Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

STEPHEN KING'S: THE TALISMAN (2009)

Eastwick (2009) ABC Tv Series




IMDB

The Forgotten (2009) ABC Tv Series




IMDB

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 4/10/2009

Σύλληψη του Ρομάν Πολάνσκι στην Ελβετία

Ο διάσημος σκηνοθέτης Ρομάν Πολάνσκι συνελήφθη σήμερα μόλις έφθασε στην Ελβετία για να παρακολουθήσει κινηματογραφικό φεστιβάλ, ανακοίνωσε η αστυνομία της Ζυρίχης.

Ο σκηνοθέτης, ο οποίος καταζητείται από το 1978 από τις αμερικανικές αρχές καθώς εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης γιατί είχε σεξουαλικές σχέσεις, τότε, με μια 13χρονη, μετέβη στην Ελβετία για να βραβευθεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Ζυρίχης.

Η αστυνομία της Ελβετίας πιστεύεται ότι έδρασε μετά από αίτημα των αμερικανικών αρχών. Ο Πολάνσκι, που γεννήθηκε στην Πολωνία και τώρα έχει γαλλική υπηκοότητα, έγινε γνωστός διεθνώς από την ταινία του το «Μωρό της Ρόζμαρι» το 1968 και το 2002 βραβεύθηκε με Οσκαρ για την ταινία του « Ο Πιανίστας».

Ο Μπραντ Πιτ στο …ρόλο του κακού

O Πιτ συζητά για το ρόλο του καθηγητή Μοριάρτι στον Σέρλοκ Χολμς που υποδύεται ο Ρόμπερ Ντάουνι Τζούνιορ σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι.

Ο Μπραντ Πιτ συζητά με τους παραγωγούς της ταινίας «Σέρλοκ Χολμς» για να πρωταγωνιστήσει στη συνέχειά της, ερμηνεύοντας τον ρόλο του καθηγητή Μοριάρτι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συμφωνία, όμως χρόνος για διαπραγματεύσεις υπάρχει, αφού η πρώτη ταινία θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ παίζει τον Σέρλοκ Χολμς, ο Τζουντ Λο τον δρ. Γουάτσον και σκηνοθετεί ο Γκάι Ρίτσι. Οι ίδιοι θα συνεργαστούν και στην δεύτερη ταινία, στην οποία ελπίζουν ότι θα συμμετέχει και ο Πιτ. Όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν αυτήν την πιθανότητα, αφού όπως λένε ο χαρακτήρας του Μοριάρτι «παίζει» στη σκιά και δεν αναγνωρίζεται εύκολα.

Brief Interviews with Hideous Men (2009)




IMDB

Ron Howard + H.P. Lovecraft



O σκηνοθετης RON HOWARD εκδηλωσε το ενδιαφερον του για την μεταφορα στη μεγαλη της σειρας comic
The Strange Adventures of H.P. Lovecraft

Mede8er MED500X - Media Player

To έχουν εκθειάσει ως το απόλυτο media player, αλλά εμείς δεν ‘μασάμε’... έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Όμως όπως και να έχει το MED500X της Mede8er είναι ένα ενδιαφέρον media player από όποια ματιά και εάν το κοιτάξεις. Ειδικά ξεκινώντας από το εσωτερικό του.
Εκεί... πρωτοστατεί ο επεξεργαστής της Realtek (RTD1073) με μνήμη 128MB DDR2 SDRAM. Καλή αρχή θα πείτε...η οποία γίνεται ακόμα καλύτερη με τα προχωρημένα γραφικά επί της οθόνης.

Επίσης υποστηρίζει συστήματα δίσκων FAT32 & NTFS και δέχεται σκληρούς 3.5" SATA χωρητικότητας έως και 2TB.

Ο τηλεχειρισμός ανήκει στα στάνταρτ, ενώ σε ότι αφορά στις θύρες επικοινωνίας το παρόν δίνουν η HDMI v1.3, οι αναλογικές Component & Composite, μία αναλογική και μία ψηφιακή (οπτική) έξοδος ήχου, υποδοχή για κάρτες SD & Μemory stick/ Pro Duo, μία θύρα Εthernet καθώς και τρεις θύρες USB, 2x Host για σύνδεση σκληρών, media και USB stick & 1x Slave για σύνδεση με υπολογιστή.

Σημειώστε επίσης ότι το MED500X υποστηρίζει ασύρματη δικτύωση Wi-Fi (802.11b/g/n έως 300Mbps), συστήματα Samba server & NAS storage και A/V streaming μέσω UPnP Media Server.

Σε ότι αφορά στην ικανότητα του διαχείρισης multimedia αρχείων στον τομέα της εικόνας υποστηρίζει MKV, H264, DVD (VOB - IFO - ISO), DIVX, XVID, DAT, AVI, MPEG, HD MPEG-2, TS, HD MPEG-4, SP, ASP, AVCD (H.264), MTS, M2ts, WMV9, FLV, VC-1, Real Networks (RM/RMVB) 8/9/10, έως 720p... στον τομέα του ήχου δίνουν το παρόν οι κώδικες MP3, MP2, OGG Vorbis, PCM, LPCM, AAC, RA, Dolby AC3, Dolby AC3 Downmix, DTS, DTS Downmix, FLAC & WAV... στην φωτογραφία οι JPEG, PNG, BMP και με δυνατότητα HD JPEG Rendering, ενώ σε ότι αφορά στους υπότιτλους ‘πάιζει.’.. SRT, SSA, SUB, SMI.

fullhd

50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης - Οι ταινίες που δεν θα δούμε !!!

Ευτυχώς που το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης είναι και διεθνές. Διότι ελληνικές ταινίες φέτος μάλλον δεν θα δούμε. Κοντά εκατόν πενήντα έλληνες κινηματογραφιστές, οι «Κινηματογραφιστές στην Ομίχλη», αποφάσισαν να απέχουν από τη διαδικασία απονομής των κρατικών βραβείων και το φεστιβάλ, αν δεν κατατεθεί επιτέλους ο νέος κινηματογραφικός νόμος.

Περισσότερα ΕΔΩ !!!

Mens Health - Tεύχος Οκτωβρίου 2009

MAX - Tεύχος Οκτωβρίου 2009

Remakes Remakes και άλλα remakes !!!

Η εταιρεια WEINSTEINS ανακοινωσε οτι ετοιμαζει τα παρακατω :

SpyKids 4 (3D)
Scream
Short Circuit
Scanners (3D)
Hellraiser (3D)
An American Werewolf in London

Κυριακή - 27/9/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

21:00 Μέρα ανεξαρτησίας ANT1 Ξένη ταινία
21:00 Γοργόνες και μάγκες Star Μιούζικαλ
21:10 Γλυκά δεκάξι (μεγάλοι δημιουργοί του κιν/φοy) ΕΤ1 Δράμα
21:50 Flirt Σινε+ Δράμα
22:30 Η χιονάτη και τα εφτά γεροντοπαλίκαρα Πρίσμα+ Ελληνική ταινία
23:00 Ο δικηγόρος του διαβόλου Star Ξένη ταινία
23:15 Trust Σινε+ Δράμα
23:50 Άλιεν εναντίον κυνηγού ANT1 Ξένη ταινία
00:00 H ζωή είναι ένα θαύμα (cinecinema στην ετ-1) ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Σήματα καπνού ΕΤ3 Δράμα
00:45 Υποβρυχιοι καταδρομείς Mega Ξένη ταινία
02:00 Η άλλη ζωή του άντρα μου Alter Δράμα
02:00 Πεδίο μάχης: γη Star Ξένη ταινία
02:30 Ανοιχτή ακρόαση ΝΕΤ Αισθηματική κομεντί
04:00 Ο κανόνας της σφαγής Σινε+ Δράμα
04:15 Κρυφές φωνές Star Θρίλερ