Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

HBO - Voyeur !!


YouTube : Ξεκινάει τις ζωντανές μεταδόσεις

Το YouTube πρόκειται να δοκιμάσει την προβολή live βίντεο δοκιμαστικά, με την προοπτική να προβάλλει περισσότερο ζωντανό οπτικοακουστικό περιεχόμενο στο άμεσο μέλλον.

Τα βίντεο ζωντανής ροής (live streaming) «είναι η φυσική εξέλιξη του online βίντεο» δήλωσε ο Κρις Χάμιλτον, εμπορικός διευθυντής στο YouTube.

Μάλιστα, στοιχεία της εταιρείας διαδικτυακών μετρήσεων ComScore δείχνουν ότι o χρόνος που αφιερώνουν οι Αμερικανοί χρήστες σε ζωντανές μεταδόσεις στο Διαδίκτυο αυξήθηκε σε ένα χρόνο κατά 648%.

Όπως αναφέρει το Reuters, ζωντανά βίντεο θα προβληθούν πειραματικά τη Δευτέρα και την Τρίτη στα κανάλια που διατηρούν στο YouTube τέσσερις εταιρείες διαδικτυακών πολυμέσων: η Young Hollywood που ασχολείται με διασημότητες του σινεμά, η Next New Networks που προσφέρει online τηλεοπτικά προγράμματα, το Howcast που προσφέρει πρακτικές οδηγίες για διάφορες εργασίες, και το Rocketbottom, ένα ιστολόγιο με βίντεο για πολιτιστικά θέματα.

«Πρόκειται για μια πρώτη δοκιμή, ένα πρώτο βήμα» διευκρίνισε ο Τσος Σίγκελ, διευθυντής παραγωγής στο YouTube.

«Θα εξετάσουμε διάφορα δεδομένα για τις επιδόσεις της νέας πλατφόρμας μας και, βάσει αυτών, θα αποφασίσουμε πότε θα το διευρύνουμε, με την προοπτική να το ανοίξουμε για όλους τους συνεργάτες μας σε βάθος χρόνου» εξήγησε.

Σημειώνεται, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το YouTube προσφέρει ζωντανό πρόγραμμα.

Στο παρελθόν μετέδωσε ζωντανά τη συναυλία της Αλίσια Κις αλλά και των U2, ενώ την περασμένη εβδομάδα μετέδωσε ζωντανά μια συνέντευξη τύπου της Google.

Εξηγώντας το λόγο που η γνωστή υπηρεσία δεν προχώρησε νωρίτερα σε μια τέτοια κίνηση.

Αυτή τη φορά θα αξιοποιήσει τη δική της πλατφόρμα για να αναμετρηθεί με μικρότερες αλλά καθιερωμένες εταιρείες του ζωντανού βίντεο, όπως οι Ustream.tv, Justin.tv και Livestream.com.

Περισσότερο επιτυχημένη από τις υπηρεσίες αυτές είναι η Ustream, η οποία είχε τον Ιούλιο 3,2 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες.

Συγκριτικά, οι μοναδικοί επισκέπτες του YouTube τον ίδιο μήνα ήταν 143,2 εκατομμύρια.

i live news

Hawaii 5-0 (2010)



Η ιστορική σειρά που μεγαλώσαμε μαζί της, επιστρέφει στο CBS.

Ενδιαφέρον καστ, παίζει και ο Κορεάτης από το Lost.

Ρίξτε εδώ μια ματιά.

Series Premiere September 20, 2010

Tron Legacy (2010)

Benda Bilili (2010)

Benda bilili, είναι ο τίτλος της ταινίας των Ρενό Μπαρέ, Φλοράν ντε Λα Τουλαγιέ.

Πρόκειται για την ιστορία μιας παρέας αστέγων από τους δρόμους της Κινσάσα που ζούσαν στο ζωολογικό κήπο της πόλης, καθηλωμένοι σε αναπηρικά καρότσια και διασκέδαζαν παίζοντας μουσική.

Από το ξεκίνημα της μπάντας στους δρόμους και στις αλάνες και την ελεημοσύνη έξω από τα κλαμπ και τα εστιατόρια της πόλης, μέχρι την πρώτη τους ηχογράφηση, την καταξίωση και τις διεθνείς περιοδείες τους, μοιραζόμαστε μαζί τους ένα μοναδικό παράδειγμα υπέρβασης μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες ζωής.

Οι Staff Benda Bilili ξεπήδησαν στα charts της παγκόσμιας μουσικής πριν από 2 χρόνια. Με τα αυτοσχέδια μουσικά όργανά τους και τη μουσική τους που ξεπερνά τα όρια της κονγκολέζικης ρούμπας και ανακατεύεται με το rhythm ‘n’ blues και τη reggae κατόρθωσαν να κατακτήσουν την παγκόσμια αποδοχή και καταξίωση.

Στα πλαίσια του 2ου Kosmos Festival, η ανορθόδοξη μπάντα από το Κονγκό παρέσυρε στους ρυθμούς της και το ελληνικό κοινό, ενώ υπόσχεται εξίσου μεγάλες συγκινήσεις με την ιστορία της που καταφθάνει το φθινόπωρο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Δυνατά συναισθήματα, το πάθος για τη μουσική που ενώνει, αλλά και η δύναμη της θέλησης μιας παρέας παραπληγικών από την Κινσάσα (η πολιομυελίτιδα σαρώνει το Κονγκό), συνθέτουν μια συγκλονιστική ιστορία, μια κατάθεση ψυχής από ανθρώπους που δεν αποδέχονται τη μοίρα τους, αλλά βρίσκουν το δρόμο τους και πραγματώνουν τα όνειρά τους.

Το αυθεντικό αυτό πρότυπο δύναμης και αισιοδοξίας ενθουσίασε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών 2010 (εναρκτήρια ταινία στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών), ενώ θα προβληθεί και στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας στην Αθήνα (15 – 26 Σεπτεμβρίου 2010)

Οι «Benda Bilili» έρχονται στη μεγάλη οθόνη στις 30 Σεπτεμβρίου 2010.

i-live news

Μεγάλοι σκηνοθέτες - Great Directors (2010)

Μεγάλοι σκηνοθέτες, (Great Directors) είναι ο τίτλος της ταινίας της Άντζελας Ισμαήλου με τους Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, Ντέιβιντ Λιντς, Στίβεν Φρίαρς, Ανιές Βάρντα, Κεν Λόουτς, Λιλιάνα Καβάνι, Τοντ Χέινς, Καθρίν Μπριλά, Ρίτσαρντ Λικλέιτερ, Τζον Σέιλς .

Το ντοκιμαντέρ , Great Directors είναι ένας ύμνος στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστές δέκα από τους πιο φημισμένους, ιδιαίτερους και προκλητικούς σκηνοθέτες εν ζωή.

Είναι μια βαθύτατα προσωπική και οικεία ματιά στην τέχνη του κινηματογράφου και των καλλιτεχνών του. Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία της Άντζελας Ισμαήλου, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το 2009, στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Περιλαμβάνει πρωτότυπες προσωπικές συνεντεύξεις με διεθνώς καταξιωμένους σκηνοθέτες όπως οι Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, Ντέιβιντ Λιντς, Στίβεν Φρίαρς, Ανιές Βάρντα, Κεν Λόουτς, Λιλιάνα Καβάνι, Τοντ Χέινς, Καθρίν Μπριλά, Ρίτσαρντ Λικλέιτερ και Τζον Σέιλς.

Οι συνεντεύξεις αυτές είναι κάτι περισσότερο από απλά χρονικά των συναντήσεων της Ισμαήλος με δέκα αξιοσημείωτους άνδρες και γυναίκες. Το ντοκιμαντέρ διανθίζεται από εκτεταμένα αποσπάσματα και αρχειακό υλικό από το έργο των σκηνοθετών.

Μας αποκαλύπτει τις ξεχωριστές προσωπικότητες που δημιούργησαν διαχρονικές κινηματογραφικές εικόνες, οι οποίες ενέπνευσαν τόσο την Ισμαήλου, όσο και όλους μας.

Συνομιλώντας με τους κινηματογραφιστές με τρόπο ελεύθερο και συνειρμικό, η Ισμαήλου διερευνά την καλλιτεχνική εξέλιξη του καθενός, το ρόλο της πολιτικής και της ιστορίας στο έργο τους, τα συναισθήματά τους για τους μεγάλους σκηνοθέτες που τους ενέπνευσαν (ο Μπερτολούτσι αποτίνει φόρο τιμής στους Παζολίνι, Μπριλά, Μπέργκμαν, Χέινς, Φασμπίντερ κλπ.) και την αγωνία του καλλιτέχνη που χρησιμοποιεί ένα μέσο που είναι εμπορικό.

Η προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους αναμένεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2010.

i-live news

Ταξιδιάρα Ψυχή (2010)

Ταξιδιάρα Ψυχή, (Wandering Soul) είναι ο τίτλος της ταινίας της Αγγελικής Αριστομενοπούλου με τον Γιάννη Αγγελάκα.

Μια ταινία για έναν μουσικό που με τους στίχους του σημάδεψε την εναλλακτική ροκ σκηνή της χώρας μας.

Ο Γιάννης Αγγελάκας ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι τη δεκαετία του ’80 και ως σήμερα η ποίησή του παραμένει το ίδιο επίκαιρη.

Η ταινία τον ακολουθεί στην καθημερινότητά του. Θίγει μέσα από τη ματιά του το πολιτικό αδιέξοδο της χώρας και τον τρόπο που διαμορφώνει την πραγματικότητα η τηλεόραση, ενώ αναζητά τη διέξοδο από τις πόλεις προς τους αγαπημένους τόπους που εγκαταλείψαμε.

Στα δύο χρόνια που διήρκεσαν τα γυρίσματα, βλέπουμε τις μουσικές συναντήσεις με τους συντρόφους του και την εξέλιξη των μουσικών διαδρομών τους μέσα από μια αναζήτηση στα ακούσματα της παιδικής τους ηλικίας, το ρεμπέτικο, τα ηπειρώτικα πολυφωνικά, τις κρητικές μελωδίες. «Μέσα μου ο αέρας που φυσά δε λέει να ημερέψει, μου ξεσηκώνει την καρδιά και μου σκορπάει τη σκέψη».

Η ταινία ντοκιμαντέρ θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 30 Σεπτεμβρίου 2010.

i-live news

Μέσα στο δάσος - In The Woods (2010)

Μέσα στο δάσος, (In The Woods) είναι ο τίτλος της ταινίας του Άγγελου Φραντζή με τους Κάτια Γκουλιώνη, Ιάκωβο Καμχή, Nathan Pissoort.

Πολυταξιδεμένη και με εξαιρετικά ένθερμες κριτικές, η ταινία συμμετείχε στα Φεστιβάλ του Ρότερνταμ και του Χονγκ Κονγκ, στο Διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ του Μονάχου (δίπλα σε ονόματα όπως ο Ξαβιέ Μποβουά αλλά και ο φετινός κάτοχος του Χρυσού Φοίνικα Απιτσατπόνγκ Βερεζεθακούλ), στο Διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ της Πολωνίας Era New Horizons και στο πρόσφατο Φεστιβάλ της Ουρουγουάης Llamale H.

Η διαδρομή δεν τελειώνει εδώ όμως, αφού τo Φεστιβάλ του Ρίο την έχει ήδη εντάξει στο πρόγραμμά του και θα υπάρξει και εντυπωσιακή συνέχεια στη μακρά αυτή φεστιβαλική διαδρομή.

Δυο αγόρια κι ένα κορίτσι. Η φύση, η ελευθερία, το ένστικτο και οι αισθήσεις. Μετά το «Polaroid» και το μαγικό «Όνειρο του Σκύλου», ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Άγγελος Φραντζής συνεχίζει να πρωτοτυπεί και να εξερευνά χρονικά και θεματικά διαφορετικά μονοπάτια κάνοντας για ακόμα μια φορά ένα βήμα μπροστά στην ελληνική κινηματογραφία με τη νέα του ταινία «Μέσα στο Δάσος».

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε 6 Διεθνή Φεστιβάλ, η ταινία, μετά την προβολή της στις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-X, θα προβάλλεται από τις 30 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στον κινηματογράφο ODEON ΟΠΕΡΑ.

Η Κάτια Γουλιώνη, ο Ιάκωβος Καμχής και ο Nathan Pissoort είναι τα τρία νέα παιδιά, οι πολλά υποσχόμενοι πρωταγωνιστές σ’ ένα παγανιστικό ταξίδι όπου η φύση καθοδηγεί τις αισθήσεις και τα συναισθήματα. Μινιμαλιστικός διάλογος, σιωπή, ήχοι.

Γυρισμένη με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, η ταινία Μέσα στο Δάσος είναι ένα υπαρξιακό παραμύθι κόκκινο σαν την αρχέγονη επιθυμία του αίματος, μια ταινία πρωτογενής σαν την πέτρα, το νερό ή τον ουρανό.

Η προβολή της ταινίας αναμένεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2010.

i-live news

HBO’s New GAME OF THRONES Clips!!



Καθημερινή - Σάββατο 18/09/2010



+

Eπανακυκλοφορεί το 1ο cd του ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ - ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ



Σάρωσε τα βραβεία MTV η Lady GaGa

Οκτώ βραβεία από τις 13 υποψηφιότητες για τις οποίες είχε προκριθεί κέρδισε η γνωστή τραγουδίστρια Lady Gaga στη μεγάλη βραδιά των MTV Video Awards (VMA) 2010.

Μεταξύ των βραβείων που κέρδισε ήταν το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς για το τραγούδι "Bad Romance".

Επίσης κέρδισε τα βραβεία για το καλύτερο γυναικείο βίντεο, ποπ βίντεο, χορευτικό, χορογραφίας, σκηνοθεσίας και μοντάζ.

Επιπλέον το βίντεο για το τραγούδι "Telephone" στο οποίο συμμετείχε η Beyonce κέρδισε το βραβείο συνεργασίας.

Ιστορικά τα περισσότερα βραβεία στα VMA τα είχε κερδίσει το 1987 ο Peter Gabriel για το τραγούδι "Sledgehammer".

Την Lady GaGa, η οποία προκάλεσε με την εμφάνισή της καθώς ήταν ντυμένη με ένα φόρεμα που θύμιζε κομμάτια από ωμό κρέας, βράβευσε μια άλλη ντίβα της ποπ μουσικής, η θρυλική Cher.

ENET

A Little Bit of Heaven (2011)


Δευτέρα 13/09/2010 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:00 Το χρώμα της φιλίας ΕΤ1 Δράμα
21:00 Ο κινέζος θα... σφυρίξει τρεις φορές Star Ξένη ταινία
22:00 Το παιχνίδι που άφησε εποχή ΝΕΤ Ξένη ταινία
22:30 Ενοχές ψυχές Πρίσμα+ Περιπέτεια
23:00 Ευτυχώς τρελάθηκα ΕΤ3 Κωμωδία
01:30 Κοσμική απειλή Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Οι κομάντο εκδικούνται Star Περιπέτεια
03:00 Πίσω από τις κλειστές πόρτες Σινε+ Ξένη ταινία
04:35 Two much trouble Σινε+ Ξένη ταινία