwhile, over at Deadline Hollywood, a tidbit of info hidden in some agency news about Shia LaBeouf reveals an estimated May start for production on Transformers 3.

Τετάρτη 13/01/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Ronin Star Ξένη ταινία
21:00 Συγχώρεση Σινε+ Δράμα
22:00 Στην παγίδα του νομού Κανάλι της Βουλής Ταινία
22:00 Η συνωμοσία της σκιάς ΝΕΤ Ξένη ταινία
22:00 Πενηντα πενήντα: το μεγάλο φαγοπότι Mega Ελληνική ταινία
23:30 Βλέπω το θάνατο σου 3 Star Ξένη ταινία
00:00 Φόνος στο Παρίσι Σινε+ Ξένη ταινία
01:40 Η νύχτα των ζωντανών νεκρών Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Η εξαφάνιση Alter Μυστηρίου
03:20 Ταρίχευση Σινε+ Δράμα