Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

«Το Νησί»: 24 Ιανουαρίου το νέο επεισόδιο

Τρίτη Δευτέρα σήμερα που δεν θα δούμε το «Νησί» κι αν αναρωτιέστε πότε θα έχουμε τη χαρά να συγκινηθούμε ξανά, η απάντηση είναι στις 24 Ιανουαρίου 2011 !

Αργεί, το ξέρουμε αλλά μέχρι τότε οι ιθύνοντες του Mega αποφάσισαν να προβάλλον τα εννιά πρώτα επεισόδια σε επανάληψη και μάλιστα καθημερινά.

Μέχρι τις 24 Ιανουαρίου λοιπόν, ας αρκεστούμε στις επαναλήψεις που ξεκινούν από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου στις 21:50.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

V - Season 2 ( 2011)


Premiere Date 04/01/2011

Καθημερινή - Κυριακή 09/01/2011

Καθημερινή - Σάββατο 08/01/2011

7 Billion People by National Geographic Magazine

Husk (2011)

I Spit on Your Grave (2010) Trailer

Sex & Drugs & Rock & Roll (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 06/01/2011

«Υπάρχουν κάποιοι τρόποι να αποφύγεις τον θάνατο, ο ένας είναι να είσαι μεγαλειώδης». Ίαν Ντούρι.

Η ταινία «Sex & Drugs & Rock & Roll» μας μεταφέρει στη βρετανική punk σκηνή, στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και παρακολουθεί τη ζωή του Ian Dury, του headliner της μπάντας «The Blockheads».

Η πολυτάραχη ζωή του Βρετανού θρύλου του punk / rockIanDury, γνωστού από τις κλασικές επιτυχίες «Sex & Drugs & Rock & Roll» και “Hit me with your rhythm stick” ζωντανεύει σε μια ξεχωριστή ταινία για τη συναρπαστική διαδρομή του από την παιδική του ηλικία και τον αγώνα του ενάντια στην πολιομυελίτιδα μέχρι και την κατάκτηση της κορυφής των charts, με την ανάδειξη του σε entertainer παγκοσμίου βεληνεκούς.

Οι Συνέπειες του Ερωτα - Le Conseguenze dell`Amore (2004)

Ελληνική πρεμιέρα 06/01/2011

Κάθε άνθρωπος κρύβει ένα ανομολόγητο μυστικό. Όμως, ο Τίτα Ντι Τζιρόλαμο κρύβει περισσότερα. Είναι προφανές. Αλλιώς για ποιο λόγο ένας καλοστεκούμενος μεσόκοπος άνδρας από την Νότια Ιταλία, περνά τα τελευταία οκτώ χρόνια σε ένα ανώνυμο ξενοδοχείο μιας ανώνυμης Ελβετικής πόλης, χωρίς φαινομενικά καμία απασχόληση; Χρόνια σιωπής και αμέτρητων τσιγάρων, χρόνια που τα περνά στο λόμπυ του ξενοδοχείου, ντυμένος κομψά μα χωρίς να επιτρέπει στον εαυτό του περιττές πολυτέλειες;

Μια αποπνικτική ρουτίνα, η αιώνια αναμονή κάποιας τολμηρής κίνησης. Ο Τίτα, σαν ήρωας του Ναθάνιελ Χώθορν παρατηρεί απαθώς τη ζωή να περνά μπροστά από τα μάτια του, χωρίς ποτέ να αντιδρά, χωρίς να δείχνει το παραμικρό συναίσθημα. Και πάλι φαινομενικά. Δεν έχει πια κανέναν. Μόνος. Τόσα χρόνια χαμένα για κάτι που συνέβη και παραμένει κρυφό. Τι; Για ποιόν λόγο; Ποια είναι τα ανομολόγητα μυστικά του Τίτα Ντι Τζιρόλαμο;

Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα (2011)

Ελληνική πρεμιέρα 06/11/2011

Μετά από 30 χρόνια μετανάστευσης στην Αμερική ο πάμπλουτος «αυτοδημιούργητος» μαφιόζος Pit Paras αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να επενδύσει σε μια μπιζνα διαφορετική από τις άλλες…να αγοράσει και να διευθύνει το εγκαταλελειμμένο «λύκειο Χαβαλέ».

Στην φιλόδοξη όμως προσπάθεια του να αναβιώσει το ιστορικό σχολείο, κουβαλάει και τον απαράβατο όρο της διαθήκης Χαβαλέ να προσλάβει όλους όσους από τους απόφοιτους έγιναν καθηγητές. Έτσι ο Μπίλιας και η παρέα του επιστρέφουν αλλά αυτή τη φορά ως καθηγητές και επειδή…ρόδα είναι και γυρίζει…αυτοί πλέον βρίσκονται στο στόχαστρο της νέας γενιάς μαθητών.

Κι εκεί αρχίζει η περιπέτεια… στο επίκεντρο η παλιά παρέα που δεινοπαθεί στα χέρια των νέων κινδυνεύοντας να χάσουν την φήμη και την αίγλη τους, οι μαθητές ανταγωνίζονται σε πλάκες τους παλιούς, περνάει όλη η ατμόσφαιρα της ζωής – της διασκέδασης – της νοοτροπίας και των ειδυλλίων της νεολαίας παράλληλα με μια σειρά guest που προσπαθούν να μεταδώσουν το μυστικό της επιτυχίας κάθε επαγγέλματος στους μαθητές και κάνουν άνω κάτω το σχολείο, τον «αυτοδημιούργητο» λυκειάρχη και τους μπελάδες του, την ευρηματική και αθυρόστομη καθαρίστρια που σχολιάζει τα πάντα, τον κυλικειάρχη με τον βοηθό του που τα κάνουν μαντάρα, τον δύστυχο και κατατρεγμένο κηπουρό, και το γέλιο δεν τελειώνει ποτέ...

Hereafter (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 06/01/2011

Η ταινία "Η Ζωή Μετά" αφηγείται την ιστορία τριών ανθρώπων που τους στοιχειώνει ο θάνατός με διαφορετικούς τρόπους. Ο Τζορτζ (Ματ Ντέιμον) είναι ένας Αμερικανός υπάλληλος γραφείου που αισθάνεται να έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τη ζωή μετά θάνατον.

Στην άλλη άκρη του κόσμου, η Μαρί (Σεσίλ ντε Φρανς), μία Γαλλίδα δημοσιογράφος είχε φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο, κάτι που έχει ταράξει όλη της τη ζωή. Και ο Μάρκους (Τζορτζ Μακλάρεν και Φράνκι Μακλάρεν), ένας μαθητής σχολείου από το Λονδίνο που χάνει τον πιο κοντινό του άνθρωπο, αναζητά απεγνωσμένα απαντήσεις.

Ο καθένας τους αναζητά την αλήθεια. Οι ζωές τους θα διασταυρωθούν και θα αλλάξουν για πάντα, εξαιτίας αυτού που πίστευαν ότι υπάρχει ή πρέπει να υπάρχει μετά το θάνατο.




Love and Other Drugs (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 06/01/2011

Η Μάγκι είναι μια ελκυστική κοπέλα με ελεύθερο πνεύμα, που δεν αφήνει κανέναν - ή τίποτα - να την δεσμεύσει. Βρίσκει το ταίρι της στο πρόσωπο του Τζέιμι, του οποίου η έντονη γοητεία και σιγουριά τον έχουν βοηθήσει πολύ στις σχέσεις του με το άλλο φύλο, αλλά και στον ανελέητο κόσμο της πώλησης φαρμακευτικών προϊόντων.

Το νεαρό ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά υπό την επιρροή του απόλυτου "ναρκωτικού", που δεν είναι άλλο από τον έρωτα.

Let Me In (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 06/01/2011

Ο δωδεκάχρονος Όουεν (Κόντι Σμιτ-ΜακΦί) μεγαλώνει στο Νέο Μεξικό κλεισμένος στον εαυτό του, αφού η μητέρα του τον παραμελεί και οι συμμαθητές του στο σχολείο του επιτίθενται με κάθε ευκαιρία.

Όταν κοντά στο σπίτι του μετακομίζει ένα μυστηριώδες κορίτσι, η Άμπι (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), ανάμεσά τους δημιουργείται σιγά-σιγά μία βαθιά φιλία.

Καθώς όμως μια σειρά από μυστηριώδεις φόνους συγκλονίζει τη μικρή πολιτεία, ο Όουεν θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια και να δεχτεί ότι η φαινομενικά αθώα φίλη του είναι βαμπίρ.


Είπαν για την ταινία:

«Το φιλμ “Let Me In” είναι ο απόλυτος θρίαμβος των ταινιών του είδους. Όχι απλά μια ταινία τρόμου αλλά η καλύτερη Αμερικάνικη ταινία τρόμου της τελευταίας 20ετίας. Θα σε συνεπάρει, είτε είσαι έφηβος είτε 50άρης κινηματογραφόφιλος. Τρέξε να το δεις και με ευχαριστείς αργότερα.»

- Στίβεν Κινγκ


Ο λόγος του βασιλιά (The King's Speech) (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 06/01/2011

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, βασιλιά Γεωργίου του 5ου και τη σκανδαλώδη παραίτηση του βασιλιά Εδουάρδου του 8ου, ο Μπέρτι, που υποφέρει από μια εξουθενωτική δυσκολία στην ομιλία σε όλη του τη ζωή, γίνεται ξαφνικά βασιλιάς: είναι ο νέος βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος της Αγγλίας.

Με τη χώρα του να βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου, η σύζυγός του Ελισάβετ κανονίζει για τον άντρα της ένα ραντεβού με έναν εκκεντρικό λογοθεραπευτή, τον Λάιονελ Λογκ. Ύστερα από ένα δύσκολο ξεκίνημα, οι δυο άνδρες ακολουθούν μια ανορθόδοξη μέθοδο θεραπείας και μια σημαντική φιλία γεννιέται ανάμεσά τους.

Tangled (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 06/01/2011

Ο πιο καταζητούμενος αλλά ταυτόχρονα και πιο γοητευτικός κακοποιός του βασιλείου, ο Flynn Rider (ακούγεται η φωνή του Zachary Levi), κρύβεται σε ένα μυστηριώδη πύργο, όταν πιάνεται όμηρος της Rapunzel (φωνή της Mandy Moore), μιας όμορφης και δυναμικής έφηβης με μαγικά χρυσά μαλλιά μήκους 70 μέτρων, που κρατείται κλεισμένη στον πύργο.

Ο περίεργος απαγωγέας του Flynn, που ψάχνει ένα τρόπο να δραπετεύσει απο τον πύργο όπου κρατείται για χρόνια, συνάπτει συμφωνία με τον όμορφο κλέφτη και τότε ξεκινά για το αταίριαστο αυτό δίδυμο μια περιπέτεια γεμάτη δράση, όπου συμμετέχουν ένα υπερ-αστυνομικό άλογο, ένας υπερπροστατευτικός χαμαιλέων και μια σκληρή συμμορία κακοποιών που συχνάζουν σε παμπ.

A Sneak Peak Look at the Trailer for John Carpenter's 'The Ward'

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Behind the Scenes

Quentin Tarantino Unveils His Top 20 of 2010

Quentin Tarantino's Favorite Movies of 2010:

1. Toy Story 3
2. The Social Network
3. Animal Kingdom
4. I Am Love
5. Tangled
6. True Grit
7. The Town
8. Greenberg
9. Cyrus
10. Enter The Void ("Hands down best credit scene of the year … Maybe best credit scene of the decade. One of the greatest in cinema history." – QT)
11. Kick Ass
12. Knight and Day
13. Get Him To The Greek
14. The Fighter
15. The Kings Speech
16. The Kids Are All Right
17. How To Train Your Dragon,
18. Robin Hood
19. Amer
20. Jackass 3-D

Shaolin (2011)

L'avocat (2011)


Δευτέρα 03/01/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Ο πόλεμος των κόσμων Star Ξένη ταινία
21:15 Η Οντέτ στα άστρα ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:40 ΠΟΡΦΥΡΗ πεταλούδα Σινε+ Δράμα
22:00 Ο βράχος ΝΕΤ Ξένη ταινία
22:30 Σώστε τον Σαϊντ Πρίσμα+ Δράμα
23:45 Απιστίες Σινε+ Ξένη ταινία
00:00 Θανάσιμα μυστικά ΕΤ1 Περιπέτεια
00:00 Ο μύθος του σκοτεινού Βουνού Πρίσμα+ Δράμα
01:10 Πέντε φορές το δυο Σινε+ Δράμα
02:15 Μια χρονιά χωρίς Αγιο Βασίλη Star Ξένη ταινία
02:40 Time Σινε+ Δράμα
04:15 Πολίτης Ρουθ Σινε+ Δράμα

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 09/01/2011


Patty - cd + dvd karaoke

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 09/01/2011

2ος τόμος - Η δίκη του Γαλιλαίου

Ελευθεροτυπία - Σάββατο 08/01/2011