Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ - Η Ντίνα Κώνστα... τραγουδά Μπέλλου




Στη σκηνή η ζωή της αρχόντισσας του ρεμπέτικου, μέσα από το θεατρικό έργο της Σοφίας Αδαμίδου, που κάνει πρεμιέρα στις 19 / 12 /2011.






Aυθεντική, ασυμβίβαστη, φωνή-σύμβολο του λαϊκού μας τραγουδιού, η αρχόντισσα του ρεμπέτικου είναι κάποιοι από τους προσδιορισμούς που συνοδεύουν το όνομα της Σωτηρίας Μπέλλου. Εκείνη όμως ήθελε να τη λένε απλά Σωτηρία. Η ζωή και το έργο της σπουδαίας ερμηνεύτριας παίρνει σάρκα και οστά στη σκηνή του θεάτρου «Κάππα», με την Ντίνα Κώνστα στον ομώνυμο ρόλο.

Το θεατρικό της Σοφίας Αδαμίδου, «Σωτηρία Μπέλλου - Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας», κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου, σε νέα επεξεργασμένη μορφή, ειδικά για την παραγωγή. Η Ντίνα Κώνστα, θαυμάστρια έτσι κι αλλιώς της Σωτηρίας Μπέλλου, έχει διαβάσει το βιβλίο της Σοφίας Αδαμίδου, «Σωτηρία Μπέλλου: Πότε ντόρτια, πότε εξάρες», στο οποίο βασίζεται το κείμενο της παράστασης, αλλά και ό,τι αφορά τη ζωή της μεγάλης ρεμπέτισσας.

«Η Σωτηρία Μπέλλου στεκόταν σαν παλικάρι απέναντι σε ό,τι δεν ταίριαζε με τα ''θέλω'' της. Ηθελε να είναι υπεύθυνη για τα δικά της λάθη και όχι για εκείνα που κάποιοι τα έβλεπαν λάθος. Ηθελε να μετανιώνει γι' αυτά που έκανε και όχι για όσα δεν έκανε», λέει η Σοφία Αδαμίδου, που τη γνώριζε προσωπικά.

«Η αντιφατικότητα του χαρακτήρα της, τα πάθη για τα οποία ποτέ δεν μετάνιωσε, έδιναν συχνά λαβές για σχόλια. Εκείνη, όμως, ήθελε να την αγαπούν γι' αυτό που ήταν. Αυτός που περισσότερο την αγάπησε γι' αυτό που ήταν, ήταν ο κόσμος.

Ωστόσο, η Σωτηρία Μπέλλου ήξερε να εκτιμά, να αγαπά, ακόμη και να συγχωρεί αυτούς που την πίκραναν. Ατομο φλεγόμενο η ίδια και η ζωή της ένας διαρκής αγώνας: για την επιβίωση, τα πιστεύω, τις επιλογές της».

Το έργο «Σωτηρία Μπέλλου - Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας» πρωτοανέβηκε στην Αθήνα από το θέατρο «Στοά» (2008 και 2009), με τη Λήδα Πρωτοψάλτη. Η τότε παράσταση είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Στη νέα -εμπλουτισμένη με τα εκπληκτικά τραγούδια της Μπέλλου- παραγωγή συναντάμε τη Σωτηρία Μπέλλου, το τελευταίο βράδυ, στο νοσοκομείο, πριν από την εγχείρηση που θα της στερήσει τη φωνή. Η ζωή της όλη περνάει μπροστά από τα μάτια της.

Δύσκολες στιγμές
Στιγμές τραγικές αλλά και κωμικές από τη ζωή και την καριέρα της. Θυμάται τους ανθρώπους που αγάπησε και την αγάπησαν, τη μάνα, τον πατέρα της, τον παππού της, τους ανθρώπους που την πίκραναν, τον άντρα της, τις φυλακές και το ξύλο που τη σημάδεψαν, αλλά και τους ανθρώπους που τη βοήθησαν στα πρώτα της βήματα και στις δύσκολες στιγμές.

Από τη Βέμπο που τη μύησε -χωρίς η ίδια να το ξέρει- στο τραγούδι, έως τον Βασίλη Τσιτσάνη που της άνοιξε τον δρόμο, τον Παπαϊωάννου που αγάπησε βαθιά, μέχρι τον Ανδριόπουλο και τον Σαββόπουλο που την έφεραν πιο κοντά στις νεότερες γενιές.

Αξιολογεί σημαντικούς τομείς της προσωπικής της ζωής, της ψυχολογίας και της διάθεσής της γενικότερα, που επηρεάστηκαν σημαντικά από συνθήκες και γεγονότα μιας ολόκληρης εποχής.

Τη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια υπογράφει η Αθανασία Καραγιαννοπούλου, τα σκηνικά ο Μανόλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια η Μαρία Κοντοδήμα, την επιμέλεια κίνησης ο Φωκάς Ευαγγελινός και τους φωτισμούς η Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Πρωταγωνιστούν: Ντίνα Κώνστα, Εφη Κόντα.

ΣΤΙΧΟΙ

«Κανένας δεν μου έφταιξε/στις μαύρες συμφορές μου/τα ανοιχτά τα χέρια μου/τι τα 'χω και παλεύω/Το ξερό μου το κεφάλι/μ' έφερε σ' αυτό το χάλι./Ας ήμουνα λίγο σφικτή/φίλοι να τα κρατούσα/τη φτώχεια να χαιρέταγα/μποέμικα να ζούσα./Τώρα που φύγαν τα λεφτά/μου 'ρθε ο νους κι η γνώση/μα είναι πια πολύ αργά/κι ας το 'χω μετανιώσει». Σωτηρία Μπέλλου

ethnos


Men in Black 3 (2012) Trailer

Τους «Απογόνους» του ελληνικής καταγωγής Αλ.Πέιν βράβευσε η Ένωσης Κριτικών Λος Άντζελες

Όχι στο Artist, αλλά στους Απογόνους του ελληνικής καταγωγής Αλεξάντερ Πέιν έδωσε το βραβείο καλύτερης ταινίας η Ένωση Κριτικών του Λος Αντζελες.

Βραβείο καλύτερου άνδρα ηθοποιού έλαβε ο Μάικλ Φασμπέντερ και β' ρόλου ο Κρίστοφερ Πλάμερ για τους Πρωτάρηδες.

Το πολυβραβευμένο ιρανικό Ένας Χωρισμός έλαβε βραβείο σεναρίου, ενώ η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ποίηση από την Κορέα (Γιουν Τζουν-Χι) κέρδισε βραβείο καλύτερης ηθοποιού.

Η Τζέσικα Τσαστάιν έλαβε βραβείο β' γυναικείου ρόλου (ή μάλλον ρόλων μιας και φέτος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες).

Βραβείο σκηνοθεσίας έλαβε ο Τέρενς Μάλικ για το Δέντρο της Ζωής, βραβείο ντοκιμαντέρ το Cave of Forgotten Dreams του Βέρνερ Χέρτζογκ, το οποίο αγνοήθηκε στη «μεγάλη λίστα» των Όσκαρ.

Για καλύτερη μουσική βραβεύθηκαν οι Chemical Brothers για την ταινία Hanna.

in.gr

The Devil Inside (2011) 1st Trailer

[REC] 3 Genesis (2011) New Poster

Chop (2011) Poster & Trailer



Ελευθεροτυπία - Κυριακή 18/12/2011

Το 2ο cd και το dvd αυτή την Κυριακή με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Best of Web 2011

ΤΟ ΒΗΜΑ - Κυριακή 18/12/2011

Καθημερινή - Κυριακή 18/12/2011



Coriolanus (2011) Banners



GAME OF THRONES Season 2 New Teaser

Exit (2011) Poster & Teaser Trailer


Remains (2011) TV Series



PREMIERE DATE 16/12/2011 AT ChillerTV

Η μικρού μήκους ταινία ROSA παίρνει το δρομό για την μεταφορά της στον κινηματογράφο με μια ταινία μεγάλου μήκους.




Την μεταφορά της ταινίας ανέλαβε η FOX

Το Γκόθαμ Σίτι πενθεί

Ο δημιουργός κόμικς, Τζέρι Ρόμπινσον πέθανε σε ηλικία 89 ετών. Χάρη σε αυτόν ο Μπάτμαν δεν θα είχε ποτέ τη βοήθεια του Ρόμπιν και -σύμφωνα με ορισμένους- δεν θα είχαμε ποτέ απολαύσει τον... «κακό» που αγαπάμε να μισούμε, Τζόκερ.

Ο Ρόμπινσον άρχισε να ζωγραφίζει κόμικς το 1939 σε ηλικία 17 ετών.

Σύμφωνα με πολλούς υπήρξε ο δημιουργός του σατανικού μα πάντα χαμογελαστού, Τζόκερ.

“Οι κακοί, πάντα πίστευα ότι έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον", είχε δηλώσει ο Ρόμπινσον στους Times πέρσι. “Νομίζω πρώτα ήρθε το όνομα: Ο Τζόκερ. Μετά σκέφτηκα το τραπουλόχαρτο”, είχε πει. Οι γονείς του έπαιζαν μπριτζ.

Ο The Joker έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1940 και στη συνέχεια πήρε... τη σάρκα και τα οστά των Σίζαρ Ρομέρο, Τζακ Νίκολσον και Χιθ Λέτζερ.

"Οι δρόμοι του Γκόθαμ Σίτι είναι λίγο πιο μοναχικοί σήμερα", δήλωσε ο Μάικ Μαρτς, εκδότης της σειράς Μπάτμαν των DC Comics.

Ωστόσο ο δημιουργός του Μπάτμαν, Μπομπ Κέιν έχει ισχυριστεί ότι ο ίδιος και ο συγγραφέας της αυθεντικής σειράς κόμικς, Μπιλ Φίνγκερ ήταν οι δημιουργεί του χαρακτήρα.

Ο Ρόμπινσον είχε προσληφθεί από τον Κέιν το 1939.

enet

Έθνος - Κυριακή 18/12/2011


Real News - Κυριακή 18/12/2011

Μήνας Πολιτισμού η «απάντηση» πολιτιστικών φορέων στην κρίση

Δωρεάν ξεναγήσεις, εισιτήρια για ταινίες, συναυλίες και παραστάσεις προσφέρουν σημαντικοί πολιτιστικοί φορείς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Μήνα Πολιτισμού. Η πρωτοβουλία του Δικτύου Πολιτιστικών Φορέων «ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ» έχει ως στόχο να δώσει πρόσβαση σε οικονομικά και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και να ενισχύσει το ενδιαφέρον των νέων για τον πολιτισμό.

Στη δράση συμμετέχουν τα μέλη του Δικτύου Πολιτιστικών Φορέων «ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ»: ART-ATHINA, Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Εθνική Λυρική Σκηνή, Εθνικό Θέατρο, Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Μουσείο Μπενάκη, Μπιενάλε της Αθήνας, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών-Ίδρυμα Ωνάση.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του Μήνα Πολιτισμού περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις ανά φορέα:

  • ART-ATHINA
Η ART-ATHINA συντονίζει ένα πρόγραμμα ξεναγήσεων και άλλων δράσεων με ελεύθερη είσοδο σε αίθουσες τέχνης της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων από την Αθήνα συμμετέχουν οι γκαλερί ΑΔ, Αίθουσα Τέχνης "Καπλανών 5", Αστρολάβος, About, Andreas Melas & Helena Papadopoulos, Art Zone 42, Batagianni gallery, Γκαλερί Έρση, έκφραση - γιάννα γραμματοπούλου, Elika, Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, K-art, Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης, Qbox, Ρεβέκκα Καμχή, Σκουφά, Τhe Apartment, The Breeder, Titanium Yiayiannos Gallery, και από τη Θεσσαλονίκη οι Artis Causa, Γκαλερί TinT και Zina Athanassiadou Gallery.

Αναλυτικό πρόγραμμα στο www.art-athina.gr

  • Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας
Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για παιδιά στο Βυζαντινό Μουσείο, 11 έως 18 Δεκεμβρίου 2011
Οι μικροί επισκέπτες θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίδια, με αφετηρία βυζαντινές και μεταβυζαντινές εικόνες και άλλα επιλεγμένα αντικείμενα από τις συλλογές του Μουσείου, τα οποία εικονογραφούν διαφορετικά επεισόδια από την αφήγηση της Γέννησης. Για παιδιά 5 έως 8 ετών. Κυριακή 11, Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Ώρες έναρξης: 10:00 και 12:00

Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν. Ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να συμμετάσχουν στο κάθε πρόγραμμα είναι περιορισμένος γι’ αυτό είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 213 213 9507 (από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 έως 15:00). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες: Γραφείο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΒΧΜ

www.byzantinemuseum.gr

  • Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας
Οι κινηματογράφοι Απόλλων Cinemax Class (Σταδίου 19), Δαναός 1 και Δαναός 2 (Κηφισίας 109) και Νιρβάνα Cinemax (Αλεξάνδρας 192) σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας προσφέρουν δωρεάν προβολές σε ανέργους. Την Δευτέρα 12 και την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους κατόχους θεωρημένων από τον ΟΑΕΔ καρτών ανεργίας: για τους κινηματογράφους Απόλλων και Νιρβάνα, η προσφορά ισχύει για την πρώτη απογευματινή προβολή και για τους κινηματογράφους Δαναό 1 και 2 για όλες τις προβολές.

Η είσοδος θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας -ανάλογα με τις διαθέσιμες θέσεις των κινηματογράφων- και στις προγραμματισμένες προβολές εκείνων των ημερών.

Λεπτομέρειες στο www.aiff.gr.

  • Εθνική Λυρική Σκηνή
Η Εθνική Λυρική Σκηνή, συμμετέχει στην πρωτοβουλία με την παραχώρηση 100 θέσεων για την παράσταση μπαλέτου Όλοι χορεύουν βαλς! της 11ης Δεκεμβρίου 2011. Οι θέσεις θα δοθούν σε εγγεγραμμένους άνεργους και ηλικιωμένα άτομα άνω των 68 ετών.

Η διανομή των θέσεων ξεκίνησε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, από τα ταμεία της Ε.Λ.Σ. (Ακαδημίας 59-61, Αθήνα), με σειρά προτεραιότητας.

www.nationalopera.gr

  • Εθνικό Θέατρο
  1. 30 θέσεις με μειωμένη είσοδο 5 Ευρώ σε νέους (ηλικίας 18 – 23 ετών), ηλικιωμένους (άνω των 65 ετών) και άνεργους με την επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας ανεργίας για την παράσταση του έργου του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ Περικλής σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 22/12. Η διανομή των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου από τα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου (Αγίου Κωνσταντίνου 22 – 24, 10:00 – 21:00) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τηλεφωνικές κρατήσεις δεν γίνονται.
  2. Δωρεάν παρακολούθηση της παράστασης Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου της Άλκης Ζέη στην Παιδική Σκηνή από ειδικές ομάδες παιδιών (Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, Παιδικά Χωριά SOS κ.α.) έπειτα από συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς.
  3. Οργάνωση ξενάγησης στους χώρους του Εθνικού Θεάτρου την Δευτέρα 19/12 στις 11.00 το πρωί, ανοιχτή για το κοινό. Σημείο συνάντησης το γκαράζ του Εθνικού Θεάτρου (Κουμουνδούρου 20).
Πληροφορίες στο website www.n-t.gr

  • Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
  1. Τετάρτες με Κινηματογράφο στο ΙΜΚ με Ελεύθερη Είσοδο. Μικρό Αφιέρωμα στον Γούντι Άλεν και σε κωμωδίες του. Έως την Τετάρτη 28/12, στις 21:30, σε συνεργασία με τη New Star. Κρατήσεις θέσεων με σειρά προτεραιότητας: 210 3418579 Δευ – Παρ 10:00 – 14:00.
  2. Παράλληλα Δρώμενα - Αντηχούν Μουσικές στο ΙΜΚ: 2 Μικρές Jazz Συναυλίες στο Φουαγέ του ΙΜΚ (14/12 & 21/12 στις 21:00) από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας.
  • Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
  1. 100 δωρεάν εισιτήρια για την έκθεση «Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον κόσμο των αρχαίων ελληνικών μαθηματικών».
  2. 100 δωρεάν εισιτήρια για την έκθεση «Γιάννης Μέτσης – Πειραματικό Μπαλλέτο Αθηνών».
  3. 50 δωρεάν εισιτήρια για τις προβολές της «ΘΟΛΟΥ».
Όλα τα ανωτέρω εισιτήρια θα διατίθενται στο κοινό κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνα: 2122542001-4) και ισχύουν για τις Παρασκευές του μηνός Δεκεμβρίου. www.hellenic-cosmos.gr

  • Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών προσφέρει από 50 δωρεάν εισιτήρια σε εγγεγραμμένους ανέργους για κάθε μία από τις ακόλουθες συναυλίες:

  1. «Στις Παρυφές του Θρύλου» - Έργα των Σιμπέλιους, Μπετόβεν, Στράους, Παρασκευή 16.12.2011, 20:30 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
  2. «Χριστουγεννιάτικη Συναυλία» - Τα τέσσερα κουαρτέτα με φλάουτο του Μότσαρτ, Δευτέρα 19.12.2011, 20.30 Αίθουσα Συναυλιών Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός
Πριν από κάθε συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προηγείται, στις 19.45, δωρεάν εισαγωγική ομιλία για τους κατόχους των εισιτηρίων.
Κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες για την παραλαβή των εισιτηρίων στα τηλέφωνα 210 7257601-3 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 14.00). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την παραλαβή απαιτείται η επίδειξη θεωρημένης από τον ΟΑΕΔ κάρτας ανεργίας και αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.
www.koa.gr

  • Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Έκθεση: Άγονη Γραμμή. Ένα αρχαιολογικό ταξίδι στο Καστελλόριζο, στη Σύμη, στη Χάλκη, στην Τήλο και τη Νίσυρο
Ελεύθερη είσοδο στο κοινό την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 (10.00 – 20.00).
Στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση για το κοινό.

www.cycladic.gr

  • Μουσείο Μπενάκη
  1. Κεντρικό κτήριο: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ο Αϊ Βασίλης αναζητά συνεργάτες», Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, 11.00-14.00 και Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011, 17.00-20.00. Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Μπενάκη διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα «Ο Αϊ Βασίλης αναζητά συνεργάτες» που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, με στόχο να ανακαλύψουν τις πλούσιες συλλογές του Μουσείου Μπενάκη μέσα από ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι. Είσοδος ελεύθερη σε οικογένειες, μεγάλους και παιδιά.
  2. Ισλαμικό μουσείο: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, 11.00, «Σάββατο στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης», Ξενάγηση από τις επιμελήτριες Μίνα Μωραΐτου και Ροζάννα Μπαλλιάν της Ισλαμικής συλλογής του Μουσείου Μπενάκη για μία γνωριμία με τον ισλαμικό πολιτισμό. Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, 11.00, ειδική ξενάγηση σε ομάδες προσφύγων (Οργάνωση σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστος αριθμός επισκεπτών 35 άτομα.
  3. Κτήριο οδού Πειραιώς: Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011, 12.00, Έκθεση «Νίκος Χουλιαράς. Τα πίσω δωμάτια του νου», Μουσείο Μπενάκη – Κτήριο Πειραιώς 138 (16/11/2011 - 15/01/2012), Ειδική ξενάγηση σε ομάδες προσφύγων (Οργάνωση σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες)Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστος αριθμός επισκεπτών 35 άτομα.Υπεύθυνη Επικοινωνίας Νικολέττα Μεντή, Τηλ: 210 3671023, www.benaki.gr
  • Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών – Ίδρυμα Ωνάση
Στις 14 Δεκεμβρίου στη συναυλία του συνόλου DissonART αφιερωμένη στον Ιάννη Ξενάκη (δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του) θα υπάρχουν 200 θέσεις δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας στα τηλέφωνα 210 9005800 και 2130178036.

in.gr

Δευτέρα 12/12/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο ΝΕΤ Δράμα
22:00 Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ Star Ξένη ταινία
23:00 Τα κόκκινα φανάρια ΕΤ3 Δράμα
23:00 Πράξη απόγνωσης Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Έλεν και Τζορτζ Σπορ+ Περιπέτεια
00:30 Κώδικος enigma ΝΕΤ Περιπέτεια
00:30 Their second chance Σπορ+ Δράμα
02:00 Narc Star Θρίλερ
04:15 Η Μαύρη καλλονή Star Δράμα