Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Stellan Skarsgård in 'A Somewhat Gentle Man' Trailer

Call of Duty: Black Ops TV Commercial: "There's A Soldier In All Of Us

Καταπληκτική διαφήμιση για το παιχνίδι !

I Am Love (2010)

Κυκλοφορία 28/12/2010 - AUDIOVISUAL

Μια αριστοκρατική Art Deco βίλα του Μιλάνου, που ανήκει στους Ρέκι μια πανίσχυρη οικογένεια βιομηχάνων. Είναι η βραδιά των γενεθλίων του ιδρυτή της επιχείρησης, που πρόκειται ν’ ανακοινώσει την αλλαγή σκυτάλης στη μικρή αυτοκρατορία που ο ίδιος δημιούργησε.

Στη διάρκεια του δείπνου, ο γοητευτικός εγγονός του Εντουάρντο παρουσιάζει την κοπέλα που θέλει να παντρευτεί, η αδελφή του Ελιζαμπέτα χαρίζει έναν πίνακα στον παππού της κι ένας νεαρός σεφ κάνει μια απροσδόκητη εμφάνιση. Έτσι αρχίζει μια αφήγηση που παρακολουθεί την οικογένεια Ρέκι και τα μυστικά της, κάτω από ένα μικροσκόπιο που βγάζει στην επιφάνεια όλη τη διακριτική γοητεία της μιλανέζικης μπουρζουαζίας, αλλά και όλη την υποκρισία της.

The Last Exorcism (2010)

Κυκλοφορία: 03/01/2011 - ODEON

Ένα δυνατό θρίλερ για γερά νεύρα, από τον Γερμανό σκηνοθέτη Ντάνιελ Σταμ, σε παραγωγή του Ιλάι Ροθ ("Cabin Fever", "Hostel"). Πρωταγωνιστούν ο Πάτρικ Φάμπιαν - γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές, όπως "Big Love", "Veronica Mars", "24"- και η νεαρή Άσλεϊ Μπελ ("United States of Tara").

Όταν ο αιδεσιμότατος Κότον Μάρκους φτάνει στη φάρμα του Λούις Σουίτζερ κάπου στην Λουιζιάνα, περιμένει ότι απλά θα κάνει έναν ακόμη συνηθισμένο εξορκισμό σε μια διαταραγμένη θεοσεβούμενη. Ο Σουίτζερ όμως έχει καλέσει τον Μάρκους γιατί είναι πεπεισμένος ότι η κόρη του Νελ έχει κυριευθεί από δαίμονα που πρέπει να εξορκιστεί προτού συμβεί κάποια τραγωδία. Ο Κότον και η ομάδα του σχεδιάζουν να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ με θέμα αυτόν τον εξορκισμό. Τίποτα όμως δεν τον έχει προετοιμάσει για το πραγματικό κακό που θα συναντήσει εκεί.

The Secret - El Secreto (2010)

Νέα τεχνολογία αυξάνει την χωρητικότητα των «τσιπ» και την ταχύτητα των επεξεργαστών

Εργαστήριο στην Ταϊβάν παρουσίασε το πρώτο πειραματικό «τσιπ» με στοιχεία μεγέθους μόλις 9 νανομέτρων. Με το επίτευγμα αυτό αυξάνεται κατά 20 φορές η χωρητικότητα των «τσιπς» μνήμης ενώ ανεβαίνει σημαντικά και η ταχύτητα σε επεξεργαστές για φορητές συσκευές.

«Οι ερευνητές πίστευαν κάποτε ότι τα 20 νανόμετρα ήταν το όριο για τις τεχνολογίες μικροτσίπ» δήλωσε ο κ. Χο Τσιά-Χούα, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας στο Εθνικό Εργαστήριο Νανοσυσκευών της Ταϊβάν. Σημειώνεται ότι ένα νανόμετρο ισούται με ένα εκατομμυριοστό του χιλιοστού.

Με τη νέα τεχνολογία ένα τσιπ με επιφάνεια ενός τετραγωνικού εκατοστού μπορεί να αποθηκεύσει ένα εκατομμύριο φωτογραφίες ή 100 ώρες τρισδιάστατου βίντεο, ενώ , αντίθετα, θα καταναλώνει 200 φορές λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια σε σχέση με ένα συμβατικό τσιπ αντίστοιχου μεγέθους.

Η μείωση της κατανάλωσης είναι σημαντική τόσο για τους χρήστες φορητών συσκευών που χρειάζονται επαναφόρτιση, όσο και για τις μεγάλες εταιρείες πληροφορικής και Διαδικτύου, στις οποίες ο λογαριασμός του ηλεκτρικού είναι συνήθως το μεγαλύτερο λειτουργικό κόστος.

Η υπόσχεση, πάντως αυτή δεν πρόκειται να υλοποιηθεί άμεσα. Όπως δήλωσε o κ. Νομπουνάγκα Τσάι, αναλυτής της ταϊβανέζικης εταιρείας ερευνών Digitimes, «φοβάμαι ότι θα περάσουν αρκετά χρόνια πριν αξιοποιηθεί εμπορικά αυτή η προηγμένη τεχνολογία».

http://www.tovima.gr

Ο Scorsese ετοιμάζει νέα δραματική ταινία με πρωταγωνιστή τον Robert De Niro

Την ένατη ταινία τους θα κάνουν μαζί οι Martin Scorsese και Robert De Niro. Ο τίτλος της θα είναι “The Irishman” και πρόκειται για την πρώτη συνεργασία των δύο μετά από 15 χρόνια και το θρυλικό “Casino”.

Το έργο θα βασιστεί στη νουβέλα του Charles Brandt, “I Heard You Paint Houses” η οποία διηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου του υποκόσμου με το όνομα Frank Sheeran.

Το σενάριο της ταινία θα αναλάβει ο Steve Zallian (“The Gangs Of New York”) ενώ οι πρώτες φήμες αναφέρουν πως και ο Joe Pesci θα πρωταγωνιστήσει στο film. Scorsese, De Niro και Pesci είχαν συνεργαστεί και στο “Goodfellas”.

Η επόμενη ταινία του Scorsese θα είναι το παιδικό “Hugo Cabret” που θα γυριστεί με τεχνολογία 3D και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη του επόμενου έτους.

www.rockyourlife.gr

Filmography 2010 Celebrates This Year in Cinema

Take Me Home Tonight (2011) Trailer

Fast Five (2011)

Take Me Home Tonight (2011)

Τετάρτη 15/12/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Ζωντανός θρύλος Star Ξένη ταινία
21:00 Ξένη γη Σινε+ Περιπέτεια
21:45 Ερωτικές ραψωδίες ΝΕΤ Ξένη ταινία
22:30 Δίψα για ζωή ΕΤ3 Δράμα
22:40 Κάτω από την άμμο Σινε+ Δράμα
23:25 Ο άρχοντας των μυγων ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:15 Incognito Alter Ξένη ταινία
00:30 Οι ώρες της ημέρας Πρίσμα+ Ξένη ταινία
01:05 Ο πορτοφολάς Σινε+ Δράμα
02:00 Ενοχή Σιώπη Star Δράμα
02:55 Το Φιλι της μάγισσας Σινε+ Ξένη ταινία
04:30 Εξολοθρευτής Αγγελος Σινε+ Δράμα

First 'Fast Five' Trailer with Vin Diesel & Dwayne Johnson

Full Theatrical Trailer for 'Rango' with Johnny Depp