Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Super Hybrid (2011) Poster

Super Hybrid (2011) Clip & Featurette




Amy Winehouse: Το νέο άλμπουμ θα έχει 12 ολοκαίνουρια κομμάτια

Σύμφωνα με πηγές πολύ κοντά στην εταιρία που δούλευε η Amy Winehouse υπάρχουν ήδη 12 κομμάτια τα οποία είναι πραγματικά εκπληκτικά και θα κυκλοφορήσουν ως 3ο άλμπουμ.

Ο ίδιος άνθρωπος λέει πως υπάρχουν, φυσικά, και πολλά άλλα κομμάτια που θα μπορούσαν να γίνουν δύο ακόμη άλμπουμ, αλλά πρέπει να τα επεξεργαστεί παραγωγός, καθώς βρίσκονται σε πρώιμα στάδια.

Πηγή: athensbars.gr

Η «Σφαγή» του Ρόμαν Πολάνσκι στο Φεστιβάλ Βενετίας

Περίπου ενάμιση χρόνο από τότε που η προτελευταία ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι, «Ο αόρατος συγγραφέας», έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βερολίνου με τον ίδιο απόντα, αφού είχε συλληφθεί στην Ελβετία σχετικά με το ζήτημα του βιασμού που τον καταδιώκει από το 1977, ο πολωνός σκηνοθέτης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα.

Οχι εξαιτίας του ιδίου ή κάποιου άλλου σκανδάλου αλλά χάρη στην τελευταία ταινία του, «Carnage» («Σφαγή»), που όπως προσφάτως ανακοινώθηκε, θα κάνει την πρεμιέρα της στο επερχόμενο, 58ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας.

Βασισμένη στο θεατρικό έργο «Le Dieu du Carnage» («Ο θεός της σφαγής») που ανέβηκε κατ' αρχάς στη Ζυρίχη, το 2006, στο Λονδίνο το 2008 αλλά και στο Μπρόντγουεϊ, η ταινία αναφέρεται στον επεισοδιακό χαρακτήρα που θα αποκτήσει η βραδιά συνάντησης δυο ζευγαριών με αφορμή έναν τσακωμό στο πάρκο ανάμεσα στα παιδιά τους.

Το γεγονός ότι ο Πολάνσκι συνεργάστηκε στο σενάριο με τη θεατρική συγγραφέα του έργου, Γιασμίνα Ρέζα, αλλά και το εκλεκτό καστ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν (Κέιτ Γουίνσλετ, Τζόντι Φόστερ, Τζον Σ. Ράιλι, Κρίστοφ Βαλς) μετατρέπουν αυτομάτως την ταινία σε μια από τις πιο αναμενόμενες της διοργάνωσης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πολάνσκι ασχολείται με θεατρική διασκευή. Το 1970 είχε δώσει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες «Μακμπέθ» του κινηματογράφου και το 1996 πέτυχε μια θαυμάσια διασκευή του «Ο θάνατος και η κόρη» του Αριέλ Ντόρφμαν , με τη Σιγκούρνεϊ Γουίβερ και τον Μπεν Κίνγκσλεϊ.

Αμέσως μετά τη Βενετία, το «Carnage» θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη προκειμένου να ανοίξει το φεστιβάλ της πόλης, απόντος φυσικά του σκηνοθέτη ο οποίος ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να εισέλθει στις Ηνωμένες Πολιτείες αφού θα συλληφθεί αμέσως.

Σε ό,τι αφορά την άφιξή του στο Φεστιβάλ Βενετίας, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν ο Πολάνσκι θα δώσει το «παρών», αν και όλα δείχνουν ότι δεν έχει λόγο για να το κάνει. Οταν ο «Αόρατος συγγραφέας» παίχτηκε στο Βερολίνο ο Πολάνσκι ήταν απών και αυτό δεν έθιξε την καριέρα της ταινίας .

Ο «Συγγραφέας» απέσπασε την Αργυρή Αρκτο σκηνοθεσίας και είχε ικανοποιητική κίνηση στις αίθουσες.

tovima

Το Βήμα - Κυριακή 07/08/2011


FRIENDS - SEASON 7 - DVD 3 - Episodes 17-24

ΤΑ ΝΕΑ - Σαββατοκύριακο 06-07/08/2011

Στο μυθιστόρημα αυτό, ένα από τα τα συναρπαστικότερα της σειράς του Maurice Leblanc, ο τζέντλεμαν-διαρρήκτης Αρσέν Λουπέν, ένας από τους μεγάλους παραδοσιακούς ήρωες κακοποιούς της αστυνομικής λογοτεχνίας, είναι κάτοχος και χρήστης του μυστικού της ΚΟΥΦΙΑΣ ΒΕΛΟΝΑΣ, που επί είκοσι αιώνες χάρισε τη δύναμη και τη δόξα στον εκάστοτε κάτοχό του, από τον Ιούλιο Καίσαρα μέχρι και τον Λουδοβίκο τον 14ο.
Ο σφόδρα ερωτευμένος εδώ Αρσέν Λουπέν βρίσκει αυτή τη φορά αντίπαλο άξιο τον Ισίδωρο Μπωτρελέ, νεαρό μαθητή της ρητορικής - εκτός από την πάντα αμήχανη γαλλική αστυνομία και τον παλαιό του αντίπαλο Χέρλοκ Σολμς, που εδώ κάνει μια σύντομη και μάλλον ατυχή εμφάνιση.
Η περιπέτεια διαδραματίζεται κυρίως στο κέντρο της Γαλλίας, σε ξεπεσμένα αρχοντικά και πύργους, όπου παρελαύνουν πλαστά και αυθεντικά έργα τέχνης, χαμένα χειρόγραφα και εξαφανισμένες εκδόσεις, επαρχιακοί συμβολαιογράφοι και ντόπιοι συλλέκτες, σ' ένα μακρύ παιχνίδι μεταμφιέσεων, κρυφτού και αποκαλύψεων που θα οδηγήσει στο μυστικό της Κούφιας Βελόνας.
Την έκδοση συνοδεύει μια συνέντευξη του γιου του συγγραφέα και ένα αναλυτικό χρονολόγιο της ζωής του Αρσέν Λουπέν, βγαλμένο από το σύνολο των ιστοριών του, γραμμένο από τον γνωστό γάλλο μελετητή της αστυνομικής λογοτεχνίας Francis Lacassin.

Δίφωνο - Αύγουστος 2011





T3 - Τεύχος Αυγούστου 2011

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 07/08/2011


Real News - Κυριακή 07/08/2011

Καθημερινή - Κυριακή 07/08/2011


Καθημερινή - Σάββατο 06/08/2011


Έθνος - Κυριακή 07/08/2011



Τα τραγούδια του cd

01. Κάθε φορά που με κοιτάζεις
02. Ολα αυτά που φοβάμαι (How you remind me) - Διασκευή
03. Να μείνεις εδώ... κοντά μου
04. Ο άγγελός μου
05. Χωρίς εσένα
06. Χαρτοκιβώτια νουνού
07. Ole, ole ola
08. Προλαβαίνω
09. Συνάντησέ με
10. Καλημέρα
11. Κύκνειο άσμα


Arena (2011) Trailer


Intriguing Trailer for Italian Sci-Fi Short Film 'City in the Sky'

Shark Night 3D (2011) Clip

Shark Night 3D (2011) Poster

Pixar Animation Studios Films Video Montage

Like Crazy (2011) Trailer


G.I. Joe Fan Made Movie Trailer


G.I. Joe - Operation: Red Retrieval

Shaolin (2011) Trailer


Drive (2011) Poster

Το φράγμα του ενός δισ. δολαρίων σε εισπράξεις έσπασε ο Χάρι Πότερ

Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος Β΄ έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στο παγκόσμιο box office. Είναι η πρώτη ταινία της σειράς ταινιών με ήρωα τον μαθητευόμενο μάγο που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Το τελευταίο μέρος γίνεται έτσι το πιο επιτυχημένο στη σειρά ταινιών, ακολουθούμενο από το πρώτο μέρος (Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος), το οποίο είχε συγκεντρώσει 974,8 εκατομμύριο δολάρια.

Το Avatar είναι η ταινία που κατέχει το ρεκόρ εισπράξεων με 2,8 δισ. δολάρια παγκοσμίως.

in.gr

Τρίτη 02/08/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Η εξέγερση Star Ξένη ταινία
23:00 Βοήθεια ο Βέγγος φανερός πράκτωρ 000 ΕΤ3 Κωμωδία
23:00 Ιερός καπνός Σπορ+ Δράμα
00:30 Ληστεία με γοητεία ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:50 Επικίνδυνες εμμονές Σπορ+ Ξένη ταινία
02:00 Στον έρωτα και στον πόλεμο Star Ξένη ταινία
02:15 Οδυσσέας ΝΕΤ Ξένη ταινία