Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon



Δείτε το σε 720p - με ελληνικούς υπότιτλους !!

Jake Gyllenhaal on Prince of Persia

Big Iron Man 2 Viral Update: Nifty Stark Expo 2010 Website


Επεξεργαστές με 12 πυρήνες από την AMD, με 8 από την Intel

H Advanced Micro Devices λανσάρει τη σειρά Opteron 6100 με επεξεργαστές 8 και 12 πυρήνων, ενώ η Intel έχει ήδη παρουσιάσει τσιπ με 6 πυρήνες ετοιμάζεται να περάσει στους 8.

Τα πολυπύρηνα τσιπ των δύο μεγάλων ανταγωνιστών προορίζονται για την αγορά των διακομιστών, ορισμένα μοντέλα όμως θα αξιοποιηθούν σε υπολογιστές για gaming υψηλών απαιτήσεων και θα ανοίξουν το δρόμο για την αξιοποίησή τους και στα απλά PC.

Οι επεξεργαστές Opteron 6100 της AMD θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις των 8 και των 12 πυρήνων. Παράγονται με την κατασκευαστική τεχνολογία των 45 νανομέτρων και βασίζονται στο νέο Socket G34 με τέσσερα κανάλια DDR3.

O οκταπύρηνος AMD 6100 στα 2,4 GHz κοστίζει 744 δολάρια, ενώ το μοντέλο των 12 πυρήνων στα 2,3 GHz τιμάται 1.386 δολάρια. Διακομιστές που θα βασίζονται στα νέα τσιπ της AMD ετοιμάζουν οι HP, Dell και Cray, μεταξύ άλλων.

Η Intel, από την πλευρά της, παρουσίασε στα μέσα Μαρτίου ένα εξαπύρηνο τσιπ (εικόνα επάνω) που βασίζεται στη νεώτερη κατασκευαστική τεχνολογία των 32 νανομέτρων και κυκλοφορεί με δύο ονομασίες: Core i7- 980X για επιτραπέζια συστήματα υψηλών απαιτήσεων, και Xeon 5600 για την αγορά διακομιστών.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το Xeon 5680, κοστίζει 1.663 δολάρια.

Στις 26 Μαΐου η Intel προχώρησε ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας έναν οκταπύρηνο Xeon με την κωδική ονομασία Nehalem-EΧ, του οποίου η παραγωγή θα αρχίσει «αργότερα φέτος».

Στην ιδανική περίπτωση η αύξηση του αριθμού των πυρήνων συνοδεύεται από αντίστοιχη αύξηση των επιδόσεων, στην πράξη όμως οι πολλαπλοί πυρήνες μπορούν να αξιοποιηθούν στο έπακρο μόνο εφόσον το λογισμικό χειρίζεται σωστά την παράλληλη επεξεργασία

Μ. Τετάρτη 31/03/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Έριν Μπρόκοβιτς Mega Ξένη ταινία
23:00 Η Βίβλος : Αβραάμ ΕΤ3 Ξένη ταινία

Marmaduke (2010)

82 Super Heroes / Villains Drawn as Mr. Men !





Earth Hour 2010


Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του Big Picture για την Earth Hour.

Κάντε κλικ στην κάθε μία για να δείτε το πριν και το μετά.

Μαραθώνιος LOST!

Μαραθώνιος LOST - Eγχειρίδιο επιβίωσης.

Αποστολή: 40 συμμετέχοντες «κλειδωμένοι» για 24 ώρες στο σταθμό της Dharma «Forum» για να παρακολουθήσουν την προβολή της σειράς LOST από το 19ο επεισόδιο του 3ου κύκλου μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου.

Χαρακτηριστικά των εθελοντών:

Αντοχή στην έλλειψη ύπνου
Προσαρμοστικότητα στις δύσκολες συνθήκες
Εθισμός με το LOST
Παρατηρητικότητα στη λεπτομέρεια
Δυνατή μνήμη
Καλή γνώση του LOST

Περισσότερα στο λινκ :

http://www.fnac.gr/index.asp?pathID=1_2_99&art=1374

Χρυσάφι ο διαφημιστικός χρόνος στο τελευταίο επεισόδιο του Lost

Το Lost φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Στις 23 Μαϊου θα προβληθεί απο το ABC το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που καθήλωσε εκατομμύρια κόσμου σε όλο τον πλανήτη.

Οποιος επιθυμεί να διαφημιστεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού για κάθε 30 δευτερόλεπτα το δίκτυο ABC ζητά 900,000 δολάρια.

Sharp Quad Pixel Technology

Lost 6x11 - "Happily Ever After" - ABC Promo # 1

Iron Man 2 (2010)

OPERA DVD - Tευχος 31

T3 - Τεύχος Απριλίου 2010

Rogue Sets Dark Fields and War of Gods Release Dates


Relativity Media's Rogue Pictures has set release dates for the Neil Burger-directed thriller The Dark Fields and the Tarsem Singh-directed 3D fantasy action adventure War of Gods.

The Dark Fields, starring Bradley Cooper, Robert De Niro and Abbie Cornish, will hit theaters on March 18, 2011, the same day that Paramount is planning on releasing Gore Verbinski's animated adventure Rango.

"Fields," based on the book by Alan Glynn, follows a down-and-out writer (Cooper) who gets his hands on a top-secret pharmaceutical drug that makes one smarter. He experiences sudden financial and social success but soon discovers that the drug has lethal and lasting side effects. Before long, mysterious antagonists are pursuing him.

War of Gods, starring Henry Cavill, Freida Pinto, Mickey Rourke and Kellan Lutz, is scheduled for a November 11, 2011 release. The other movie opening that day is Sony and Aardman's animated family pic Arthur Christmas.

War of Gods follows young warrior Theseus, who leads his men into battle with the immortal Greek gods to defeat evil elder gods of the Titans in order to save mankind.

Rogue Pictures' films are distributed by Universal Pictures, which has finally set a release date of January 28, 2011 for Kids in America as well. The dramedy stars Topher Grace, Anna Faris, Dan Fogler, Teresa Palmer, Michael Ian Black, Michelle Trachtenberg, Wade Allain-Marcus and Michael Biehn.

Rogue's next release is MacGruber, opening in theaters on May 21.

Μαραθώνιο αφιέρωμα στην Κούβα και τη λάτιν τζαζ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ένα μαραθώνιο αφιέρωμα στη μουσική της Κούβας και στη λάτιν τζαζ, με μεγάλα ονόματα της μουσικής, φιλοξενεί το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο, 17 Απριλίου. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 6 το απόγευμα και θα διαρκέσει ώς τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει. Ειδική προσφορά για τους φίλους της λάτιν τζαζ: με την αγορά εισιτηρίων για δύο διαφορετικές συναυλίας κερδίζετε έκπτωση 20%, ενώ για τρεις, 30%.

Ο Αρτούρο Σαντοβάλ, ο Τσούτσο Βαλντές, ο Τσίκο Φρίμαν, ο Γκονσάλο Ρουμπαλκάμπα, θρυλικοί μουσικοί της λάτιν τζαζ συναντιούνται για μια μεγάλη βραδιά στο ΜΜΑ και υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία, ένα μεγάλο ξεφάντωμα και ακατάπαυστο κέφι, σε ένα ταξίδι ήχων στην Κούβα, αλλά και στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Μαζί με τους εκπροσώπους της ελληνικής σκηνής -τον Δημήτρη Σεβδαλή και τον Δημήτρη Καλαντζή με τη συνοδεία της Καμεράτα, Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής υπό τον Μίλτο Λογιάδη ο πρώτος, με το κουαρτέτο του και την Μίλντρεϊς Ντουκoυέσνε ο δεύτερος- συνεργάζονται σε έναν μαραθώνιο μύησης στην αυθεντική λάτιν τζαζ και μας παίρνουν μαζί τους στους δρόμους της Αβάνας, εκεί που η μουσική είναι θεός, αλλά και καθημερινότητα, έκφραση τέχνης, αλλά και τρόπος ζωής.

Το Μέγαρο μεταφέρεται στην εξωτική Κούβα με μια αυθεντική σκηνογραφία χώρων που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Βαφιά. Το μοναδικό αυτό ταξίδι στην Αβάνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Σειράς Γέφυρες, την οποία διευθύνει ο συνθέτης Δημήτρης Μαραγκόπουλος.

Ο συναρπαστικός μαραθώνιος των συναυλιών πλαισιώνεται από πολλές παράλληλες εκδηλώσεις: προβολή ταινιών με θέμα την κουβανέζική μουσική και κουλτούρα, έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Τσαρνάβα και μουσικά events με τους Cuban Traditional Trio.

Ώρα 18:00: Η Κούβα όπως αποτυπώνεται στην οθόνη με συνεχή προβολή των ταινιών: «El Benny» του Χόρχε Λουίς Σάντσες σε πρώτη προβολή, «O Χέμινγουεϊ στην Κούβα» του Στέφεν Κρίσμαν, το περίφημο και κοσμαγάπητο «Buena Vista Social Club» του Βιμ Βέντερς, το «Cubanissimo» του Φίλιπ Μπλοτ και το «Cuerdas y Percusion» (Έγχορδα και κρουστά) του Ιντελφόνσο Ράμος σε πρώτη προβολή (Αίθουσα MC2-Είσοδος Ελεύθερη).

Ώρα 20:00: Η ελληνική σκηνή της τζαζ θα συμπορευτεί με τους κορυφαίους της λάτιν στο οδοιπορικό αυτής της συναρπαστικής μουσικής: Ο Δημήτρης Καλατζής με το συγκρότημά του, σε συνεργασία με την Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και τον Μίλτο Λογιάδη στο πόντιουμ, θα «εξιστορήσουν» το ταξίδι της μουσικής λάτιν ξεκινώντας από τις αφρικανικές και ισπανικές ρίζες της και φτάνοντας μέχρι τις μέρες μας (Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, τιμές εισιτηρίων: 6 ευρώ (φοιτητικό), 16 ευρώ, 25 ευρώ).

Ώρα 21:30: Ο Τσούτσο Βαλντές και ο Γκονσάλο Ρουμπαλκάμπα, δυο ζωντανοί θρύλοι του λάτιν-τζαζ πιάνου, παίζουν μαζί αυτή τη μοναδική βραδιά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, τιμές εισιτηρίων 6,5 ευρώ (φοιτητικό), 11 ευρώ, 20 ευρώ, 28 ευρώ και 40 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη).

Ώρα 23:00: Ο Δημήτρης Σεβδαλής και το κουαρτέτο του θα εμφανιστεί με την Κουβανή τραγουδίστρια Μίλντρεϊς Ντουκoυέσνε, μια θεσπέσια φωνή, σε κουβανέζικα μπολέρο με τζαζ διάθεση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα λειτουργεί σαν πιάνο-μπαρ (Νέος Εκθεσιακός Χώρος - είσοδος ελεύθερη)

Ώρα 23:30: Ο κορυφαίος τρομπετίστας και εκσυγχρονιστής της λάτιν-τζαζ, Αρτούρο Σαντοβάλ εμφανίζεται σε μια μοναδική συνάντηση με τον Τσίκο Φρίμαν, εκπρόσωπο της σύγχρονης σκηνής, και το συγκρότημά του Γκουατάκα (Αίθουσα Banquet, τιμές εισιτηρίων 20 ευρώ (εξώστης), 40 ευρώ (πλατεία).

Ώρα 01.30: Στο αποκορύφωμα της βραδιάς ο χώρος Banquet θα μετατραπεί σε αίθουσα χορού με την Latin All Stars Meeting Band, για όσους θέλουν να μπουν πιο βαθιά στο νόημα αυτής της εξαίσιας μουσικής και να νιώσουν την αληθινή Κούβα, χορεύοντας σάλσα και ξεφαντώνοντας μέχρι το πρωί. Τις ενορχηστρώσεις και τη μουσική διεύθυνση υπογράφει ο Yoel Soto (Αίθουσα Banquet - είσοδος ελεύθερη).

Newsroom ΔΟΛ

Στη Μαλακάσα στις 7 Ιουλίου οι Βlack Εyed Peas

Εισιτήριο για την Αθήνα έκλεισαν οι Βlack Εyed Peas, καθώς στις 7 Ιουλίου θα εμφανιστούν στο Τerra Vibe, στο πλαίσιο του 14ου Rockwave Festival.

Την ίδια βραδιά, ημέρα έναρξης του Φεστιβάλ, θα εμφανιστούν ο Κ.Βήτα και οι Faithless.

Το Σάββατο 10 Ιουλίου θα εμφανιστεί ο Κουέντιν «Νόρμαν» Κουκ, γνωστός ως Fatboy Slim, ενώ την Κυριακή 11 Ιουλίου στη σκηνή του TerraVibe Park θα ανέβουν οι Massive Attack.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα που θα εμφανιστούν είναι οι Ska-P, οι Gogol Bordello, ο DJ Shadow, οι White Lies, ο Τζον Γκαρσία που αναβιώνει το συγκρότημα–θρύλο Kyuss, καθώς και η Μαρτίνα Τόπλεϊ Μπερντ, ανερχόμενο αστέρι της trip hop σκηνής.

Σύμφωνα με τα Νέα, τα εισιτήρια για το Rockwave διατίθενται από σήμερα, Μεγάλη Τρίτη.

Τα πρώτα 2.000 εισιτήρια της πρώτης ημέρας κοστίζουν 49 ευρώ. Όταν τελειώσουν αυτά, η γενική είσοδος θα κοστίζει 60 ευρώ. Διακεκριμένη θέση: 95 ευρώ. Τα πρώτα 2.000 εισιτήρια της δεύτερης και τρίτης ημέρας κοστίζουν 39 ευρώ-μετά 45 ευρώ. Διακεκριμένη: 75 ευρώ.

Τριήμερο εισιτήριο: 120 ευρώ. Προπώληση: Τicket Ηouse, Πανεπιστημίου 42 (τηλ. 210-3608.366), Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη (τηλ 2310-264.880), www. ticketpro.gr και www.tickethouse.gr.

Newsroom ΔΟΛ