Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

AUDIOVISUAL - Kυκλοφοριες 11/2009 σε Blu Ray




Kυκλοφορουν 17/11/2009

Poltergeist (1982) Aφιέρωμα !




Πολυ καλο αφιερωμα στην cult ταινια τρομου !

Αξιζει να την δειτε οσοι/οσες δεν την εχετε ανακαλυψει ακομα !!

Περιμενουμε το remake της το 2013 !!!!

http://www.pulp.gr/Cinema/Features/Poltergeist-Series.aspx

Prequel θα είναι το επόμενο Alien

Από τις πρώτες δηλώσεις του σκηνοθέτη, προκύπτει πως στο prequel θα δούμε πώς οι Xenomorphs κατέληξαν στον LV-426, τον πλανήτη όπου τελικά βρέθηκαν από το πλήρωμα του Nostromo. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποδειχθεί ότι η Ellen Ripley και η παρέα της δεν ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που πολέμησαν ενάντια στα αποκρουστικά τέρατα, αλλά είχαν προηγηθεί κι άλλοι.

Το prequel του Alien θα διαδραματίζεται αρκετές δεκαετίες πριν τα συμβάντα της πρώτης ταινίας, περίπου τριάντα χρόνια στο παρελθόν, σύμφωνα με τον Scott. Βέβαια, το σενάριο γράφεται αυτή τη στιγμή οπότε κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν στην πορεία.

Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία προκειμένου ο Ridley Scott να επιστρέψει στο franchise που τον έκανε διάσημο, αφού, όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν θα ασχολιόταν ξανά με κάποιο sequel, αντίθετα η ιδέα του prequel του φαίνεται ιδιαίτερα συναρπαστική. Ελπίζουμε αυτό να «βγει» και στο τελικό αποτέλεσμα, όταν είναι έτοιμο για να το δούμε στη μεγάλη οθόνη...

pulp.gr

Στιβ Μάρτιν και Αλεκ Μπάλντουιν στην παρουσίαση των βραβείων Οσκαρ

Με ντουέτο παρουσιαστών θα πορευτεί η τελετή απονομής των Οσκαρ το 2010, αφού η Ακαδημία ανέθεσε στα δύο εκλεκτά μέλη της το έργο της παρουσίασης των νικητών. Μάλιστα οι δυο τους συνεργάζονται και στην ταινία It’s Complicated που θα προβληθεί φέτος τα Χριστούγεννα, ενώ στο πλάι τους συμπρωταγωνιστεί και η Μέριλ Στριπ.

Ο Στιβ Μάρτιν έχει ήδη πείρα στην παρουσίαση των Οσκαρ, μια κι έχει και στο παρελθόν αναλάβει το ρόλο, όμως για τον Αλεκ Μπάλντουιν είναι η πρώτη φορά που θα αναλάβει θέση κεντρικού παρουσιαστή στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Στο παρελθόν είχε κληθεί μόνο μια φορά να παραδώσει βραβείο σε νικητή στα πλαίσια της μεγάλης βραδιάς των Οσκαρ.

Η τελετή έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στις 7 Μαρτίου 2010, στο γνωστό χώρο του Kodak Theatre στο Χόλιγουντ. Εκτός από το «δίδυμο» των παρουσιαστών θα υπάρχουν κι άλλες εκπλήξεις στην τελετή, όπως για παράδειγμα οι δέκα υποψηφιότητες για καλύτερη ταινία, αντί για πέντε που ήταν το στάνατρντ μέχρι σήμερα. Αυτό βέβαια που δεν αλλάζει ποτέ, όσες ανανεώσεις κι αν γίνουν, είναι η λάμψη των σταρ που θα είναι για μια ακόμα χρονιά αστραφτερή...

pulp.gr

Τ3 - Τευχος Νοεμβριου 2009

Culture - Tευχος Νοεμβριου 2009

Focus - Τευχος Νοεμβριου 2009

Δίφωνο - Τευχος Νοεμβρίου 2009

This is it (2009) - Παράταση προβολών

Χάρη στους πιστούς θαυμαστές του Βασιλιά της Ποπ σε όλον τον κόσμο, η ταινία MICHAEL JACKSON’S THIS IS IT είναι ήδη η μεγαλύτερη μουσική ταινία όλων των εποχών σε εισπράξεις, καθώς έχει ήδη φτάσει τα 101 εκ. δολάρια μέσα στις πρώτες 5 ημέρες προβολής και συνεχίζει, όπως ανακοίνωσε ο Τζεφ Μπλέικ, Chairman Sony Pictures Entertainment Worldwide Marketing & Distribution.

Απέναντι σε αυτό το τεράστιο ενδιαφέρον και επιθυμία όλου του κόσμου να δει την ταινία, το studio ανακοίνωσε την παράταση του χρόνου προβολής της, ο οποίος ήταν αρχικά για 2 εβδομάδες μόνο. Έτσι στην Αμερική η ταινία θα παίζεται έως και το 3ήμερο της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Στην Ελλάδα η ταινία θα παραταθεί για 3 επιπλέον εβδομάδες, δηλαδή έως και τις 2 Δεκεμβρίου, προκειμένου να απολαύσει ο κόσμος το πιο κοντινό πορτραίτο του Βασιλιά της Ποπ.

Οι συνολικές εισπράξεις των 5 πρώτων ημερών προβολής, έχουν ήδη ξεπεράσει κατά πολύ το κόστος αγοράς από τη Sony των δικαιωμάτων του υλικού στο οποίο βασίστηκε η ταινία. Στην Ελλάδα το πρώτο 5ήμερο προβολών σημείωσε 63.000 εισιτήρια, ενώ εξαιρετικά σημαντικός είναι ο αριθμός εισιτηρίων της πρώτης, μόλις, ημέρας προβολών, που έφτασε τα 18.500 εισιτήρια.

Ο Μπάτλερ ξαναβάζει πανοπλία

[B]Gerard Butler Cast in Ralph Fiennes' Shakespeare Film Coriolanus[/B]

Ο Σέξπιρ «φοριέται» τελευταία στο Χόλιγουντ, αφού μετά τους Πατσίνο και Χόπκινς που πέρυσι φλέρταραν με το βασιλιά Λιρ (άδηλο το μέλλον των συγκεκριμένων σχεδίων), ακόμα ένας διάσημος πρωταγωνιστής καταπιάστηκε με σεξπιρικό έργο και μάλιστα στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Ο λόγος για τον Ρέιφ Φάινς, που άλλωστε έχει επανειλημμένως ερμηνεύσει σεξπιρικούς χαρακτήρες στο σανίδι με χαρακτηριστική άνεση στο αξάν. Ο ηθοποιός, με τελευταίο σινε-χιτ τη συμμετοχή του στο πλευρό της Κέιτ Γουίνσλετ στα «Σφραγισμένα Χείλη», ξεκινά στη Σερβία τα γυρίσματα του «Κοριολανού».

Τελευταία προσθήκη στο καστ ο Τζέραλντ Μπάτλερ, που μετά το Leonidas, όταν ακούει για ιστορικο-μυθολογική ταινία, ξεκινά εντατικό πρόγραμμα κοιλιακών μήπως και χτυπήσει το τηλέφωνο και ξανασπάσουν τα ταμεία (καλά το Centurion, το Clash of the Titans -όπου παίζει και ο Φάινς- πώς του ξέφυγε;)

Το έργο του Σέξπιρ αφηγείται την ιστορία του χαρισματικού όσο και αλαζονικού Ρωμαίου στρατηγού (Γάιους Μάρτιους), που παρακινημένος από την υπέρμετρα φιλόδοξη μητέρα του επιχειρεί να κατεβεί στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσει μια θέση στη ρωμαϊκή Σύγκλητο. Τελικά όμως, η πολιτική γίνεται η πολεμική μηχανή που εξοντώνει τον ατρόμητο πολεμιστή, αφού η ενασχόλησή του με τα κοινά σηματοδοτεί την απαρχή της πτώσης του.

Ο Φάινς θα ενσαρκώσει ο ίδιος τον αυτοκαταστροφικό ήρωα της ομώνυμης σεξπιρικής τραγωδίας, που -μεταξύ άλλων- θεωρείται κλασική πραγματεία επάνω στον τρόπο που η εξουσία σταδιακά διαφθείρει αυτούς που την ασκούν, ενώ για το ρόλο της μητέρας του, Βολούμιας, προορίζεται η Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

Όσο για τον Μπάτλερ, θα κρατήσει το ρόλο του βασικού αντιπάλου του Γάιους Μάρτιους, ηγέτη των Βολσικανών, που προκαλεί τον ήρωα σε μονομαχία. Μάλλον θα ζήσουμε και πάλι ιστορικές στιγμές με ημίγυμνο Τζέραλντ να «φέρει» το αστραφτερό του κράνος ανά χείρας (σαν οδηγός βέσπας στη Μεσογείων) ώστε να μην τον μπερδέψουμε με κανέναν από τους «πρησμένους» κομπάρσους της παραγωγής.

cinemag

Ιστορία μεσω του youtube !!!

Εδώ μπορείτε να δείτε 101 ιστορικά γεγονότα με τη βοήθεια του YouTube.

Από την πτώση του τοίχους του Βερολίνου και την πρώτη προσσελήνωση, μέχρι την πρώτη εκπομπή του MTV και την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ.

Empire Magazine


Σινεμά και υπέροχες φωτογραφίες.

VETO - Κυριακή 8/11/2009

Λευκωμα με αφιερωμα στον Ποντιακο Ελληνισμο

Μαζι το κλασσικο cd του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ - " ΥΠΑΡΧΩ "

Defying Gravity (2009) ABC Tv Series


Η σειρα αφηγειται τις ιστοριες 8 αστροναυτων που επιλεχθηκαν να επανδρωσουν την αποστολη του Ανταρη στον πλανητη Αφροδιτη.

Hδη ολοκληρώθηκε ο 1ος κυκλος της σειρας ο οποιος αποτελειται απο 13 επεισοδια !

V (2009) - ABC New Tv Series




Τα πρωτα 9 λεπτα απο την πρεμιερα της
σειρας !!

http://video.hollywoodreporter.com/services/player/bcpid6555681001?bctid=46077519001

Green Zone (2010)




imdb

Ice (2010)

From the producers of the 13-part network series, Crusoe and the upcoming 2-part modernization of Day of the Triffids comes an adaptation of James Follett's 70's post-apocalyptic disaster novel, "Ice."

Synopsis:

ICE sees the destructive effects of climate change cause unimaginable devastation and panic worldwide as the human race finds itself contemplating the dawn of a new ice age.

It is 2020. Findings by environmental scientist Professor Thom Archer suggest that Halo, the corporate energy company drilling on the Greenland Glacier are causing it to melt.

Archer's warnings are ignored, so he heads to the Arctic to find indisputable evidence. Upon arrival, he realises humankind is under immediate threat, and races home to save hisfamily.

The glacier collapses, with devastating consequences. Astonishing weather patterns emerge and plunge the world's temperatures into steep decline.

ICE confronts a wholly terrifying and plausible natural disaster of epic proportions. This uncompromising production sees a planet on the brink of annihilation, unleashing an apocalypse with an intensity and magnitude audiences will never forget.


Other members of ICE's impressive cast include RICHARD ROXBURGH (Van Helsing, The League Of Extraordinary Gentleman), CLAIRE FORLANI (The Rock, The Diplomat), BEN CROSS (Hannibal, Star Trek), SIMON CALLOW (Rome), PATRICK BERGIN (Patriot Games, Smallville).

Ice is currently filming in New Zealand with a 2010 release date.

2012 TV Series in the Works

2012 director Roland Emmerich told Entertainment Weekly that a TV version of his upcoming disaster movie is already in development. Mark Gordon ("Grey's Anatomy," "Private Practice") is on board to executive produce.

[Spoilers about the movie ahead!]

"The plan is that it is 2013 and it's about what happens after the disaster," Emmerich told the magazine. "It is about the resettling of Earth. That is very, very fascinating."

Emmerich added that he thinks the show "will focus on a group of people who survived but not on the boats... maybe they were on a piece of land that was spared or one that became an island in the process of the crust moving."

EW says that Gordon is rumored to be in talks with ABC for the disaster drama. Gordon said: "After the movie, there are some people who survive and the question is how will these survivors build a new world and what will it look like. That might make an interesting TV series."

Alfonso Cuaron Might Direct The Tourist with Johnny Depp!

The Tourist, the Hollywood remake of the 2005 French spy thriller Anthony Zimmer, for more than a year now. Originally Charlize Theron and Tom Cruise were attached to star, but both eventually dropped out. As of a few weeks ago, Angelina Jolie was attached to star along with Sam Worthington. However, there's been yet another change, as THR is reporting that Worthington is now off the project, being replaced by Johnny Depp. But best of all, they're saying Alfonso Cuaron (of Y Tu Mamá También) may end up directing.

Gerard Butler Cast in Ralph Fiennes' Shakespeare Film Coriolanus

THR announces, from the on-going American Film Market this week, that Gerard Butler has been cast in the lead role opposite Fiennes, who will also be acting as well as directing. Butler will play Tullus Aufidius, commander of the Volscian army. He joins a cast that includes William Hurt, Eddie Marsan, Jessica Chastain and Vanessa Redgrave. The script was written by John Logan (Gladiator, The Last Samurai). Shooting starts in March next year in Serbia.

Πέμπτη 5/11/2009 - Ταινίες στην Ελληνική Τηλεόραση

21:00 Ο μπαμπάς λείπει σε ταξίδι για δουλειές Σινε+ Δράμα
21:00 V for Vendetta Star Ξένη ταινία
22:15 Τόκυο στορυ Κανάλι της Βουλής Δράμα
23:10 Κέλι Η51 Σινε+ Ξένη ταινία
23:15 Deja vu ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:30 Το ακλόνητο άλλοθι Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:00 Έρωτας στο ζελαρι Σινε+ Αισθηματική
00:30 Μυστικός πράκτωρ Alter Ξένη ταινία
02:20 Εγώ Σινε+ Ξένη ταινία
02:45 Τρελό δίδυμο Alter Κωμωδία
03:45 Τρόμος κάτω από την πόλη Star Τρόμου
04:00 Εσχάτη επιλογή Σινε+ Δράμα

Tekken Sales Art

Jessica Alba Machete Poster!

VETO - Κυριακή 08/11/2009

Scream 4 (2010)

Intense Teaser Trailer for Angelina Jolie's Salt