Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

First trailer for Slamdance winner WITHOUT

Star Trek fans meet your Star Trek girl !


The creepy teaser trailer for down the road movie


Τα Νέα - Σαββατοκύριακο 29/30-01-2011


Σειρά βιβλίων - " ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "

Αυτό το Σάββατο - " ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ "
του ΓΙΩΡΓΙΟΥ ΒΙΖΥΗΝΟΥ.

John Carpenter Adapting Horror Comic Book Series 'Darkchylde'


After dominating the horror genre back in the day with such classics as Halloween, The Thing and The Fog, director John Carpenter will next venture into comic books as a press release announced over the weekend that the filmmaker is set to adapt the 90's comic book series Darkchylde. Randy Queen's beloved comic follows a good-hearted southern teen Ariel Chylde who is cursed to become the creatures from her many recurring nightmares. Every time she transforms, the girl sheds her skin and a new nightmare emerges from her Id to act out her deepest, darkest impulses.



firstshowing.net

Full Trailer for AnnaSophia Robb's Surfer Flick 'Soul Surfer'

Trailer for RE-KILL from After Dark Originals

Ewan McGregor, Christopher Plummer in 'Beginners' Trailer

Casting Director Confirms Saoirse Ronan is Also Cast in 'The Hobbit'

Over the last few months, we've started to finally see casting come together on Peter Jackson's The Hobbit, his epic two-part adaptation of the seminal J.R.R. Tolkien classic. Another name to add to the growing list is Saoirse Ronan, the 16-year-old actress who starred in Jackson's The Lovely Bones, as well as Atonement, City of Ember, The Way Back and the upcoming Hanna. The news comes from IFTN (via ComingSoon) as they interviewed casting director Ros Hubbard, who worked on the LOTR and The Hobbit, and revealed that Ronan is joining. "Saoirse's family will go too, everyone is very close and very loving on those sorts of jobs."

http://www.firstshowing.net/2011/casting-director-confirms-saoirse-ronan-also-joining-the-hobbit/

Official Trailer for Indie Comedy 'Peep World' with Michael C. Hall

Hall Pass (2011)

Ποιοι έμειναν εκτός της κούρσας για τα Όσκαρ

«Δέκα είναι πάρα πολλές. Δεν θέλουμε να κλέψουμε κανενός άλλου». Κάπως έτσι υποδέχθηκε το τρομερό δίδυμο των αδελφών Κοέν την ανακοίνωση των δέκα υποψηφιοτήτων της ταινίας τους για βραβεία Όσκαρ. Είτε δίκαια, είτε άδικα, το Αληθινό Θράσος τους που αγνοήθηκε από πολλές ενώσεις κριτικών πήρε την εκδίκησή του, αφήνοντας «απ' έξω» από την κούρσα των Όσκαρ μια σειρά άλλων ταινιών.

Μία από τις απουσίες που συζητήθηκαν ήταν εκείνη του Κρίστοφερ Νόλαν στην κατηγορία της καλύτερης σκηνοθεσίας. Την ώρα που το Inception είναι υποψήφιο για οκτώ Όσκαρ -ανάμεσά τους καλύτερης ταινίας και καλύτερου σεναρίου- κι ενώ όλοι παραδέχονται ότι ο Κ.Νόλαν κατάφερε και χειρίστηκε εξαιρετικά καλά την πολυπλοκότητα του φιλμ, η Ακαδημία δεν του χάρισε την πολυπόθητη υποψηφιότητα (αντίστοιχα είχε αγνοηθεί και το 2009 για τον Σκοτεινό Ιππότη, μια από τις καλύτερες ταινίες εκείνης της χρονιάς).

Αντίστοιχα, ούτε ο πρωταγωνιστής του κατάφερε να είναι υποψήφιος για έναν ρόλο που είχε συζητηθεί από την αρχή της χρονιάς.

Αντίστοιχα «αγνοημένος» θεωρήθηκε ο Μαύρος Κύκνος του Ντάρεν Αρονόφσκι. Παρόλο που συγκέντρωσε υποψηφιότητες σε πέντε κατηγορίες -ανάμεσά τους της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και Α΄ γυναικείου ρόλου-, αγνοήθηκε σε κατηγορίες που αναμενόταν να είναι υποψήφια: για παράδειγμα σεναρίου, κουστουμιών και σκηνικών. Από την άλλη, ούτε η πολυσυζητημένη ερμηνεία της Μίλα Κούνις ήταν αρκετά καλή για την Ακαδημία Κινηματογράφου και Επιστημών.

Στην κατηγορία του Α΄Ανδρικού Ρόλου ο Χαβιέρ Μπαρδέμ μπήκε στην πεντάδα, αφήνοντας απ' έξω τον Μαρκ Γουόλμπεργκ για το The Fighter -που αρχικά είχε θεωρηθεί από τα φαβορί. Εκτός και ο Ράιαν Γκόσλινγκ του Blue Valentine, την ίδια ώρα η συμπρωταγωνίστριά του Μισέλ Γουίλιαμς είναι υποψήφια.

Τζον Χοκς και Τζέρεμι Ρένερ κατέκτησαν από μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Β΄ρόλου -ο πρώτος για το Winter's Bone και ο δεύτερος για το The Town-, αφήνοντας «εκτός» τον Άντριου Γκάρφιλντ του Social Network που αν και όχι ακριβώς «αδικημένος» -μιας και οι Χοκς και Ρένερ- είναι εξαιρετικοί, σίγουρα δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος.

Το The Town είχε, άλλωστε, θεωρηθεί όταν βγήκε ένα από τα φαβορί για τα Όσκαρ, όταν όμως ήρθε η ώρα των βραβείων, έδειξε ότι δεν έχει τις αναμενόμενες δυνάμεις. Παντελώς αγνοήθηκε και ο Αόρατος Συγγραφέας του Ρομάν Πολάνσκι.

Τα βλέμματα βέβαια δεν πέφτουν σε αυτούς που δεν είναι υποψήφιοι, αλλά σε αυτούς που είναι. Και, μάλιστα, συγκεκριμένα σε έναν: τον Banksy που με την υποψηφιότητα του Exit Through the Gift Shop, έχει κάνει όλο τον κόσμο να αναρωτιέται: θα εμφανιστεί άραγε στα βραβεία ο μυστηριώδης καλλιτέχνης ή θα σκαρφιστεί άλλο ένα τρικ για να είναι και -ταυτόχρονα- να μην είναι παρών;

Ο ίδιος εντείνει το μυστήριο με δηλώσεις του. «Δεν συμφωνώ με την ιδέα των βραβεύσεων, αλλά είμαι έτοιμος να κάνω μια εξαίρεση για εκείνες στις οποίες είμαι υποψήφιος. Την τελευταία φορά που ένας άνδρας βρέθηκε γυμνός και καλυμμένος με χρυσή μπογιά μέσα στο σπίτι μου, αυτός ήμουν εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε ανακοίνωση Τύπου, φυσικά.

Newsroom ΔΟΛ

Παρασκευή 28/01/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Το πράσινο μίλι Star Ξένη ταινία
22:00 Μάντεψε ποιος Alpha Ξένη ταινία
22:50 Κάποτε στο Μεξικό Mega Ξένη ταινία
23:15 Το χτύπημα της Μέδουσας Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:30 Οι καλύτεροι καιροί ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:50 Μανιφέστο Σινε+ Ξένη ταινία
00:45 Έγγαμος βίος Star Αισθηματική κομεντί
01:20 Κεντμα Σινε+ Ξένη ταινία
02:30 Το μπικίνι με το νούμερο 9 Star Κωμωδία
03:00 Η ιστορία του γιου μου Σινε+ Δράμα
04:30 Η εξαφάνιση της Τζένιφερ Σινε+ Δράμ

Το iPad από σήμερα και στην Ελλάδα

Ξεκινά σήμερα η διάθεση του iPad στην Ελλάδα από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Apple.

Η πολυαναμενόμενη ταμπλέτα της
Apple έρχεται στην χώρα μας με «καθυστέρηση» 10 μηνών, έχοντας ήδη πουλήσει 14 εκατομμύρια κομμάτια σε όλο τον κόσμο, από τον Απρίλιο του 2010 όταν και κυκλοφόρησε στην αγορά.

Οι εκδόσεις και οι τιμές

Το
iPad θα διατίθεται με πλήρη ελληνική υποστήριξη σε δύο εκδόσεις, καθεμιά από τις οποίες κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές χωρητικότητες:

- την έκδοση με Wi-Fi, η τιμή της οποίας κυμαίνεται από 529 έως 739 ευρώ (με ΦΠΑ)
- την έκδοση με Wi-Fi και 3G, η τιμή της οποίας κυμαίνεται από 639 έως 839 ευρώ (με ΦΠΑ).

Αναλυτικά, οι τιμές πώλησης της συσκευής:

Μοντέλα Wi-Fi
iPad 16GB - 529 ευρώ
iPad 32G - 639 ευρώ
iPad 64GB - 739 ευρώ

Μοντέλα Wi-Fi και 3G
iPad 16GB - 639 ευρώ
iPad 32GB - 739 ευρώ
iPad 64GB - 839 ευρώ

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Οι ταμπλέτες (tablet PC) είναι μικροί φορητοί υπολογιστές με οθόνη αφής. Το iPad είναι ο δημοφιλέστερος υπολογιστής tablet και αποτελεί μια πλατφόρμα οπτικοακουστικών μέσων, από την οποία ο χρήστης μπορεί να διαβάσει ηλεκτρονικά βιβλία και περιοδικά, να δει ταινίες, να ακούσει μουσική, να παίξει παιχνίδια και να πλοηγηθεί στον Παγκόσμιο Ιστό.

Το
iPad έχει οθόνη πολλαπλής αφής 9,7 ιντσών, πάχος 1,3 εκατοστά και βάρος 680 (ή 730, ανάλογα με την έκδοση) γραμμάρια, ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως και 10 ώρες.

Τα σημεία πώλησης

Το δημοφιλές
tablet PC διατίθεται από την iSquare, τον επίσημο διανομέα των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε 45 καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και τα σημεία πώλησής του μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της iSquare
.

Στο μεταξύ, η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει -αρχικά στις Η.Π.Α.- την δεύτερη έκδοση του iPad, το αργότερο έως τον Ιούνιο.

tanea