Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Disney - Μαγική Συλλογή DVD



Tivo - 11/03/2011





Alien Movies Getting Separate Blu-ray releases




ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ - I 'm Number Four (2011)

Ελληνική Πρεμιέρα : 17/03/2011

Ο Τζον Σμιθ, όσο θυμάται τον εαυτό του, βρισκόταν μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι, αναγκασμένος να αλλάζει διαρκώς τόπο διαμονής και ταυτότητα, προκειμένου να ξεφύγει από τους αδίστακτους διώκτες του. Ο Χένρι, ο φύλακας-κηδεμόνας του ήταν πάντα εκεί για να τον προστατεύει. Όμως, έχοντας εγκατασταθεί σε μια μικρή πόλη του Οχάιο, ο Τζον είναι πλέον αναγκασμένος να έρθει αντιμέτωπος με την αληθινή του φύση. Αποτελώντας, εν αγνοία του, ένα από τα εννέα παιδιά που κάποτε φυγαδεύτηκαν από τον μακρινό πλανήτη Λόριεν και προσγειώθηκαν στη Γη λίγο μετά την καταστροφή του και που το καθένα τους είναι προικισμένο και με διαφορετική υπερφυσική ικανότητα, πολύ σύντομα θα βρεθεί στο στόχαστρο των Μογκαντόριαν. Με έναν άγραφο νόμο να ορίζει πως οι εναπομείναντες Λόριεν πρέπει να εξολοθρευτούν με μια συγκεκριμένη σειρά, ο Τζον, πληροφορούμενος πως τρεις εξ αυτών έχουν ήδη πέσει θύματα της δολοφονικής μανίας των αποκρουστικών διωκτών τους και πως ο ίδιος είναι ο επόμενος, αποφασίζει να σταθεί για πρώτη φορά στο ύψος των περιστάσεων και να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στα αποτρόπαια σχέδια των Μογκαντόριαν. Έστω κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να απομακρυνθεί από την Σάρα, την κοπέλα που τον έκανε να νιώσει κάποια πρωτόγνωρα, εξαιρετικά έντονα συναισθήματα...

Η DreamWorks Pictures παρουσιάζει μία συναρπαστική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, με φόντο ένα συνηθισμένο επαρχιακό σχολείο του Οχάιο και ήρωα έναν ασυνήθιστο έφηβο, η μοίρα του οποίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιβίωση του ανθρώπινου είδους! Σκηνοθετεί ο Ντ. Τζ. Καρούζο («Παγιδευμένοι», «Υποψίες», «Κλεμμένες Ζωές»), σε παραγωγή Μάικλ Μπέι («Transformers», «Αρμαγεδδών», «Περλ Χάρμπορ»), το σενάριο συνυπογράφουν οι Άλφρεντ Γκαφ, Μάιλς Μίλαρ και Μάρτι Νόξον, βασισμένοι στο ομώνυμο, μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Πίτακους Λορ.

Παγκόσμια Εισβολή-World Invasion: Battle Los Angeles (2011)

Εδώ και χρόνια, υπάρχουν καταγεγραμμένες υποθέσεις θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων) ανά την υφήλιο – Μπουένος Άιρες, Σεούλ, Γαλλία, Γερμανία, Κίνα. Όμως το 2011 τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή όταν αυτό που ξεκίνησε ως απλή “θέαση”, θα εξελιχθεί σε μια τρομακτική πραγματικότητα… Η Γη δέχεται αμείλικτη επίθεση από εξωγήινες δυνάμεις.

Κι ενώ όλοι παρακολουθούν τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου να πέφτουν η μία μετά την άλλη, το Λος Άντζελες γίνεται το τελευταίο οχυρό, σε μια μάχη που η ανθρωπότητα ποτέ δεν περίμενε. Τώρα, το μέλλον εξαρτάται από έναν πεζοναύτη λοχία (Άαρον Έκχαρτ) και τη διμοιρία του… Θα καταφέρουν άραγε να τραβήξουν τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ανθρωπότητα και έναν πανίσχυρο εχθρό που κανείς δεν έχει ξαναδεί όμοιό του; Ειδικά εφέ, εξωγήινοι μαχητές, βομβαρδισμοί και δράση που κόβουν την ανάσα, από τον Τζόναθαν Λίμπεσμαν, έναν πραγματικό μετρ των καταστροφών!

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚH ΠΡΟΒΟΛH ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011



ΟDEON - Συλλογή DVD - H ταινία της εβδομάδας.

OPERA DVD - Tευχος 54

Sonik - Special Edition

Informer - 10/03/2011




Super (2011) Full Epic Trailer !

The Divide (2011) - Opening Scene from the movie



This new apocalypse senario film, The Divide, was developed by Hitman director Xavier Gens, and the film is set to premier on Sunday, March 13th as part of the Midnighters program at SXSW. The opening sequence of the film has been released online, and it looks pretty intense.

Here's the synopsis:

When a cataclysmic explosion devastates New York, eight strangers take refuge in the basement of their apartment building, a converted fallout shelter designed by their paranoid superintendent Mickey. With just three connecting rooms it's barely big enough, but with stockpiles of food and water, the group are at least safe from the horrors outside, and they settle in and attempt to fathom the catastrophe that has ended the lives of so many of their loved ones.

With twists and turns throughout, and no way of knowing who will make it out alive, THE DIVIDE is an action packed psychological thriller that combines 'Assault on Precinct 13' with 'Lord of the Flies'. To survive the end of the world, you first must survive each other...

geektyrant

Trailer for a new animated four-episode series called Thor & Loki: Blood Brothers

The Innkeepers (2011)

First Photos From Underworld: New Dawn


Terra Nova Premiere Delayed

The premiere of Fox's Steven Spielberg-produced series "Terra Nova" has been delayed until sometime this fall. The original plan was to have the series pilot debut in May, but a scheduling shift now means that fans will have to wait a bit longer for the sci-fi program to air.

First Teaser Trailer for Lionsgate's 'Conan the Barbarian' 3D

Camelot (2011) Tv Series


Camelot is a historical-fantasy-drama television series. It is co-produced by the Starz cable network and GK-TV and began production during the summer of 2010, with plans to premiere on April 1, 2011, and air on Friday evenings at 10pm.

The series, based on the Arthurian legend, is produced by Graham King, Morgan O'Sullivan and Michael Hirst.

A special preview showing of the pilot episode "Homecoming" was aired on Starz Friday night, February 25, 2011.



Super 8 (2011)

When Harry Tries to Marry (2011)

Sympathy for Delicious (2011)

Στην Αθήνα η Κατρίν Ντενέβ για την παρουσίαση της νέας της ταινίας «Potiche»

Η Κατρίν Ντενέβ, ένας θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου θα έρθει στην Ελλάδα για την παρουσίαση της τελευταίας ταινίας της με τίτλο «Potiche» που γύρισε με τον σκηνοθέτη, Φρανσουά Οζόν.

Η ταινία θα προβληθεί στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 8 Απριλίου στις αίθουσες Αττικόν, Απόλλων και την Ταινιοθήκη της Ελλάδας.

Στη λίστα των επισκεπτών του φεστιβάλ βρίσκονται, επίσης, η ελληνικής καταγωγής γαλλίδα ηθοποιός, Ανα Μουγκλαλίς και η ηθοποιός-σκηνοθέτης, Νικόλ Γκαρσία, σύμφωνα με το Βήμα online.

Παρά τον μισό περίπου αιώνα που μετρά στο σινεμά, η 67χρονη Κατρίν Ντενέβ δεν μας έχει συνηθίσει στο είδος της κωμωδίας. Κρίνοντας από τα λεγόμενά της όμως, στο περασμένο φεστιβάλ Βενετίας, όπου το «Potiche» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του, η κωμωδία είναι επίσης το κρυφό απωθημένο της. Όπως και το τραγούδι.

«Έχω τόση όρεξη να παίξω σε κωμωδίες και να τραγουδήσω που μου έρχεται να μην κάνω τίποτα άλλο» είπε στην συνέντευξη τύπου της ταινίας η Ντενέβ.

Ο Οζόν είναι ο σκηνοθέτης που πριν από μερικά χρόνια χτύπησε την κωμική φλέβα της ηθοποιού με τις «Οκτώ γυναίκες». Βασισμένο στο θεατρικό έργο των Πιέρ Μπαριγέ –Ζαν Πιέρ Γκρεντί που έκανε θραύση στην Γαλλία, το «Potiche» -που στα ελληνικά σημαίνει γλάστρα- είναι η κωμική ιστορία της συζύγου ενός βιομηχάνου ομπρελών η οποία, έστω και καθυστερημένα αποφασίζει να κάνει την μεγάλη στροφή στην ζωή της και να αποκτήσει ρόλο ουσίας στην κοινωνία. Όχι απλώς θα πάρει τα ηνία της επιχείρησης αλλά θα ακολουθήσει πολιτική καριέρα, διεκδικώντας ως και την θέση της δημάρχου.

Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας, που είναι μια παραγωγή του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της 11ης έκδοσης που είχε ανάδοχο το τρομερό παιδί της μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ, με λαμπερούς προσκεκλημένους και πολλά γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που ήρθαν στην Αθήνα, ειδικά για το Φεστιβάλ, συνεχίζει τη πορεία του δυναμικά και δίνει ραντεβού στο κοινό του το 2011 με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Στην 12η έκδοσή του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας, θα προβληθούν περίπου 55 ταινίες, στη πλειοψηφία τους σε πρώτη προβολή στην Αθήνα και, όπως κάθε χρόνο, πολλοί σκηνοθέτες και ηθοποιοί έχουν προσκληθεί να έρθουν στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν τις ταινίες τους και να συναντήσουν το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες.

in.gr

Ξεκινά το 6ο ANIMFEST - Τα καρτούν ζωντανεύουν στην Ταινιοθήκη από τις 17 ώς τις 23 Μαρτίου

Το 6ο ANIMFEST, με 146 ταινίες κινουμένων σχεδίων της νέας γενιάς καλλιτεχνών και σπουδαστών από 38 χώρες, φιλοξενεί από τις 17 ώς τις 23 Μαρτίου η Ταινιοθήκη της Ελλάδας.

Με γνώμονα την υψηλή αισθητική, την τεχνική αρτιότητα και τη σεναριακή πληρότητά τους, οι ταινίες χωρίζονται σε τρία τμήματα: Διεθνές Τμήμα (88 ταινίες), στο Σπουδαστικό Τμήμα (36 ταινίες) και στο Ελληνικό Τμήμα (22 ταινίες).

Επίσης, περισσότερες από πενήντα ταινίες θα προβληθούν στα μη διαγωνιστικά προγράμματα: Πανόραμα Ταινιών από διάφορες χώρες, Συλλογή Ταινιών Κινούμενων Σχεδίων παραγωγής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Επιλογή Βραβευμένων Ταινιών στο 6ο China International Cartoon and Animation Festival 2010.

Συμμετέχουσες χώρες με ταινίες είναι οι Κίνα, Δανία, Iσραήλ, Κροατία, Ρωσία, Γαλλία, Πολωνία, Ταϊβάν, Φινλανδία, Ιορδανία, Βρετανία, Νότιος Αφρική, Βραζιλία, Ιαπωνία, Ιράν, Χιλή, Γερμανία, Ολλανδία, Γεωργία, Ουγγαρία, Νορβηγία, Αυστραλία, Εσθονία, Ισπανία, Ελβετία, Καναδάς, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ιταλία, Ρουμανία, Γκάνα, Βουλγαρία, Τσεχία, Πορτογαλία, Κύπρος, ΗΠΑ, Σερβία, Ιρλανδία και Τουρκία.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και η ημερίδα «Οπτικοακουστικά Μέσα και Εκπαίδευση-Η οπτικοποίηση της αφήγησης: Από τον Τριβιζά στο Logicomix».

Πανεπιστημιακοί και καλλιτέχνες προσεγγίζουν το θέμα μέσα από τα γνωστικά αντικείμενά τους.

Ανάμεσά τους οι Παναγιώτης Κυριακουλάκος, λέκτορας Πανεπιστημίου Αιγαίου, Αλέκος Παπαδάτος, σκηνοθέτης-κομίστας, Δημήτρης Πατρίκιος, σκηνοθέτης και η Μαρία Κομνηνού, αναπληρώτρια καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχουν επίσης κληθεί να λάβουν μέρος τόσο ο Απόστολος Δοξιάδης, σκηνοθέτης-συγγραφέας και δημιουργός του LOGICOMIX, όσο και ο Ευγένιος Τριβιζάς, καθηγητής εγκληματολογίας στο Reαding University και συγγραφέας δημοφιλέστατων παιδικών βιβλίων.

Τα έπαθλα του φεστιβάλ animation της Αθήνας είναι ειδικά σχεδιασμένα από τη γλύπτρια και καθηγήτρια στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Αφροδίτη Λίτη.

in.gr

Σάββατο 12/03/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Οιωνός ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:00 Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ 3 Star Ξένη ταινία
21:30 Το νόημα της ζωής Σινε+ Δράμα
22:15 Οι μικροί τραγουδιστές της Οπερας του Πεκίνου Πρίσμα+ Ξένη ταινία
22:30 Η κόμισσα της Κέρκυρας Alpha Κωμωδία
22:45 Ο γκουρού Star Ξένη ταινία
23:00 25η ώρα Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Καρουζέλ ΕΤ1 Δράμα
23:00 Στη σκιά του υποκόσμου ΕΤ3 Δράμα
23:00 Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού Alter Ξένη ταινία
23:45 Η εκδοχή του Τσάρλι Πρίσμα+ Δράμα
00:30 Και από εδώ....οι γονείς μου Mega Κωμωδία
00:30 Σήμα κινδύνου 2 Star Τρόμου
00:30 Διαγωγή κοσμία Alpha Θρίλερ
00:45 MR. bones Alter Κωμωδία
01:10 Κόκκινο χρυσάφι Σινε+ Δράμα
02:10 Μελίντα & Μελίντα ANT1 Κωμωδία
02:45 Λευκός κατάδικος Σινε+ Ξένη ταινία
02:45 Η δύναμη του εννέα Star Ξένη ταινία
03:15 Διαγωγή κοσμία Alpha Θρίλερ
04:30 Ένοχος γυναίκα Σινε+ Δράμα