Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Exorcismus (2010)


A Horrible Way To Die (2010)

The Town (2010)

1st Clip From Resident Evil: Afterlife

Never Let Me Go (2010)



Titanic 2 (2010)






On the 100th anniversary of the original voyage, a modern luxury liner christened “Titanic 2,” follows the path of its namesake. But when a tsunami hurls an ice berg into the new ship’s path, the passengers and crew must fight to avoid a similar fate.

"A Serbian Film" (aka "Srpski Film") Official Redband Movie Trailer

Φεστιβάλ Μεσογειακού Ντοκιμαντέρ στο Λαύριο

Ταινίες από όλη τη Μεσόγειο φιλοξενεί το 13ο Φεστιβάλ Μεσογειακού Ντοκιμαντέρ που θα γίνει στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου από τις 27 έως τις 30 Αυγούστου. Φέτος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα προβληθούν και ντοκιμαντέρ από το Φεστιβάλ Punto di Vista της Σαρδηνίας.

Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει συνολικά 31 ταινίες από Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Κροατία, Κύπρο, Τουρκία και Ελλάδα, αλλά και εικαστικά και μουσικά δρώμενα.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, το Φεστιβάλ Μεσογειακού Ντοκιμαντέρ φιλοξενεί εκτός από ταινίες που βραβεύτηκαν, ταινίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο προγραμμάτων νέων κινηματογραφιστών, ταινίες σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Punto di vista της Σαρδηνίας καθώς και δημιουργούς με ιδιαίτερη σκηνοθετική γραφή. Επίσης θα γίνει ειδικό αφιέρωμα στον Τάκη Παπαγιαννίδη με τρεις ταινίες του, από το 1977 μέχρι την πιο πρόσφατή του, το 2009.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον φέτος έχουν και τα δύο ντοκιμαντέρ του Ανδρέα Θωμόπουλου που καταγράφουν τις προσπάθειες των Γιατρών του Κόσμου σε Αϊτή και Γάζα καθώς και το ντοκιμαντέρ του Χρήστου Ακρίδα για τον αρχαιολογικό χώρο του Οβριόκαστρου Κερατέας που απειλείται από την επικείμενη δημιουργία χωματερής (ΧΥΤΑ).

Εκτός από τις ταινίες που θα προβληθούν το Φεστιβάλ φιλοξενεί και τις παράλληλες εκδηλώσεις:

Το CAFÉ AMAN του Κώστα Φέρρη, στη μουσική παράσταση «ΟΝΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΣ», την Παρασκευή 27 Αυγούστου, στις 21:00

Έκθεση Ζωγραφικής της Γκαίη Αγγελή με τον τίτλο «ΜΕΤΑ-ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΜΕΤΑ-ΠΛΑΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΣΕΙΣ», στον εκθεσιακό χώρο του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου.

Πρόγραμμα προβολών

Τζένιφερ Ανιστον και Κόρτνεϊ Κοξ ξανά μαζί στη μικρή οθόνη


Τζένιφερ Ανιστον και Κόρτνεϊ Κοξ, φίλες και πρώην πρωταγωνίστριες στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» πρόκειται να ξανασυνεργαστούν -αυτή τη φορά στο σίριαλ Cougar Town.

Η Ανιστον θα εμφανιστεί στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς, στην οποία η Κοξ υποδύεται μία υπερσεξουαλική γυναίκα που επιλέγει νεαρούς εραστές.

«Η Τζένιφερ θα υποδυθεί την ψυχολόγο της Κόρτνι, ονόματι Μπόνι» δήλωσε ο υπεύθυνος της παραγωγής της σειράς Μπιλ Λόρενς, στο Entertainment Weekly, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι η Ανιστον θα συνεχίσει να εμφανίζεται ως γκεστ σταρ στη σειρά.

Newsroom ΔΟΛ

Στα σκαριά η πρώτη συνεργασία Μπούλοκ-Χανκς


Η Σάντρα Μπούλοκ θα συνεργαστεί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη με τον Τομ Χανκς, με τον οποίο θα συμπρωταγωνιστεί στην ταινία «Extremely Loud and Incredibly Close».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Variety, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Στίβεν Ντάλντρι («Σφραγισμένα Χείλη»).

Αφηγείται την ιστορία ενός εννιάχρονου αγοριού, το οποίο αποφασίζει να ανακαλύψει ένα μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του, ο οποίος σκοτώθηκε στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το Variety, οι δύο διάσημοι πρωταγωνιστές θα υποδύονται τους γονείς του αγοριού.

Newsroom ΔΟΛ

Εθνος - Σάββατο 28/08/2010


Winter's Bone (2010)

Stone (2010)



The Walking Dead (2010)

Judge Dredd fan film looks a hell of a lot better then that Hollywood one

Finland has a PRIEST OF EVIL (HARJUNPÄÄ JA PAHAN PAPPI)

Trailer for the first in A.D. Calvo's gothic mental illness trilogy THE MELANCHOLY FANTASTIC

International Trailer for Red

Trailer Debut for Crazy TIFF Midnight Film 'Red Nights'

1st Funky Trailer for Danny Boyle's 127 Hours

Mesrine AKA Instinct de mort, L' (2008)

Amador (2010)

Max Schmeling (2010)

Η Τοshiba «έτοιμη να λανσάρει 3D τηλεοράσεις χωρίς ειδικά γυαλιά»


Τόκιο, Ιαπωνία

Η Toshiba θα παρουσιάσει εντός του 2010 τις πρώτες τηλεοράσεις τρισδιάστατης προβολής που δεν απαιτούν τη χρήση ειδικών γυαλιών, αναφέρει την Τρίτη ο ιαπωνικός Τύπος, αν και η εταιρεία αρνείται να σχολιάσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Yomiuri Shimbun του Τόκιο, η Toshiba θα λανσάρει πριν από τα φετινά Χριστούγεννα τρία μοντέλα με τιμές αρκετών χιλιάδων δολαρίων.

Ο ιαπωνικός γίγαντας των ηλεκτρονικών φέρεται να έχει αναπτύξει ένα σύστημα που προβάλλει ελαφρώς διαφορετικές εικόνες σε κάθε μάτι ώστε να δημιουργεί την ψευδαίσθηση του βάθους χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

«Οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν εικόνες σε τρεις διαστάσεις από διάφορες γωνίες χωρίς να κουράζονται» γράφει η εφημερίδα όπως αναμεταδίδει το AFP.

Πολλοί καταναλωτές φέρονται να παραπονιούνται ότι τους ενοχλούν τα ειδικά γυαλιά που απαιτούν τα σημερινά μοντέλα, των οποίων οι πωλήσεις είναι χαμηλότερες από ό,τι ήλπιζαν οι κατασκευαστές.

«Δεν είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε ανακοίνωση» σχολίασε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Newsroom ΔΟΛ

Τετάρτη - 25/08/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Τρείς λαλούν... και δυο χορεύουν Star Ξένη ταινία
21:05 Μίμης ο σιδεράς Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Αν έχεις τύχη ΕΤ3 Κωμωδία
00:00 Το πέρασμά της Κασσάνδρας Σινε+ Ξένη ταινία
02:10 Τρομοκρατικό χτύπημα Σινε+ Περιπέτεια
02:30 Στα νύχια του τίγρη Alter Ξένη ταινία
02:45 Νότες στοργής Star Δράμα
03:45 Not of this earth Σινε+ Ξένη ταινία
04:15 Αλτσίντε ντε γκάσπερι Alter Δράμα