Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Και οι 5 κυκλοι του Lost σε 8.15 λεπτά !!!

Εθνος - Σάββατο 23/01/2010

ΤΑ ΝΕΑ - Σάββατο 23/01/2010

Καθημερινή - Σάββατο 23/01/2010


«Yellow Submarine», τρισδιάστατο ριμέικ σε δύο χρόνια

Περισσότερα από σαράντα χρόνια από την πρώτη του προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες, το «Yellow Submarine» των Beatles, ετοιμάζεται για μια νέα τρισδιάστατη κινηματογραφική πορεία με ένα ριμέικ, που θα βγει στις αίθουσες σε δύο χρόνια.

Οπως ανακοινώθηκε από την Ντίσνεϊ, το στούντιο θα κάνει την παραγωγή σε μια νέα ταινία βασισμένη στην κινηματογραφική επιτυχία του 1968. Το ριμέικ θα σκηνοθετήσει ο Ρόμπερτ Ζεμέκις, ο οποίος έγραψε και το σενάριο.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης επέλεξε μια ομάδα άγνωστων στο ευρύ κοινό Βρετανών ηθοποιών, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία που θα γυριστεί με τη μέθοδο του performance capture. Την ίδια μέθοδο έχει χρησιμοποιήσει ο Ζεμέκις στο «Πολικό εξπρές», τον «Beowulf» και την πρόσφατη «Χριστουγεννιάτικη ιστορία».

Είναι άγνωστο ακόμη αν ο Ζεμέκις θα ακολουθήσει την ίδια ψυχεδελική αισθητική που είχε η ταινία του '68, η οποία είχε σημειώσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Η νέα ταινία, πάντως, θα έχει έντονο το βρετανικό χρώμα και η έξοδός της στις αίθουσες προγραμματίζεται να συμπέσει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Την πρωτότυπη ταινία είχε σκηνοθετήσει ο Τζορτζ Ντάνινγκ, ενώ τα τέσσερα μέλη των Beatles εμφανίζονται μόνο σε μια σκηνή που προστέθηκε μετά το τέλος των γυρισμάτων, η οποία γυρίστηκε αφού το συγκρότημα είχε γυρίσει από το ταξίδι του στην Ινδία.

Στο «Yellow Submarine» ακούγονται μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια των Beatles εκείνης της περιόδου. Ανάμεσά τους, εκτός από το ομώνυμο, είναι τα «Eleanor Rigby», «Love you to», «All together now», «Lucy in the sky with diamonds», «Sgt. Pepper's lonely hearts club band» και «All you need is love». Η ταινία κυκλοφόρησε και πάλι στις αίθουσες το 1999 έπειτα από ψηφιακή επεξεργασία της εικόνας και του ήχου της.

Καθημερινη


Το Χόλιγουντ... μετακομίζει στην Ελλάδα

Ο πολύ καλός φίλος της βραβευμένης με Οσκαρ super star Νικόλ Κίντμαν σκοπεύει να ενταχθεί στο...δημοτολόγιό μας φτιάχνοντας το δικό της «παλατάκι» σε νησί του Αργοσαρωνικού), ο Μαρκ Γουόλμπερ, μεγαλοπαραγωγός της Warner, έρχεται σύντομα στην Ελλάδα έχοντας στο χαρτοφυλάκιό του μία απίστευτη πρόταση.

Η Warner ενδιαφέρεται να επενδύσει στη χώρα μας. Η πρόταση αφορά στούντιο χολιγουντιανών παραγωγών, αλλά και σχολή κινηματογράφου, οι σπουδαστές της οποίας θα συμμετέχουν σε διεθνείς παραγωγές! Στις προτεραιότητες του Γουόλμπερ είναι ραντεβού με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο προκειμένου να του αναπτύξει τα σχέδιά του και το χρονοδιάγραμμα που θέτει ο ίδιος, αλλά και να συζητηθούν βασικές λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας.

Η Ελλάδα αποτελεί προτεραιότητα στα πλάνα του λόγω της μεγάλης αγάπης που τρέφει για την Ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας, το απέραντο γαλάζιο και φυσικά το τουριστικό ενδιαφέρον. Συζητήσεις αναμένονται και με τους αντίστοιχους υπουργούς Κύπρου και Ρουμανίας.

troktiko

The "Big Wall" Project

The "Big Wall" Project from Taras Lesko on Vimeo.

HBO - World War II Miniseries THE PACIFIC !!


The epic ten-part miniseries event THE PACIFIC, based on the true stories of World War II Marines, debuts with Part One on SUNDAY, MARCH 14 (9:00-10:00 p.m. ET/PT), followed by other parts debuting on consecutive Sundays at the same time through May 16.

Why Did I Get Married Too (2010)



imdb

The Twilight Saga: New Moon Hits DVD and Blu-ray March 20 ,2010

'The Red Baron' Official Trailer

Daybreakers (2010)

H Patricia Kaas στην Αθήνα !

Μια μοναδική μουσική παράσταση με τον τίτλο "Kabaret" θα παρουσιάσει η ντίβα της γαλλικής μουσικής σκηνής Patricia Kaas, στις 6 Φεβρουαρίου, στο θέατρο Badminton.
Cabaret με «k», σημαίνει καμπαρέ α-λα-Patricia Kaas και η αισθαντική ερμηνεύτρια θα μεταφέρει στη σκηνή όλη τη μαγεία της εποχής του μεσοπολέμου.

Η μοναδική αυτή παραγωγή δεν είναι ένα ακόμη σόου σε περιοδεία. Είναι ένας ιδιαίτερος φόρος τιμής στη δεκαετία του ’30, στην αίσθηση της μουσικής του Kurt Weil, μια ωδή στις κορυφαίες ντίβες Garbo, Suzy Solidor, Martha Graham κ.ά.
Η φωνή της Patricia Kaas, άλλωστε, διαθέτει την ποιότητα εκείνης της εποχής και η ερμηνευτική της δεινότητα σφραγίζει την όλη της εμφάνιση με τον αέρα της μεγάλης σταρ.
Το ταλέντο της φάνηκε από τα οκτώ της χρόνια όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή, κατακτώντας τον τίτλο παιδί-θαύμα, με τις ιδιαίτερες φωνητικές της δυνατότητες.
Η μεγάλη αγάπη του κοινού της χάρισε διεθνή καριέρα, πράγμα που επιβεβαιώνουν οι πωλήσεις 16 εκατομμυρίων albums παγκοσμίως!
Συνολικά 23 τραγούδια απαρτίζουν την μουσική παράσταση “Kabaret”, που ξεκίνησε φέτος διεθνή περιοδεία.

Ο σχεδιασμός του σκηνικού έγινε από τον Christophe Martin, συνεργάτη επίσης του Bob Wilson και του Fondation Pierre Bergé.
Η χορογραφία είναι του Régis Obadia, ενός από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους χορογράφους.
Η παρουσία της Μόδας αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς στο ύφος της παράστασης. Ο Alber Elbaz «έντυσε» το “Kabaret” με μοναδικό στυλ, που αποπνέει την κομψότητα της δεκαετίας 1920-1930, χρησιμοποιώντας ιδανικά τα νεωτεριστικά στοιχεία.
Τα κοστούμια είναι του Οίκου Lanvin.

Προπώληση εισιτηρίων:
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου:
Στα ταμεία του Θεάτρου Μπάντμιντον(τηλ. 210 88 40 600)
Στα καταστήματα Public και Fnac
Στο site www.ticketnet.gr (με πιστωτική κάρτα)
Τιμές εισιτηρίων: 30, 40, 50, 65, 80 €

Η παράσταση έχει την υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα καθώς και του Γαλλικού Ινστιτούτου.

www.patriciakaas.net
www.myspace.com/patriciakaas
www.facebook.com/kaas.patricia

Σάββατο 16/1/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Ντιούκς Star Ξένη ταινία
21:00 Μια Ελληνίδα στο χαρέμι Alpha Κωμωδία
21:50 Η δομή του κρυστάλλου Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Κάψα και σκόνη Κανάλι της Βουλής Αισθηματική
22:15 Αρκετά! Mega Ξένη ταινία
22:30 Περιπολία Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Τυφλά να χει ο Μάρλον Μπράντο ΕΤ3 Κωμωδία
23:15 Απρόσμενο φορτίο Alpha Ξένη ταινία
23:15 Παιχνίδια Ενηλίκων Σινε+ Ξένη ταινία
23:15 Παντρεμένος με τη Μαφία Star Ξένη ταινία
00:30 Το αλικο γράμμα ΕΤ3 Δράμα
01:30 Πάθος και προδοσία Star Δράμα
01:45 Έχει χάσει....τα μυαλά τους Mega Κωμωδία
02:00 Αδίστακτος δολοφόνος Alter Θρίλερ
03:45 Η επόμενη μέρα Σινε+ Ξένη ταινία