Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 15/07/2012


«Έφυγε» ο βραβευμένος ηθοποιός Έρνεστ Μπόργκνιν

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Έρνεστ Μπόργκνιν πέθανε σε ηλικία 95 ετών σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.


Ο Μπόργκνιν κέρδισε το Όσκαρ για την ερμηνεία του ως ένας ευαίσθητος χαρακτήρας στην ταινία Marty.το 1955 παρότι η φυσική του εμφάνιση παρέπεμπε σε ρόλους «άγριου τύπου» όπως αυτόν στην ταινία The Wild Bunch.


Ο ηθοποιός πέθανε στο νοσοκομείο Cedars-Sinai Medical Center του Λος Άντζελες, όπου είχε μεταβεί ανέφερε ο εκπρόσωπος του.

Καθημερινή - Κυριακή 15/07/2012

STING «THE SOUL CAGES»

Τo 1991, το 3ο solo studio album του Sting ήταν το No. 1 album στην Αγγλία, απ’ όπου ξεχώρισαν 4 μεγάλες επιτυχίες: “All This Time”, “Mad About You”, “Why Should I Cry For You” και “The Soul Cages”.

Το τελευταίο τραγούδι απέσπασε το 1992, Grammy Award for Best Rock Song. Το The Soul Cages χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς ως album σκοτεινό, εσωτερικό, γοτθικό σχεδόν. Η υποδοχή του κοινού όμως τους ξάφνιασε. Η θνητότητα, η απώλεια και πάνω από όλα η σχέση πατέρα και γιού (ο δίσκος βγήκε αμέσως μετά το θάνατο του πατέρα του Sting) ήταν θέματα που διακίνησαν το κοινό, επιτρέποντάς του να ταυτιστεί με την ανθρώπινη πλευρά του Sting.

 Εδώ το πατρικό βλέμμα «βαραίνει» τον σαραντάχρονο καλλιτέχνη που ζητούσε πάντα την επιβεβαίωση του πατέρα και που έγινε μουσικός για να απομακρυνθεί από αυτόν. Ο δίσκος στο μεγαλύτερο του μέρος αυτοβιογραφικός, ανέδειξε ένα από τα πολλά πρόσωπα του Sting «αυτό που δεν έχει ούτε μια άσπρη τρίχα στην ψυχή του» και έβγαλε τις αλήθειες στο φως.

Το video του επίσημου κομματιού των Ολυμπιακών Αγώνων

Δευτέρα 09/07/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Ο Ρωμαίος πρέπει να πεθάνει Star Ξένη ταινία
22:00 Ο χασάπης ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:45 Μικροφίλμ: οι TAINIEΣ ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 An American crime ΝΕΤ Θρίλερ
02:30 Η διπλή ζωή του άντρα μου Star Δράμα
04:00 Μικροφίλμ: οι TAINIEΣ ΕΤ1 Ξένη ταινία

Έθνος - Δευτέρα με Παρασκευή


Real News - Κυριακή 15/07/2012