Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

National Geographic - Tευχος Αυγούστου 2010

Πρωτο Θεμα - Κυριακή 08/08/2010


Μαζί

ΠΕΓΓΥ ΖΗΝΑ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ( 3ο cd ) & 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ( 5ο dvd )

The Walking Dead (2010)

Buried (2010)

Devil (2010)

I'm Still Here (2010)

Mirrors 2 (2010) Trailer

First Footage From Dylan Dog Revealed

Official US Trailer for Pascal Chaumeil's Heartbreaker

Ο Θεμιστοκλής είναι ο νέος ήρωας ταινίας του σκηνοθέτη των «300»



Στους περσικούς πολέμους επιστρέφει ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης της επιτυχημένης ταινίας «300». Στον «Ξέρξη», μια ιστορία επίσης βασισμένη σε κόμικ του Φρανκ Μίλερ, παρακολουθούμε τη μάχη του Μαραθώνα.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε, σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ότι η συμφωνία για την μεταφορά του κόμικ στον κινηματογράφο έχει ήδη «κλείσει» και τονίζει ότι η ομάδα των σεναριογράφων έχουν ξεκινήσει να γράφουν.

Μιλώντας στο πρόσφατο Φεστιβάλ Comic-Con, ο Ζακ Σνάιντερ δήλωσε ότι τα γεγονότα της ταινίας ξεκινούν κάποια χρόνια πριν από εκείνα των «300» και παρακολουθούν τη μάχη του Μαραθώνα.

Σύμφωνα με το σκηνοθέτη, παρακολουθούμε τον Θεμιστοκλή να μαθαίνει ότι οι Πέρσες ετοιμάζονται να εισβάλλουν, μαθαίνουμε ορισμένα στοιχεία για το γιατί ο Ξέρξης είναι αυτός που είναι και παρακολουθούμε τη μάχη του Μαραθώνα.

Ο ίδιος τονίζει ότι αν και ο Λεωνίδας στους «300» ήταν ένας σούπερ-πολεμιστής, «ο Θεμιστοκλής είναι διαφορετικός, είναι εμείς».

«Αυτή η ταινία αφορά πολύ περισσότερο τον καθημερινό άνθρωπο» πρόσθεσε.

«Ο Θεμιστοκλής είναι ο πατέρας της δημοκρατίας. Η ταινία αφορά πολύ περισσότερο τις επιλογές αυτών των ανθρώπων. Οι Σπαρτιάτες έλεγαν: "Πολεμούμε, πεθαίνουμε", έτσι αυτή ήταν μια απλή επιλογή για αυτούς, δεν υπήρχε παράδοση.

» Αυτό που είναι σημαντικό με τον Θεμιστοκλή και τους πολεμιστές του είναι ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Πρέπει να χρησιμοποιήσει περισσότερο πολιτικά τεχνάσματα για να συμφωνήσουν όλοι» δηλώνει.

Στην ταινία θα κάνει μια εμφάνιση και ο Λεωνίδας. Ο σκηνοθέτης παραδέχεται ότι δεν έχει ακόμα μιλήσει με τον Τζέραλντ Μπάτλερ για να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Επιμένει, ωστόσο, ότι η ταινία θα έχει το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα.

Η ταινία «300» αν και προκάλεσε αντιδράσεις από πολλούς που μίλησαν για διαστρέβλωση της ιστορίας, έκανε σούπερ σταρ τον Τζέραλντ Μπάτλερ και υπήρξε τεράστια εμπορική επιτυχία.

Newsroom ΔΟΛ

Τετάρτη - 04/08/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Πως να χάσεις τους φίλους σου Star Ξένη ταινία
21:00 Πολοκ Σινε+ Βιογραφία
22:00 Φαντάσματα ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:00 Οι αδίστακτοι ΕΤ3 Αστυνομική
00:00 Μοιραίος χαρακτήρας Σινε+ Δράμα
02:05 Επικίνδυνες επιθυμίες Σινε+ Ξένη ταινία
02:30 Φράνκι και Τζόνι Star Αισθηματική κομεντί
03:00 Στο έλεος του δολοφόνου Alter Θρίλερ
03:40 25η ώρα Σινε+ Ξένη ταινία