Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) Poster

Act of Valor (2012) Poster

The Muppets (2011) Poster

High Efficiency Video Coding - O αλγόριθμος του αύριο...

Νέος κώδικας [αλγόριθμος] συμπίεσης ο οποίος προορίζεται για τα σήματα υπερ υψηλής ευκρίνειας που έρχονται... Η Samsung έχει τον πρώτο λόγο! Το λέμε και θα το ξαναλέμε. Πάμε ολοταχώς για 4Κ2Κ, 8Κ2Κ κ.ο.κ.

Τα display ετοιμάζονται, χρειάζεται όμως και νέος κώδικας συμπίεσης της εικόνας.

Ένας κώδικας που να μπορεί να διαχειρισθεί την νέα πρόκληση.

Ο εν λόγω κώδικας, υπάρχει και εξελίσσεται πυρετωδώς!

Υπεύθυνοι οργανισμοί για την εξέλιξη του οι ITU-T VCEG & ISO/IEC MPEG.

Ο οργανισμός που προκύπτει είναι ο JCT-VC [Joint Collaborative Team on Video Coding].

Στο όλο porject, συμμετέχουν και εταιρείες [27 στο σύνολο] που κλήθηκαν να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους. Προτάσεις που θα έπρεπε να διαχειρισθούν αναλύσεις από QWVGA έως 4K2K, σε 18 προκαθορισμένες σκηνές και πέντε διαφορετικά bit rate.

Η επικρατέστερη μέχρι στιγμής εκείνη της... Samsung. Tυχαίο δεν νομίζουμε!

Σας το λέμε εδώ και πολλά χρόνια. Η Samsung στην επεξεργασία δεν έχει αντίπαλο.

To ζητούμενο, με δεδομένη την τεράστια ποσότητα πληροφορίας σε αναλύσεις αυτού του μεγέθους, είναι η επίτευξη του συνδυασμού της βέλτιστης ποιότητας και του υψηλότερου απωλεστικού συντελεστή.

Η πρόταση της Samsung κατάφερε να δώσει την ζητούμενη ποιότητα, μειώνοντας την πληροφορία σε ένα ποσοστό έως 48% σε σχέση με τον H.264/AVC.

O HEVC προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως το 2013 και να βγει στην αγορά περί το 2015.

fullhd

Ο κορυφαίος συνθέτης Γιαν Τιερσέν στην Ελλάδα



Ο αγαπημένος λυρικός συνθέτης Yann Tiersen στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας θα εμφανιστεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 17, 18 και 19 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.

Ένας από τους σημαντικότερους ευρωπαίους συνθέτες επισκέπτεται ξανά την Ελλάδα, δύο χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Αθήνα, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής του περιοδείας Skyline Tour. O Yann Tiersen, ο πολυαγαπημένος Γάλλος συνθέτης του ελληνικού κοινού, ξεκινάει μέσα στον Οκτώβριο, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, live εμφανίσεις και αμέσως μετά την Αγγλία, την Γαλλία και την Ιταλία, επανέρχεται στην χώρα που του έχει επιφυλάξει κατά το παρελθόν την πιο θερμή υποδοχή...

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ο Στίβεν Κινγκ γράφει τη συνέχεια της θρυλικής 'Λάμψης'.

Ακουγόταν σαν φήμη εδώ και δύο περίπου χρόνια και ο ίδιος ο συγγραφέας δεν το είχε αποκλείσει σαν ενδεχόμενο, όμως είναι πλέον επίσημο: Ο Στίβεν Κινγκ γράφει τη συνέχεια του θρυλικού πια βιβλίου του «Η Λάμψη», που μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Ο τίτλος του νέου βιβλίου θα είναι «Doctor Sleep».

Με βάση ένα απόσπασμα του βιβλίου που διάβασε ο Στίβεν Κινγκ κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης σε αμερικανικό πανεπιστήμιο, η πλοκή του έργου επικεντρώνεται στον Ντάνι Τόρανς, το μικρό παιδί της «Λάμψης», που τριάντα χρόνια μετά από τα συμβάντα του ξενοδοχείου Overlook χρησιμοποιεί τις ιδιαίτερες ψυχικές του δυνάμεις για να καθησυχάσει τους ετοιμοθάνατους ασθενείς ενός ασύλου, όμως έχει να αντιμετωπίσει μία ομάδα περιπλανώμενων βαμπίρ που τρέφονται από τις δυνάμεις του.

Άγνωστο παραμένει το πότε θα κυκλοφορήσει το βιβλίο, ενώ οι πρώτες αντιδράσεις των οπαδών είναι μάλλον επικριτικές, αφού θεωρούν δύσκολο να φτάσει σε ποιότητα την «Λάμψη» η συνέχειά της.(Indexonline)

Ελπίζουμε γρήγορα να γίνει και ταινία !

tvnea


Καθημερινή - Κυριακή 09/10/2011




American Horror Story (2011) Tv Series New Promos & Opening Credits










Real News - Κυριακή 09/10/2011


Ελευθεροτυπία - Κυριακή 09/10/2011

Tο Χόλιγουντ στο πλευρό των «Αγανακτισμένων»

Πολλοί διάσημοι σταρ έσπευσαν να ενώσουν τις «φωνές» τους με τους Αγανακτισμένους της Νέας Υόρκης. Η Σούζαν Σάραντον, ο Μάικλ Μουρ, η Γιόκο Όνο, ο Μάικ Ράφαλο ήταν μερικοί μόνο από όσους τάχθηκαν με τους διαδηλωτές ή κατέβηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, για να λάβουν μέρος στην πορεία «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ».

«Το να αγωνίζεται κανείς για την ελευθερία, για τη δικαιοσύνη και την ισότητα είναι όσο πιο "αμερικανικό" γίνεται. Είστε πραγματικά εναντίον αυτού;» έγραψε το Σάββατο ο ηθοποιός Μαρκ Ράφαλο στο Tweeter.

«Οι αλλαγές δεν γίνονται ποτέ από την κορυφή, οι αλλαγές γίνονται από κάτω. Αυτό είναι υπέροχο» είπε σε διαδηλωτές η Σούζαν Σάραντον, η οποία συμμετείχε στην πορεία «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ».

«Η αλλαγή πρέπει να αρχίσει από κάπου. Γιατί όχι από εδώ;» είπε ο σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Ο Μ.Μουρ, μιλώντας στο Γκάστον Χολ, σε φοιτητές του ιησουητικού πανεπιστημίου Τζορτζτάουν, τόνισε ότι «η πιο θανάσιμη αμαρτία της χώρας» είναι η απληστία».

«Εμείς οι Αμερικανοί αφήσαμε μια πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων να ασκεί με μεγάλη δεξιοτεχνία μια από τις επτά θανάσιμες αμαρτίες» επισήμανε. «Και αυτή η αμαρτία, φυσικά, είναι η απληστία».

Τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 «όταν μεγάλωνα στην πόλη Φλιντ, στο Μίσιγκαν» -είπε ο Μουρ- όπου υπήρχαν εργοστάσια της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι πλούσιοι πλήρωναν υψηλούς φόρους, αλλά ζούσαν πολύ καλά.

Ικανοποιητικά, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ζούσαν και οι όχι τόσο πλούσιοι: είχαν καλά σπίτια, δωρεάν παιδεία, εργασιακή ασφάλεια.

Δεν ισχύει το ίδιο σήμερα, είπε ο σκηνοθέτης των ταινιών Bowling for Columbine, Fahrenheit 9/11, Sicko και Capitalism: A Love Story.

«Τι μας έπιασε στην διάρκεια των τελευταίων τριάντα ετών [...] και δημιουργήσαμε μια κοινωνία που έχει τόση πολλή φτώχεια;» αναρωτήθηκε, αναφερόμενος στα 46,2 εκατ. Αμερικανών που ζουν στην ανέχεια.

Την τακτική της αστυνομίας κατήγγειλε ο συγγραφέας Σαλμάν Ρούσντι. «Η παγκόσμια οικονομία έχει καταστραφεί από αυτούς τους άπληστους εμπόρους. Και όμως, είναι οι διαδηλωτές που φυλακίζονται» έγραψε στο Tweeter, αναφερόμενος στους εκατοντάδες διαδηλωτές που συνελήφθησαν στη διάρκεια της πορείας.

Η Γιόκο Όνο έγραψε στο Tweeter: «Όπως έλεγε ο Τζον (Λένον): "Ένας ήρωας δεν μπορεί να τα καταφέρει. Πρέπει όλοι μας να γίνουμε ήρωες". Και εσείς είστε. Σας ευχαριστώ».

Ο κριτικός κινηματογράφου Ρότζερ Έμπερτ έγραψε στο Tweeter: «Οι διαδηλώσεις τις Γουόλ Στριτ εξαπλώνονται στο Λος Άντζελες. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τους κλέφτες».

Η ηθοποιός Ροζάν Μπαρ βρέθηκε και εκείνη στο πλάι των διαδηλωτών και κάλεσε τους αστυνομικούς της Νέας Υόρκης να ταχθούν μαζί με τους διαδηλωτές ενάντια σε εκείνους που «προσπαθούν να τους αρπάξουν τις συντάξεις».

Videos From The Dark Knight Rises Set









Immortals (2011) Japanese Trailer

Δευτέρα 03/10/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

19:45 Ace Ventura: Χαμός στη ζούγκλα Alter Κωμωδία
21:00 Le divorce Alpha Αισθηματική κομεντί
22:00 Η συμμορία των δεκατριών Star Περιπέτεια
22:30 Free Jack (επιχείρηση : Αθανασία) Alter Ξένη ταινία
23:00 Ριχάρδος ο 3ος Σπορ+ Δράμα
23:00 Οι Δουβλινέζοι ΕΤ3 Ξένη ταινία
23:45 Η μεγαλειοτατη κύρια Μπραουν Πρίσμα+ Βιογραφία
00:30 ’Αννα Καρενινα ΝΕΤ Δράμα
00:40 Μαίκλ ο χαρά η τέταρτη! Σπορ+ Ξένη ταινία
02:00 Η Άγνωστη κύρια (Diamond earrings) Alter Ξένη ταινία
02:15 Le divorce Alpha Ξένη ταινία
02:30 Σπίτι για πάρτι Star Κωμωδία
03:00 Η αναζήτηση (quest of The Delta Knights) Alter Ξένη ταινία