Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Rambo Επιστρέφει...

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε επαναφέρει στην μεγάλη οθόνη τον Τζον Ράμπο, στην ταινία "RAMBO V: The Savage Hunt". Ο θρυλικός ήρωας επιστρέφει στην πιο επικίνδυνη αποστολή που έχει αναλάβει ποτέ.

Μια σειρά από γενετικά πειράματα έχουν οδηγήσει στη δημιουργία ενός αιμοβόρου ανθρωπόμορφου κτήνους, το οποίο προκαλεί τον τρόμο στον Αρκτικό Κύκλο.

Το κτήνος κατέχει το πολυμήχανο μυαλό ανθρώπου, τα βίαια ένστικτα κυνηγού και μια πρωτόγονη δύναμη. Έχοντας εξοντώσει μια στρατιωτική ομάδα επίλεκτων και έχοντας καταστρέψει ένα μυστικό εργαστήριο ερευνών, το κτήνος κατευθύνεται νότια προς τον πολιτισμό.

Ο στρατός στρέφεται στον Τζον Ράμπο για να εντοπίσει το κτήνος και να το σκοτώσει πριν να είναι πολύ αργά. Ο Ράμπο όμως θα ανακαλύψει πως ο νέος του εχθρός δε φαίνεται να έχει κανένα τρωτό σημείο...

Sade - Nεο cd με .... ελληνικό ενδιαφέρον


"Στη Κεφαλονιά ,σε βίλα στη Λειβαθώ, έκανε τις διακοπές της η διάσημη τραγουδίστρια Sade,

Η Νιγηριανής καταγωγής Sade, μεγάλωσε και ζει στο Λονδίνο όπου από το 1980 κάνει καριέρα στο τραγούδι.

Πραγματική... «φωνάρα» έχει συνεργαστεί με τους Ray Charles, Nina Simone, Al Green, Aretha Franklin και Billie Holliday.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Diamond Life» ήταν για τέσσερα χρόνια στα Top 10 της Βρετανικής δισκογραφίας. Το 1985 την αποθεώνει και το Αμερικάνικο κοινό ανεβάζοντάς την στη κορυφή με το album "The Sweetest Taboo".

H Sade ήταν στη κορυφή τις χρυσές εποχές του ραδιοφώνου στη δεκαετία του 1980, και η αγαπημένη τραγουδίστρια των πιο μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών του κόσμου.

Η μοναδική Sade ήρθε στο νησί μας για να εμπνευστεί τα νέα της τραγούδια. Έμεινε περίπου δέκα ημέρες , σε απόλυτη χαλάρωση, ακούγοντας μουσική και γράφοντας στίχους.

Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε το νέο της album που θα έχει θέμα από τη Κεφαλονιά!!"

The Lovely Bones (2009)

Premiere Date : 11/12/2009

Cloverfield 2 (2009)

Kong : King of the Scull Island (2011)

Outpost 2 : Black Sun (2010)

Hisss (2009) Trailer



A jennifer lynch film

Trick ‘r Treat (2009) Trailer

Πετάξτε στα σύννεφα !

http://www.electricoyster.com/electric3d/index.html

Μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω στην οθόνη (πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά) και πετάξτε.....

Οι Beatles παραμένουν «αθάνατοι» και επιστρέφουν ψηφιακά επεξεργασμένοι

Η «Επανάσταση 9», το κομμάτι των θρυλικών Σκαθαριών, θα βρει στις 9/9/2009 την επιβεβαίωση της: Την Τετάρτη βγαίνει στην κυκλοφορία μεγάλο μέρος της δισκογραφίας των Beatles ψηφιακά επεξεργασμένο, αλλά και σχετικό βιντεοπαιχνίδι.

Τα εναπομείνοντα μέλη των Beatles υπόσχονται ότι η έκδοση που θα βγει στην αγορά προσφέρει την πιο πιστή αναπαραγωγή του πώς ακουγόταν το συγκρότημα μέσα στον στούντιο.

Η Τετάρτη είναι μεγάλη ημέρα για το συγκρότημα και για έναν άλλο λόγο: Στην κυκλοφορία βγαίνει και το «The Beatles: Rock Band», βιντεοπαιχνίδι της Harmonix, που πατάει πάνω στη φόρμα του προηγούμενου παιχνιδιού Rock Band, και θα δίνει την εικονική ευκαιρία στους παίκτες να σταθούν στη σκηνή δίπλα σε ιστορικές συναυλίες του συγκροτήματος.

Η Apple, τέλος, έχει ανακοινώσει ότι πρόκειται να κάνει την Τετάρτη μία «μουσικού θέματος» ανακοίνωση, και πολλοί υποψιάζονται ότι θα έχει να κάνει με τους Beatles, που δεν είχαν μπει ποτέ ούτε στο iTunes της Apple.

O μύθος των Beatles, μισό αιώνα μετά την εμφάνισή τους στο μουσικό στερέωμα και με εδώ και 29 χρόνια νεκρό τον Τζον Λένον, φαίνεται ότι έχει περάσει στην αθανασία. Ενδεικτικά, έρευνα της Pew Research βρίσκει τους Beatles να αρέσουν στο 81% του κοινού ηλικίας 16-29 και μόλις 4% να μην τους έχει ακούσει, σύμφωνα με το CNN.

Οι σημερινοί Radiohead, συγκριτικά, συγκεντρώνουν μόλις 39% «θετικών απόψεων», ενώ το 45% του ίδιου κοινού δεν τους έχει ακούσει.

Δευτέρα 7/9/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

22:00 Καρκαλού Κανάλι της Βουλής Δράμα
22:00 Ο Σπαρτιάτης Star Ξένη ταινία
23:00 Το μεγάλο κανόνι ΕΤ3 Κοινωνική
23:00 Ξενή ταινία Alter Αισθηματική
23:30 Στο βασίλειο του Kingdom Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:00 Ανέμελοι και ωραίοι Alter Ξένη ταινία
00:00 Οι πέντε αισθήσεις Σινε+ Δράμα
00:30 Μια διαφορετική κοπέλα ΕΤ3 Δράμα
01:00 Ανέμελοι και ωραίοι Alter Κωμωδία
02:15 Μπρουνετι: αθώοι από κούνια Alter Αστυνομική
02:15 Το κτήνος Star Θρίλερ
04:10 Ο δικός της Πρίγκιπας Σινε+ Αισθηματική
04:30 Ο χρυσός αιώνας του Χόλιγουντ 3 Star Μιούζικαλ