Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Game of thrones season 3 episode 10 preview ( season finale )


Ζακ Γαλιφιανάκης: "Ερχομαι στην Ελλάδα να κάνω ταινία τη μάχη της Κρήτης"

Το «Εθνος της Κυριακής» τον ρωτάει αν τον ενδιαφέρει να προσδώσει στοιχεία της ελληνικής κουλτούρας στους κωμικούς χαρακτήρες που υποδύεται. «Οχι», απαντάει ο Γαλιφιανάκης. «Προσπαθώ όμως να κάνω μια ταινία στην Ελλάδα σύντομα, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια», προσθέτει και εξηγεί: «Το σενάριό της γράφεται τώρα αλλά δεν είναι κωμωδία, είναι κάτι διαφορετικό: πρόκειται για ένα πολεμικό δράμα, γύρω από τη μάχη της Κρήτης».

Του ζητάμε να μας πει περισσότερα, λέει ότι το σχέδιο είναι σε πρώιμο στάδιο, είναι αμφίβολο αν θα μιλάει ελληνικά στην ταινία. «Θα πρέπει να ξεσκονίσω πολύ καλά τα ελληνικά μου», λέει γελώντας. «Αν καταφέρουμε να κάνουμε την ταινία -ένας συγγενής μου προσπαθεί να βρει άκρη μ' αυτό- θα πρέπει να πέσω με τα μούτρα. Εκτός κι αν οι μόνες μου ατάκες είναι "προς τα πού είναι το μπάνιο" και "πού είναι η οδοντογλυφίδα μου"»!

ολοκληρο το αρθρο ΕΔΩ

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 09/06/2013



Δευτέρα 03/06/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Οι φήμες λένε... Alpha Ξένη ταινία
22:00 Παιχνίδια συνωμοσίας Star Ξένη ταινία
01:30 Γυναικείες υποθέσεις Mega Ξένη ταινία

Μουσικές αφίξεις από το εξωτερικό επιφυλάσσει το αθηναϊκό καλοκαίρι

Νέοι καλλιτέχνες αλλά και θρυλικές μορφές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα βρεθούν αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα, προκειμένου να δώσουν συναυλίες. Παράλληλα, εντυπωσιακά σόου θα συντροφεύσουν όσους επιλέξουν να μείνουν το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Δείτε όλους τους καλλιτέχνες ΕΔΩ