Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Δημοκρατία - Κυριακή 30/06/2013

Rockwave Festival 2013: Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε

Με 28 καλλιτέχνες/γκρουπ να συνθέτουν το πρόγραμμα του, φέτος το εκρηκτικό νεανικό φεστιβάλ, το Rockwave, διανύει τον 18o επιτυχημένο χρόνο του και περιμένει στο ανανεωμένο Terravibe Park να υποδεχτεί τους χιλιάδες θαυμαστές του, για τέσσερις ημέρες, από τις 6 έως και τις 9 Ιουλίου.

Το Rockwave Festival κάθε χρόνο φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και της ελληνικής μουσικής σκηνής λειτουργώντας σαν ένας ζωντανός οργανισμός που κινείται, μεταλλάσσεται και βελτιώνεται. «Τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, πρέπει να χρησιμοποιούμε τη μουσική, για να μπορέσουμε ο καθένας από τη θέση του να βελτιώσει τη ζωή των νέων ανθρώπων. Το φεστιβάλ συμβολίζει το δικαίωμα των νέων ανθρώπων στον ελεύθερο χρόνο» τόνισε στον χαιρετισμό του ο ιδιοκτήτης της διοργανώτριας εταιρείας Didi Music, Νίκος Λώρης, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Terravibe Park, στη Μαλακάσα.

Οι διοργανωτές δε δίστασαν μάλιστα να αναφερθούν και στη φετινή «απουσία» μεγάλων ονομάτων που συνηθίζαμε άλλες χρονιές να βλέπουμε στο φεστιβάλ. «Ζητήσαμε από πολλούς καλλιτέχνες να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ, όμως πολλοί είχαν απαιτήσεις που ήταν "εκτός εποχής". Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι δεν τους ενδιέφερε η ελληνική αγορά για το 2013» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Λώρης.

H διαμόρφωση του φετινού line up ωστόσο, είχε ως βασικό στόχο τη διατήρηση του «φεστιβαλικού χρώματος», φιλοξενώντας διαφορετικά είδη μουσικής, δίνοντας µε αυτό τον τρόπο την ευκαιρία στους θαυμαστές (φανς) να ζήσουν µια ολοκληρωμένη φεστιβαλική εμπειρία. «Στη μουσική δεν υπάρχουν όρια και ο καθένας πρέπει να έρχεται σε επαφή με όλα είδη. Έτσι με το ίδιο εισιτήριο ο θεατής θα μπορεί να πηγαίνει από τη μία σκηνή στην άλλη» ανέφεραν οι διοργανωτές.

Το Terravibe Park βρίσκεται στο 37o χλµ Αθηνών-Λαµίας, ενώ φέτος για πρώτη χρονιά λειτουργούν δύο πύλες εισόδου για το κοινό, η ανατολική και η δυτική, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Επίσης το κοινό μπορεί να χρησιμοποιεί και τις θέσεις στάθμευσης που διαθέτει το Τerravibe (P1, P2, P3).

Για εκείνους που δεν διαθέτουν ιδιωτικό μέσο μεταφοράς, υπάρχει η πρόβλεψη για μετακίνηση μέσω πούλμαν, της εταιρείας «Apollon Association», που θα ξεκινούν από το Σταθμό Λαρίσης (έξω από τη στάση του μετρό), και θα γίνονται διαδρομές από τις 10:00 και ανά µία ώρα έως τις 20:00. Μετά το τέλος του φεστιβάλ θα επιστρέφουν πάλι στην αφετηρία με συνολικό κόστος 6 ευρώ (4 ευρώ για μονή διαδρομή). Προπώληση: Ticket House, τηλέφωνα κρατήσεων: 6932516300, 6932516301, 6984181844, 6936632811.
Διαδρομές θα εκτελούν και τα KTEΛ Ν. Αττικής, τα οποία θα ξεκινούν από το Πεδίο του Άρεως από τις 10:00 και ανά µία ώρα έως τις 20:00, ενώ μετά το φεστιβάλ θα επιστρέφουν πάλι στην αφετηρία με συνολικό κόστος 6 ευρώ (4 ευρώ για μονή διαδρομή).Προπώληση: Ticket House, τηλέφωνα κρατήσεων: 210 8808117, 210 8230007.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:
Σάββατο 6 Ιουλίου
Το Rockwave ξεκινάει ελληνικά με την εμφάνιση σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών: Σωκράτης Μάλαµας, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωσταντίνου, Λεωνίδας Μπαλάφας, Υπόγεια Ρεύµατα & Θάνος Ανεστόπουλος και Ειρήνη Σκυλακάκη. Για πρώτη φορά όλοι µαζί θα βρεθούν στις σκηνές του Terravibe κατακλύζοντας την ηµέρα µε ήχους, µουσικές και µελωδίες που έχει αγαπήσει το κοινό. «Την ιδέα για την ελληνική βραδιά την καλλιεργούσαμε για 10 χρόνια, ωρίμασε στο Rockwave του 2013 και είναι ένα μήνυμα ότι οι Έλληνες φανς ξέρουν να γλεντάνε καθώς το Σάββατο 6 Ιουλίου, θα στηθεί ένα γιγαντιαίο γλέντι. Ένα μήνυμα ότι δεν το βάζουμε κάτω» εξηγεί ο Νίκος Λώρης.

Κυριακή 7 Ιουλίου
Όποιος έχει δει ζωντανά τους Ska-P γνωρίζει τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους. Aποτελούν εγγύηση για το πιο απoγειωτικό και ξέφρενο πάρτι. Την ίδια µέρα, στο Terra Stage έρχονται οι: Marky Ramone's Blitzkrieg, Alborosie και 1000mods, ενώ σε ό,τι αφορά στους πιο σκληροπυρηνικούς, το Vibe Stage µεταµορφώνεται σε metal stage για να υποδεχτεί τους Saxon, Kreator, Carcass, Descending και Endsight.

Δευτέρα 8 Ιουλίου
Η «ιέρεια» του χιπ Lana Del Rey, στο απόγειο της καριέρας της, έρχεται για να χαρίσει στο κοινό µια µαγευτική νύχτα. Η κινηµατογραφική παρουσία της και ο τόνος της φωνής της, που θυµίζει τη Marilyn Monroe, έχουν σαγηνεύσει εκατομμύρια θαυμαστών. Λίγο πιο νωρίς στο Terra Stage, θα εμφανιστούν οι ξεχωριστοί Echo and the Bunnymen, οι The Subways και ο Έλληνας Gautier. Το metal Vibe Stage υποδέχεται τους Iced Earth, Suicidal Tendencies, At the Gates, Psycho Choke και Black Hat Bones.

Τρίτη 9 Ιουλίου
«Dead Can Dance»: Ήχοι που θα µεταφέρουν το κοινό σε ηπείρους, εποχές και πρωτόγνωρα µουσικά πεδία. Η αποθέωση του λυρισµού στον ιδανικό χώρο. Tην ίδια ηµέρα στο Terra Stage θα ανέβουν οι Monophonics από τους δρόµους του San Francisco, ο Craig Walker (ex Archive) και οι Opera Chaotique. Στo Vibe Stage θα εµφανιστούν οι Septicflesh, οι Chaostar, οι Acid Death, οι Tardive Dyskinesia και οι Makahala.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Το τετραήμερο εισιτήριο κοστίζει 75 ευρώ ενώ η τιµή του για ανέργους είναι 60 ευρώ. Στην τιµή του τετραήµερου εισιτηρίου περιλαμβάνεται διαμονή στον ανανεωμένο χώρο του και θέση στάθμευσης.

Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 65 ευρώ ενώ η τιµή του για ανέργους είναι 50 ευρώ. Στην τιµή του τριήμερου εισιτηρίου περιλαμβάνεται διαμονή στον ανανεωμένο χώρο του κάμπινγκ και θέση στάθμευσης.

Εισιτήρια 6ης Ιουλίου
-Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 13 ευρώ.
-Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Εισιτήρια 7ης Ιουλίου
-Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 28 ευρώ. Μετά την εξάντληση τους θα κοστίζουν 33 ευρώ.
-Η τιµή των εισιτηρίων για ανέργους είναι 22 ευρώ.

Εισιτήρια 8ης Ιουλίου
-Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου των 28 ευρώ εξαντλήθηκαν.
-Τα εισιτήρια γενικής εισόδου που διατίθενται κοστίζουν 33 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους θα κοστίζουν 38 ευρώ.
-Η τιµή των εισιτηρίων για ανέργους είναι 22 ευρώ.
-Ειδικά για την 8η Ιουλίου διατίθενται:
Α. 2.000 εισιτήρια σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο µπροστά στη σκηνή που κοστίζει το καθένα 50 ευρώ (PITCH A)
Β. Εισιτήρια διακεκριμένης θέσης και ορατότητας VIP A // VIP B που κοστίζουν 50 ευρώ.
Εισιτήρια 9ης Ιουλίου
-Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 28 ευρώ. Μετά την εξάντληση τους θα κοστίζουν 33 ευρώ.
-Η τιµή των εισιτηρίων για ανέργους είναι 22 ευρώ.
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Αθήνα: Tickethaouse (Πανεπιστημίου 42 ,εντός της στοάς), Θεσσαλονίκη: Musicland (Μητροπόλεως 102).

Για αγορά εισιτηρίων μέσω διαδικτύου ή µέσω πιστωτικής κάρτας από τα http://www.ticketpro.gr και http://www.tickethouse.gr (με επιβάρυνση 10% στην τιµή του εισιτηρίου).

e-typos

The Changing Shape of Cinema: The History of Aspect Ratio

New Terminator Trilogy to Begin on June 26, 2015!

Skydance Productions, Annapurna Pictures and Paramount Pictures have jointly announced they will partner on a rebootedTerminator movie, to be released by Paramount Pictures on June 26, 2015.

The first in a stand-alone trilogy, Terminator will be produced by Megan Ellison of Annapurna and David Ellison of Skydance. Dana Goldberg and Paul Schwake of Skydance will serve as executive producers. Laeta Kalorgridis (AvatarShutter Island) and Patrick Lussier (Drive Angry) are attached to write the screenplay.

Prisoners (2013) Poster


Prisoners (2013) Trailer

Escape Plan (2013) Trailer


Pacific Rim (2013) New TV Spot


Ελεύθερος Τύπος - Κυριακή 30/06/2013