Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Motion comic THE RIDER

The Rider – Pilot (HD) from Allan Tonning on Vimeo.



They plan on releasing more artwork and information related to the project on their Facebook page.

The Way (2011) Trailer


Computer για όλους - Tεύχος 09/2011



Κυκλοφορίες dvd - 02/09/2011 AUDIOVISUAL





Apple : Έρχεται το φτηνό iPhone 4

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κυκλοφορία του iPhone 4 8GB, το οποίο θα είναι το φτηνότερο τηλέφωνο της Apple. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple έχει αρχίσει την κατασκευή της νέας έκδοσης του iPhone 4, το οποίο θα είναι το «μικρότερο» της σειράς. Πληροφορίες που επικαλείται το διεθνές πρακτορείο Reuters αναφέρουν πως η κατασκευή έχει ανατεθεί σε κορεάτικη εταιρία, ωστόσο η Apple δεν προχώρησε σε κανένα σχόλιο.

Το υπάρχον iPhone 4 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2010 σε εκδόσεις των 16 GB και 32 GB, ενώ η λευκή έκδοση προστέθηκε τον Απρίλιο. Η έκδοση των 8 GB αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Πηγή : Newsbeast



The Lady (2011) Trailer

Aliens: Colonial Marines Video Game Trailer

Portal : No Escape Short Movie

Martha Marcy May Marlene (2011) Poster



The Three Musketeers (2012) Poster



A Dangerous Method (2011) Poster



The Road to Freedom (2011) Poster



Μουσικές βραδιές στην Αθήνα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Γεμάτες μουσική θα είναι οι αθηναϊκές βραδιές μέχρι και τα μέσα Σεπτέμβρη, μιας και οι συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί ποικίλουν σε είδος. Ξένα συγκροτήματα, Έλληνες καλλιτέχνες, αφιερώματα θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες, προσθέτοντας ρυθμό και ήχο στα βράδια μας.

  • Μπέσυ Μάλφα και Ματθίλδη Μαγγίρα στις 25- 27 Αυγούστου στο Θέατρο Μπάντμιντον. Οι δύο γνωστές ηθοποιοί, θα συμμετάσχουν στην αφιερωματική μουσική παράσταση για τη Ρένα Βλαχοπούλου, καλλιτεχνικής επιμέλειας Μάκη Δελαπόρτα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια όπως: «Γλυκιά ζωή» των Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Διαλιανίδη, «Ας πάει και το παλιάμπελο» των Γιώργου Μουζάκη, Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, κ.α.
  • Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας εμφανίζονται το Σάββατο 27 Αυγούστου στο TerraVibe Park. Η επανασύνδεσή τους, έναν χρόνο πριν τους οδήγησε στην πραγματοποίηση ενός μεγάλου αριθμού συναυλιών σε όλη την Ελλάδα. Με αφετηρία το θέατρο του Λυκαβηττού στην Αθήνα ξεκίνησαν την περιοδεία τους, η οποία θα ολοκληρωθεί στην Πάτρα 14 Οκτωβρίου.
  • Μαρία Φαραντούρη- Αλκίνοος Ιωαννίδης, 30 Αυγούστου, Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, από διαφορετική γενιά, ενώνουν τις δυνάμεις τους με το θεραπευτικό πρόγραμμα για χρήστες και χρήστριες εξαρτησιογόνων ουσιών ΚΕΘΕΑ/Νόστος, σε ένα μουσικό ταξίδι- αφιέρωμα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του ποιητή Νίκου Γκάτσου.

    Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του έργου του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ Νόστος.
  • Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και Ζηνοβία Αρβανιτίδη, 30 Αυγούστου, Κηποθέατρο Παπάγου: Οι πέντε καλλιτέχνες περιοδεύουν ανά την Ελλάδα με μια μουσικοχιουμοριστική παράσταση.
  • Μπάμπης Στόκας- Λιζέτα Καλημέρη, 1- 3 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Μπάντμιντον. Οι δύο ερμηνευτές θα χαρίσουν στο κοινό μια βραδιά με τραγούδια και ορχηστρικά που έγραψε για τον κινηματογράφο ο Γιάννης Μαρκόπουλος.
  • Θάνος Μικρούτσικος-Χ.Θηβαίος-Μ.Πασχαλίδης, 3 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Πέτρας: Οι τρεις καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές και τις μουσικές τους, πραγματοποιώντας μια σειρά συναυλιών, μαζί με τους συνεργάτες τους. Μία από αυτές είναι και η συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Πετρούπολης.
  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου, 5 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Πέτρας: Ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με τους μουσικούς του, θα πραγματοποιήσει συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πέτρας.
  • Nouvelle Vague, 6 Σεπτεμβρίου, Τεχνόπολις: Η εμφάνισή τους, το χειμώνα, σε μουσική σκηνή της Αθήνας, ώθησε τη γνωστή παριζιάνικη μπάντα Nouvelle Vague, σε μία ακόμη εμφάνιση στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Τεχνόπολις στο Γκάζι. Το συγκρότημα κατέκτησε τον κόσμο με τις μπόσα νόβα διασκευές κλασικών new wave και punk επιτυχιών.
  • Ελένη Τσαλιγοπούλου, 7 Σεπτεμβρίου, Άλσος Βεΐκου: Με καινούργια τραγούδια αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες από την καριέρα της, η Ελένη Τσαλιγοπούλου δίνει το πρώτο της φθινοπωρινό ραντεβού στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου, στο Γαλάτσι σε συναυλία που πραγματοποιείται στα πλαίσια του 9ου Φεστιβάλ Γαλατσίου.
  • Ελεωνόρα Ζουγανέλη, 7 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δίνει μια συναυλία στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο Βύρωνα, τη μοναδική συναυλία που θα φιλοξενήσει το Θέατρο Βράχων φέτος το καλοκαίρι. Το κοινό θ' απολαύσει τραγούδια από το δίσκο της «Έξοδος 2», τραγούδια από το πρώτο της προσωπικό album, αλλά και πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Στη σκηνή μαζί της θα ανέβουν οι φίλοι της Νατάσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης και Imam Baildi που θα τραγουδήσουν μαζί με την Ελεωνόρα.
  • Μιχάλης Χατζηγιάννης, 8 Σεπτεμβρίου, Λυκαβηττός: Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει προηγούμενες επιτυχίες του, αλλά και τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο.
  • Active Member, 10 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Πέτρας: O B.D.Foxmoor και η Sadahzinia μετά από αρκετό διάστημα θα πραγματοποιήσουν μία συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, για να παρουσιάσουν ένα τρίωρο πρόγραμμα με κομμάτια απ' όλη τη δισκογραφία τους, καινούρια και παλαιότερα καθώς και από τα προσωπικά τους project.
  • Πυξ Λαξ, 10 Σεπτεμβρίου, Terra Vibe Park: Στο πλαίσιο της πολυσυζητημένης περιοδείας τους, το αγαπημένο συγκρότημα θα εμφανιστεί και πάλι στην Αθήνα, αυτή τη φορά στο Terra Vibe Park, στη Μαλακάσα. Εκεί όπου τον Ιούνιο είχαν πραγματοποιήσει τη μυστική συναυλία- πρόβα, της περιοδείας τους, συναντώνται και πάλι για να τιμήσουν τη μνήμη του φίλου τους Μάνου Ξυδούς.
  • Canned Heat, 11 Σεπτεμβρίου, Gagarin 205: ένα σημαντικό όνομα του μπλουζ ροκ και boogie rock, οι Canned Heat επισκέπτονται την Αθήνα. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Down & Out. Από το 1965, όταν πρωτοξεκίνησαν από το Λος Άντζελες, μέχρι σήμερα, οι Canned Heat έχουν παίξει σε αμέτρητα φεστιβάλ, έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 20 άλμπουμ και έχουν συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους μουσικούς.
  • Σταύρος Ξαρχάκος, 11 Σεπτεμβρίου, Ηρώδειο: Ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος δίνει μία συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά της «Ένωσης μαζί για το παιδί». Ο ίδιος θα διευθύνει την 12μελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, με έργα των: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Σταύρου Ξαρχάκου, σε ποίηση των: Νίκου Γκάτσου, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα (σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Καζαντζάκη) κ.ά. Τα τραγούδια θα αποδώσουν τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες: Η Έλλη Πασπαλά, η Mάρθα Φριντζήλα και η Ηρώ Σαΐα.
  • Suede, 11 Σεπτεμβρίου, Entertainment Stage (Αθήνα). Το βρετανικό συγκρότημα που κυριάρχησε στα '90s έρχεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία. Οι τέσσερις δίσκοι τους που κυκλοφόρησαν την δεκαετία του 1990 έγιναν χρυσοί, ενώ καθε νέο σινγκλ τους έκανε επιτυχία: She's In Fashion, Trash, Beautiful Ones, Saturday Night, Animal Nitrate, So Young, Stay Together, We Are The Pigs, Lazy, Filmstar, New Generation είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια τους. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 2003. Πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να ενωθούν για να πραγματοποιήσουν μια συναυλία.
  • Βανέσα Μέι, 14 Σεπτεμβρίου, Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Η «βασίλισσα» του βιολιού σε ένα μοναδικό σόου κάτω από την Ακρόπολη. Η μουσικός θα ταξιδέψει το κοινό με Μπαχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι αλλά και τάνγκο, ινδική μουσική, ποπ τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Vangelis αλλά και σπουδαίες μπαλάντες.
  • Δήμητρα Γαλάνη και Vassilikos, 15 Σεπτεμβρίου, Βεάκειο Θέατρο (Πειραιάς): Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Vassilikos συναντιούνται στη σκηνή, σε μια συνάντηση που δεν αποτελεί συνάντηση δύο κόσμων ούτε δύο διαφορετικών γενεών, αλλά συνύπαρξη δύο ανθρώπων που μοιράζονται κοινή αισθητική γύρω από τη μουσική και κοινή αντίληψη για τη θέση τους σε αυτή.
  • Τάνια Τσανακλίδου, 15 Σεπτεμβρίου, Φεστιβάλ Ηλιούπολης: Στο κλείσιμο του Φεστιβάλ Ηλιούπολης, θα συμμετάσχει η γνωστή τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου, η οποία θα τραγουδήσει επιτυχίες του παρελθόντος, αλλά και τραγούδια από τον καινούριο της δίσκο.
  • Νίκος Πορτοκάλογλου, 19 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Παπάγου: Ο συνθέτης-τραγουδιστής προσκαλεί το κοινό στο Κηποθέατρο Παπάγου σε μια αποχαιρετιστήρια βραδιά, σε ένα τελευταίο «ζωντανό remix» Πρόκειται για την μουσική παράσταση που ταξίδεψε ολόκληρο τον χειμώνα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, παρουσιάστηκε στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία στον Ιανό και φιλοξενήθηκε για δύο βραδιές στο ατμοσφαιρικό Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τετάρτη 24/08/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:50 Τα παιδιά του Παραδείσου Πρίσμα+ Δράμα
22:00 Ανεξιχνίαστη ληστεία Star Δράμα
23:00 Στοιχειωμένο νερό Σπορ+ Ξένη ταινία
00:40 Εφιαλτική γνωριμία Σπορ+ Ξένη ταινία
01:45 Χαμένα όνειρα Alter Δράμα
01:45 Δεσμοί διαστροφής ΝΕΤ Θρίλερ
02:15 Red Star Ξένη ταινία
04:00 Ο Πύργος του τρόμου Star Ξένη ταινία