Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

SOURCE CODE Movie Clip

URBAN EXPLORER Trailer

ISOLATION Promo Trailer

Thor (2011)

Θορ, ο δυνατός, όμορφος, αλλά αλαζόνας υπερόπτης Βίκινγκ, ένας ακόμα ήρωας της Marvel (επιρροές φυσικά από την ανάλογη μυθολογία), με το χαρακτηριστικά ογκώδες σφυρί, εξορίζεται από τον πατέρα (Anthony Hopkins) του Οντίν στη Γη, όπου, χωρίς μνήμη του μεγαλείου του, αναγκάζεται να μάθει να ζει με τους ανθρώπους. Εκεί γνωρίζεται με μια όμορφη επιστήμονα (Natalie Portman), την οποία και ερωτεύεται παράφορα, ενώ παράλληλα, μαθαίνει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για το καλό των θνητών, ώσπου έρχεται αντιμέτωπος με τους πλέον επικίνδυνους εχθρούς που επιστρατεύουν τις σκοτεινές δυνάμεις του Όσκαρ για να κυριαρχήσουν στη Γη.

H πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου 2011.

Battle: Los Angeles (2011)

Την νύχτα της 24/25 Φεβρουαρίου 1942 το Λος Άντζελες έζησε ένα πολύ περίεργο περιστατικό. Κάτι στον ουρανό προκάλεσε την υστερία και τον πανικό με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα γενικευμένο μπλακ-αουτ, που συνοδεύτηκε από ένα μπαράζ ισχυρών αντιαεροπορικών πυρών. Οι σειρήνες του συναγερμού. Η κατάσταση συναγερμού έληξε με το ξημέρωμα αλλά εξήγηση δεν δόθηκε για το τι έγινε.

Τη σύγχυση προσπάθησε να την περιορίσει ο Γραμματέας του Ναυτικού (Secretary of the Navy) Frank Knox ο οποίος μίλησε για λανθασμένο συναγερμό, προϊόν του πολέμου νεύρων μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών. Το κακό όμως ήδη είχε γίνει. Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν και η απάντηση που δόθηκε, περί μπαλονιών , δεν έπεισε τους πιο δύσπιστους ή καχύποπτους. Το περιστατικό φυσικά δεν ξεχάστηκε από τους UFOλόγους ή τους λάτρεις των θεωριών συνομωσίας και έμεινε γνωστό στην ιστορία των ΗΠΑ ως «Η Μάχη του Λος Άντζελες» (Battle of Los Angeles).

Με βασική λοιπόν πηγή έμπνευσης το ανωτέρω περιστατικό και σε συνδυασμό με ορισμένα ακόμη μεταγενέστερα, οι σεναριογράφοι της ταινίας στήνουν το story που δεν είναι τίποτα άλλο φυσικά από την Εξωγήινη Εισβολή. Tο Battle: Los Angeles, or World Invasion: Battle LA θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες την 11.3.2011 με σκηνοθέτη τον Jonathan Liebesman, και πρωταγωνιστές τους Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Michael Pena. (Προβολή στην Ελλάδα: 24.3.2011).

Limitless (2011)


Η ζωή ενός συγγραφέα (Bradley Cooper) αλλάζει δραματικά όταν δοκιμάζει ένα top-secret χάπι, το MDT-48, που του επιτρέπει να χρησιμοποιεί το 100% του εγκεφάλου του και να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει τις φοβερές παρενέργειές του καθώς οι ενισχυμένες ικανότητές του θα προσελκύσουν σκοτεινές δυνάμεις που θα απειλήσουν την καινούρια του ζωή.

Το «Limitless» είναι ένα θρίλερ αγωνίας υπό την εποπτεία του σκηνοθέτη Neil Burger («The Illusionist») η οποία φαίνεται ενδιαφέρουσα τόσο για το σενάριο όσο και για το cast της. Στο εξαιρετικό cast συμμετέχουν οι Bradley Cooper («The Hangover»), Robert De Niro και Abbie Cornish στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, Anna Friel και Daniel Richards.

Acer Iconia Tab W500

Είναι ταμπλέτα με οθόνη 10,1 ίντσες η οποία όταν «κολλήσει» στο dock πληκτρολόγιο μετατρέπεται σ’ έvα υπέροχο laptop.

Πρόκειται για την Acer Ιconia Τab W500 που είναι αφής, βασίζεται σταWindows 7 και στο επεξεργαστή AMD C-50 που υποστηρίζεται από τη κάρτα γραφικών AMD Radeon HD6250.

H ουσία πίσω από το Tab W500 της Acer είναι ο τρόπος που μετασχηματίζεται από ταμπλέτα σε laptop και φυσικά η ισχύς της, σε σχέση με τις Andoid ταμπλέτες. Ο εξοπλισμός της είναι επίσης βαρύς: Έχουμε Wi-Fi, 3G, Bluetooth 3.0, κάμερα 1,3Mpixels και έξοδο HDMI.

Yπάρχει οδηγός SSD χωρητικότητας 32GB, οθόνη αφής capacitive 10,1 ιντσών ανάλυσης 1280x800 pixels τεχνολογίας LCD με LED οπίσθιο φωτισμό και ήχος Dolby Advanced Audio v2.0.

Το βάρος της ταμπλέτας είναι 970 γραμμάρια που γίνεται 1.580 γραμμάρια με το dock. Η μπαταρία αντέχει 6 ώρες για πλοήγηση στο internet και 4 ώρες για ταινίες HD.

H τιμή της αναμένεται στα 599 ευρώ και ακόμη χαμηλότερα.

http://www.fullhd.gr/news/mobile/tablet-pc/6838-acer-iconia-tab-w500-.html


Κυκλοφορίες Bluray - 28/02/2011

A Stanley Kubrick Limited Edition Collection Bluray


Girl Walks Into a Bar (2011) Trailer

New promo trailer for Steven Spielberg's alien invasion TV series Falling Skies.

We Are What we Are (2011) Trailer

We Are What we Are (2011) Poster

Official Trailer for Sci-Fi Horror Film 'Apollo 18'

Red Band Trailer for Farrelly Brothers' 'Hall Pass'


Battle: Los Angeles (2011)

That's What I Am (2011)

Το HQME υπόσχεται τη λύση στο περιορισμένο bandwidth

Η Sandisk σε συνεργασία με άλλες μεγάλες εταιρείες δημιούργησε ένα νέο working group, το HQME, με στόχο τη βελτίωση του τρόπου «κατεβάσματος» video και ήχου, ώστε να «προβλέπει» τι θέλει ο χρήστης.

Αρχικά, το HQME δεν φαίνεται τόσο σημαντικό: πρόκειται για μια συμμαχία της Sandisk με άλλες εταιρείες, για την επίτευξη ενός κοινού στόχου: της βελτίωσης του τρόπου υλοποίησης του buffering – με άλλα λόγια, του «κατεβάσματος» τμημάτων video, ήχου αλλά και εφαρμογών, προ της χρήσης τους, για να είναι ομαλότερο το αποτέλεσμα κατά τη χρήση τους. Μάλλον… ακούγεται κάπως μπλεγμένο, αλλά στην πράξη σημαίνει το εξής: έστω πως ένας χρήστης βλέπει μια σειρά από πέντε video online. Αν δει τα πρώτα τέσσερα, το πιθανότερο είναι πως θα θέλει να δει και το πέμπτο. Με τη σημερινή τεχνολογία, όπως είδε τα τέσσερα πρώτα, έτσι όταν επιχειρούσε να δει και το πέμπτο «θα ξεκινούσε η μεταφορά του». Η όλη εμπειρία του, όμως, θεωρητικά θα μπορούσε να είναι καλύτερη αν ένα «έξυπνο» σύστημα buffering αναγνώριζε πως «αφού είδε τα τέσσερα πρώτα, πιθανότατα θα θέλει να δει και το πέμπτο» και φρόντιζε να αρχίσει η μεταφορά του… πριν καν ο ίδιος το ζητήσει (!), ώστε «να τον περιμένει στη συσκευή του» όταν ο ίδιος επιχειρήσει να το δει.

Θεωρητικά, πάντα, μια τέτοια προσέγγιση θα μπορεί και να βελτιώσει την «τελική εμπειρία χρήσης» των «δικτυωμένων» συσκευών και υπολογιστών, αλλά και να «απαλύνει το φόρτο» στα υπάρχοντα δίκτυα: video, μουσική και δεδομένα θα μπορούν να μεταφέρονται αυτόματα στις συσκευές των χρηστών που θα τα ήθελαν, δίχως οι ίδιοι να χρειάζεται να… κουνήσουν το δάχτυλο τους. Και αφού θα γίνεται έξυπνη κατανομή των μεταφορών τους, οι οποίες θα ολοκληρώνονται αυτόματα, θα μειώνεται δραματικά το πρόβλημα των «παγωμάτων» και των χαμηλών ταχυτήτων κατά τη σημερινή μεταφορά τους σε-πραγματικό-χρόνο.

Η πρόταση της HQME, το P2200 standard, βασίζεται στην ίδια λογική με το λογισμικό πρόβλεψης που συναντάται σε online καταστήματα όπως το Amazon.com. Και, παρά τα όποια περιστασιακά προβλήματα στις… προβλέψεις τους, τα τελικά αποτελέσματα τέτοιων λύσεων συνήθως είναι θετικά για την πλειοψηφία των χρηστών. Πρακτικά, το «να κατεβάζει δεδομένα που δεν έχει όντως ζητήσει ο χρήστης, αυτόματα, μια συσκευή» θα μπορούσε να έχει αρνητικά αποτελέσματα – ειδικά στη σημερινή εποχή των φορητών συσκευών και του σχετικά ακριβά κοστολογημένου mobile Internet. Τη στιγμή που ο ίδιος ο χρήστης πληρώνει για τη σύνδεση της συσκευής του, με ποιο δικαίωμα θα μπορούσαν να τη χρησιμοποιούν –και, άρα, το αντίστοιχο του «να τον χρεώνουν»- άλλοι επειδή «εκτίμησαν πως θα ενδιαφερόταν για ένα video, τραγούδι, πρόγραμμα ή παιχνίδι»; Προβληματισμοί όπως αυτός έχουν προβλεφθεί και, για παράδειγμα, το «αυτόματο κατέβασμα» θα μπορούσε να ολοκληρώνεται μόνο όταν μια συσκευή βρίσκεται εντός του εύρους ενός δικτύου WiFi – όπου συνήθως η πρόσβαση είναι αρκετά πιο φθηνή ή και δωρεάν.

Και η αλήθεια είναι πως η σωστή υλοποίηση ενός τέτοιου τρόπου buffering «περιεχόμενου» μπορεί, όντως, να μην μπορούσε να καλύψει απόλυτα το 100% των χρηστών, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να βελτιώσει την «εμπειρία πρόσβασης» για τους περισσότερους από αυτούς – όπως σωστά τονίζει η ίδια η HQME, «δίνοντας την εντύπωση της υψηλότερης ταχύτητας».

Πηγή: pcw

ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ - Κλασικός Ελληνικός Κινηματογραφος

ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ - DANCING Μαθήματα Χορού.

TV24 - 19/02/2011

Σάββατο 19/02/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Superhero movie Star Ξένη ταινία
21:00 Πάνω απ' όλα ο έρωτας ANT1 Αισθηματική
21:00 Hotel Rwanda ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:25 Γεια σου Βομβάη! Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Ελληνική ταινία Alter Ελληνική ταινία
22:15 Επίθεση ή θάνατός Πρίσμα+ Περιπέτεια
22:15 Τα κακά παιδιά - Columbia TriStar Mega Ξένη ταινία
22:40 Constantine Star Ξένη ταινία
23:00 Τα χρόνια της θύελλας ΕΤ1 Ελληνική ταινία
23:00 Αντίο Λένιν ΕΤ3 Ξένη ταινία
23:00 Μια Ελληνίδα στο χαρέμι Alpha Κωμωδία
23:00 Φονικό όπλο Alter Ξένη ταινία
23:05 Ουλτσχαν Σινε+ Δράμα
00:00 Η Κινέζα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:45 Η δύναμη της πίστης Alter Δράμα
00:50 Καλοκαιρινό παλάτι Σινε+ Ξένη ταινία
01:15 Σκοτεινός κόσμος Star Ξένη ταινία
01:15 Αγγελοι του σκότους Alpha Θρίλερ
01:20 Ο Τίγρης και το χιόνι ANT1 Κωμωδία
03:00 Η κυριαρχία του κακού Star Θρίλερ